20179
-
nyikow #19656 üdv, leszedtem az rsrbr 2011-et, telepítője végigment, de nem tudok egy packet se betölteni.. Setups managerben meg nemtudok semmit se csinálni. HELP! -
jancsikaka #19655 Istenkirály!!!!:)Már töltöm:)köszi:) -
#19654 De akkor már érdemes a RSRBR 2011 mod-ot letölteni
-
PacsutaTibi #19653 A magukban kiadott BTB-s (RX pluginos) pályák amik az RX_content mappában helyezkednek el, azokat nem látja az RSRBR.
Az RSRBR egy másik mappát használ ezen fájlok futtatására, és a pályák ott jelszóval ellátott tömöritett 7.z formátumban helyezkednek el.
A BTB kezdetű pályákat nem tartalmazza az RSRBR, azokat a pályacsomagokat INNEN kell letölteni. -
#19652 Nekem az rscenter-ben a btb mindig full üres és ezért leokézni sem tudom. Nekem is van btb mappom, de mintha nem is látná.
-
jancsikaka #19651 Miért van az hogy rscenterben egyetlen olyan pályacsomag sem működik ami BTB-vel kezdődik (pl:BTB Sweden,BTB Madagascar,BTB France,BTB Spain,BTB Spain 2)?Ha ilyan pályát indítok kíírja angolul hogy ,,BTB pálya nincs telepítve"(itt ugye rámegyek hogy OK és nem történik semmi).Most akkor ezt nem tartalmazza az rsrbr,vagy mi lehet?Idegesít mert vagy 30 pálya nem működik ,,ez miatt".Mi lehet az oka? -
#19650 Most már jó! Ki is próbáltam azt a mapot amit felraktam de olyan mintha 800*600 as felbontáson lenne + még kicsit akad is minimálisan.
Mindenesetre köszönöm. Megyek is nyomom tovább! :) -
PacsutaTibi #19649 RSRBR2010 akart az lenni:) -
PacsutaTibi #19648 EZ kell még neked. (ez acsehonline plugin ennek a shakedown részében lehet menni az újonnan feltelepített pályákon. Pl Pribram, SweetLamb, Peklo, Mlinky, stb.
DE!!
Ha te feltelepítetted az RSRBR 2011et meg a hozzátartozó packeket, és updateket, akkor nem kel új pályát beraknod, mert az minden pályát tartalmaz. Csak indísd el az RSCenter.exe-t ott váalszd ki a megfelelő opciókat, pályát kocsit stb, meg hogy csak magad versenyzel, nem online. -
#19647 Ezt szedtem le :
Richard Burns Rally 2010
Ennek tartlama:
crack/richardburnsrally.exe
Hiv.Patch/rbr_v101/Richard Burns Rally 1.01 Patch.exe
Hiv.Patch/rbr_v101/readme.txt
Hiv.Patch/RBR_v102/Richard Burns Rally 1.02 Patch.exe
Hiv.Patch/RBR_v102/readme.txt
ISO-k/richardburns2.iso
ISO-k/richardburns1.iso
Install_RSRBR_v2010.exe
Install_Pack_ALL_Packs.exe
Install_Update_03_RSRBR2010.exe
Magyar nav hang és magyar felirat
Ezek szerint kell még nekem valami hogy lássam a pluginsban a shakedownt? -
#19646 nekem csak ezek vannak a plugins-ban
EngineEq
RBRTestPlugin
RBRTestPlugin
sajnos -
options/plugin/tournaments/shakedown és utána ott a 00 pályát választod -
#19644 Szevasztok.
Bocs a hülye kérdésért de mit jelent itt a 3. lépés ???? :
1 Másold az rbr/maps könyvtárba a 8 track-1000* fájlt
2 Nyisd meg a tracks.ini-t és másold be ezt a 3 sort:
[Map00]
TrackName = "Maps\track-1000"
Particles = "Maps\ps_usa"
3 Indísd el a shakedown-ban a stge 00-t.
Tényleg nem értem.
Segítsetek légyszives. -
#19643 Amúgy kösz a segítséget (GTR2) -
#19642 Köszi, kipróbálom.
Biztos kell idő mire belejövök ( vagy megtanulom kezelni )
-
jancsikaka #19641 Én billentyűvel elindulni sem tudok:)Nekem azzal végem van:)Kormánnyal jól megy(kicsit idegesen rángatósanXD túl beleélem magamXD).Most aszfalt mod-ra álltam rá nagyon, csak az a gondom, hogy pl finnországban ,,ránőtt" a fű a pályára (Így BTB-vel jártam,talán így érthetőbb mit akarok mondani),mit tudok vele csinálni? -
#19640 Bob's Track Builder -
#19639 Mien progival lehet mapot készíteni rbr-hoz? -
#19638 Nem könnyű az biztos. A sulit már elvégeztem, leginkább ezüst éremmel + elkezdtem a bajnokságot ( persze könnyün ) most végezetm ki japánt.
Jó kanyargós :) Eddig egyszer voltam 3. a többi átlag 30mp különbséggel első hely. Azért nem olyan mintha kormánnyal mennék. Sokkal kényelmetlenebb is. Azért élvezhető így is.
