Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biliard10
sziasztok valaki tudja hogy lehet modolni a játékot kocsikal? irjon privátot

attila2323
Csak eredetivel lehet indulni bajnokságokon?

semmi

kifli
még nem
de majd felteszem minnyá
me most tettem win 7-et 😊
SötétBarom
Azt tudom, hogy kemény szim, éppen azért szedem. Mittomén. Ezzel a joyyal a GRIDet gyerekjáték irányítani minden assist nélkül (tudom, hogy árkéd). LFS-t próbáltam vele, de ott nem lehet érezni az autót, kicsit olyan takonyrészing érzésem volt..

No mind1, majd kiderül. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bardocz
Aszfalt rally nem lesz egyszerû, de talán igen.
attila2323
Megy már az ff?

semmi

kifli
arról gõzöm sincs, de arra számíts hogy kõkemény szim, szal kell fékezni, meg csúszni fog 😊
SötétBarom
KÚL.

És gémpeddel vállalható? :|

kifli
grafal nincs probléma ha nem vagy grafbuzi, hangok nekem viszont nem tetszettek :/
SötétBarom
Hi, éppen veszem meg a játékot (torrentrõl -.-), azt tudom, hogy korrekt szim, de mielõtt elvernék rá egy jelképes összeget ki akarom próbálni, hogy mennyire használható joyyal..

Mire számítsak? (xbox360 joy) Illetve mennyire fog pofáncsapni a szar graf? 😄D Mondjuk képek alapján vállalható még bõven..

attila2323
elõször próbáld meg a driver újra telepítése és kalibrálás után átdugni másik slotba az USB-t. Ha nem jó akkor igen törölni kell, ha így sem jó akkor meginr másik slot, de szerintem jónak kell lennie.

semmi

kifli
nekem az oem mappában még van egy VID_046D&PID_C299 mappa, ami abban van onnan kell törölni?
attila2323
Na sikerült megcsinálni.

1, Driver újratelepítés.

2, Kormányt másik USB slotba helyezés.

Ha nem jó akkor:

1, Driver újratelepítés.

2, Regedit megnyitása után HKEY_CURRENT_USER>System>CurrentControlSet>Control >MediaProperties>PrivateProperties>Joystick>OEM és ha van valami bejegyzés a defaulton kívül, ki kell törölni.

3, Kormányt másik USB slotba helyezés.<#pias>

semmi

attila2323
Felraktam Vista64-et és így sem megy. Ez a Formula GP ilyen fos?

semmi

attila2323
Egy pár kérdés:
Milyen oprendszert használsz?
Milyen kormányod van?
Ha logitech akkor a driver száma érdekelne.
Köszi.

semmi

Norbi1990
Nem tudom, de nekem simán ment bármelyik driverrel a FFB.
attila2323
Csak 5.01-et találtam de nem jó. Ha valakinek be van állítva rendesen az ENB Series grafikai mod az elküldhetné az ini fájlt, mert nekem érdekes dolgokat csinál.

semmi

attila2323
Ezek szerint neked sem mûxik. Írták valahol, hogy az 5.0-s drivert kell használni. Kipróbálom és írok.

semmi

kifli
ugyan ez van g25-el 😞
attila2323
Üdv.! Van egy Logitech Formula Force GP-m és nem megy a Force Feedback az istennek sem. A játékban fel ismeri, be is lehet kapcsolni de nem használja. Help PLS!

semmi

ikim

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

ikim

Köszi! Idõközben én is rájöttem 😄. Megint hamarabb kérdeztem mint gondolkodtam.<#buck>

bertino
yepp, google a barátod és a 2 patch után nem kõ dvd.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok! Megvettem a játék eredeti kiadását és az lenne a kérdésem hogy van hozzá valami patch vagy ilyesmi amivel nem kell hozzá a DVD-t mindig betenni ha játszani akarok mert azért ez hosszú távon nem tesz jót a DVD-nek.

kifli
nem volt bepipálva, levettem 0%-ra és most jó, csak ffb nincs a játékban 😞
ffb testnél sem történik semmi
cselt

Leginkább itt ne legyen bepipálva az "Enable Centering Spring" opció.
Ezt a kormány beállításai között találod meg.
kifli
sziasztok, tippeket szeretnék kérni hogy hogy állítsam be a g25-öm, mert elindítom a játékot és olyan mint amikor az asztalon vagyok, szal nehéz tekerni a kormányt és visszaáll középre állóhelyben is
Csabesz6
Hallod a sperrt?😄
Jó mondjuk van valamennyi hangja élõben, de nem emlékszem hogy annyira észrevehetõ lenne a játékban.Ha már nagyon hangos, akkor ott baj van.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Holnap érkezik a játék hozzám. Eddig is megvolt de csak most sikerült beszerezni eredeti kiadásban kincsként fogom õrizni az biztos.
Ui.:bocs az off-ért

ikim

ikim

bertino
group b kéne már :|

Kisbundi88
Valakinek sikerült már megoldania, hogy a belsõ hangokat kívülrõl is lehessen hallani? A 2107-esnél úgy hallom a spert, ha bekapcsolom a "belsõ hangok felerõsítését" és ezt szeretném kívül is hallani.

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M

ikim

ikim
Örülök hogy segíthettem(már három éve<#email><#integet2>

SimaSuna
jah, azt használom Március óta..és simán megyek minden versenyen 😊
bertino
win7 alatt megy gond nélkül a game ?

<#worship>

bertino
thx

ikim

Hali! Újre telepítettem a gépem és nem találom sehol azt a modot amivel 1680x1050-ben is tudnék játszani valaki linkelje be kérem! Köszi elõre is!

A rallyimfans.hu-n a letöltések között találsz igen használható setupokat. Elég jól el vannak találva, lehet velük haladni bukták nélkül. Legalábbis kevesebb buktával, mint az alapbeállítások esetében :-)
Ha jól értem, XP-t használsz oprendszer helyett, ugye?
Hogyan fagy? Megakad és akadozva folytatódik a hang? Utána (relatíve sok idõ elteltével) megszûnik az akadás, viszont gyalázatosan szétesett grafikával tudsz már csak menni? Ha ezek a szimptómák, akkor a hardveres hanggyorsítással gyûlt meg a Te bajod is. Ki tudod kapcsolni és akkor menni fog akadás, fagyás nélkül, de a hangjában nem lesz köszönet. A csúszka négy állásából csak a legelsõ, a teljesen kikapcsolt szünteti meg a dolgot.
ikim

convar
Sziasztok! A kérdésem a következõ lenne: a defaultot milyen beállításnak tartjátok? Jól vezethetõnek? Vagy esetleg tudtok olyan beállításokat javasolni, ami még jobban, kifejezetten a vezethetõségre vannak kihegyezve, és nem a köridõre? Ugyanis én egyelõre azzal is megelégednék, ha nem kilométerenként bontanám le a kocsit <#falbav>

Szóval azt akarom kideríteni, hogy vajon tényleg én vagyok ennyire béna <#wow3>Tudom, hogy ez szimulátor, nem játék, de azért akkor is...

Köszi elõre is

&#8222;Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.&#8221; Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

Kösz.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ikim
007Zolee007,örülök hogy segíthetem...
és hogy mit tud ez a mod?más videó,ha eredeti nyelven hagyod a játékot más feliratozás stb.úgy lett készítve ez a mod hogy a játék minél jobban hasonlítson a 2004-s WRC évadra...

Mit tud ez a mod?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

IKIM, az öszzes, mindenféle hálám. Már halálra kerestem google-ön. Köszönöm szépen!