20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    Készítettem egy rövid videót a cseh online-ba való belépésről

• Breki33
    A History of Richard Burns Rally – SimHQ Article

SimHQ.com’s Dan “Chipwich” Blake has put together three very interesting articles on Richard Burns Rally.

The first part of his work takes a look back at the history of Richard Burns Rally and what happended since the title hit the market in 2004. The second part of the article centers around Rallysim’s popular RSRBR 2010 mod that is one of the reasons the simulation is still very much alive.

The story is wrapped up with an interview with Rallysim’s Antoine Buob – All in all a very interesting read for RBR fans and those who want to give the sim a try.

http://www.virtualr.net/a-history-of-richard-burns-rally-simhq-article/

http://www.simhq.com/_motorsports4/motorsports_137a.html
  • Breki33
    Na kiderült versenyeket az indíthat aki fizet, de lehet csatlakozni olyan versenyekre amiken Hradek, Liptakov, Lernovc, Sosnova, Pribam stb van.
  • Breki33
    Találtam két videot róla nemsemmi mit csináltak az amerikai pályákból tiszta finn feeling

• Breki33
    Nem tudom ki ismeri fel

"Na hát nem cumi, nagyon faszántos új texturák az USA pályákon, tiszta finnes hangulat, az út mellett szorosan fák, szép zöld környezet, néhol beszűkítve, hogy még izgalmasabb legyen, tittára jó, a Hualapai az odaver! :up: :lollypop:
    Na majd csinálok egy-két fotót."

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=d17f1983b43dc6d29c16a19ec9216a8a

még több kép

klikk

• Breki33
    Volt ilyen kérdés

" Ha valaki tudja,hogy tudom a nevem után a magyar (H) jelzést megjeleníteni,az írja már le nekem legyen szives ;) mert hontalanul dübörgök a cseheknél. :D Köszönöm
    Belépés\profil\ország kiválasztása\....majd egyszercsakmegjelenik.."
  • Breki33
    Hó MOD a cseh-hez, még nem teljesen világos mikor kell

http://rallysim-bg.com/admin/download/mods/SnowMod.exe

• Breki33
    Jah engem ilyen nem érdekel, csak elveszi az időt elég a Rally meg a foci :-)

Ígyis kéne hotlapozni, de ez az online tegnap rendesen bejött.

Nem rak randomba te választod a szobát és vannak jelszavas szobák amikbe csak jelszót tudva mehetsz be.

Azt még nem tudom, hogy lehet szobát kreálni, de utánnanézek.

Én tegnap három helyen voltam bent egy havason egy amerikai rally-n meg egy japánnal kezdődőn.

Ja meg egy teszt-en.

Az egész úgy néz ki mintha offline lennél és válogatnál a versenyek között csak itt látod a többieket közben meg kommentárt lehet írni közben, ja és menti a replayeket teljesen automatikusan.
  • JUVEfun
    off
  • JUVEfun
  • ajem kisa
    Alien vs predator 3 :D
    Szoval ha ez megjön ma, akkor nemrallyzok egy darabig!
    Amugy de!
    Egyébként van rá mód, hogy csapatként, vagy nemtudom, hogy együtt menni azaz egy gyorson, mint mondjuk a dirt2-ben, vagy randomba rak ahol épp van hely, vagy hogy?
  • Breki33
    Elvileg igen, de ez még kocsik setup és egyéb plusz pályák nélkül

Elvileg nemis kell sokat tölteni sokkal kevesebb mint a francia vagy az olasz csak több kicsi file.

Vmi snow módról is olvastam, de én anélkül mentem havas pályán.

élienvéesp.. az+mi?
  • Breki33
    Na elérkezett az idő egy kis Hradekre

Hrádek pályaq pack ami a következő pályákat tartalmazza (csak online)

Hrádek 1
    Hrádek 2
    Liptákov 1
    Liptákov 2

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=324

Egy kis kedvcsináló

• ajem kisa
    Érdekelne engem is, majd (ha nemjön meg az élienvéesp...) délután összedobom!
    Amugy az elég hozzá amit irtál korábban a #14323-ban?
  • Breki33
    Ezt az online-t amúgy nemis gondoltam volna hogy ilyen egyszerű, szinte olyan mintha simán a játékban játszanék csak közben 70 emberrel versenyzek és kiírja az eredményeket.