Körülnézek a googlén hátha találok egy map editort hozzá :) -
#19637 tudom, hogy hogy kell, nem arról van szó.
csk, hogy itt is legyen valami kis csámpiönsip :) -
#19636 MINEK ? Van egy csomó jó online bajnokság,rallysimfanon bereggelsz és ott csinálhatsz ,te magad bármilyen bajnokságot,sőt levédetheted jelszóval és akkor az álltalad összeállitott bajnokságban csak az indul akit te akarsz ./http://www.rallysimfans.hu/ Ezen kivül ott a cseh ,francia ,olasz online bajnokság ahol igazi profikkal méretheted meg magad ...(..és sok új pálya csak online játszható) -
#19635 Nincs kedve valakinek SG-s bajnokságot csinálni? :)
az új pályákon? -
jancsikaka #19634 Szólj ha sikerült megtanulni billentyűvel használni!:)Nekem nem ment:) -
#19633 Összeveszett az előzővel ezért most apszolut nem beszél :) Viszont minden más hang sokkal élethübb. Nem gáz mert van bizt.másolatom. Majd arra ráteszem és akkor biztos menni fog majd rendesen.
Köszi. Élvezetesebb lessz így játszani. Már csak vetenem kell megtanulni rendesen :) billel nyomom és már két napja játszom. XD
Majd belejövök....
-
#19632 Már töltöm lefelé. Bár ez sem annyira rossz. Bár indulásnál elég visszafogott az a "És mehetünk" szöveg.
na lejött, megyek tesztelni. -
#19631 A linkeltnél van jobb navigátor hang is
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=18650 -
#19630 [Settings]
ConstantForceMultiplier = -60
Depth = 32
ForceFeedback = true
Fullscreen = true
MinDepthBits = 24
MinStencilBits = 8
ParticleQuality = high
RenderQuality = high
RunIntro = true
RunStartup = true
Sound = true
UseCubicEnvironmentMaps = true
UseEAX = true
UseSoftwareAudio = true
UseTripleScreenBuffers = true
WaitRetrace = true
XRes = 1280
YRes = 1024 -
#19629 Minannyiotoknak igaza van, ezt a részt meg is találtam, csak nem müködött. Probálkoztam ezzel azzal és végülis kiderült hogy nem megfelelő exe fileval inditottam el a játékot. ( nem tudom ez mért befolyásoló tényező mindenestre a probléma megoldódott. )
Azért nem azt használtam mert hiába állítottam be a felbontást 1280*1024 re 800*600-ban idult. Ezt is megoldottam a RichardBurnsRallyll.ini file átírásával :
[Settings]
ConstantForceMultiplier = -60
Depth = 32
ForceFeedback = true
Fullscreen = true
MinDepthBits = 24
MinStencilBits = 8
ParticleQuality = high
RenderQuality = high
RunIntro = false
RunStartup = false
Sound = true
UseCubicEnvironmentMaps = true
UseEAX = false
UseSoftwareAudio = false
UseTripleScreenBuffers = false
WaitRetrace = true
XRes = 800
YRes = 600
lehet hogy nem megfelően telepítettem, de mostmár jó és a lényeg hogy magyarul beszél az navigátor. Mégegyszer kössz a segítséget mindenkinek. -
PacsutaTibi #19628 Nem szoktam a force-t állitgatni, csak a billentyűkiosztást néha. Na ott nem kérdez semmit. Csak menübe kilépéskor kiirja hogy tényleg kiakarsz lépni, mert minden "progress" el fog veszni. -
#19627 Ha szakasz közben állítod pl.: a forcefeedbacket vagy bármit. akkor kilépésnél megkérdezi,hogy mented-e a változásokat (nem azért,hogy vitatkozzak..) -
PacsutaTibi #19626 Amikor elinditod a játékot akkor menj az optionsba, állisd be, és lépjél kifele, és amikor az optionsból a főmenübe lép akkor kiirja hogy megváltoztak a beállitások mentse e. Ott menj az igenre.
Ha szakasz közben állítod át, akkor az mindig elveszlik. (Talán akkor nem ha a szakasz vége után nyomsz egyet a save progress-re. De lehet csak az elért rekordot menti) -
jancsikaka #19625 Köszi!Tényleg jó a HDR!:) -
#19624 Esetleg valahol a game könyvtárában nem tudok átírni valamit hogy at Én beálitásaim legyenek alapból ??
HELP ! -
#19623 Amikor a beállítások menüpontbol kilépek akkor megkérdezi hogy mentem-e a változtatásokat, de hiába nyomok yesst mert a köv. inditáskor viszaugrik alapra. Azon kívül nem kéred mást kilépésnél, csak hogy tényleg kilész? Mondom neki Ja ! Azt kilép :)
A nav hangot köszönöm szépen, hamarosan ki is próbálom. Sajnos a másik probléma még megoldásra vár.
-
#19622 Amikor kilépsz a játékból és megkérdezi,hogy "változásokat akarod-e menteni" kattints a yes/igen és akkor megmaradnak.
Magyar navigátor hang... visszaszámlálással -
#19621 Sziasztok !!
Kis segítséget kérnék.
A controller beálításaim minden kilépés alkalmával elvesznek, mintha nem mentené el a játék.
Tudnátok segíteni ebben ? + ha van valakinek olyan narrátor hangos audio.dat file amiben a startnál van visszaszámlálás az legyenszives küldje el nekem ( [email protected] ) vagy dobjon egy linket.
Köszönöm a segítségeket. -
#19620 Nyugodtan felteheted !!! -
rapanui #19619 © atiwrc
Pontosan ez volt a gond, kösz a segítséget!
rapa -
jancsikaka #19618 HDR-t szeretném feltenni,de nem tudom hogy ütközik-e modokkal,vagy rscenterrel vagy bármiakadály lehet-e a működése szempontjából.Bármi.Nem merem feltenni mert szanaszéjjel van az rbr-em:)előre is danke schön! -
atiwrc #19617 RX plugin telepítési segédlet:
http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=7
Bár lehet az nem volt leírva hogy a pluginst csak akkor látod az optionsbe, ha az alap rbr-re ráraktad a v1.01 és v1,02es patcheket is.