20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JUVEfun
    Lehet , hogy tévedek /-de a Dakaron biztosan-/ német és francia navigátorai voltak /Carlos Sainz/Amugy meg nem kell komolyra venni csak vicceltünk. Azt pedig továbbra is fenntartom,hogy magyar fülnek nehezen elviselhetöek ,főleg , ha navigátorról van szó
  • JUVEfun
    Nekem a magyar /hamár neki is jó/
  • JUVEfun
    Igazad van ! Nekem meg ez tetszik -/"Hamár neki jó"../-
  • JUVEfun
    Mi a baj ezzel???
  • Breki33
    Nekem a Spanyol is tetszik, sőt az Olasz is jó szerintem

Hamár neki jó :-)

live

http://www.youtube.com/watch?v=QaSFffngtys
  • Breki33
    Igen, ha jól tudom, csak online játszható ez is.
  • pisuka
    Srácok!Amit leszedtem simfanos setupokat hová tegyem be ,hogy működjön?
  • Smici1985
    Nem azért írtam. Csak már próbáltam a spanyolt, a finnt meg a franciát hülyeségből. Hát vannak hanghatások. Még egy kínai navigátor hang kéne.:D
  • JUVEfun
    Nem akartam bántani semelyik nációt csak nem éppen zene a füleimnek . A fin "mókusmakogásától" pedig,még a kocsiból is kiszállnék
  • JUVEfun
  • Smici1985
    Spanyol navigátor hang. A Finn az jobb:D
  • JUVEfun
    olyasmi
  • pajti
    ez cseh?
  • bardocz
    Ez még egészen istenes ahhoz képest, ahogy a spanyolok beszélnek.
  • JUVEfun
    Szörnyű ezt a navit hallgatni !
  • bardocz
    2:46 asszem nekem N14-el.
  • Pummis
    sziasztok láttam egy videót Wartburgal ment a csávó hogyan tudom megcsinálni ?Olyan mint a lada mod
  • Breki33
    Nemcsak új módokról lehet ám írni, hanem setupokról, beállításokról vezetéstechnikai tanácsokról, pl olyanról amit korábban teis adtál.

Én ilyenekről fura lenne ha írnék hiszen ebben kezdő vagyok.

Mondjuk nekem azis fura, hogy senkise játszik a cseh online-vel pedig pl gondolom ezis abból van

Ha mégse akkor linket kérnék :-P

• Solt
    Tényleg nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem támadásnak szántam, csupán kérés, javaslat volt!

Egyáltalán nem hiszem, hogy direkt csinálod, pontosan azért szóltam normális hangnemben!

Mint írtam, örülök, hogy pörgeted a topikot, nekem is újra megjött a kedvem hozzá...

A hangulat most is baráti, semmi gond nincs. A régiek meg azért nem szólnak hozzá, mert az új modokat nem hiszem, hogy ismernék. A társaság java része anno az alap játékkal játszott...

Ha valami ehhez kapcsolódó kérdés van, én is igyekszem válaszolni, bár közel sem vagyok annyira aktív mint te... sokszor mire elolvasok egy kérdést, már megoldottátok... amihez meg nem értek, nem szólok bele...
  • Breki33
    A nem chat szoba pont arra vonatkozik, mikor valaki úgymond direkt spammel, mondatonként új hozzászólást ír.

DE mint írtam itt szó sincs erről.

És ez nem szokás, hanem ez esetben így tudtam megoldani

DE akkor konkrétan

#14208-ben a pályáról akartam berakni egy videót, de mikor beraktam akkor vettem észre, hogy ez ami már szerepelt ezért raktam be a másikat amiről először beszéltem.

Utána találtam két jó pályát amit egy hozzászólásba raktam be, de az alsó nem jelent meg ezért beraktam újra.

Mivel itt nincs módosítási lehetőség ingyenesen és házigazda sem vagyok ezért csak így tudtam megoldani.

De ezért úgy beállítani mint aki spammel erős túlzás nem erről vagyok híres, még sehol se szóltak rám ilyen ügyben pedig az sg kezdetekor ide járok.

És e fórum indulásakor is itt voltam akkor se írt senki ilyet.
    Ha azt hiszed, hogy azért írtam több hozzászólásban, hogy direkt növeljem a hozzászólások számát nagyon tévedsz.

Semmi ilyen célom nincs én inkább azt akartam elérni, hogy akik nem ismerték ezt a játékot vagy nem tudtak az új dolgokról felfedezzék mit lehet kihozni belőle és, hogy ez a játék még a mai szinten is élvezetes tud lenni.

Azt hiszem ezt elis értem én annak örülök, hogy sokan újra vagy először elkezdtek játszani vele.

Viszont régebben sokkal barátibb volt itt a szellem, most kicsit azt érzem, hogy sokan a tapasztaltabbak közül kicsit lenézik a most kezdőket-persze tisztelet a kivételeknek.

De a hozzászólásokat nézve úgy látszik, hogy inkább az úgymond újak igyekeznek segíteni egymásnak.

