Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És win7-em van ami már okozott problémákat...És tud valaki linket esetleg magyar pályákhoz?
Ha felrakom az rsrbr2011-t elindítom és mikor betölt a játék,(RallyHQ vagy mi a here)fekete lesz a kép és kilép hibaüzenet nélkiül.mi lehet a baj?Légyszives ne a szokásos angol linket küldjétek mert nem tudok angolul és mindig az a válasz.Valaki legyen szives irja meg magyarul!Elõre is köszönöm😊
ez az elso lada-s nagyon jo, kozel volt azaz oszlop 2.54nel ;D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bar beletelik meg sztem vagy 2 hetbe mig igazan megszokom, mert ez mar telleg mas erovonalat kepvisel a rally-ban.
ez a group b... ez kurvanagy.
Magyar: rallysimfans
Cseh :onlineracing
Olasz :realrally
Ezekben a bajnokságokban (mármint a cseh és olasz )sok magyar versenyez...
Cseh :onlineracing
Olasz :realrally
Ezekben a bajnokságokban (mármint a cseh és olasz )sok magyar versenyez...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
azt merre keressem? (I'm not idiot 😊 csak én másik gameben vagyok otthon 😊
LS2011Fórum
LS2011Fórum
Az már jó 😊 Javulni akkor fog jobban az idõm,ha lesz normális kormányom,mert a mostanihoz bekakált a pedál, kormány gáz-fék(fék is sz@r) szóval ennyire futja most 😄
Köszi,régebben meg volt mindenem hozzá,csak valamiért nem sikerült összerakni. Am a megadott link már nem él(dattool) de kerestem újat : Dattool- Letöltése/Download
Aztán a hangokra is kell keresni egy új linket: RBR- Realistic Sound Pack Letöltés/Download
Nem tudom milyen hangok vannak benne,de majd írom ha meg néztem.
Köszi a segítséget 😉<#eljen>#eljen> Hamarosan rakok videót is 😊
Aztán a hangokra is kell keresni egy új linket: RBR- Realistic Sound Pack Letöltés/Download
Nem tudom milyen hangok vannak benne,de majd írom ha meg néztem.
Köszi a segítséget 😉<#eljen>#eljen> Hamarosan rakok videót is 😊
Az Audi már megvan, a kijelzõt keresem...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az Audi S1 honnan tölthetõ le és mi a neve a kijelzõnek a kép jobb alsó sarkában?
Üdv. Valaki segítene abban,hogy hangot hogy lehet cserélni egy autón?
Az S1-es Audinak nem igazán fekszik a 4 hengeres hang :/
Elõre is köszi a help-et 😊
Az S1-es Audinak nem igazán fekszik a 4 hengeres hang :/
Elõre is köszi a help-et 😊
Legyen.
Banner nem lesz frissítve?
Jó lenne pár hasznos link, nem kellene kérdezõsködni.. mi-hol-merre?! 😄
#19502 Itt elég sok mindent megtalálsz 😊
Jó lenne pár hasznos link, nem kellene kérdezõsködni.. mi-hol-merre?! 😄
#19502 Itt elég sok mindent megtalálsz 😊
Sziasztok.Látom jó sok új pálya kocsi mód van a játékhoz.Ti melyiket ajánljátok?Pl van olyan ami a teljes vb szezont fel öleli minden ország, autó.
Szevasztok lenne egy problémám! új pályák lettek a játékba, és pirosan nyitja meg! mit tegyek!? mert letölteni nem lehet sehonnai a pályákat
Pluginnal lehet estét csinálni, meg a csehek is valamit mahináltak hradekkel.
http://youtu.be/-xBVGZqPy54?t=53s
http://youtu.be/-xBVGZqPy54?t=53s
Mert ezt valóban vezetni kell... ebben a mondatban szerintem minden benne van.
www.smart-bus.hu
Nem csináltak még jobb rally szimulátort (sajnos). Én egyedül az éjszakai szakaszokat hiányolom.
- pillanatnyilag (és elég régóta) a legélethûbb rally-szimulátor a piacon
- jól MOD-dolható
- grafika is megy 1920x1080-ban
- jól MOD-dolható
- grafika is megy 1920x1080-ban
Just do it :)
Meg azért is, mert ezt megkell tanulni vezetni, aztán jöhetnek a beállítások, tesztek és a mp-k faragása...de amíg nemtudod vezetni, addig csak az ideget eszed!😊
Ez elé leülsz, és azért a pár mp különbségért megizzadsz szó szerint! Aztán rájössz, hogy vatafakkért nemvolt már meg ez a gém nekem 2004-ben(!!!) is?
A fizikájához képest az összes rallys játék(?) csak móka, kacagás!<#smile>#smile>
Ez elé leülsz, és azért a pár mp különbségért megizzadsz szó szerint! Aztán rájössz, hogy vatafakkért nemvolt már meg ez a gém nekem 2004-ben(!!!) is?
A fizikájához képest az összes rallys játék(?) csak móka, kacagás!<#smile>#smile>
Kösz megvagyok! A trabantot hogy rakjam bele? az csak 2 psd-fájl ból áll!??
Helló! Valaki megmondaná hogy kell autót betenni a játékba? elõreis kösz!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Már kiokoskodtam! Most a mûszer óra helyén van....
Sziasztok!
Nem tudja valaki megmondani, hogy lehet a dashboard-ot belsõ nézetnél középre hozni túl szélen van. Nem akarok külön telepíteni mert az eredetit szoktam meg. Arra gondolok, hogy a vezetési pozíciót is lehet állítani ha átírom az .ini-t de a dashboard-nak is kell lennie.
Ha valaki tudja írja meg legyen szíves 😉
Nem tudja valaki megmondani, hogy lehet a dashboard-ot belsõ nézetnél középre hozni túl szélen van. Nem akarok külön telepíteni mert az eredetit szoktam meg. Arra gondolok, hogy a vezetési pozíciót is lehet állítani ha átírom az .ini-t de a dashboard-nak is kell lennie.
Ha valaki tudja írja meg legyen szíves 😉
Köszi,de az alap autók megvannak,minden file ott van,csak nem találom RSRBRben hol lehet az alap autókat használni.
Akkor neked a 2003 as kell, azt most nem találtam meg.
BH-n fent volt ha jól emlékszem "original carpack" névvel az összes alap autó. Esetleg még a rallysimfans.hu-n nézd meg vagy kérd el valakitõl. Elküldeném de nekem most nincs fent az RBR. 😞
BH-n fent volt ha jól emlékszem "original carpack" névvel az összes alap autó. Esetleg még a rallysimfans.hu-n nézd meg vagy kérd el valakitõl. Elküldeném de nekem most nincs fent az RBR. 😞
Köszi de nem erre gondoltam,hanem arra ami alapból benne van a játékban,pl. a rally schoolt is ezzel kell végigcsinálni.Csak mióta felraktam az rsrbr modot nem találom a régi autókat.