Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Lehet megis van ha ez ugyanaz <#finom>

És egy ilyet is találtam <#eljen>

Breki33
Ezt meg keresem

Breki33
Amúgy szívesen, de tulajdonképpen mit köszönsz? P
Breki33
próbáld ki azt a fizikát amit mutattam azzal sztem sokkal jobb, meg megfelelõ setup-okkal

most raktam be egy ilyen Ford Focus WRC-t a Hyundai Accent WRC helyett

És voltak korábban setupjaim berakva mindegyik autónak minden típusra
mikor próbáltam betöltöm neki a setup-ot aztán szinte nem tudtam egyenesen menni, szinte nemis váltott az autó mindig csak üresben vagy egyesben volt és állandóan kicsúszkált.

Nen értettem elõszõr aztán rájöttem ugye a fizikát beraktam az rbz-be ez a setup meg gondolom a Hyundai-é kiszedtem és setup nélkül gyönyörûen mentem vele, gondolom a setup jól be volt lõve.
ajem kisa
Kiprobáltam ismét a játékot most, hogy van egy kormányom végre, mert anno nagyon nemszerettem ezt a játékot a bill. irányitás nem az én esetem, meg a kar tán nemvolt kompatibilis vagy mi...nemtom!
A lényeg, hogy a dirt1-2, grid, nfs...faxom gémek után azért ez messze a legjobb a rallys gémek közt ez tény, ku**anehéz a többi után, de legalább megtaláltam azt amit nagyon hiányoltam az összesbõl: a rally hangulatát!
Viszont az ebben a játékban is idegesítõ, hogy amikor lecsúszok a pályáról (ami ugye elég gyakori "újként"), akkor azért itt is elkezd táncolni a verda...
A xar momo kormánynak a pedáljait itt viszont nagyon sajnálom, hogy egyszerüen nemlehet érezni (nem a játék hibája), túl puhák! <#szomoru1>
Akármilyen hihetetlen volt számomra, a havas pálya volt a legkézreállóbb 2h egyéb szakaszok után!hmm<#fejvakaras>
Van mit gyakorolnom, de nekem tetszik! (Thx Breki33)<#vigyor2>

bertino
az ára is.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Breki33
ja a kijelzõt a kép alapján meg tudod mondani milyen kijelzõ és miért nem az van amit szeretnék?

Gauger.exe külön futtatva megy de ez nem és ha nem rbdll-el indítom akkor test-nél kiis rak
Breki33
Igen azért is gondoltam, hogy érdemes lenne ezt a progit is kipróbálni
Breki33
Én ezt pont ma láttam és azt hiszem ár is volt mellé írva
bertino
kéne.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Breki33
munkámban több éve használom napi szinten ezenkívül több éve készítek vele kiegészítõket játékokhoz nemzetközi oldalakra

tehát vmennyire azért tudom kezelni és nem hordtam le, csak ezt ugye a korábbiak fényében direkt nem photoshoppal készítettem
erre benyögöd, hogy miért nem azzal 😛

és igen hdr egy képbõl 10 perc alatt
meg lehetne szebbre is csinálni, de ez csak egy gyors próba volt, meg ugye egy képbõl készült

Azt továbbra is tartom, hogy bár a ps fantasztikus program, de HDR készítésben vannak jobbak.

De nem kívánok ezen vitázni, fõleg itt nem ez volt a célja a képberakásnak.

Inkább csinálj teis egyet PS-el és hagyjuk már ezt az én progim a legjobb te meg nem értesz hozzá dolgot OK?
pajti

Én ebben látom a jövõt szimulátor téren 😊
Biztos iszonyat drága <#szomoru1>

Ez a pali nem semmi...
kép

A tükröt egy kis pda-ra vagy mire kötötte ki.<#idiota>

Amugy õ csinálta az RBRdll-t meg a dattool-t.

Misi az ezredes
Jaaa ez HDR akar lenni?

Megjegyezném, nem is folytatom tovább. Ha nem tudod kezelni természetes, hogy lehordod. Én 8-9 éve használom az adobe sorozatot a legelsõtõl kezdve és igen jól tudom kezelni és jobbat nem ismerek... Legtöbb lehetõség abban van, sokan nem tudják az 1 ezredét sem használni.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Breki33
erre semiképp

hdr-ben nem túl jó a cs3 illetve van jobb program rá, fõleg 10 perc alatt
Breki33
nem akarok három monitort rákötni azt írták egy wide használatához is jó
Misi az ezredes
Inkább Adobe Photoshop Cs3- vagy Cs4 alkalmas erre.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

És neked van 2 videókártyád? Mert általában 2 kimenet van a mai kártyákon. Hogy 3. monitort is ráköss kell egy másik videókari, bár annak nem kell erõsnek lenni mert a renderelést csak az egyik végzi.

