20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JUVEfun
    Audio/Car/effects/Gear......
  • JUVEfun
    váltó hangok wav fájlokba, az eng csak a motor...\Audio\Cars\Effects\Bang\
  • copilot
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy autóban le szeretném cserélni a sebváltás hangját, mind a külsőt, mind a belsőt, akkor melyik fájlokat kell pontosan lecserélnem? Próbálkoztam már, de szerintem nem a jó fájlokat írtam felül.
    Köszi!
  • JUVEfun
    Azért ezt egy ilyen videóból elég nehéz lenne megmondani. Nem látni hol váltasz el , a motorból semmit nem lehet hallani .....és még sorolhatnám. Az egyetlen jó tanács qrva sok gyakorlás által , megismered a pályát és a kocsid határaid ......egyre jobb időket mehetsz.
  • Ricsi234
  • pajti
    Az a Blur szerűség nem igazán tetszik, olyan mosottan néz ki. De ez a Gimp's ENB nem rossz csak szokni kell ezt a sárgás színt.:')
    Vannak esetleg új pálya textúrák? Ír, svéd, jordán textúrákon kívűl? ezek nem tetszenek..
    Franciából is inkább csak az az 1 szép ami a videón van (Bisanne) a többi nem olyan részletes.
  • JUVEfun
    RBRDll 1.3
  • JUVEfun
    Jééé : a házigazda

Igen ezekben az a jó , hogy a különböző pluginok is engedik...

Pajti : van még több fajta graf. javítás (ha esetleg nem próbáltad)
  • Breki33
    Időben :-)

Majd két éve mutattam először a France Textures-t :P
  • SimaSuna #19687
    így azért nehezebben játszható :)

1:40nél a 2kerék ismerős :D
  • pajti
    Azt nem írtam hogy én most az alap RBR-re raktam fel, nem az RSRBR 2011-re :)
    De szerintem édesmindegy
  • pajti
    Igen, gyorsan fel is raktam ezeket:
    France textures @ Gimps ENB
    ..régebben leszedtem én ezeket de csak most próbáltam ki :')

• Muttley
    elég jól néz ki :)
    offline is installálható, játszható?
  • pajti

• JUVEfun
    NEM AZÉRT ÍRTAM,HOGY MEGHARAGUDJ ! Kérdezz nyugodtan ,amiben tudunk segítünk továbbra is ...
  • JUVEfun
    #19590 / miért nem használod alul a keresőt ????? a bannerban ott van ló nagy betűkkel : Mielőtt kérdezel - használd a lap alján a Keresőt.......ja és használd a válasz gombot..légyszi
  • Pékoma
    Köszi szépen! Egyébként letöltöttem az rsrbr2011et, és a pack-ot nemtudom kiválasztani, nem adja be a kategóriákat és csak a gyári autókkal tudok menni. Valaki segíthetne ebben. köszi
  • JUVEfun
    Ha vissza olvasgatsz akkor mindent megtalálsz......
  • JUVEfun
    ITT néz körül...
  • Pékoma
    Heló! Tudna nekem segíteni valaki a játék modolásában (ez alatt új pályákat, autókat, pluginokat, stb. értek) mert eléggé low szinten vagyok tulajdonképpen még egy összeszedett letöltőoldalt sem tudok ahonnan megszerezhetném ami kéne. Adnék egy msn címet: [email protected]
    a segítséget előre is köszönöm!
  • pajti

Tudom votmá' :D
  • pezman
    Köszönöm szépen, a segítséget!
  • peterr80
    sziasztok.

