20179
-
Jó szar időt mentem -
-
Solt #14515 Hát az marha jó lehet... azért erre figyelhettek volna... :S -
Ő is eztgondolta, nemrád értette!Nyugi! -
...de ez téged idegesít fel , nem engem -
rákészülök, felrakom a kormányt, elkezdem a szakaszt, nekimegyek mindennek, kirepülök a kanyarban, felidegesít, elrakom a kormányt -
magyarázd már el -
Persze, a csehen. Vízes gumit raktam fel mert nedves a pálya. Alap fizikával nincs baj, bár itt is az lenne:( -
A csehen mész-e?:)
Ott necserélj gumit, mert korcsolya lesz belőle!
Meghát ezeket is megkell tanulni ujra (nemmintha én sokat tanultam az eredetivel)! -
mindegy:) -
Továbbra sem értem ??? -
Ez úgy csúszik mintha tükörjégen mennék nyárigumival.
Egymásután 3x az árokban, ennyire nem lehetek
-
Megvan, minden ok!
Amugy az a c4 nemrossz, csak nemlátni semmit ki attól a fekete sávtól felül faxom!
Én belsőben szeretek "vezetni", a nyakam begémberedett, nemmintha jobban láttam volna:D -
Én bemásoltam a citroen 08 ast a mappába, bentvan minden amit kell másolva, de nemválaszthatom soha azt!
Meséjjjjééééé! -
mert elszállok a susnyásba :) -
Miért idegesítene ? Nem értem ? -
Amit linkeltem snow módot annak van uninstall része mikor telepítetted nem láttad? :P
-
DE , közben én is rájöttem , hogy a snow mod miatt csinálja, viszont nem tudom leszedni ,nem találok olyat ,hogy snow mod uninstal -
Na azt hiszem sikerült megoldani a kocsiberakást
-
áááá, nem kell ezen gondolkodni.
rakd csak fel, had idegesítsen -
Richardburnsrally.ini-be kell írni
nekem ez van
[RBRTMSettings]
AutoLoginName = Breki
AutoLoginPassword = ********
ShowSplitTimes=true
ShowTopSplitTable=true
ForceSavingReplays=false
Comments=default
ForceGearbox=manual
SecureLogin=true
LanguageFile=.\Plugins\rbrtm_en.ini -
Telepited az alapot, felrakod 1.2-ig az alap patch-eket!
Aztán ami van a #14323-ban link, onnan leszeded az összes fájlt (lassan jött nekem, de Breki feltöltötte valahova, linkelve valahol) azokat is felrakod!
Én ennyit csináltam, regeltem az oldalukra!
Meg valami fájlba (a cseh oldalon irja, de mindjárt kikeresem) bemásolod a neved+jelszó, és (nempróbáltam, de irja, hogy igy mehetsz online) elvileg automatikusan lép be mindig!
Azután belépésnél "profil" amit akarsz pl:"JUVEfunHun"
options-plugins-online-continue...szerókból választasz (de ezt vágod szerintem)! -
Most jut eszembe azt mondod nem enged be, ugye nem azt csináltad, hogy felraktad a snow módot és olyanra akartál bemenni ami nem olyan módos?
Mert a többi pályához le kell szedni !!! EZ FONTOS !
-
Én most nem érek, rá mert ezzek a hülye kocsiberakással szórakozom, de
-ban leírtam mindent részletesen csak azokat a lépéseket kell követni.
Amúgy most összeszedtem egybe nekem ezek vannak
RBR_PR2A.exe
RBR_v102.zip
RBRHradek.exe
RBRMontekland09.exe
RBRPribram1.exe
RBRPribram2.exe
RBRReversedRC3.exe
RBRSchool2.exe
RBRSosnova.exe
RBRTM087EInst(2).exe
RBRTM087EInst.exe
SnowMod.exe
ZFix(3).ZIP
-
Publicba is mehetne, azon gondolkozok, hogy felrakom megint, hogy felidegesítsen :) -
Breki v Kisa v. vki ! Már egyetlen tournamentbe se enged be.Vagy a pálya miatt vagy az autó miatt. Leszedem az egészet és újra rakom. Valamelyikőtök írna egy pontos itinert , lépésről - lépésre... Szerintem másnak is hasznos lenne , de azt se bánom , ha elkülditek privibe . A csehen wrc-be szeretnék peugeottal. /pontosan mit hogyan -hova , onnan,hogy RBR-RBR2010*cseh plugin stb.../ Előre is kössssz -
hát én már nem értem bemásoltam az alap rbr cars mappát abba telepítettem a kocsikat erre most csak toyota corollam volt -
Én néha csak az alapverdákból 4et, azt sem tudni amugy, hogy melyik szero milyen, ha épp nincs leirás róla, de általában csak a km van, meg a nehézségi fokozat! -
Én nem vettem észre különbséget viszont beraktam új kocsikat erre kettő lett eltűnt a Citroen ami eddig bent volt.
Ti hány kocsi közül választhattok? -
hát akkor a reversed pályákon és Sosnova-n nem tudsz így menni -
pl kiírja hogy a 107-es és 94-es track textura nem original igazából az pályák és a hozzájuk tartozó track számok érdekelnének
Most a számokat fejből írom, de azt hiszem jól emléxem -
Amugy nemtudom, hogy csak én vettem észre, vagy lehethogy eddig énnem, hogy a cseh mod-ban az ffb élethűbb?!
Én eddig nemezeket éreztem a többivel!
Azokon az emelkedős/lejtős erdős szakaszokon (hradek) nagyon jol érezni mindent! -
a 3. és az 5. nincs meg -
atiwrc #14484 Ird le légyszives milyen pálya számos dologra gondoltált. -
better physics ez esetben minek?
ügyis cseréli
Ez mind kell
RBRPribram1.exe
RBRPribram2.exe
RBRReversedRC3.exe
RBRSchool2.exe
RBRSosnova.exe
RBRTM087EInst.exe
-
better physics ! Hradek,Pribram,snowMod -
bettert?
minden pályát amit mutattam felraktál?
snowosakhoz a snow mod is kell ! -
Miért írja ki egy csomó pályán , hogy nem eredeti a textura ?
Elméletileg csak a wrc-t és a bettert raktam fel ? -
peetfire #14479 Igen...ez is jó...nekem tetszik!Nem rikító....és nem úgy néz ki,mint valami rajzfilm :D -
Neoncsoves #14478 Fizetni kell azért hogy csinálhass tournamentet. támogatni kell az oldalt