20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • nyikow
    üdv, leszedtem az rsrbr 2011-et, telepítője végigment, de nem tudok egy packet se betölteni.. Setups managerben meg nemtudok semmit se csinálni. HELP!
  • jancsikaka
    Istenkirály!!!!:)Már töltöm:)köszi:)
  • Breki33
    De akkor már érdemes a RSRBR 2011 mod-ot letölteni

• PacsutaTibi
    A magukban kiadott BTB-s (RX pluginos) pályák amik az RX_content mappában helyezkednek el, azokat nem látja az RSRBR.
    Az RSRBR egy másik mappát használ ezen fájlok futtatására, és a pályák ott jelszóval ellátott tömöritett 7.z formátumban helyezkednek el.

A BTB kezdetű pályákat nem tartalmazza az RSRBR, azokat a pályacsomagokat INNEN kell letölteni.
  • peterr80
    Nekem az rscenter-ben a btb mindig full üres és ezért leokézni sem tudom. Nekem is van btb mappom, de mintha nem is látná.
  • jancsikaka
    Miért van az hogy rscenterben egyetlen olyan pályacsomag sem működik ami BTB-vel kezdődik (pl:BTB Sweden,BTB Madagascar,BTB France,BTB Spain,BTB Spain 2)?Ha ilyan pályát indítok kíírja angolul hogy ,,BTB pálya nincs telepítve"(itt ugye rámegyek hogy OK és nem történik semmi).Most akkor ezt nem tartalmazza az rsrbr,vagy mi lehet?Idegesít mert vagy 30 pálya nem működik ,,ez miatt".Mi lehet az oka?
  • peterr80
    Most már jó! Ki is próbáltam azt a mapot amit felraktam de olyan mintha 800*600 as felbontáson lenne + még kicsit akad is minimálisan.

Mindenesetre köszönöm. Megyek is nyomom tovább! :)
  • PacsutaTibi
    RSRBR2010 akart az lenni:)
  • PacsutaTibi
    EZ kell még neked. (ez acsehonline plugin ennek a shakedown részében lehet menni az újonnan feltelepített pályákon. Pl Pribram, SweetLamb, Peklo, Mlinky, stb.

DE!!
    Ha te feltelepítetted az RSRBR 2011et meg a hozzátartozó packeket, és updateket, akkor nem kel új pályát beraknod, mert az minden pályát tartalmaz. Csak indísd el az RSCenter.exe-t ott váalszd ki a megfelelő opciókat, pályát kocsit stb, meg hogy csak magad versenyzel, nem online.
  • peterr80
    Ezt szedtem le :

Richard Burns Rally 2010

Ennek tartlama:

crack/richardburnsrally.exe

Hiv.Patch/rbr_v101/Richard Burns Rally 1.01 Patch.exe

Hiv.Patch/rbr_v101/readme.txt

Hiv.Patch/RBR_v102/Richard Burns Rally 1.02 Patch.exe

Hiv.Patch/RBR_v102/readme.txt

ISO-k/richardburns2.iso

ISO-k/richardburns1.iso

Install_RSRBR_v2010.exe

Install_Pack_ALL_Packs.exe

Install_Update_03_RSRBR2010.exe

Magyar nav hang és magyar felirat

Ezek szerint kell még nekem valami hogy lássam a pluginsban a shakedownt?
  • peterr80
    nekem csak ezek vannak a plugins-ban

EngineEq
    RBRTestPlugin
    RBRTestPlugin

sajnos
  • JUVEfun

options/plugin/tournaments/shakedown és utána ott a 00 pályát választod
  • peterr80
    Szevasztok.

Bocs a hülye kérdésért de mit jelent itt a 3. lépés ???? :

1 Másold az rbr/maps könyvtárba a 8 track-1000* fájlt
    2 Nyisd meg a tracks.ini-t és másold be ezt a 3 sort:
    [Map00]
    TrackName = "Maps\track-1000"
    Particles = "Maps\ps_usa"

3 Indísd el a shakedown-ban a stge 00-t.

Tényleg nem értem.

