Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nem most amit leszedtem gyorsan nem telepítõs

az eredeti-t most nem találom leszedtem gyorsan egyet azt csak ki kellett csomagolni és fut hivatalos patchek is simán felmentek rá

itt vmi ezzel van

" Why this problem:

Parce que Vista interdit aux applications d'écrire dans le dossier "C:\Program Files". Because Vista prohibited applications to write to the file "C: \ Program Files". En fait que se passe-t-il exactement : Les fichiers devant être écrits dans ce dossier sont écrits dans le dossier "C:\Users\Nom_Utilisateur\AppData\Local\VirtualStore\Program Files" par l'interface, donc Vista "mémorise" que l'interface peut lire ces données à cet endroit. In fact that happens it exactly: The files to be written in this file are written to the file "C: \ Users \ UserName \ AppData \ Local \ VirtualStore \ Program Files" with the interface, so Vista "remembers "that the interface can read data at this point. Quand RBR viens lire les fichiers dont il a besoin, Vista ne le reconnait pas comme le programme qui peut lire les données dans le chemin C:\Users\Nom_Utilisateur\AppData\Local\VirtualStore\Program Files puisqu'elles n'ont pas été écrites ou copiées par RBR. When RBR just read the files it needs, Vista does not recognize as a program that can read data in the path C: \ Users \ UserName \ AppData \ Local \ VirtualStore \ Program Files because they were not written or copied by RBR.
Se pose encore le problème des droits sous Vista. This raises again the issue of rights under Vista. Il n'y a pas de compte avec des droits "administrateur" au sens de celui de Windows XP, c'est pour celà qu'il faut demander une éxécution en tant qu'administrateur pour pouvoir écrire dans "C:\Program Files" There is no account with rights "administrator" under the Windows XP, therefore it must seek execution as an administrator to write to "C: \ Program Files" "
Hát gondolom ne az alapértelmezett mappába telepítsd.Mondjuk,ne a c,hanem a d partícióra,nekem is ott van.Így ha az oprendszer behal,nem kell ezt újratelepíteni,csak start.
Breki33
De ezt a 1-es megoldást amit egyszerûbbnek ír nem teljesen értem

Megoldás:

1. megoldás (a legegyszerûbb és legbiztonságosabb):
A telepítés során a RBR módosítsa az alapértelmezett elérési utat, RBR nem kell telepíteni a mappát a C: \ Program Files "vagy a" C: \ Documents and Settings \ Users \ NomDuCompte \ Documents \ "-hoz, de Vista egy másik mappába (C: \ RBR például).
A priori, Vista megakadályozza a telepített programok a "C: \ Program Files" írni ebbe a könyvtárba!
Breki33
na elvileg itt a megoldás magyarul

klikk
hello all. most tettem fel a gépre az rbr alap játékot, win 7-t használok, de a játék nem akar normálisan menni, ha a rendes inditófájlal inditom akkor a menübe lépésnél leáll a játék. ha a see vagy a nosse vel inditom akkor megy, de nagyon reccés a kép. van valami megoldás hogy normális legyen?

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Breki33
Ez érdekes mert pont most olvastam mikor a srácot egy fórumon pont ezekrõl kérdezték, hogy mivel készíti

De lássuk te mibõl látod pontosan konkrétan.
De ne mellébeszélést.
Breki33
egyet

de teljeset mire rendesen berakosgatsz és akkor az még csak egy része

De akkor egy egyszerûbb dolog

Here are car setups made by real rally driver Kristian Sohlberg and his co-driver Kaj Lindström:

They are a part of an article in MikroBITTI magazine (only in finnish, though):
http://www.mikrobitti.fi/nettijatkot/2005/04/ralli/
arty
amit linkeltél, ott konkrétan látni a premieres (vagy bármi más videoszerkesztõ) utómunkáját 😊 szal biztosan nem csak fraps + upload to youtube 😊

Forza.

berczely
Hát egyesével már raktam be autót 😊

Breki33
Te tudod, de ha már ezis bonyolult akkor gondolod egyesével berakosgatni egyszerûbb lesz?
Breki33
Én meg ha végre megtalálom hová raktam az eredeti játékom.

bertino
hát én majd kipróbálom, ha ujra lesz kormány meg normális asztalom hozzá.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

berczely
A rák se fog ezzel szenvedni atyaég mi mindent kell ehhez babrálni!

