20179
-
#14277 ez is alá van vágva igaziról...irja is a srác a kommentbe -
#14276 NEm értettelek, félre csak ez egyben van
Most vagy kicsomagolod és akkor másolhatsz be hozzá dolgokat vagy egész audio.dat-ot szedsz le de akkor az amit előtte beraktál nem lesz benne az újban mert az egészet cseréled.
KIcsomagolás nélkül nincs olyan, hogy most berakom ezt meg azt a hangot, de a másikat nem változtatom. EZ egyben van és így tényleg nem fogod azt hallani amit vársz.
És ha kicsomagolod akkor meg az audio file-tr törölni kell mert különben azt hallod ami abban van nem azt amit az audio könyvtárba raktál.
Ezenkívül érdemes az eng filokat is beállítani ini-ben hogy azokat használja amelyik tetszik. -
#14275 A turbo és a féket meg egy másikból vettem... -
#14274 MOst én itt nem tudom meghallgatni, de ha ez az a youtube video amit énis beraktam korábban akkor ilyen lehet
De ez nem az a hang amikor vezetsz hanem a replay hang francia 1-esen van egy kanyar ahol ez jól hallható sztem ez van a videon én már sokszor néztem replay-t és nálam is hasonló volt.
Persze az audionál a settingsben be kell állítani megfelelően a hangokat és az utolsót is be kell kapcsolni, ez minden indításkor ki van kapcsolva. Ezenkívül érdemes az audio.ini-vel és az audio EQ-val is játszani.
DE ne azt várjátok, hogy mikor mentek legyen pont ilyen hang ezen a pályán van olyan rész mikor a helikopter hangot halljátok azse halljátok mikor mentek.
Szval visszajátszásban lehet ilyen hang ha ez az a video amire gondolok. -
#14273 EZ A REAL SOUND ! Ez nekem se tetszik
-
#14272 Breki félreértettél ! A navi nem érdekel azt már bőven kitárgyaltuk. Az autó.: motor,turbó,fék stb..hangokra gondoltam. Találtam egy csomót ,de gondoltam , hogyha van benne ami sz@r és már más próbálta akkor már nekem nem kell / -new sound effect, -Complete Ambient, -enginepack, -RBR Effects, -Real Engine Sounds, stb.../ -
#14271 azt próbáltam már,köze nincs a videón hallottakhoz.. -
#14270 Ez a "NEW SOUND EFFECTS" a BH-ról. Van ami jó benne . Én is most próbálgatom -
#14269 hát nemtudom,kurvajók ezek a videók meg minden,csak az a baj hogy én kipróbáltam már vagy 10féle hangot,de egyik sem ilyen,SZVSZ ez a videó is egy a sok közül amibe belevágták az igazi hangokat
énis nagynehezen 3féle hang modbol szedegettem egybe ami tetszett,és ugy raktam a játékba,de közel sem ilyenek mint ezekben a vidikben
persze ha tényleg léteznek ilyen hangok a játékhoz és vki tud linkelni,akkor ne sajnálja :D -
#14268 Mindent? :-)
Ez azért túlzás
Szerintem az amit én készítettem korábban leírtam, hogyan csak egyenlőre a bivaly féle magyar kommentár van benne nem a Csökő Zolis pedig az talán jobb.
Ambient soundos se volt rossz abban azt hiszem főleg a menühang tetszett
Sajna a módok felülírják így csak a wrc módban tudom a sajátot használni. -
#14267 Ilyenre gondolok csak közbe már annyi félét feltettem,hogy nem tudom ez melyik volt -
#14266 -
#14265 Breki ! Te már kipróbáltál mindent,szerinted melyik a legjobb hang effect ? Birnám ha raknál is be belőle,hogy meghallgassam ! Persze mások véleményére is kíváncsi lennék ! Egy olyan jó mély ,dübörgőset szeretnék -
#14264 Ezt a pályát keresném
-
#14263 Az elöbb irtad, hogyha villan a piros...bakker és tényleg joval gyorsabb igy a verda! Thx :)
A kéziféket gyakorolni kell, mert most kiraktam valami analog joy-ra, van fékkarom is, de nemjó helyen van, vagy nemtom, meg...hátna...:D -
#14262 Lol, nem ismeri fel az avi-t a youtube, amikor pár napja még jó volt neki-.-"
Hajtű: én általában már előtte húzom a kéziféket, és hosszan, ez fontos, régen mindig csak rövidet húztam rajta, és forogtam össze-vissza. Legtöbbször elég a kettesben a nyomaték ahhoz, hogy "szépen" végigcsússzam. -
#14261 A hajtűre aszfalton énis kiváncsi lennék, mert nekem vagy összejön vagy nem!
Én általában visszarakom 1-esbe, de akkor néha lefullad (mert ugye leveszem a kuplung rásegitést)!
Ez nekem azért jó(bb), mert rálehet rugni egy kicsit a kuplungot ha esetleg nemmenne a ballábas gáz-fék!lol
Ha berakom a gravel modot, akkor annyira szépen terelem az autót a murván a francia gyorsokon, hogy áá, de aszfalton...
-
#14260 széthuzatáson pontosan mit értesz?
Őszinténszólva én nem tudom azt figyelni ég-e a lámpa hallom a hangját meg fél szemmel nézem a fordulatszámmérőt és kb mikor háromnegyedet eléri váltok.
Gombbal nem olyan könnyű mint akár lepkével.
Azon a szakaszon meg ahol relatíve gyorsan lehet menni, de sokat kell kicsiket fékezni kanyarokban filóztam, hogy 3-asban vagy négyesben menjek elvileg elsőben jobban gyorsul és biztonságosabb másik viszont gyorsabb.
