Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ikim
Csatlakozom!Mindenkinek Boldog karácsonyt!<#integet2>és boldog új évet!
A videó nagyon élethû-mármint a belsõ kamera...kedvem is lett csapatni!
(csak megjegyzem;van"új"verzióban Corolla WRCés befejezik a a Kazhol féle Lancer Wrc-t is😉)

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

Hello!
Békés boldog karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok minden kedves RBR rajongónak.<#eljen>
Ja és király a videó jól tolja a csávó.

pajti

<#eljen>

Csõ Srácok! Tegnap feraktam újra a game-t és az RSRBR 2009-et és észre vettem,hogy benne van a 95-ös Impreza. Kérdésem,hogy ez addig is benne volt,mert én nem találkoztam vele mikor utoljára fel volt téve a game és a mod. Elõre is köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

csa
Miert van az h mikor telepitem az rsrbr 2009 et akkor az exe fajlnal hibat eszlel?

TitaniumRR
Mindenki egyszer tájékozatlan volt. Valaki vállalja, valaki elfelejti. Cheer up! 😊

Captain Sonar 2024 Remake

Jólvan na,csak pár hete kezdtem a rallyval foglalkozni,így még vannak dolgok,amiket még nem nagyon értek...<#szomoru1>
ez a legjobb vicc, amit eddig hallottam... 😄
(lehet nem érted, hogy az s12b módosított modell nincs benne a játékban, és így a skin sem jó, de hogy még fizetsz is érte... hát ez a legjobb vicc)
ati, szerintem add el neki... 😄
De a Turis Impreza be van fejezve?
A képen látom,hogy igen.Viszont a többi apróságot megskinnelem én!
Nekem bõven elég,ha valahogy ezt a Turisat átküldöd a gépre,vagy valahogy átjuttatod hozzám.Láttam a Rallysimfanson a HRC 2008 módodat.Eszméletlen!Ha pedig pénzért adod,csak nyugottan,van
5000 Ft-om ilyesmikre félretéve!
Elvileg a hrc 2009 modomba benne lesz érdi, ha sikerül befejezni valamikor :S(A 08as sincs kiadva még). Másrészrõl ez egy s12B nem egy s12 és azért kezdtük el éppen módosítani a kocsit, csak nem nagyon van idöm a jatékba varázsolni a modelt. A lökösökön és a motorháztetõn vannak jelentõseb módosítások.....
http://www.freeweb.hu/autosim/turi09a.jpg
http://www.freeweb.hu/autosim/turi09b.jpg

Hát épp ezért kértem karira egy "MONSTER" (bivaly erõs) laptopot,hogy menjen rajta!
Amúgy egy ilyenrõl lenne szó...
Csinálsz nekem a Subaru Impreza 2006osra egy 2009es Ifj.Érdis skint?
SimaSuna
na jó csak nekem a kormányt javasolták..billel "szimulátort" játszani...

Laptop saját véleményként mondom nem játékra kéne...meg igazából a bennük lévõ VGA ami nem biztosítja azt amit egy játék tudhat 😊
zoci!
Miért ne billel is lehet menni rbren csak meg kell szokni, nem mondom hogy topp idõket de lehet. PC vagy Laptop az meg nem mindegy????

RBRgõte!
Mirõl lenne szó?

Bocsesz,kicsit hibáztam...(nagyon értem a magyartot..)
Nagyon (fergetegesen) hálás lennék,ha csinálnál nekem egy skint...
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!

Egy Subaru Impreza S12-rõl lenne szó...
(Ifj.Érdi-Csökõ)
Hello kedves Atiwrc!
Látom, szuperül tudsz skinelni!
Ha tennél nekem egy ezzel kapcsolatos szivességet tenni?
Persze!
Genius SpeedWheel5-el!
SimaSuna
te laptopról akarsz RBRezni?
legalább kormánnyal?
Van itt vki aki teljesítene nekem egy nagy szivességet és jól tud skineket csinálni?
A hétvégén kapok egy Asus K70IO-TY068L laptopot...arra értem,hogy menni fog-e...?<#email>
Nincs mit!😊

Köszke,hétvégén majd kipróbálom...vagy utána...
Laptopon menni fog?
TitaniumRR
Kössz. Mûködik. Ász 😊

Javaslatom: 1) Alapjáték ITT, 2) Patch-ek ITT, 3) Zfix ITT.
Nálam a Zfix plugin mappába való elhelyezése után vált 95%-ban stabillá a játék.