Breki33
Tutorial

http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=38&t=2986

VISTA / 7] Installing RBR / RSRBR

You need to take some additional precautions when installing RBR. Here is a link (translated) to the additional Tutorial for Windows 7 and Vista
link

Car Pack installation Tutorial

link

The Tutorial for using RSRBR 2010 is

klikk

Current Files required:

1. RSRBR 2010 Main Mod
2.RSRBR 2010 Update
3. Car Packs
Breki33
Ugye tudod ki ez a srác?

Fent van 55 videója, majdnem minden igényes autós játékból a grand prix legendstõl kezdve

gondolod nekiállt az összeset adobe premiere-l szerkeszgetni? :-)

Mondjuk a képek közül nem mindegyik az õ oldaláról van, de ez pl nála van fent

Reworked Textures for all France Stages!

New Trees
New Horizon
New Banners

more atumn like look

including modified TrackSettings.ini (Daylight on all Tracks / no more orange Lighting)

Az én képeimre is fogták már rá hogy ps-elt közben nemis nyitottam meg ps-ben...
Nem arról van szó, hogy biztos nincs javítva, de sokan kapásból rámondják dolgokra, hogy ps közben fogalmuk sincs esetleg róla.
berczely
Az RSRBR2010-el mi lehet a gond?

Felraktam a javítást is elindítom beállítom az autót a pályát stb. rámegyek hogy GO és tölt és utána lefagy az egész RS Center!

arty
adobe photoshop a képekre, adobe premiere a videokra 😊

amugy szerintem is elég korrektül néz ki a valóságban is a játék, pedig nem mai cucc 😊

Forza.

berczely
Köszi sikerült elindítani mostmár csak az a kérdés hogy ezzel mit kell csinálni?

Nekem valahogy 16:10-es arány kéne de nem tudom mit kell állítgatni benne! <#fejvakaras>

De nem csak be kell másolni a dll-t,ha vistád van akkor ezt is be kell irni regsvr32 c:\windows\system32\dx8vb.dll gondolom a parancssorba. (már nem emlékszem )

A játék meg azért szebb mint az alap, mert pl a pályák kaptak új texturákat. Sokkal szebb (nagyobb poligonszámú) kocsikat modelleznek hozzá. Ezen kocsik texturája nem 1024*1024-es hanem legalább 2048*2048as, de én láttam ennél nagyobbat is. Az inik módositásával lehet állitgatni kocsinként a csillogásokat. Pl megfelelõ inivel, és texturával lehet tükörfóliát is csinálni.

És a képekebe tényleg van PS-munka is, talán a subin nincs.

JuanG
RSRBR 😊

de aképek akkor is PS...de a graffal amúgy se volt baj sose annak aki játszott vele 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

berczely
Ne már!

Ez atom brutál grafika! Mi a rákot csinált ez a játékkal? <#wow1>

Breki33
Lehet, de ezt most a kérdéshez kapcsolódóan raktam be, mint ahogy ezeket is

Ezt a szokásos photoshop benyögésre 😛

Ezt meg a kérdésre pl RBR C4 - New Physics v1.3 mod bemutatására

Biztos ezis szerepelt már 😛

berczely
Köszi mindenkinek!

Már csak a camhack 3.0 szarakszik!
Bemásoltam a megfelelõ helyre a d8....dll-t de elindítom és lefagy az egész!

Breki33
klikk

A Citroen fényképgyanús 😛
alma2
rakattintasz a bannerra, maris sokkal tobbet fogsz tudni.

szerintem

berczely
Ilyen autókat honnan lehet letölteni? <#vigyor3>A Citroen és a Subaru bejövõs nagyon!

JuanG
setupolni is tudni kell...vagy letölteni 1-2-õt 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
photoshop-al 😄

alma2
13076:
miert ne lehetne, csak gyakorolni kell 😊

Jo video, vegre nem egy idegbeteg ul a volan mogott aki rangatja a kormanyt, ha kell, ha nem 😊

Ez a jatek mindig is igy nezett ki. Siman veri a dirt2-t 😊

szerintem

berczely
Hú keci nekem kezd ez a játék nagyon is megtetszeni!

Ez a fordos havas videó valami isteni jó!
Mitõl van ilyen belsõ nézet?

berczely
Na neee!

Hogy van ilyen grafika? <#wow1>

mitõl lesz ilyen fizikája a játéknak ? mert alappal sehogy nem lehet ilyen jól irányítani az autót sztem
pajti
<#vigyor3> #13005

Breki33

Breki33

Breki33
Én továbbra is ezt ajánlanám

RSRBR 2010 mod for Richard Burns Rally

* Overview

RSRBR 2010 is the new add'on that offers Rallyesim to play Richard Burns Rally.

1. Brief history:
RSRBR there since 2005. It was created to consolidate into a single file all the advancements that offer developers and modders: cars, tracks, textures, surfaces, etc.