Segítsetek légyszives.
  • JUVEfun
    Amúgy kösz a segítséget (GTR2)
  • peterr80
    Köszi, kipróbálom.
    Biztos kell idő mire belejövök ( vagy megtanulom kezelni )
  • jancsikaka
    Én billentyűvel elindulni sem tudok:)Nekem azzal végem van:)Kormánnyal jól megy(kicsit idegesen rángatósanXD túl beleélem magamXD).Most aszfalt mod-ra álltam rá nagyon, csak az a gondom, hogy pl finnországban ,,ránőtt" a fű a pályára (Így BTB-vel jártam,talán így érthetőbb mit akarok mondani),mit tudok vele csinálni?
  • SimaSuna #19640
    Bob's Track Builder
  • peterr80
    Mien progival lehet mapot készíteni rbr-hoz?
  • peterr80
    Nem könnyű az biztos. A sulit már elvégeztem, leginkább ezüst éremmel + elkezdtem a bajnokságot ( persze könnyün ) most végezetm ki japánt.
    Jó kanyargós :) Eddig egyszer voltam 3. a többi átlag 30mp különbséggel első hely. Azért nem olyan mintha kormánnyal mennék. Sokkal kényelmetlenebb is. Azért élvezhető így is.
    Körülnézek a googlén hátha találok egy map editort hozzá :)
  • SimaSuna #19637
    tudom, hogy hogy kell, nem arról van szó.
    csk, hogy itt is legyen valami kis csámpiönsip :)
  • JUVEfun
    MINEK ? Van egy csomó jó online bajnokság,rallysimfanon bereggelsz és ott csinálhatsz ,te magad bármilyen bajnokságot,sőt levédetheted jelszóval és akkor az álltalad összeállitott bajnokságban csak az indul akit te akarsz ./http://www.rallysimfans.hu/ Ezen kivül ott a cseh ,francia ,olasz online bajnokság ahol igazi profikkal méretheted meg magad ...(..és sok új pálya csak online játszható)
  • SimaSuna #19635
    Nincs kedve valakinek SG-s bajnokságot csinálni? :)
    az új pályákon?
  • jancsikaka
    Szólj ha sikerült megtanulni billentyűvel használni!:)Nekem nem ment:)
  • peterr80
    Összeveszett az előzővel ezért most apszolut nem beszél :) Viszont minden más hang sokkal élethübb. Nem gáz mert van bizt.másolatom. Majd arra ráteszem és akkor biztos menni fog majd rendesen.

Köszi. Élvezetesebb lessz így játszani. Már csak vetenem kell megtanulni rendesen :) billel nyomom és már két napja játszom. XD

Majd belejövök....

• peterr80
    Már töltöm lefelé. Bár ez sem annyira rossz. Bár indulásnál elég visszafogott az a "És mehetünk" szöveg.
    na lejött, megyek tesztelni.
  • Breki33
    A linkeltnél van jobb navigátor hang is

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=18650
  • peterr80
    [Settings]
    ConstantForceMultiplier = -60
    Depth = 32
    ForceFeedback = true
    Fullscreen = true
    MinDepthBits = 24
    MinStencilBits = 8
    ParticleQuality = high
    RenderQuality = high
    RunIntro = true
    RunStartup = true
    Sound = true
    UseCubicEnvironmentMaps = true
    UseEAX = true
    UseSoftwareAudio = true
    UseTripleScreenBuffers = true
    WaitRetrace = true
    XRes = 1280
    YRes = 1024
  • peterr80
    Minannyiotoknak igaza van, ezt a részt meg is találtam, csak nem müködött. Probálkoztam ezzel azzal és végülis kiderült hogy nem megfelelő exe fileval inditottam el a játékot. ( nem tudom ez mért befolyásoló tényező mindenestre a probléma megoldódott. )