• Solt
    Javasoltam, kértem, úgy csinálod ahogy akarod.

Én egy másik topikban akkora hozzászólásokat szoktam írni linkekkel, hogy egyben a fórum motor nem engedi elküldeni...

Megírom mondjuk world alatt, aztán másol, beilleszt, közben link beszúr, ennyi...

Én azon a véleményen vagyok, hogy egy topik tartalmasságát és minőségét nem a hozzászólások száma, hanem a minősége határozza meg. Ha mondjuk az RSRBR-s tapasztalataidat egy összefüggő hozzászólásban írtad volna le, akkor később arra lehet hivatkozni... sőt, akár mehet link-ként a bannerba is...

Így, amikor valaki rákérdez, elég csak egy hozzászólás számot megadni neki, nem kell 100x-ra ugyanazt leírni... neked is jobb lenne...

Én egy topikban sem vagyok házigazda, és nem is leszek soha, mert nem hiszem, hogy a szigoromat tolerálnák. Ettől függetlenül azokban a topikokban amiket látogatok, tuti, hogy a döntő részüknél megszólnák ezt a szokásodat... mégpedig ezzel a kiegészítéssel: "nem chat szoba"...

Ettől függetlenül csináld ahogy jól esik, tényleg csak észrevétel, és kérés volt a részemről...
  • Breki33
    Nem erről van szó

közben bármikor hirtelen kell dolgoznom másik oldalon akkor átváltok másik fül-re lapra, sokszor előfordult, hogy az a lap ahol voltam simán bezáródott aztán kereshettem, hogy az adott dolog hol volt.

Itt nem arról van szó, hogy írok három sort és azt direkt három mondatban külön írom, hanem ezeket a dolgokat úgy kell összebogarászni különböző helyekről, nem úgy van hogy terülj terülj asztalkám aztán csak bemásolom. Amit megtalálok és tényleg azt érdekes berakom.

Szerintem semmi bohóckodás nincs ebben, ha megfizetsz és nem kell mással foglalkoznom közben isten bíz megcsinálom neked egyben, de addig így tudom, vagy sehogy.

Egyébként jópár jól pörgő topicban vagyok házigazda, de ilyenért nem szoktunk beszólni inkább segíteni.
  • Solt
    Mikor bemásoltad, kijelölöd, elmented, elküldöd. Így nem tud elveszni!

Mellesleg sokkal normálisabban nézne ki a fórum, és, ha valakinek valami kell később, vissza keresni is könnyebb. Összetartozó mondandóidat rendszeresen pár perc eltéréssel fél mondatokban közlöd... egy jobban pörgő topikban ezért már figyelmeztetett volna a házigazda...

Belépek sg-re, RBR topikban 30 új üzenet. Na mondom biztos valami újdonság... erre a 30-ból 20 hozzászólás a te félmondatos "bohóckodásod"!

Örülök neki, hogy újra él a topik, és valaki foglalkozik vele, de azért valami rendszert vihetnél bele...

Hangsúlyozom, ez nem piszkálás, csupán észrevétel!
  • Breki33
    nem egyáltalán nem lehetne!!!

közben én 8 másik ablakban dolgozok, nem akarok úgy járni hogy szépen bemásolgatom kódokkal aztán elmegy mint a múltkor

különben is nem tök mindegy hány hozzászólásban írom?
  • Solt
    Figyu! Én nagyon örülök, hogy így felpörgetted a topikot, és komolyan semmi sértő szándék nem vezérel, de nem lehetne ezt a sok-sok, pár perces eltérésekkel készülő hozzászólást egybe megoldani? :) Köszi...
  • Breki33
    http://www.mediafire.com/?m2n5oznznto
  • Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• ajem kisa
    Nemhinném, ami abban a mappában volt, bemásoltam, ennyi!
  • Breki33
    Az abban külön lévő cseh fizikát se raktad be?
  • ajem kisa
    Csak az eredetihez bemásoltam a wrc_mod-ot (307, fabia, 2ford...), semmi máshoz nemnyultam!
  • 42nd Intruder
    Jó közbe rájöttem, köszi :)
  • Breki33
    sőt három különböző rbr megy
  • Breki33
    Nálam simán megy WIn 7 alatt még telepíteni se kellett
    csak egy reg-et futattam

Én csak azért játszom xp-vel mert a kormányhoz ott van rendes ffb
  • 42nd Intruder
    Gyorsabb voltam mint kellett volna... Win7 alatt nem akar döcögni... szóval akkor most egy időre jegelem úgy néz ki a RBR-t...:S
  • JUVEfun
    Link
  • 42nd Intruder
    Tudsz linket adni? Meg ez milyen autókat is tartalmaz, esetleg évadot?:D
  • Breki33
    akkor szerintem neked elég a wrc mod az csak kb 100 mega vannak benne új kocsik menü és fizika.

Esetleg mellé még érdemes kipróbálni a better physics-et, de a wrc módban lévőket is jónak mondják külön van benne cseh javított fizika is.