Meg hajtűkanyarokba ha bemegyek először visszaraktam 2-esig és azzal jöttem ki belőle, hogy jól gyorsuljon.
De most bevált az is, hogy 3-asban kézifékkel aztán mikor irányba vissza kettesbe míg begyorsul aztán 3-as négyes ötös.
De kiváncsi vagyok a profibbak hogy veszik be. -
#14259 Hát nem csoda, megszokod, és simán verni fogod magadat kis időn belül. Automata váltót nem szabad használni:) Váltásnál meg nem érdemes a kocsit széthuzatni, én régen mindig azt csináltam, de semmi értelme, amint villan a lámpa lehet váltani. Más játékokban előfordul, hogy bőven a lámpa után kezd el igazán húzni az autó, de itt nem így van. -
#14258 Igen pont a múltkor gondolkoztam, hogy ugye mert én két évig egyáltalán nem játszottam ezért megvan az az előnyöm, hogy nem untam meg az eredeti pályákat, tulajdonképpen nekem szinte minden pálya új és javított módokkal sokkal nagyobb élmény látni először mint aki már teljesen kijátszotta.
Viszont mivel két évig nem nyomtam az alatt gondolom minden idő szinte elérte a lehetséges legjobbat tehát nem érdemes azokkal versenyezni ezért jó nekem a stage rekord és örülök annak, hogy azt megdöntöm egyenlőre.
Csak nekem a francia meg olyasmi olasz pályák tetszenek mint a colin 1-2-ben voltak, nekem pl itt az amerikai nem annyira jött be. Colin 2-ben is a francia aszfaltos volt a kedvencem.
Ezért is tetszenek nagyon a cseh pályák.
Viszont én eddig mindig automata váltóval mentem két napja kezdtem el huzamosabban a manuálist és nálam a váltó csak két gomb van amikor nemis vált vissza 3-as-ból kettesbe.
Viszont élvezem, hogy így visszaváltogatva sokkal simábban és szebben be tudom venni a hajtűkanyarokat eddig mindig csak néztem mások milyen szépen csúsztatják be automata váltóval elég nehéz volt jól bevenni. -
#14257 #14242 első mondat -
PacsutaTibi #14256 valamit elnéztél.
Én 2 Slomczyn-i pályáról tudok. Az egyik a rallycross pálya. A másik meg egy kis murvapálya néhányszáz méteres. -
#14255 Ha már a gép eredményeit megdöntitek, jó úton jártok;) Csak gyakorlás kérdése az egész. Ha folyton új szakaszokon mennék, akkor sose érnék a végére, mert összetöröm. Most meg már jópár szakaszon tudom, hogy ahol jobb2-t mond, az jó sima jobbnak is, vagy valahol lassabban kell fordulni, mint amit a navigátor mond, és ilyenek. Meg aszfalton a visszafordítókba nagyon fontos a "jó" kézifékezés, ezt is sokat kell gyakorolni. Illetve íven menjetek, ne próbáljatok driftelni, mert az csak időt vesz el, és ez igaz murvára is. Lehet nem olyan látványos, de gyors. -
#14254 Nembaj addig még örülünk a mi időeredményünknek :P -
#14253 Nah sikerült nekem is faragni, végre enyém éett a stage rekord.
Mondjuk 2,19-et -hez nincs közel még :P
-
#14252 Úgytűnik ebből már csak holnap lesz videó, youtube nagyon lassan dolgozza fel. -
#14251 3 éve tutira, de nem folyamatosan. Voltak nagyobb kihagyások, amikor más szimulátorral játszottam. -
#14250 Hát megnéznék egy ilyen videót
Te mióta mész? -
#14249 De ehhez már ufonak kell lenni, meg minden szakaszra saját setupot csinálni. Én alap beállítással megyek mindig. -
#14248 2:19 ? -
#14247 Rallysimfans plugin hotlap:
cote 1: 2:26.358
cote 2: 2:19.363 -
#14246 Hát szerintem meg az egyesben lehet jobbakat
ott 2:33 körül van a stage rekord a 2-esben 2:50
A 34-es az szép idő én jelenleg 44-esnek is örülnék -
#14245 Aha. A kettesen elvileg jobb időket lehet menni. Nem csoda, végig lejt:) -
#14244 az egyesen? -
#14243 Mentem Impreza 555-tel Cote-n egy 35-ös időt, nemsoká lesz videó. Elképzelni sem tudtam pár hónapja, hogy ilyet én fogok tudni. Erre megvan a 34-es idő is, csak az pluginban, meg nem néz ki ilyen szépen. -
#14242 Bocsánaz a Slomczyn az a Rallycross pálya ami szintén jó
De én a Piornal-ra gondoltam
-
#14241 Ez a Slomczyn egész jó pálya, bár az elején a betonozás nem tetszett, de aztán átvált és olyan mint a cseh pályák
Csak azt nem értem, hogy lehet rajta a rekord 2:33 én elsőre 9 perc körül mentem rajta. Elvileg 12 km körül van.
-
#14240 kapcsold át angolra
ezeket nem szeretem benne erőszakosan beállítgatja a dolgokat -
#14239 flat - sima
----------------------
easy - egy
----------------------
fast - kettő
----------------------
medium - négy
----------------------
90 - öt
----------------------
K - hat
----------------------
hairpin - hajtű
franciául nem tudom
-
Neoncsoves #14238 RSRBR2010ben valamiért franciául pofázik a navigátor. lassan már 3ig el tudok számolni franciául meg tudok navigálni is :D