A btb-vel készült mapokat hova kell berakni hogy tudjak rajtuk szálguldizni?
    Az rscenter2009 van fönn jelenleg.
  • JUVEfun
    #19653 ( azért a visszaolvasás sokat segít)
  • JUVEfun
    I N N E N
  • pezman
    Ill kérdés lenne még!
    Az RSBR2011-et honnan tudom letölteni?
  • pezman
    Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogyan tudok BTB pályákat berakni, az RSBR 2010-be. Ugyanis hiába nyitom meg, a Btb mappát a játékon belül, nincs benne semmi.
    Azt írja ki, hogy nincsenek a pályák telepítve, pedig név szerint rengeteg fel van sorolva.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • peterr80
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az RX_CONTENT modba ha a tracks mappába rakok btb mappot akkor azt felismeri és elindúl? Vagyis ha a btb szerkesztőve készítek pályát azt tudom é használni a plugginson bellül?
  • Lali601
    Köszönöm a segitséget!!próbálkozom!!
  • peterr80
    Köszi mégegyszer a linket. Jó pályák vannak fönn, csak azt sajnálom, hogy napi 5 track-ot enged letölteni amiből nekem 3 müködik rendesen, bár néha azok helyett is az olasz pályát rakja be nekem. Mindenesetre Király.
  • peterr80
    Richard Burns Rally 2010

Ennek tartlama:

crack/richardburnsrally.exe

Hiv.Patch/rbr_v101/Richard Burns Rally 1.01 Patch.exe

Hiv.Patch/rbr_v101/readme.txt

Hiv.Patch/RBR_v102/Richard Burns Rally 1.02 Patch.exe

Hiv.Patch/RBR_v102/readme.txt

ISO-k/richardburns2.iso

ISO-k/richardburns1.iso

Install_RSRBR_v2010.exe

Install_Pack_ALL_Packs.exe

Install_Update_03_RSRBR2010.exe

Magyar nav hang és magyar felirat

Én ezeket szedtem le. Az alapjáték és annak kiegészítői.
    De ehez még szedd le Pacsu Tibi "Ez kell még neked" Lejjebb megtalálod.
    Az rs centerrel idítod kicsit zavaros a kezelhetössége nekem de megoldható. Majd belejössz. Amiket leszedtem a Ncorerol tettem. Remélem ez nem sért semmien szabályzatot :). De ha vársz ma estig mások is biztos segítenek, mivel még n is kezdő vagyok ezen téren.
  • Lali601
    sziasztok!
    Most kezdek el játszani a játékkal,letöltöttem a rbr-t,az alap játékot vagyis 2004 es játékot találtam.nagyon hülyeségeket fogok kérdezni biztos mert eggyáltalán nem értek hozzá!!
    szeretném ha valaki tudna segiteni ,és elmondaná ,hogy hogy is van itt minden, mert olvasgatom a fórumot meg nézem a neten ,hogy magyar pályákon is lehet játszani ,meg autókat is lehet be rakni másikat...stb
    valaki ha tud továbbképezni engem azt nagyon megköszönném!!!!
    Amit letöltöttem és játszok alap rbr -el az alkalmas erre amiket itt irtok a fórumon vagy teljesen el vagyok tájolódva???:):):))köszi minden segitséget !!!
    [email protected]
  • peterr80
    Köszi. Megnézem
  • Breki33
    www.racedepartment.com/
  • peterr80
    Sziasztok.

Tudtok ajánlani olyan oldalt, linket ahonnan ehez hasonló pályákat tudok leszedni-letölteni? : Rally Nordschleife
  • JUVEfun
    Ment !
  • JUVEfun
    Adj egy mail címet és elküldöm....
  • Kisqta
    fabia test
  • Kisqta
    sziasztok, nekem olyan skin kéne ami szimplán teljesen fehér (lásd mellékelt kép), minden támogató nélküli fabia evo2-re, fiesta s2000-re, meg mitsu evo IX N-re.
    ha valaki tud nekem ebben segíteni, az jó nálam pár sörre!
  • peterr80
    Töröld le és tedd fel a 2010et. A 11 nekem sem az iagzi ill nem müxik. A 10el kombinálva futogat de elég zavaros.

De a többiek biztos jobban tudnak majd segíteni. Az is lehet hogy nekem a win7 kavar be.