Ezt a setupos dolgot kéne megoldanom illetve jó lenne ha kezdetben nem full realistic damage lenne.
  • Breki33
    Én ezekből játszom hotlap-nál, illetve rally futamnál ha van jó belső előretolt nézet akkor abban

kb ilyesmire gondolok, csak még kicsit jobban előretolva, hogy csak egy kormány látszódjon

• Breki33
    Ezt eddig nem tudtad? :P
  • Breki33
    Ghost Car nekem arra jó hogyha mögöttem van tudom, hogy egyenlőre jól megyek jobb lesz az időm.
  • leho94
    ghost car engem csak zavarni szokott:D
  • ajem kisa
    A gyors elött, miután kiválasztottad a verdát! Alul kikapcs, és a gyors fent-go!
  • bardocz
    Szerencsére a második mérőpontnál úgy megyek át, hogy nincs időm nézni az időt, ha nézem, akkor elkúrom én is:D
    Am ghostcart hol kel kikapcsolni? Naggyon idegesítő.
  • Neoncsoves
    szedd ki a ghost car-t a picsába, és ne kormány mögüli nézetből játssz (ha azzal tolod) hanem motorháztető nézetről vagy a "nagy semmi" nézetből. (nagy semmi nézet [nemtom mi a rendes neve :D]: amikor csak a "hud"ot látod meg az utat ugye)
  • Breki33
    Ja de most azt hiszem rákattanok az online-re

De a srácnak a 2:28-as ideje nem semmi.

Azt nem értem ilyenkor hogy-hogy nem remeg meg a kezetek, nekem is volt 5 másodpercel jobb részidőm és a legutolsó kanyar előtti részen nekimentem a korlátnak na akkor anyáztam rendesen.

Ha az elején van 4 másodperces előnyöm nem merem már úgy nyomni, főleg, ha a ghost car mögöttem van :D
  • bardocz
    Nem elvenni akarom!:D
    Nyomjad neki, és meglesz bőven neked is, egyáltalán nem lehetetlen, bár egy ideig én is azt hittem;) Gyakorlás, és gyakorlás, meg egy kis gyakorlás, és sima ügy lesz.
  • Breki33
    Mert nem gondoltam át, hogy oda kéne írni.

Gondolom ők már így adják meg a nevük regisztrációnál, vagy vhol beállítják a nemzetiséget.
  • Breki33
    Elveszed az örömöm, hogy tudtam már 2:48 körül menni itt

Viszont a PH-n van egy versenyző srác ő most ilyet ment

http://prohardver.hu/tema/richard_burns_rally/hsz_1525-1525.html
  • JUVEfun
    Neked miért nincs oda írva , hogy : HUN
  • Breki33
    Azt viszont nem értem most egyik szakaszon kiírta részídőnek, hogy 18-adik vagyok örömködtem, hogy az első nap nemis rossz a hátralévő szakasz ugyanúgy jó tempóban tettem meg nem hibáztam erre a végén kiírt 45.-nek nem tudom, hogy miért talán levágtam vhol ?!

Egy zavar, hogy a saját használt setup-omat nem engedi betölteni
  • Breki33
    Ez angol :-)

Descriptionnál mindig le van írva, hogy mi szerepel benne

Most olyan helyen is játszottam ahol hetvenen voltak
    mostmár itt legalább nem lettem utolsó

klikk

Nagyon jó ez az online !
  • JUVEfun
    Ezt angolra nem lehet átváltani ? Én egy büdös szót nem értek belőle..
  • bardocz
    08-as Impreza WRC, cote 1 2:34.47. Nem tudok sokkal jobb időt menni ezzel még, mint az 555-ös Imprezával.
  • Breki33
    Ja két dolog a setup-om ami hóra volt nem fogadta el

én a wrc módosra raktam fel a plugint a kocsik és a hang viszont jó volt így magyar kommentárral új kocsival mentem.

Egyébként lehet offline is menni csak nem mindegyik pálya indul offline is.
  • Breki33
    Nah megvolt az első online menet

Egész jó ez a cseh online rendszer tele van versenyekkel

Lehet választani nehézségi szintet meg hogy milyen versenyt akarunk
    Elsőre töbre azt írta még, hogy nincs az a pálya telepítve - még töltődtek, easy-ban 3 volt egyik jelszavas volt kettőhöz kellet vmi így hard pályára jutottam be.

Természetesen havas lett :-)

Méghozzá erős hóesés 12 szakasz realisztikus törés.
    Elsőn mindjárt két percet kaptam az elsőtől -20-an voltunk három helyen kiestem ütközés miatt illetve elszállt a váltó ahol beértem 20-ból 15-ödik, de elsőnek ennek is örültem.