Breki33
Na errõl a progiról beszéltem amivel ilyet lehet

bemutató
Breki33
Egy kicsit elszórakoztam a képpel

Breki33
Na ilyen kijelzõm van most és nem tudom mitõl

Breki33
Igen csak úgy szeretem ha egybõl látom az eredményt

Egyébként rájöttem az EQ kezelésére #13320

audio.ini-ben

EnableEQOnCars=true

aztán leszedtem felülírtam az eddigit a pluugin könyvtárban erre ugyanaz a kép jelent meg f9-re mint a hozzászólásban és akkor játék közben állítható a különbözõ dolgok hangereje, méghozzá úgy hogy egérrel katt arra a sorra amit módosítani akarsz majd lehet növenli csökkenteni az értékeket ha kész simán f9 és ki lehet próbálni játékban.

JuanG
az adott autó ini file-ban:

FOV=1.658997
Near=0.110100
Pos=0.399307 0.933009 -1.129637
Target=0.339627 0.891643 -3.742547
Up=0.000000 0.049457 0.998776

a POS-nál állíthatod hol legyen a kamera alapból...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
és nem próbáltad meg beállítani?

egyébként most olvastam egy progiról ami arra van, hogyha pl 3 monitoron nézed, de állítólag jó erre is, most akarom kipróbálni.
Breki33
Ez az alap játék, fõleg azzal nyomom a nekem tetszõ fizika miatt

De én ilyesmit szeretnék illetve tudok is állítani, de akkor minden futam elõtt állítgatnom kell

Ezért kéne elõbb az alap játékkal küzdened! Ott jók a belsõnézetek... ha legnehezebb fokozaton VB gyõztes leszel, akkor jöhetnek a modok! 😉

Hidd el jobb, ha úgy szokod meg, hogy nem látod a gépháztetõt...

www.smart-bus.hu

arty
sajnos én is nyujtva nézem 😞

Forza.

Breki33
Ilyen mint itt pl

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=13184

NEm vészes, deha már feltuningoltam a grafikát idei szintre akkor szeretném ha ezis jó lenne

Nekem van amikor fura belsõ nézeteim vannak és amíg örülök ha az úton maradok végig addig szeretnék motorháztetõt is látni vagy hasonló nézetet

EZ meg ugye túl középen van

picit nyújtott a kép ez tény, de nem vészes... legalábbis engem nem zavar...

Kicsit balra? Van olyan nézet ami alapból baloldalon van és nem középen... szerintem az pont jó...

Ne akard a gépháztetõt látni... érezd az elejét! 😉

www.smart-bus.hu

Breki33
igen énis átírtam , de akkor kicsit nyújtott a kép aspect ratio-t is kell állítani meg én szeretem a belsõ nézetet kicsit elõrébb és balra tolni, hogy lássam a motorháztetõt és az utat jól és ne középen legyek
Én simán átírtam az ini fájlban 1680x1050-re azt annyi...

www.smart-bus.hu

Breki33
köszi majd megnézem, aztán utánna rakom csak fel a magyar menü-t :-)

és a camhack-os dologra miszerint minden egyes verseny elõtt lehet csak állítani vagy van más megoldás tudod a választ?

Egyáltalán játszik még itt valaki HD felbontásban 1920*1080-ban?
options - pacenotes - callout distance...

www.smart-bus.hu

Breki33
pontosan hol?

Az idõzítést lehet állítani a beállításokban...

www.smart-bus.hu

ja úgy nekem is hamarabb mondja, kb 2 kanyarral hamarabb néha

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Breki33
Breki33
A plugin linkje, mondjuk ez nem biztos, hogy ugyanaz nálam másképp néz ki

http://www.bhmotorsports.com/board/download.php?id=13135
Breki33
én itt most nem tudtam rendesen végighallgatni kis aktív hangfal van csak azt néztem, hogy enyém nem jó helyen mondja a kanyarokat mintha kissé elõrébb tartana ennél meg belehallgatás alapján kicsivel elõrébb mondja pont jókor.

Tehát a jobban mondja nem a szövegre vonatkozott, hanem az idõzítésre.
Breki33
Na utánnaolvastam ennek az EQ-s dolognak és ebben pont ezeket az audio.ini-s dolgokat lehet játékban állítgatni

képek róla

szerintem meg szar, mi az hogy eltörik? meg hogy ugratónak azt mondja hogy feltünik

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Breki33
Ez melyik magyar navigátorhang?

Itt úgy tûnik jobban mondja a kanyarokat mint nálam most

Breki33
próbáld meg az rbrtest progival meg sztem úgyis lehet kiszeded felhangosítod majd visszarakod

mondjuk nekem ígyis elég hangos, te melyiket használod?
Breki33
Az rbdll korábban nem volt fent ez meg alapból benne volt, majd rakok be képeket

szval a Camhack-ot nem lehet máskor beállítani csak futam elõtt?
gordon 24
jó oké😄 De nem lehet inibe növelni?

Downhill!!

Én is pont ugyanígy tettem <#vigyor>
Lentebbeveszed a többihangot és felcsavarod a hangfalad jobban :p

Hm... A gauger mod az optionsba enablere van rakva? Ha rámész hogy test akkor se látod?. Ha nem próbáld az x,y tengelyen állitgatni hátha cska ki van csuszva a képbõl. De lehet tényleg a hd miatt nem megy.

Az f9 gyanus hogy az RBRdll be van valami.