Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
Nem saját. BH-ról szedtem le régen. Elküldjem?😊

Muttley
jól néz ki az Imp 😊
saját skin vagy letöltõs?

Just do it :)

pajti
Köszi 😊 kell hozzá a cseh plugin, mint Hradek-hez?

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

pajti

visszatértem.. :'D

"Bergheim" szakaszt nem találom, honnan lehetne letölteni nem tudjátok? <#confused>

Mert ez nem a Carmageddon... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JUVEfun
Még nekem sem sikerült SOHA....

pajti
Nem lehet, én a pályabírón (vagy fotós?!) is átmentem nem egyszer.. xD

Lehet hogy idióta kérdés de most felvetõdött bennem.El lehet ütni az átrohangászó õzeket a pályán?Vagy van valaki akinek ehhez volt szerencséje?Írja már meg!
JUVEfun
Kiengesztelhetnél pár jó cuccal GTR2-höz....<#wave>

pajti

pajti

JUVEfun
Figyelmedbe ajánlom :
új pályák

SimaSuna
písz rock and roll 😊
Milyen indulatokat gerjesztekXD Bocs ha nem hivatalos nevén hívok dolgokat,de ilyen vagyok.😊Szoktam pillangónak,fülnek,kis szar hátsó karnak😊meg még ezer dolognak hívni.Köszi Tibi!Remélem lehet majd RBR-ben is használni,mert talán az eddigi legjobb magyar pálya lett.Egyébként meg már szídtam az eget mert napok óta próbálkozok rbr-be átkonvertálni de nem tudtam,most már tudom hogy nem is lehet😊Tibi te nagyon otthon vagy ezekben a témákban azt látom,ha van gond ide írok.Köszi!😊
JUVEfun
Nem is erre gondoltam . :
'1.: #19543 : lehet tudom ,hogy lehet menni (elég sok bajnokság + gyõzelmekkel/online/
2.: hidd el tudom mi a pillangó váltó ,de mivel így kérdezte ,ezért így válaszoltam
3.: az ,hogy kinek tetszik ,kinek nem a HUD-m az mindenki magán ügye , én /ha nem is mindig/ szeretem használni ezeket az adatokat .....pl.turbo, vízhõmérséklet,váltó ...jól jönnek a beállítások (setupok) elkészítéséhez
.....amúgy ,semmi gond (csak megjegyeztem)

SimaSuna
ácsi. nem kioktatlak. nem szokásom. csupán csak véleményemet mondtam el.
mivel fórum, véleményt adhatok a hozzászólásoknak.
koránt sem oktattalak ki sem a HUD-oddal kapcsolatban, csak elmondtam, hogy pl engem zavar a sok felesleges cumó...
sehol nem volt benne kioktatásra utaló jel...
JUVEfun
Tetszik,ahogy minden hsz.-edben kioktatsz....

SimaSuna
nekem tetszett a zene 😊
pajti
oops, bocs elnyomtam válasz erre gombot.. 😊

pajti
Akkor én is.. régebbi videóm 😊 sry a zene miatt.. <#eplus2>

SimaSuna
fülváltó? 😄 Pillangóváltó 😊
A BTBbõl csak kitudod menteni. RBR és Rfactorba. De egy már kimentett pályát nem tudsz visszatölteni BTBbe. Beszélek majd a készítõvel hogy ki akarja e adni rbr-be RX_plugin alá. De hosszútávú terveink között szerepel hogy a pályát átrakjuk "normál formátumú" RBR pályaként.

