20179
-
Neoncsoves #14477 hogyan? -
#14476 Olvasgattam a cseh fórumot ! Mi is csinálhatunk tournamentet amiben ugye elvileg csak mi vagyunk -
#14475 én néztem a wheatert, de nekem az volt, hogy good weather azért raktam át dry-ra a gumit
nem értem, de remélem nem lesz többet ilyen eddig tök jó volt nem akarok csúszkálni -
#14474 Amikor verdát választasz, jobboldalt leirja hogy "stage info", alul meg a next stage...
De szerintem nemkorrekt ugy, mert az auto/gumiválasztásnál alatta kivan irva, hogy weather dry...de gumit meg vizest rak!
Szoval nemlátom, hogy honnan kellene tudnunk, hogy milyen az aszfalt, vagyis a gyorsok állaga!
De mivel azon hagytam amit rakott, jobban "tapadt" az autóm! -
#14473 Ez érdekes, most néztem meg és a Hradek-en 03:25.81 a legjobb időm itt meg az elsőnek is 3:45:04, ezt most nem teljesen értem. -
#14472 Ezt hol írta ki pontosan?
Mert akkor erre figyelni kell ! -
#14471 A ledobás az nem a Hradekon volt
Amikor vége kirakja az adott szakaszsorrendet a wrc sorrendet az összesített sorrendet és az összesített wrc sorrendet -
#14470 Háháááá, amugy az azlesz, hogy vizes az aszfalt, de nemesik, szal eső után szerintem (eső elött nemlenne vizes még ugye??:D), de amit ad alapbból gumit az jo (remélem)! -
#14469 lehet akkor az is esős volt
azt nem szeretem, de jobb hogy így van már azt hittem a fizikát rontottam el vmivel -
#14468 Igazából nemtudom miért van az úgy, amugyis amikor vége a gyorsnak kirak ilyen-olyan összesitést...passz, nemis nagyon figyelem ezeket még, mert ugyis kiesek a hradeken 5x a 9-ből!:)
Ez akkor volt, amikor együtt mentünk nemrég, csak téged ledobott vagy mi! -
Neoncsoves #14467 ez a 2-es szerón nagyon fos volt. összevissza csúszott az autó és tényleg fékezésre úgy csúszott mintha gravelen lettem volna -
#14466 Ez valami korábbi lehet mert most nem mentem végig.
Mikor készült a kép?
De nem értem három embernek ugyanaz az ideje akkor az a gabe81 nevű miért van előrébb? :-)
-
#14465 Ittis van hdr csak most másképp van beállítva ! -
#14464 készítettem egy képet az előbbi versenyen monitorra beállítva gondolom ez jobban tetszik P
-
#14463 Akkor azért volt Wet gumi én meg nem értettem mi van, hogy miért csúszkálok úgy olyan érzés volt, mint amikor az rbr-t kezdtem, hogy nem tudok vele menni állandóan csúszált, azt hittem azért mert wet gumi van másikon meg try-ra raktam de nem lett jobb ezek szerint ezért....
Ez így nem jött be bár nem szoktam most kiléptem -
#14462 :)
Értem-értem.
TVn én is szeretem ha "színes" a kép :D
Egyébként nvidia 9800GT + samu 2494HS monitor
És a korábbi kérdésedre is válaszolva, az alap Subaru '03
Friss install volt még semmit nem raktam fel hozzá (a képarányon is látszik hogy 4:3) egyből rámentem a tournamentre :D
-
#14461 Na szóval a képen az Brekinek szól az előző miatt!
A szöveg a kép alatt meg Neoncsövesnek, hogy oda nemtudtam az elöbb már menni, nemvolt a listában!
De amugy kezd alakulni, jolesz ez, csakhát megint egy másik fizika faxom!:) -
A team 3 már nemvolt, a sima ZGORZELEC Virtual Rally Team-ben voltam azmeg ha jolértettem vizes aszfalt volt eső nélkül, de kemény!:D
-
#14459 Onnan jöttem, mindjárt illetve megyek énis, és azután rakok be képet Breki!
Amugy nemtom, nekem olyenvolt a 10gyors, mintha ugyanaz a 3 lett volna mind! -
#14458 utoljára !
te lehet, hogy úgy látod a te kijelződön, viszont nálam egy hd tv-n pont így jó - a kép nem adja vissza
monitoromon pl teljesen másként néz ki ott nálam is viszonylag jó a #14446, de tv-n szintelen
De nem írtad milyen videokártyád van.
