Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Tehát kell hozzá a mod??

Sima játékba nem megy?

Downhill!!

Breki33
Egyébként a pályaberakás ennyi

To see the BTB tracks in RSCenter, some small manipulation very easy to do!

1.Put your track files .7 z directly in the RXRSRBR folder, without decompressing
2.Open RSCenter and go to the tab "BTB Stages Beta", choose from the list and click "GO"
Breki33
mert nemis onnan volt hanem a forocochest-rõl

De egyébként a http://www.rallysimfans.hu-n is írtak róla
Breki33
Ez egyáltalán nem gagyi mód sõt az elõzõ évi is az egyik legjobb mód volt hozzá nagyon sokan megelégedéssel használták tudtommal.

Én telepítetlen RBR verzión használom megelégedéssel szval hibát ne a módban keresd
gordon 24
Ez kiru, de hova kell betenni? Nincs Readmeeje és ilyen könyvtár szerkezetet nem találok, tudsz adni egy kis helpet?

Downhill!!

Eredetileg kiadták ezt a 13 kmes pályát tavaly juniusba, aztán rá néhány hétre kijött egy pályacsomag. Az új csomag tartalmazza az SS1, SS3, SS7, SS8, SS7+SS8 (ez a 13km-es) tehát 5 pályát.
Innen tölthetõ le

JuanG
a racedepartment.com -on nem találtam...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

berczely
Hát nekem valamiért nem jó!

Szét van berhálva az egész játék!Nem szeretem az ilyen gagyi moddokat!<#levele>

Újratelepítem és inkább játszom az alap játékkal!

Breki33
csak a car packot kellett feltennem

ami érdekes mert elvileg amit leszedtem abban benne van
leszedtem az update után felraktam és simán megy

de a simába berakott fizika annyíival jobb ha nem sikerül megoldanom, hogy átrakjam inkább azt tuningolom saját kezemmel

Azért remélem megoldható mert egyébként nekem profin mûködik.
berczely
Breki!

Azt mond neked hogy indul el az RSRBR2010?Nálam nem jó már megint nemtudom mi baja!Nem azt teszi a játékba amit én állítok!

Breki33
Hm nemrosz ez a Norvég pálya

Breki33
Másnál is aki felrakta a módot lett egy ilyen könyvtár?

MyPhysics_10_01_2010_14_00_56 (gondolom dátummal)

Ide kéne szerintem másolni a használt Physics filokat, de a Physics.rbz -t nem tudom hová rakjam, hogy használja illetve a setup mentéseket.

Breki33
Na egy bajom van ezzel, pluginban úgy nézem nem ez a Physics.rbz van hanem egy másik én szeretném az elõbbi sokkal jobban vezethetõt megtartani

Ezenkívül nem látom a setup mentéseket a pluginban gondolom azokat máshova menti ezis érdekelne hova hogy be tudjam tölteni

Ezenkívül a magyar menüt kiszedte és visszarakta angolra szerencsére magyar itiner maradt és a jó kis pluginomat is kiszedte simán törölte a plugin könyvtárból a dll-t, ha ezeket meg tudnám oldani nagyon frankó lenne.
arty
tehát egyetértünk 😉

Forza.

bertino
<#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
<#pias><#wave>
Misi az ezredes
Szerintem nem reklám témába vág az RBR-es videója... <#banplz>

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bertino
nem kell a reklám.

<#integet2>

SimaSuna
az effektre irányult a hangsúly.

az alap game grafikailag min5évvel vissza van maradva..PS, egyéb más képszerkeszõ progik álltal lesz olyan a kép amin most szócsatáztok 😊
Breki33
Ja a képbeállításnál még elfelejtettem mondani, hogy van egy ilyen, hogy RBR_Custom_resolution

Amikben ezek vannak

resolution.ini
d3d9.dll

Elvileg eléb az RBR-be bemásolni és

És a settings-et ami most így van, felbontásodnak megfelelõen átírni

Width=1680
Height=1050

De nálam így most vmiért nem mûködik.
arty
de ezzel most mit akartál mondani? 😊

(én annyit irtam, hogy ingame nem igy néz ki az RBR, hanem ez bizony utomunka eredménye... erre belinkeled egy videodat, ami szintén szét van effektezve)

Forza.

SimaSuna
Fraps-ot felteszem...felveszem a cuccot...
Sony Vegas 7.0ával összerakom....
Renderelem...upload youtube

ez a videó 5GBnyi anyagból van..

attól hogy 4szélen most kis sötétítés van...
lehet premier vagy sony vagy akármelyik más videószerkesztõ 😊

arty
azt youtube megoldja (najo, fraps avibol konkrétan nemtudom)

én csak arra akartam célozni, hogy szerintem lett ezen szépítve a videoprocesszálás alatt, ettõl még a video nagyon jó, csak játék közben sosem lesz "ilyen érzeted" a grafikáról

Forza.

Breki33
Ez így van.

És milyen a nem sima Fraps?
Breki33
Egy felvett video tömörítése meg grafikai tuningja között azért van ám kis különbség <#ejnye1>

Azt tesem gondolhatod, hogy egy az egyben feltölti én speciel már felvételkor felesbe rakom a méret miatt
Breki33
Szép munka <#hehe>

Majd megmutatom lehet a készítõnek <#papakacsint>
bardocz
Eleve sima frapssal felvéve van kb 3 giga... Ha nem több.
arty
kommentek közt pedig:

"WRC Logo was put there in video processing. "

tehát tuti belenyult és szo nincs sima fraps&upload-ról 😊

Forza.

Breki33
Igen hát ez a magyar mentalítás 😛

arty

Forza.