Más:

A carselect menüpont képeit már sikerült megváltoztatni (Danke noch einmal, Pajti) 😊

Hogyan tudom ugyanezen menüpontok szöveges megjelenítését módosítani?

Pl. A Hyundai Accent nevet és karakterisztikájét törekednék átírni a jelenleg képen lévõ 06-os Impreza WRC sajátjára.

Hangeffektek közül EZT ajánlom, akik nem ismerik. Nekem tetsz. 😊

Heloka!

1.12982# Impreza WRC06ost itt találasz: http://www.bhmotorsports.com/download/12708

2.Amikor felraktam az RBRt és elindítottam,akkor a profil beírásánál az egész lefagyott...Mi az oka???
TitaniumRR
Dattool közben megoldva.

TitaniumRR
Köszönöm. 😊

1)Mûködõ dattool letöltési helyet szeretnék találni. Hol?

2)Komplett 06-as Impreza WRC (nemcsak skint) könyvtárat szeretnék találni. Hol?

3) Jól értem, hogy bármelyik slotra bármilyen autót lehet tenni, ha megvan a teljes könyvtár? Egy egész du.-t szívtam vele, mire megszületett a feltételezés. 😊

Ezt a skint (és a hozzá kapcsolódó teljes EVOX könyvtárat) kíséreltem meg

INNEN. Sikertelenül. Honnan érdemes?

pajti
opcilyóban beállította a 3D pacenotes-t <#idiota>

kifli
hogycsináltad hogy mutatja az út fölött hogy milyön?
Smici1985
A 2005-ös Impreza-hoz nem találok template-t. Valaki tudna segíteni. BH-n nem találtam.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

pajti
bardocz
Pszt! 😄

Amúgy tegnap valamelyik szakaszon megdöntöttem az összes idõmet N4-es Imprezával. Talán a 11km-es francián.
Norbi1990
De én N4-el mentem te meg A8-al 😄
bardocz

12 századdal elvetél. Nagyon sokat kéne gyakorolnom, hogy ezt újrafussam.
Norbi1990
<#idiota>

Ezt a PB-t tegnap mentem:
bardocz
Lol😄
Cote-n megyek N-es Bubuval, egyik bal2-ben odavágom a falhoz, kigyullad a kocsi(ilyet elõször látok rbr-ben), állok egy kicsit, hogy ezt felfogjam, és a navigátor megszólal, hogy túl magas a vízhõfok 😄
TitaniumRR
A zfix-re eddig nem találtam utalást. A fellelhetõsége sem volt olyan egyszerû, mint a két patché. Így most jóval stabilabb, de a feleségem automata váltós replay-e nem tetszett neki. 😊 Kössz.

Közben megvolt az új kormány tesztje. Megérte. 😊

Más:

A garázsképeket ill. az autóneveket hogyan lehet megváltoztatni?

a skin az csak egy festés hogy auriollal mész vagy sainzal pl. Az hogy toyota helyett lanciad van az már 3d-s modell csere nem skin csere. RBRhez kiadott kocsik mind tökéletesek nem fagy ki egysem hacsak a gépden valami miatt az alap rbr nem fut rendesen. A két patch és a zfix fent van??? általában akkor dob ki a gamebõl ha ezek nincsenek fent. Jah valamint nem árt xp sp2 legalább...

TitaniumRR
Végül a WinRAR lett a befutó.

Az adott típustól eltérõ skinek csak a physics -ükkel együtt mûködnek?

A Lancia Delta a Corolla slotjára átírva (csak a Cars mappa - physics nem) tökéletesen játszható. Replay viszont nincs, kilép a desktopra.

Jól gondolom, hogy bár sok jó skin létezik, sok belefektetett munkaórával, mégis sok olyan skin van, ami nincs optimalizálva a játékhoz?