JUVEfun
Fülváltó

Arra gondoltam hogy fülváltó vagy H-váltó😊
JUVEfun
kéziféknek

Én is g25-tel tolom de nem ilyen pro üléssel😊Váltót hogy használod?
JUVEfun

JUVEfun
Ezzel:

Az Rfactorból a Királd-Sáta gyorsot át tudom valahogy konvertálni rbr-hez?Pl BTB-vel?Mert az a pálya k.va jól meg lett csinálva és szívesen nyomnám rbr-ben.
Rohadt jól megcsináltad,bár az igaz hogy ha akarná az ember akkor is nehéz lenne ennyi mindent figyelni,de nagyon jó lett!Mivel tolod?Úgy látom nem billentyûvel😊
SimaSuna
mind szép és jó. csak értelmét nem látom.
úgyis az utat figyeled, nem igaz hogy valaki azt figyeli hogy épp mennyivel repeszt..meg gumihõmérséklet meg kinti hõmérséklet..
sok a felesleges infó. csak a kilátást zavarja 😊
de kinek a pap kinek a paplan 😊
JUVEfun
ITT nem az idõ volt a lényeg , hanem a kijelzõ miatt csináltam a vidit...

SimaSuna
simán nyomhatod neki...ettõl sokkal gyorsabban is lehet menni az elején 😊
JUVEfun
NEM ! ....de ez igen

JUVEfun
<#ejnye1>

Ez te vagy?
JUVEfun

Köszönöm mindenkinek!Mûködik!2 napja alig aludtam😊Tibi ha kész a pályád vagy esetleg már használható és elküldenéd akkor szívesen kipróbálnám.Ha még nincs használható állapotban akkor pedig majd szólj ha kész lesz!😊Szurkolok hogy minél jobbra sikerüljön!Amiket küldtetek nagyon jók.Fõleg kisterenyére kattantam rá😊
JUVEfun
A patch miatt igen

Win7,Vista esetén a C:\ és a Program Files mappa "védett" mappa. Tehát oda csak úgy tudsz fájlt másolni ha rendszergazdaként megerõsíted. Szóval esetleg ha a Program Filesba van telepítve a játék akkor lehet az RSRBR progi nem tud írni valami fájlt. Ekkor meglehet esetleg próbálni rendszergazdaként inditani az RSCentert. (jobb klikk, inditás r.gazdaként)

Ohh.. Orfû-i pályáról én nem nagyon hallottam. Van jónéhány magyar pálya ami készül RBR és Rfactorhoz (BTB-vel lehet mindkettõbe exportálni). Én a pécsi hegyipályát csináltam meg, de sok javítani való van még rajta. (Ez a rendes hegyipálya a Mecsekszentkút-Remeterét közti szerpentin, amit nem is olyan régen Ranga Lászlóról neveztek el. Az utolsó két Pécsi Hegyiversenyt viszont nem itt tartották, hanem Orfûn.)

Számít hogy hova telepítem?
De alapból müködik ha inditom csak ha rsrbr-böl akkor nem
köszi az ötletet újra rakom mert idegességemben letöröltem.Bár asszem ezt próbáltam,ha igen akkor a directx-el tudoki valamit kezdeni?kösz az 5letet
JUVEfun
RichardBurnsRally exe : jobb egér : kompabilitás....... futtatás xp modban ....a hibát még a direktx is okozhatja....

Köszönöm!Láttam hogy készült kb egy éve egy orfûi szakasz de nem találtam hogy kész lenne, arról nem tudtok véletlenül valamit?És az rsrbr-es problémámra megoldást véletlenül valaki ha tudna megköszönném😊
Gabi81 két pályája:
Kisterenye

Zagyvaróna-Cered (Ez a régebbi a kettõ közül)

Hsasa és Laller által készített pálya.
Pécs Pláza

32 biteset.amig xp-m volt éjjel nappal nyomtam még asszem a 2009-es rsrbr-t de most ezen a szar windowson nem megy😞én csak a kisternyét tudtam.plázám meg rfactorhoz van.Na akkor tudsz valami okosat mondani hogy mi lehet a baj?😊Elõre is köszönöm
JUVEfun
32 v. 64 bit-s win7-t használsz ??? Nem sok magyar pálya készült . Nekem csak a Kisterenye és a Pécs plaza van meg. Linket már nem tudok max.: át tudom neked küldeni.....