Breki33
Namos ezt a részt a profik és a több éve játszók ugorják át mert lehet kiakadnak rajta.

Én kb két év után vettem elõ újra köszönhetõen annak, hogy kaptam egy készített kormányállást karácsonyra illetve a Dirt2 újra meghozta a kedven egy kis Rally-ra.

De énis úgy voltam vele kb, hogy az elsõ hajtûkanyarig vagy bukkanóig ok
de nagyon nehezen tudtam az úton tartani és rendesen menni.

Ma viszont utánnanéztem dolgoknak és leszedtem dolgokat pl innen
http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads

Így beraktam új Physics.rbz-t illetve ha jól emléxem Physics könyvtárat létrehozva oda is tudtam pakolni dolgokat.

Ezenkívül leszedtem Setup-okat is illetve egy plugint ami nézi az idõket és belõle simán indítható a futam.

Ezzel most elértem, hogy Citroennel kipróbálva marha jó lett az irányítás és szinte hibátlanul végig tudtam menni az elsõ Francia pályán, miközben tök élvezetes és nagyon jól irányítható volt a vezetés.

Persze idõvel nem büszkélkednék, de két év után úgy végigmenni, hogy rendesen meghajtom és szinte a korláthoz se koccanok számomra nagy élmény.

Szval ezt csak azért írom, ha érdekel elvileg fel tudom tölteni azt a fizikat és setup-okat amik használatával ezt elértem.

De csak Citroennel próbáltam eddig és csak az alapjátékban egy pályán, de sztem sokkal élvezetesebb így mint alapból.

Profiktól bocsi visszaugorhatnak.
bertino
tudom, hogy mellékes, csak amikor elindítja az ember, akkor az agyán átfut egyes esetekben az anyázás.

Breki33
Itt most tényleg az a legfontosabb :-)

Leveszed a hangerõt jobboldalt aztán kész ha zavaró
Breki33
Camhack-et nem bonyolult beállítani elindítod beálítod a Control Settings gombokat arra amire szeretnéd majd save és close , de magát a progit nem zárod be fusson míg megy a játék ott belépsz egy futamba vagy rallysuliba és ott beállítgatod azokkal a gombokkal amire raktad
a változást rögtön látod a játékban is

Remélem jól írtam most próbálom ezeket újra
Végre megy a mód, de most felraktam a magyar menüt és navigátorhangot a simára és kipróbáltam megy-e.

Délután megnézem a mod-al is bírják-e egymást
bertino
ezt a beteg embert, ilyen hanggal feltölteni videót... hogy süketülne meg ott ahol van.

berczely
Most hogy így mondod...

Autókat össze vissza rakja be nekem úgy vettem észre pl: Peugeot helyett MG van <#fejvakaras>Pályákat sem tudom beállítani...

Breki33
Így

A kesztyû mindenképpen kell hozzá 😛

Na a változatosság kedvéért nekem sz@r a 2009-es Subaru is,bármit állítok a plafonig van emelve a kasztni,a BTB Stage-ben pedig akár melyik pályán megyek ott rossz a hang és pl. nincs az autón a szúrófény legalább is némelyiken. Szóval szerintem nem teljesen tökéletes még ez az RSRBR 2010.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

berczely
Össz vissz eddig a 2009-es subarut a C4-et próbáltam ki ezek jók voltak...
c4-nél mintha szar lenne a hang de más gondom nem volt!

Fizikáról nem tudok nyilatkozni mer majdnem most játszok elõször a játékkal azt sem tom milyennek kéne lennie <#vigyor3>
Eddig nekem jól ment minden!

Csövi! Neked mûködik minden benne? Úgy értem,hogy minden autónak jó a fizikája? Azért kérdezem mert nálam pl. a 2006-os Focus elég ratyi fizikát használhat (meg még pár autó) mert mikor már a pályán vagyok a rajtán és indulnék a visszaszámlálás után akkor az autó csak éppen hogy megy elõre és közben ugrál a fordulat viszont,ha sima RBR-ben megyek vele akkor minden oké,nem tudom mi lehet a gond. Olyan autó is van amit,ha egyesbe rakok akkor egyszerûen leáll és nem is lehet újraindítani.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

berczely
Hát leszedtem az RSRBR2010 aztán a Car Packot (az összes autósat) és a javítást is felraktam õket szép sorban...

A progit indítom beállítom ami kell és ....SEE-vel indítom!Nálam így mûködik!

Annyi hogy a kompatibilitást WinXP SP2-re állítottam a biztonság kedvéért!

A Camhack-et még nem tudom beállítani nem tudom mi mit csinál!

Breki33
na gyorsan mond szépen, hogy hogyan
berczely
Köszi srácok!

Mostanra sikerült mûködésre bírnom az RSRBR2010-et is szóval holnap kormány elõ és neki állok gyakorolni!

bardocz
Gyakorlás gyakorlás gyakorlás. Máshogy nem megy. Ez nem az a játék, ahol 2 hét múlva pró leszel. Ha meg igen, akkor irány az igazi pálya, mert õstehetség vagy.
Bucser
Driver school-t csináld végig. Aztán aranyra az összes csellenget benne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bertino
rengeteg gyakorlás.

berczely
Hülye kérdés!

Hogy lehet olyan keci jól vezetni mint a videókon látom?Olyan gyorsan mennek és tök zsírul becsússzák a kanyart is mintha atomra tapadna a kocsi!

Én most játszom elõször kormánnyal vele de naon kakin vezetek <#idiota>

berczely
Bocsesz már megvan!

berczely
innen a car packot miért nem tudom leszedni?
rámegyek és tutorial fórum jön be!

Breki33
Pedig nemsemmi ez a mod

RSRBR 2010