2. What changes over RSRBR 2009?
Unlike former RSRBR, the latter provides more packs of cars. Each player may vary, depending on its needs and its place on his hard drive, and manage packs of cars. The car packs are available in downloads of three ways:
- By Class Pack
- By Group Pack
- Complete Pack with all carsMajor changes were made in his presentation: RSCenter 2010 is made more intuitive connection to the online game easier and look more worked through the participation of the community. You can manage everything from the interface with interactive links (to RSRBRLive 2010, to tutorials, to downloads, etc ...)
To you from exploring or rediscovering RSRBR 2010 and its interface RSCenter 2010!

3. BTB tracks?
The end of the year 2009 has been promising new forces established under Bobstrackbuilder. This year, Rallyesim continue to encourage these creations.
The BTB add'ons Stages 1 and 2 remain valid for the 2010 edition, as the integration of special tests to be deposited in the RXRSRBR folder.

Rallyesim like to thank all those involved in the development of this game, as it is at the screens, creating cars or special skins or other. They are more likely to work for our pleasure.

arty
graf mod: utánakeresel hogy lehet supersampling AA-t ráerõltetni ill. az ENBseries-el tudsz bloomot rátenni a képre

1440x900 mûködik, át kell írni a RichardBurnsRally.ini-t hozzá értelemszerûen

ezután a kép a játékban kicsit nyujtott lesz, ezt a camhack3.0-val tudod korrigálni

Forza.

berczely
Sziasztok emberek!

Kaptam egy kormányt a Jézuskától, nem nagy cucc nekem bõven elég amennyit én játszom...(Genius Speed Wheel 5 - nem kell beszólni nekem jó itt tekergetni)Remélem ezzel már lehet vele játszani rendesen, ha nem jó hozzá akkor azt mondjátok és az alábbi kérdéseimet vegyétek semmisnek!

Megvan a játék is régebben próbáltam is vele játszani billentyûn de nem volt sikerem.Most kormánnyal is neki állnék.
Az lenne a kérdésem hogy milyen grafika javító, szépítõ módok vannak a játékhoz?(nekem már kicsit elavultnak tûnik)1440x900-ban fut e (16:10) normálisan?Illetve tudnátok e ajánlani egyéb módokat amiket érdemes kipróbálni?

A segítségeteket elõre is köszönöm!(szeretném ha nem egy szavas odabiggyesztett választ/válaszokat kapnék mivel én is próbáltam igényesen kérdezni!)

Köszönöm!

köszi!<#worship>
megoldottam,bár egy kicsit másképp kellett
Nekem 32bites Vistán volt olyan hogy elinditom és csak tölt...
Erre ez volt a megoldás:
http://www.bhmotorsports.com/board/viewtopic.php?t=41474

(legalsó hozzászólás)

én elindítom a camhack v3.0-t, aztán csak tölt,és ennyi!
pedig jó lenne széthúznom a képet. win 7 64bit
Freedom88
64bitesen is fut, nekem is fut!

T.T.

arty
32bites win7 alatt biztosan

Forza.

Nekem ment XP SP3 alatt is a camhack bár az már volt néhány hónapja de nem tudom mitõl.
Arty Win7 alatt megy a játék mármint a camhack nélkül? Mert mostanába akarok majd váltani lehet de remélem hogy továbbra is tudok majd az RBR-val játszani

pajti
Nekem XP SP3 van de mostanában nekem is kidobja CamHack, nemtudom mitõl lehet... Valakinek van ötlete? Újra telepítettem és ugyanaz.

arty
megy valakinek a camhack win7 alat? ugyan elindul, de ahogy a játék alatt lenyomom az "enable" hotkey-t, kihal az rbr.exe 😞

Forza.

Csövi! A vírusirtód jelzi?

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Hello!
BUEK
Es mondanam is a problemat 😄
Nem tudjatok, hogy mitol lehet az, hogy mikor instalalom az rsrbr-t akkor az exe fajlnal hibat eszlel es akkor az ignore ra kattintok , h hagyja ki, mert ha az aborte ra katt akkor kilep. Valami tipp?

Csõ Srácok! Elõsször is B.Ú.É.K! Másodszor,lenne egy kérdésem. Feltettem az RSRBR 2010-et és valamiért mikor ki kell választani a nevet a belépés elõtt a játékban,rákattintok (enterelek) és visszadob a programba,az összes cuccot letöltöttem hozzá ami kellhet,de még is. Mi leheta gond,talán egy teljesen szûz gammára kellene feltelepíteni? Pedig a 2009-et teljesen letöröltem róla.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Freedom88
-z

T.T.