Még majd azt kell kitalálni, hogy lehet szobát nyitni illetve Hradek Liptakovos versenyre menni, mert akkor csinálhatnánk itt közösen egy ilyet és akkor azokon a pályákon mennénk.

Elsősorban az újakra gondolok, hogy legyen egy kis sikerélmény :P
  • Breki33
    telepíthető Kocsik

1 Zastava
    4 Tra»e
    1 Volvo
    4 Volkswagen
    2 VAZ
    3 Toyota
    2 Suzuki
    13 Subaru
    4 ©koda
    3 Seat
    2 Renault
    1 Porsche
    7 Peugeot
    1 Opel
    8 Mitsubishi
    2 MG
    1 Lancia
    6 Lada
    2 Hyundai
    12 Ford
    2 Fiat
    8 Citroën

Az öszes "exe" mindennel ellátva.

http://revoklatovy.tym.cz/index.php/install-car.html
  • Breki33
    Cseh plugin

Instruction how play Richard Burns Rally (RBR) using the plugin

1. Download RBR_v102.zip , RBRTM087DInst.exe , ZFix.zip , RBRSchool2.exe , RBRReversedRC3.exe , RBRPribram1.exe , RBRPribram2.exe , RBRSosnova.exe
    2. Install the official patch RBR_v102. Without it, the RBR plugin wouldn't work.
    3. Install RBRTM087DInst.exe (this is the plugin itself)
    4. Install new tracks into RBR (RBRReversedRC3, RBRSchool2, RBRPribram1, RBRPribram2, RBRSosnova).
    5. Put file Z.dll into RBR\Plugins\ directory (it fixes RBR not to crash to desktop when using cars made in Z-modeller) from ZFix.zip
    6. Create a new profile on rbr.onlineracing.cz. BEWARE! Use only US-ASCII chars!!!
    7. Open file RichardBurnsRally.ini and put your login and password there - e.g. if you are registered as "NOVAK Petr" and your password is "zelva", put there

[RBRTMSettings]
    AutoLoginName = NOVAK Petr
    AutoLoginPassword = zelva

From now you will be logged in the plugin automatically, the plugin won't ask for your username / password.
    8. Start RBR, go into Setting-->Plugins -- > RBR Turnament --> Setting and make your changes to configuration.
    9. In Setting -->Plugins -- > RBR Tournament --> Online tournaments you'll get the list of open turnaments, choose one, entry into, set all you need, and then start race.
    10. You can find all your results in the rally on plugin web pages. If anyone sends his/her replay from a stage, you can find it there.
    11. If don't know anything check our forum

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=al&p=howtostart&setlng=eng

Download: RBRTM087EInst.exe

RBR Tournament plugin. Plugin for playing tournaments. Needs RBR patch 1.02
    ------------------
    Changes in version 0.87E (11.10.2008)
    ----------------------
    FINAL:
    E* fixed not transfering car damage to next stage
    E+ added filter for unlocked tournaments
    D* fixed offline mode
    D+ quick scrolling in lists (left and right array)
    C* fixed crashing after Start stage
    A* fixed setup checking
    * fixed car names in results
    * fixed selecting car in shakedown service
    + added setup checking (made by Mystik)
    + added Polish (translated by FIA)
    RC3:
    * fixed car setup in shakedown mode
    * fixed new tracks loading
    * compatibility with Windows 2000
    + supporting splash screens with new tracks
    + added viewing replays
    - last RC version
    RC2:
    * FixGasketBug didn’t work
    * crash in empty tournament list
    * car was automatically repaired after superally
    * wrong setups loading
    + car setup also in shakedown mode
    RC1:
    + autoupdate
    + external language files (send me yours)
    + tournament list filter
    + possibility setup car in service area
    + car names in results
    + many smaller changes * fixed some bugs
    Author Wally
    Version 0.87E
    Date 11.10.2008
    Size 859 kB
    Download count 19902

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=237
  • Neoncsoves
    szép!
  • JUVEfun
    Végre 3.00-belül Francia/Cot.II/
  • Neoncsoves
    most az a cél, hogy megismerjem az autókat :) kiválasztom azt amivel legjobban ráérzek az egészre (eddig a 09es subaru) és azzal fogok gyakorolni. :)
  • bardocz
    Amivel gyors vagy;)
  • Neoncsoves
    jaa... :)
    no mindegy, holnap is várható egy videodömping. mitsubishi-s francia 1-es menet már le van renderelve csak nincs kedvem feltölteni... :)
    Holnapig írhatnátok ötleteket arról, hogy milyen kocsikkal nyomjam végig a francia 1-et :)