Hogyan lehet kiszûrni (a saját tapasztalaton kívül), hogy melyik skin teljes egészében mûködõképes és melyik nem?

Nem!! Ráálsz egy .rbzre és entert ütsz. Ha notepadot hoz fel akkor nem jó. Akkor csináld azt hogy jobb klikk a fájlon, társítás és ott beállitod hogy a totalcommander nyissa meg.

TitaniumRR
Belelép, de hieroglifákat rak a notepad-be.

.rbz fájlokba a Total commandernek bele kellene lépni, úgy mint egy zip fájlba.<#wink>

TitaniumRR
Az .rbz file-ok megnyitásán túl ez jelent még fejtörést.
Driving Force GT-re pályázok, de Balkánisztánban ez nem könnyû.

Kérdezd meg tõlem, hogy karácsony elõtt 2 héttel ki vannak-e ürülve a raktárkészletek és a nagykert érdekli-e hogy behozzon! 😊

Sztem még nincs 108 kocsi az rbrhez olyan 90 körül járhatunk.
Amit láthatott sok autót az az rsrbr modban elhetette ami nem az teljesen mint aminek gondolja, töb izika de kasztnira ugyanazok a kocsik.

5.hsz
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=424

SimaSuna
kormány nélkül felesleges...sztem szerezz be egy kormányt...
TitaniumRR
Köszönöm, mindkettõtöknek. 😊

Patch 1-2 fent, HD felbontás megoldva, szimpatikus autók (jellemzõen Imprezák, néhány Lancer EVO, és LD S4 + HF Integrale) letöltve a 2003-as és 2000-es slotja módosítva, az említett grafikai kérdés megoldva. 😊 (Külön kezeli a környezetet és az autókat)

RSF plugin-nal várok egy picit. Kicsit "barkácsolok".

A physics.rbz file-nál elakadtam. A Total Commander hieroglifaként nyitja meg notepad-ben, a Data Tools pedig egyáltalán nem tudja kezelni.

Milyen programmal tudom olvasható formában megnyitni a physics.rbz file-t?

Egyébként szuper a játék! 😊
(még így kormány nélkül is - egyelõre)

gordon 24
A rallysimfans plugin az arról szól, hogy egy online versenyben veszel részt! Ezen a pluginon rengeteg letölthetõ autó fent van. Amit késõbbiekben tudsz használni offline modban is.

De igazából itt felesleges az offline mod hiszen, ho online ha offline vagy mindenképpen egyedül vagy a pályán.
Csak annyi a difi, hogy offlineban egy virtuálisan beálitott ellenfél idejéhez viszonyit onlineban pedig más emberekhez akik végig mentek a szakaszokon.

Én ezt ajánlom. 108autó van igen, de ez a 108 autó felülírja a gyári 8-at. Egyszerre csak 8 autó lehet a játékban.

Downhill!!

Ez a gép mikor lesz elérhetõ? Már nyomatnám vele szívesen.
Maga a banner egy link a rallysimfans.hu fórumára.<#idiota>

A lényeg hogy van vagy 100 letölthetõ autó hozzá, de a játékba egyszerre csak nyolc kocsi lehet berakva (meg kell adni melyik alap kocsit cseréled le). Manuálisan kell berakosgatni, külön a kocsit, külön a fizikáját.
Ha letöltöd a magyar plugint akkor ahoz nem kellenek kocsik mert a plugin leszedi egy szerverrõl azt amelyikkel akarsz indulni egy online rally-n vagy csak tesztelni, a plugin alatt.

TitaniumRR
A stílus...

Téged is le-"bazz"-oltak anno, amikor kérdeztél valamit, mert nem tudtad?

Ez esetben értem a stílust. 😊

SimaSuna
bazz...108autó van, ami él és mozog...de TE csak 1 (EGY)-el tudsz CSAK menni....
és összességében 8at ELMENTENI magadnak...
folyamatos online...igen..de NEM NFS szinten...bebaszna ha a rallyzó autók egymást löknék le a pályákról...

nemértem mi bajod van a grafikával...
ez nem NFS hogy csilli villi minden...

ez PS..PhotoShop...vágod?