Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ikim

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

convar
Persze én is úgy értettem csak, hogy úgymond "hús-vér2 idõk ellen nyomni.Amúgy kössz mindent, a magyar pluginon már toltam is<#worship><#buck><#integet2>

&#8222;Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.&#8221; Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

ikim
Szia 007 Zolee 007;RICHARD BURNS WORLD RALLY MOD - GTE -nekem megvan,de csak szombaton tudom felrakni tárhelyre...ha kell,akkor adj egy olyan tárhely linket ami nem törli és enged legalább 32 megát tárolni.már egy párszor feltöltöttem rapidra csak törölték😉

A képet elfelejtette bátsó berakni 😄

http://www.bhmotorsports.com/download/7768

JuanG
ja, tényleg, rbrnet, el is felejtettem 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni:
Van egy régi mod: RICHARD BURNS WORLD RALLY MOD - GTE. Valamikor 2004-ben csinálták. Le szeretném tölteni, azonban hiába guglizok sehogy sem találok egy jó linket. Esetleg ha megvan valakinek, vagy valaki tud egy jó linket azt megköszönném.
Van több féle bajnokság, és ne a banner alá hanem a bannerra kattints. A rallysimfans.hu-ra. Többféle "keretrendszer", plugin van. A magyar, a cseh, az orosz hasonlóan mûködik. Vannak ilyen tourok, és megvan az idõpont hogy mettõl meddig lehet elkezdeni. És a tourban meghatározott szakaszokon mész végig. A franciát nemtom pontosan hogy müxik, de asszem ott le kell tölteni egy nagyobb 1-2gb-os csomagot ami tartalmaz nagyon sok autót illetve nagyon sok pályát. Autókat letölthetsz a bhmotorsports.com/rbr oldalról.

Juan! Lehet egyszerre több autó a pályán<#beka2>. Az RBRnet progival. ahol egyszerrre mentek a pályán és egymás szellemautóit látjátok.

JuanG
ha ismered a programot akkor tudod, hogy itt egyszerre egy autó van a pályán, ellenfelekkel nem tudod tolni...amúgy a banner alatt ott az RBR bajnokság linkje, ott tudsz tájékozódni, ha másokkal akarod megmérettetni magad 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

convar
Sziasztok! most lett netem és végre-valahára online is tolnám. 1500/512es net egyáltalán elég hozzá? Kell hozzá vmilyen segédprogram? Itt is vannak szerverek funracehoz? egyéb hasznos linkek, stb. elõre is köszi mindent Bocsi ha hülyék a kérdesek, de holt kezdõ vagyok<#wow3>

&#8222;Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.&#8221; Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

ikim
emberek ennyire nyár van??nagyon csendes a fórum...üdv mindenkinek!

ikim
RSRBR 2009-ben úgy nézheted vissza a visszajátszást ha nem lépsz ki a módból....vagy nem tudom...valaki segítsen neki...

ikim

Hoffi
sziasztok!
olyan kérésem lenne hogy tudna valaki egy mûködõ linket adni a h-váltó pluginhoz?
vagy egyszerûen csak elküldeni priviben
mert mindenhol kerestem de sehol sem találtam mûködõ letöltést
Elõre is köszi!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

ikim

Sziasztok!Légyszíves segítsetek.Telepítettem a 2009-es mod-ot,egy probléma van csak hogy az elmentett visszajátszásokat nem tudom megnézni.Válaszaitokat elõre is köszönöm.
csm
kormányt telepítettem már cd-rõl,és netrõl is,kül. verziószámmal,és szintén csinálta,ezért letöröltem a driver-jét,kihúztam a kormányt,és billel is csinálta... mostmár kezdek az Xp-re gyanakodni,és kap egy Sp3-at,vagy vmi tökmás Xp-t... Win7-el az a baj hogy nincs helyem hozzá 😞

BMW 325 iX Rallye Car :)

solo
Figy, az is kérdés, hogy mikori a win...
Ez mindenféleképpen sw-s probléma.

Te is, játék is úgy jár a legjobban, ha kap egy friss xp-t:]
Netán egy rc1 es win7 et.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Toby0501
Nem leszólás volt, de ha kérdezel és aztán tanácsot adnak, legalább próbálkozz már meg vele, hátha bejön.. Fagyást kizárólag kormány szerintem nem okoz, inkább valamelyik driver, vagy esetleg mindkét gépen használt program. Kormányhoz csak egyféle driver van?

csm
meg egyszerûen nincs tippem már , de hátha vki már tapasztalt ilyet... monitor-bill,egér,hangfal csinálhatja? o.O mert képtelenségnek tartom,pedig már csak az maradt...

csm
mert a sok egybõl leszólós sg-s gyökér közt hátha akad valaki aki megpróbál segíteni, mint pl.: Solo 😉

csm
jaja,dettó,és ráadásul eredeti játék,és többet is próbáltam már 😄

Toby0501
Akkor minek kérdezel, ha már mindent kizártál..?

