20179
-
#14757 -
#14756 Ez érdekes be akarok rakni egy ilyet mert úgy néz ki lesz hozzá jó kis setup, de itt sem ajánl fel 2-es slot-ot lehet az vmiért nemis kell???
Játékban jókis hangja van :-)
-
#14755 Ez fej-fej mellett volt -
#14754 Én nem értem miért vagyok ezen is rajta?? -
#14753 azért 5.23 itt sokaknak az ideje mert ennyit ad be ha valaki retire-ol? -
#14752 -
#14751 bocs a sok képért:$:D -
#14750 mentem 1-2t, az első képnél levőn sajnos kiestem, a második jó lett volna, csak a végére egyedül maradtam:(
-
#14749 Megvan az a srác aki így megy itt
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=ustats&u=2180 -
#14748 Ez oké, de külön külön is tudsz berakni kocsit telepítősen az adott slotra
Próbáld, ki a kettesre mert az úgyis üres.
És lehet hogy az offline és online autók sorrendje nem azonos
A newcar modnál biztos, deha négy ikonról beszélsz az a czeh carpack.
Érdemes a tesztelős módszert amit írtam használni és így biztos, jó slotra rakod a setup-ot -
#14747 Felraktam a nyúkár izét ami kirak 4 ikont plusszba az asztalra!
Onn klikkeltem az N-esre, mert a subaruhoz volt fizika!
Aztán kipróbáltam a setupot a kvik rallin de megnéztem a car.ini-ben, hogy hanyas...odaraktam, stb!
Azán ott semmi gond nemvolt, simán müxik, de a tournament-en hiás, vagy lehet, hogy csak ott nemakarta elfogadni, hogy mindenki defaulton menjen, de nemsokára kiprobálom máshol is! -
#14746 fizikát amit én mondtam?
biztos, hogy jó slotra jó autóhoz raktad és a cseh fizika is rendesen bekerült az adott kocsira? -
#14745 Kipróbáltam a fábiához, meg a 307-eshez azt a fizikát amelyiket mondtál, de nemjo, mert rajtnál 1-es,kuplung fel gáz...és lefulladt, nembirtam elindulni vele sehogy, pedig az opciókat is átnéztem...semmi!
A fábiánál meg kb ugyanez, csak ott a hang recsegett...:S
Annyi, hogy a 307 esnek stimmelt az évjárata, a fábiáét nemlátta, átirtam, hogy hátha...nemjó!
Jah, ez a cseh exe volt, de csak kvik raliban nézve!
Aztán találtam egy N12-es subarut, ahhoz stimmeltek a setupok, nemis rossz, de az online cseh gyorsra nemengedte berakni, kiirt valami ilyet, hogy "brake_01...izé...", szoval nemment csak a defaultot engedte (azt az egy turnét próbáltam még), viszont az első gyors után setupnál ismét beakartam rakni a javitások után, de akkor amikor leokéztam, kidobott a futamról! -
#14744 Cseh autóknál az lesz amit te beraksz
nem kötött, hogy mit használsz fent van az oldalukon is egy csomó kocsi saját fizikával
Illetve ugye van a telepítős exe-s oldal. Ottis bármelyiket berakhatod.
SEtupnál a megfelelő slotre rakás a macerás legalábbis nekem online és offline másik kocsit ír ki, így én úgy csináltam, hogy csináltam próbasetupokat az adott kocsi nevével és megnéztem hányas slotra menti majd azt írtam felül az adott setup-al. -
#14743 Kifigom próbálni, de a cseh autók közt nemtaláltam olyan setup-ot, ami az oldalon is van!:(
Egyébként igen, az alap RBR 1.2-es pecsig alap hjundáj!
Juvefun a setup-okat a főmappában a "savedgames"-be kell másolni!
Viszont a kszara setupot csak a kszarához engedte, a másikat szintén csak a hjundájhoz!
-
#14742 Hogy kell használni ezeket a setupokat ? -
#14741 Szép eredmény :-)
Ami vigasztal, hogy mi többet javulhatunk -
#14740 De mielőtt beleéled magad próbáld ki shakedown-ban, hogy engedi-e használni.
Egyébként ez az alap Hyndai? -
#14739 A xsarát is kipróbáltam az egyik xsara setuppal...hát egyéni rekord lett elsőre a joux verte-n, és szeritnem ez az autó jobban veszi az élesebb kanyarokat ezzel a setuppal, vagy alapból nemtudom, de idáig nagyon király! -
#14738 Megvolt 2 joux verte a hunyadi wrc-vel az alap rbr-ben!
Hát a kormányomat még hangolom a megfelelő szögre, de ahhoz képest 3mp-vel lemaradva ezzel a letöltött setuppal a gyári időtől...nagyonis faxa ez a beállitás!
Bár a fékekkel nekem fentartásaim vannak mindig, mert ezis parás kicsit, bár 1000x bátrabban vezetem az autót, van valami stabilabb érzésem vele, igy túrom neki!:)
De a hajtűkben az autót 10ből 7szer ugy tereltem, ahogy szerettem volna!
Szóval zsííír! -
#14737 igen
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=cca16e900d7ff3ea4d27735962883da8&stage=4 -
#14736 Nem, el is felejtettem, de most leszedtem 1-et, és kiis próbálom az aszfalton pl a hunyadi-t!:D -
#14735 A setup-os fórumból
A linkre rákérdezek
A 14671-es setupokat kipróbáltad?
Én csak kétszer estem ki, de ígyis javítottam a rankon. -
#14734 Hehe, megpróbáltam óvatosba menni, de kiestem párszor megint! :(
A beállitásokat amiket másoltál az egyik hsz-ben, azokat nemtudom a ralliszimponthu-ról behozni innen, mert a word hibás link nálam!
Te honnan másoltad be? engem érdekelne ugy igazából minden, hogy mi-mire-hogyan...?! :) -
#14733 van telepítós oldal ahol exe-k vannak, korábban kilinkeltem
manuálisan kicsit bonyolultabb a fizikát is be kell rakni a neki megfelelő helyre -
#14732 Énmeg a C4 WRC-vel.
Alap setuppal mész? -
#14731 WRC-k közül azzal tudok a legjobban menni -
#14730 Hun sorry -
#14729 közben felugrottam a 38. helyre KisaJun pedig hatalmasat javítva 39. -
#14728 Megint volt jó kis magyar verseny
Szanyi Gabi innen van?
Gratula neki nagyon jól ment
Őt akartam befogni de egyszer ütköztem és előnyre tett szert
Utolsó fordulóban próbáltam behozni viszonylag jól is mentem erre az alagútba fordulásnál nekimentem jobboldalt és kiestem -
#14727 és miért citroen ? -
#14726 Igen -
#14725 Jé,tényleg,most látom ! GRATULA
-
#14724 én is ott vagyok
3. -
#14723 Annak a telepítése gondolom a New cars for RBR alatt van :) -
#14722 Ha carpackot is felteszed , akkor igen -
#14721 Kivéve a zárt /külön password-s/ , de majdnem mindegyiken -
#14720 -
#14719 Ha ott a fórumban leírtakat végig csinálom akkor tudok menni az összes touron?
Új autók is lesznek mint a magyar pluginban vagy azt külön kell felrakni? -
#14718 az h hol telepited és hol használod mert müködik igyisugyis