Azért nem azt használtam mert hiába állítottam be a felbontást 1280*1024 re 800*600-ban idult. Ezt is megoldottam a RichardBurnsRallyll.ini file átírásával :

[Settings]
    ConstantForceMultiplier = -60
    Depth = 32
    ForceFeedback = true
    Fullscreen = true
    MinDepthBits = 24
    MinStencilBits = 8
    ParticleQuality = high
    RenderQuality = high
    RunIntro = false
    RunStartup = false
    Sound = true
    UseCubicEnvironmentMaps = true
    UseEAX = false
    UseSoftwareAudio = false
    UseTripleScreenBuffers = false
    WaitRetrace = true
    XRes = 800
    YRes = 600

lehet hogy nem megfelően telepítettem, de mostmár jó és a lényeg hogy magyarul beszél az navigátor. Mégegyszer kössz a segítséget mindenkinek.
  • PacsutaTibi
    Nem szoktam a force-t állitgatni, csak a billentyűkiosztást néha. Na ott nem kérdez semmit. Csak menübe kilépéskor kiirja hogy tényleg kiakarsz lépni, mert minden "progress" el fog veszni.
  • JUVEfun
    Ha szakasz közben állítod pl.: a forcefeedbacket vagy bármit. akkor kilépésnél megkérdezi,hogy mented-e a változásokat (nem azért,hogy vitatkozzak..)
  • PacsutaTibi
    Amikor elinditod a játékot akkor menj az optionsba, állisd be, és lépjél kifele, és amikor az optionsból a főmenübe lép akkor kiirja hogy megváltoztak a beállitások mentse e. Ott menj az igenre.

Ha szakasz közben állítod át, akkor az mindig elveszlik. (Talán akkor nem ha a szakasz vége után nyomsz egyet a save progress-re. De lehet csak az elért rekordot menti)
  • jancsikaka
    Köszi!Tényleg jó a HDR!:)
  • peterr80
    Esetleg valahol a game könyvtárában nem tudok átírni valamit hogy at Én beálitásaim legyenek alapból ??

HELP !
  • peterr80
    Amikor a beállítások menüpontbol kilépek akkor megkérdezi hogy mentem-e a változtatásokat, de hiába nyomok yesst mert a köv. inditáskor viszaugrik alapra. Azon kívül nem kéred mást kilépésnél, csak hogy tényleg kilész? Mondom neki Ja ! Azt kilép :)

A nav hangot köszönöm szépen, hamarosan ki is próbálom. Sajnos a másik probléma még megoldásra vár.

• JUVEfun
    Amikor kilépsz a játékból és megkérdezi,hogy "változásokat akarod-e menteni" kattints a yes/igen és akkor megmaradnak.

Magyar navigátor hang... visszaszámlálással
  • peterr80
    Sziasztok !!
    Kis segítséget kérnék.

A controller beálításaim minden kilépés alkalmával elvesznek, mintha nem mentené el a játék.

Tudnátok segíteni ebben ? + ha van valakinek olyan narrátor hangos audio.dat file amiben a startnál van visszaszámlálás az legyenszives küldje el nekem ( [email protected] ) vagy dobjon egy linket.

Köszönöm a segítségeket.
  • JUVEfun
    Nyugodtan felteheted !!!
  • rapanui
    © atiwrc

Pontosan ez volt a gond, kösz a segítséget!

rapa
  • jancsikaka
    HDR-t szeretném feltenni,de nem tudom hogy ütközik-e modokkal,vagy rscenterrel vagy bármiakadály lehet-e a működése szempontjából.Bármi.Nem merem feltenni mert szanaszéjjel van az rbr-em:)előre is danke schön!
  • atiwrc
    RX plugin telepítési segédlet:
    http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=7

Bár lehet az nem volt leírva hogy a pluginst csak akkor látod az optionsbe, ha az alap rbr-re ráraktad a v1.01 és v1,02es patcheket is.