solo
Másik gépen is full ugyan azt csinálja?:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

csm
VGA-se oszt,se nem szoroz,mert komplett kicseréltük a gépünket a tesómmal...ebbe minden más,vga-ram-alaplap-proci... töredezettség mentesítés se hiszem h változtatna a dolgokon.

solo
Hello, elõször csinálj egy töredezettség mentesÍtést, aztán új vga driver+dx9.

csm
sziasztok!!! nagy gondom lenne a játékkal,fagyogat-rendszertelenül,néha 1 szakaszt se bír,néha meg 3-at egymás után,mindenféle pályán , összevissza :@ igen patcheltem,és igen, próbáltam patch nélkül is,és nem,nincsenek benne mod-olt kocsik... Saitek R440 Force Wheel kormányom van,vki még nyomja ilyennel közületek? mert arra gyanakszom

lorci
Valaki tudja mért ilyen sötét az ablak a lámpának és odalba az üveg is olyan sötét.Amikor töltöttem le ott a képen szép világos volt nem értem mér ilyen sötét nálam a játékban.SEGITSÉGET KOSZI ELÕRE IS!!!

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

ikim

symbol
CRC megy laposon. 😊 nagyon jól testreszabható az a játék 😊
thx all 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

bertino
lapos...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

symbol
jah és a laposra lenne egy kormány kötve, szóval tényleg valami jó szimulátor kellene 😊 bár tényleg nem sok lehetõség van nah 😞

symbol
egy laposon szeretném futtatni a RBR-t, (vagyis nem én, hanem a tesóm) 2 Ghz-es kétmagos cpu, meg 4.0-ás intel GPU/VGA.
a játék 640*480-ban elég "jól megy", vagyis menne, mert sajna azért szaggat rendesen :/

nincs erre valami patch (pl processzormagokat kihasználja jobban vagy nemtudom...)? nem eredeti még sajnos, de ha jól menne feltétlen megvenném neki.
ha mégsem megy, tipp valami rallys szimre?
ami ezen még elfut - akár csúnyácska grafikával is? (bocsi, a sok kérdés miatt, egyszerûen nagyon elfoglalt vagyok most mindennek utánanézni)

pajti
Köszi! Megnézem 😊

Talán a camhack progival lehet állitani.

pajti
Ma végre lecseréltem a CRT monitoromat Wide LCD-re, Beállítottam 1920x1080 ra de nyomott a kép 😞 Van valami megoldás? (aspect ratio nem lehet állítani?)

spoilerbe:mármint amiket felsoroltam

Helló!A játékra felteszem az 1.2-t a hunosítást és az RBR 09-et jah meg persze szerintetek http://richardburns.atw.hu/ milyen?Mert felnyomom ezt is akk ha jó és még egy magyar navit is.Remélem így nem kapok bann-t
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a játékot még töltöm délután tom csak felrakni és reméllem warezba is menni fog
Válaszotokat várom Helló

bertino
ez is állat.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ikim

bardocz
Miért jobbkormányos?😮
Még mindig két páyláról beszélsz a csehek kiadták a pribam1-et anno az strikovszky-okhur páylával a Pribam2-t pedig 2 pályával osly-strikovszky és strykovszky-zadini prozini pályát. Sztem ami a csehen lehet általad emlitett második pálya az a nemhivatalosan kiadott strikovszky-okhur pálya forditott verziója.....

ikim
ikim
akkor most már majdnem tudunk mindent...(köszi hogy kijavítottatok,mert én írtam rosszul)
atiwrc;Pribram-Pribram R-a két cseh pálya ami az RSRBR2009-ben van...ha jól emlékszem...
akkor hát tudunk mindent,pályákról-versenyrõl<#worship>már csak egy dolog,és még mindig az az egy kérdésem lenne hogy;és még mindig nem tudja senki hogy a Lancer WRC extra lámpáit hogyan lehet levarázsolni?!
//140-él kezdõdik az élet//

Smicy2
na most gyorsabb voltam -.-

Charade GTti

A 4új pálya csak online elérhetõ, ha van tour nyitva akkro tudol rajta menni. A sosnova volt anno a onlien és cska a feizetõsöknek, de ugytom azt is átrakták siam onlinera már. A Pribam 2 2 pályája is csak online fut, a pribam 1 viszont megy offline is, tehát nagyon tréningezheted magad rajta. Részben megértem miért kell ez.

IKIM! Az rsrbr09be csak a pribam1 van benne ugye? Én probáltam maeghackelni de nem jöttme rá ami a nyitja az onlineból offlienra tételnek.... 😞

Smicy2
offline: nem
online: igen 😊

leszeded, felrakod és elindulsz az egyik touron ahol ezek a pályák vannak

Charade GTti

pajti
Na igen, ez itt a kérdés. Lehet nem lehet? <#fejvakaras><#nemtudom><#phone>

Na, most akkor offline nem lehet használni?
Ha lehet, akkor hogyan?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64