20179
-
#14397 Hát nemkönnyű ez az online Falstone-ban azért estem most ki mert kétszer rossz úton indultam el egyiknél pont csúszásban voltam pont láttam ott az út dejó kézifékkel bevettem erre ott jött 100 méter után a korlát fékeztem ahogy tudtam éphogy nekikoccantam erre kiírja, hogy diszkvalifikáltak? !
Másikon meg volt egy andras nevü hu az egész jó nyomta kb 20. volt én meg 40-és hatvan között kacsáztam volt mikor kistem meg egyszer nem figyeltem szereléskor két perc büntetést kaptam.
Az a fura, hogy a rank-on Hradekon vagyok a legelőrébb és Cote D'Arbroz-on amit legjobban ismerek talán a leghátrább :P -
#14396 nem mondták neki hogy egy wrc-t nem kell 19ezerig forgatni?:D -
#14395 ez de laza
azért kipróbálnám. -
:D -
Neoncsoves #14393 danke -
#14392 #14345 -
Neoncsoves #14391 Sosnova megvan, elnézést. Hradek kéne csak -
Neoncsoves #14390 Sosnova-hoz tudnál linket adni? meg Hradekhoz? Most éppen win-t fogok reinstallálni szóval majd 1-2 óra múlva leszek és akkor felrakom a cseh-plugint. -
#14389 A rallisim-es fiuk már ígyis nagyban nyomják azt hiszem több helyen elég jók a hazánk fiai -
#14388 igen
nem kell sok file nekem ezek vannak 323 MB az egész
RBRSosnova.exe
RBRPribram1.exe
RBRPribram2.exe
RBRTM087EInst.exe
RBRReversedRC3.exe
RBRSchool2.exe
RBRTM087EInst.exe
ZFix.ZIP
RBR_v102.zip
Meg még ugye a Hradek pályacsomag
-
#14387 Benne vagyok énis, lentvannak a fájlok, de még nemraktam fel!
Majd holnap vagy miko'! -
Neoncsoves #14386 zsír!
lassan leszünk páran és megszállhatjuk a szervereket :D -
#14385 Holnap elkezdem telepíteni én is :) ( Regisztrálni kell hozzá az oldalon? )
Amiket linkeltél idáig azt mindet felpakoltad?
-
#14384 - REAL RALLY MOD Parte1 di 2 [ DOWNLOAD ] 964 mb
- REAL RALLY MOD Parte2 di 2 [ DOWNLOAD ] 1,690 gb
http://www.realrally.com/01-setup_realrally.exe
http://www.realrally.com/02-setup_realrally.exe -
#14383 Kaptam egy levelet a realrally.it-ról az olasz patch-al kapcsolatban
ENG
Is available on requirements, the repack of the Mod
2 files only installation without patch (for now).
The installation of all the last update file aligned with all the new
special stages and cars.
Thanks to all. -
#14382 Én a RBRPribram1.exe (30.21 MB) átfetcheltem a rapidról magamnak a multiuploadra, hogy könnyebben le tudjam szedni. Most ugye így több helyről lehet tölteni, kilinkelem ide is hátha másnak is jól jön
http://www.multiupload.com/BXV8S6NKKA -
#14381 Ami még nagyon tetszik, hogy online mindig vissza tudom nézni a saját és bárki eredményeit rekordokat
sőt versenyeket is amiken részt veszünk, részleteket, hogy kik szerepeltek még ott, milyen pályák voltak stb.
Nálam pl az utolsó három verseny mind cseh pályákat tartalmaz ma pl 12 pálya volt egyiken, sajna tegnapi mikor el kellett mennem illetve mikor kirak az DNF
Ma meg próbáltam kicsit meghajtani, deha egy korlátnak is nekimegyek kicsit általában damaged úgyhogy ma kb 6* kiestem emiatt meg ilyenek, hogy felforrt a hűtővíz olyan is volt, hogy emelkedőn egyszercsak leállt a kocsi, csak mikor uresbe meg egyesbe raktam volt hajlandó elindulni.
Ez az egyik verseny adatlapja résztvevőkkel stb, sokszor látok egyébb magyarokat is fent. Ez mondjuk nem erre az esetre példa :P
-
Neoncsoves #14380 szép lassan jön lefele a cucc... kiváncsi vagyok rá :) -
#14379 Elvileg fel, de sztem összeakadhat bár ez plugin és nekem a francia és olasz mód is ment együtt
De én inkább egy másik rbr felrakását ajánlom, jobb ha külön van, meg itt a kocsipackokat mindenki saját maga állítja össze -
Neoncsoves #14378 ezt a modot fel tudom telepíteni az RSRBR2010 mellé? -
#14377 Nincsenek szerintem, de én már nemis bánom sokkal izgalmasabb is ma is vagy két órát nyomtam online. -
GPx8 #14376 Ezek nincsenek meg "offline" módban? -
#14375 A korábban bemutatott pályákon, Hradek, Liptakov-on kívül még ez a két pálya tetszett nagyon tegnap Ezek ha jól tudom valódi pályák, én elsőre szinte hibátlannak találtam őket sőt sokkal jobbak mint a gyári pályák szerintem.
Osli
Zadni
-
-
#14373 Tegnapi képek
-
#14372 -
#14371 A wrc mód elvileg ez
klikk
Azért elvileg mert wrc mód sok van pl van wrc mod 2007 is ennek meg nem pontosan ez a neve hanem RBR_NewCarMod.
Egyébként én erre raktam a csehet és eddig minden jó. -
#14370 Tudom,de nekem le kellett törölnöm mindent és most újra pakolnom és pont azt nem találom -
#14369 Abban van a citroen (Loeb)+fabia+307+2db focus...
Arrol pedig te is irtál vagy mi, hogy a fabia neked is jó!
Bakker nemtalálok linket ugyanarról ami nekem is van!:s
De még a fájlokat sem találom vaze, pedig egyhelyre vannak (voltak)rakva!
Breki biztos tudja majd, hogy mi a neve!
Bocsesz! -
#14368 A wrc mod milyen ? /linket please/ -
#14367 Nekem most van fent egy eredeti+egy better+egy wrc_mod+most lesz a cseh!:D
Hát alapbol felraktam az eredeti verziót, azt meghagyom mintának, aztán külön mappát csinálok nekik ugye, és az exe-t kirakom az asztalra másnéven "better" "wrc"...stb! -
#14366 ..és , hogy lehet fenn egyszerre két mod ??? /olasz-cseh/ -
#14365 A cseh izéket, hogy tudjak menni online vagy mi amit Breki irogat!:)
#14323 -
#14364 Mit töltesz ? -
#14363 Ez király!:)
Ez a letöltögetős cucc király, torrentről vagy simán böngészővel is töltve nekem ilyen 10-20kb-al jön a 200mb-os fájl:s ~4h még! -
#14362 Ezt nem bírom ki, hogy ne rakjam be ilyen pályák vannak
-
#14361 mintha RBR II.-vel játszanék ezt akartam írni bocsi -
#14360 Hát ez fantasztikus mintha RBR-vel játszanék, ezek nagyon profik mentem Hradek-en is készítettem képeket holnap felrakom most sajna mennem kell :P -
#14359 Azt viszont nem értem itt hogy lettem hatodik
kb 45. voltam mondjuk francia 1-en örültem mert kiírta amikor lefutottam, hogy ötödik idő, de mikor utána néztem kb 29. voltam
-
#14358 Na sikerült menni a Liptakov-on
így indult
Aztán ez lett felforrt a hűtővíz és egy idő után mikor egy kerítésben kicsit elakadtam