Ha kategórián a kocsit érted akkor WRC érdekes módon nálam három kocsit enged ebből kettő elvileg Citroen, de egyik csak nevében az a másik amit beraktam tényleg. -
Neoncsoves #14457 ZGORZELEC Virtual Rally Team 3
ide megyek most játszani. aki akar jöjjön -
#14456 Igen, gabe81-el regiztem.
Szerintem a te színeid el vannak túlozva messze van "valódi" színektől dehát ízlések és pofonok.
Egyébként ki milyen kategóriában indul? -
#14455 mint mondtam én tv-n nézem nálam így pont jó
lehet más készüléken nem de én játékban jobbnak érzem sokkal
egyébként a hdr-t is lehet konfigurálni tetszés szerint pl #14454
meg rbldll-el is be lehet állítani dolgokat
Én most olyan d3d9.dll-et keresnék amivel megy a hdr és a gauger plugin illetve analóg óra is
-
#14454 nem szerintem
cserélni lehet mint más módokban
most egy helyen voltunk, de a második előtt engem ezzel kidobott
melyik pálya jött volna?
Eu a hülye hiba máskor is szokott lenni de tök véletlenszerűen nem tudom mihez kapcsolni -
peetfire #14453 Hali!Nekem meg pont így tetszik...mert élethűek a színek sztem...hdr-nél világít a fű..meg minden...mint atomtámadás után :D -
#14452 A citroent ugyraktad be, hogy felcseréltél egy gyári verdát rá?
Nemlehet berakni plusszba? -
#14451 monitoron lehet full hd tv teljesen színtelen főleg ha a füvet nézed -
#14450 izlések és pofonok :-)
nekem nagyon tetszik főleg az új Citroenes fizikával
És főleg a két hosszú pálya, persze a realistic törést szokni kell
Fékkel nekem semmi bajom, csak volt olyanom egyszer hogy elszállt a váltó és végig négyesben kellett végigmennem :P
-
#14449 Pedig igy tényleg sokkal szebb ! Legalábbis képen / szerintem. -
#14448 Voltam benne, hallod az a fizika elég gáz szerintem!
A fék, mintha havon lenne száraz aszfalton száraz aszfaltgumival!
3gyorsból 3kiesés!
Nomeg a navigátor is néha kissé későn szól hogy medium xy...(N) nekem eddig ez nemjött be!
Holnap megpróbálom lehet mégegyszer, de ez igy nemjo nekem! -
#14447 Ebben voltam, megpróbálok visszamenni ha gondoljátok gyertek
Temporary results
ZGORZELEC Virtual Rally Team 2 -
#14446 Na most engem is kivágott a francba
pedig egy 3. és egy negyedik helyem és egy kiesésem volt
kiszedtem a hdr-t de nekem így nem tetszik, túl színtelen készítettem egy képet róla
-
#14445 Jól ám. -
#14444 Neoncsöves is ott van -
#14443 francia : joux verte -
#14442 Ez melyik?
Mert magamat is látom ott.
De szerintem ez nem a sorrend -
#14441 Ott kullogok a végén : -
#14440 Ezt szeretném összehozni
csak nem akarom mindig keresgetni ki kicsoda, egyszerűbb lett volna ha mindenki az itteni nevével van.
Sztem profile-ban fel lehet vhogy venni egymást.
De mivel nem mi indítjuk a versenyeket azt szerintem nehéz megoldani, hogy mindenki egyszerre fent legyen, de ha már ketten hárman megyünk egy versenyfutamon az jó.
Én igazából inkább az új vagy módosított pályákon szeretnék menni. -
#14439 Letöröltem a h-shifter plugint, most nemdobott ki!
Amugy amikor belépek az online-ra, azokon a szerókon hogy fogunk találkozni? Vagy nemaz a cél, hogy egy gyorsokon menjünk?
De akkor nemcsinálunk valami teamspeak-ot vagy valamit?
Legalább tudjuk, hogy melyikre menjünk, egy gyorson kéne mennünk! -
#14438 Hol pontosan?
Hát ha első lettél vhol akkor gratulálok én még 7. nél jobb nem voltam
Ezse tudom hogy lett
20.2.2010 16:16
Temporary results
ZGORZELEC Virtual Rally Team 3 Citroen C4 WRC 08 20. (11.)
Ha jól gondolom a 11 a WRC-k közöttit jelenti