Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JUVEfun
Ez alapján készítettem az enyémet !!!

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Köszi kipróbálom ! Szeretem az F 1-t is , de érdekes módon ott az rfactor v. lfs sem jött be annyira . Ha kész lesz a cockpited tegyél be képet róla !

Breki33
Ezt keresném

Racer_S's Analog Gauges
Breki33
szerintem ismerünk olyan fórumot ahol magyar rallysok is vannak, már ha egyáltalán fontos ezt eldönteni
Ugyan, semmi gond... 😉

Így van, akit ez "megcsap" az többé nem szabadul... 😊

( cockpitet én is tervezek... rengeteget dob az élményen! )

Egyébként, ha van egy kis spórolt pénzed, próbáld ki az iRacinget... igaz nem rali, de olyan fizikát én még egy játékban sem tapasztaltam... az eddigi legvalósághûbb szerintem... 😉

www.smart-bus.hu

JUVEfun
AKKOR BOCS FÉLREÉRTETTEM ! Csináltam magamnak egy szimulátor cockpitet /G25-el/ és sokszor annyira bele tudok feledkezni a játékba , hogy még a "benzingõzt" is érzem. Én ere gondoltam és természetesen én is elfogadom , hogy ki így ki úgy éri el ezt az érzést ! Én is kb.15 éve vezetek napi tõbb száz kilométert , de valahogy mégis ez a kikapcsolódás nekem . <#worship>

Eszem ágában nem volt gúnyolódni, és nem is akadtam ki! Valamit félreértesz! Kíváncsi voltam a véleményedre... ennyi...

Én több mint 15 éve vezetek személyautót, buszt... párszor ültem versenyautóban ( ladában ) is jobb oldalon... ezen élményeim alapján nekem az a véleményem, hogy kizárólag a fizikát tekintve az alap RBR számomra reálisabbnak tûnik...

Nyilván errõl az tudna hiteles véleményt mondani aki vezetett wrc-t... ilyen ugye meg nincs köztünk, tehát marad a vélekedés... 😉

www.smart-bus.hu

Breki33
szerintem nem gúnyolódik csak neki ez a természetes és megszokott, helyében lennénk szerintem miis így nyilatkoznánk

bocs, hogy beleszólok, de nehogy ebbõl vita legyen kinek ez tetszik kinek az
Breki33
ok

Az olasz mód indítása az autóválasztással, itt látszik, hogy mi van nálam a plugin könyvtárban, mindent kiszedtem amit lehetett

JUVEfun
Azért kiváncsi lennék a "valósághûbb" szó miért akasztott ki ennyire !? Természetesen még soha nem vezettem wrc-t /sajnos/ ahogy gondolom te sem ! Hétköznapi autót viszont elég sokat ! A vezetési élményhez közeli / hangok,érezni az utat ..stb. nem sorolom érzetre gondoltam ! Nekem ez okoz örömet egy játékban /ami ez esetben egy szimulátor játék / hogy ebbe mi nem tetszett neked , hogy gunyolódj , azt nem értem ???

ajem kisa
Ha reggel lelehet szedni, akkor netörõdj vele most, már nemhiszem, hogy alvás elött tolni fogom, majd irok holnap ha nemjön mégsem, akkor felteszed valamikor!
Köszönöm szíííípen!

JuanG
de ha valaki így megy, az ne rallyzzon!!! 😛...valahogy lejön, hogy nem sok tehetsége van hozzá 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
rbr_massmod_v11.zip ... gyík a netem most nemtudokfeltölteni😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nyilván ez a te döntésed, azzal játssz amelyik jobban tetszik... személy szerint az a véleményem, hogy az alap RBR fizikája van legközelebb egy valódi autó viselkedéséhez...

www.smart-bus.hu

Breki33
nem csak ilyenkor nem lehet onnan letölteni csak reggel

mi a pontos filenév, így nem találom
JuanG
nyomd nyugodtan, lehet a rapid már törölte...

Breki33
feltöltenéd nekem egyben a plugin könyvtárad a

http://www.multiupload.com/ -ra
jéé tényleg, a jobra nyilra lehet menni szakaszokon.

De mondom én csak rányomok a testre egy entert és akkor megjelenik nekem ott a menüben. Elvileg neked is megkéne jelennie, mert a számok (a pozició) jónak tünik

Breki33
én játszottam vele annó mikor kijött minden kiegészítõ nélkül és végigcsináltam akkor az iskolát

most felrakva újra nem tetszett, de ezzel a fizikával igen

De mondjuk a francia mód fizikája se tetszik az olaszé viszont igen.
És ha ott nyomod online az ottani fizikával mész jó esetben van setupolási lehetõséged

Egyébként persze, hogy megférünk egymás mellett... tõlem úgy játszol ahogy jól esik! Én csak tanácsoltam, hogy jobb a mély vízbe ugrani...

Ezt a setup kérdést fejtsd ki picit bõvebben, nem igazán értem a kérdést...

www.smart-bus.hu

ajem kisa
Tudtam én, hogy megérted!<#ravasz1>
Köszönöm elõre is neki is, meg neked is!

Arra próbáltam célozni, hogy az alap RBR minden belepiszkálás nélkül jobb a tanulásra, mint a belepiszkált!

Ha kiválóra megcsinálod az RBR iskolát, akkor nem fogsz telegázzal csúszkálni, és fák között robogni... az iskola rész szépen rávezeti az embert a lényegre...

www.smart-bus.hu

Breki33
Ha a készítõ megengedi és megtalálom felnyomhatom a megaupload-ra
ajem kisa
A rapidseres fullon van "error", a másik feltöltõs oldalon meg 404 van, a guggli meg az sg-t adja ki meg pár nemtommit, de egyiksem letölthetõs!
:S
Mindegy, addig gyakorlok igy! 😛

Breki33
ebben az utolsó mondatban minden benne van ezért is bátorkodtam a Dirt 2 fórumon ajánlani, mert énis örültem volna ha vki szól, hogy oppá vannak ám új dolgok ehhez a játékhoz érdemes kipróbálni.

Csak gondolom a régi motorosok morcosak rám, hogy jön a sok kezdõ P
Breki33
na akkor ezekszerint van setup

mivel ahogy nézem a fizikában is tulajdonképpen lsp setup file-k vannak ez tulajdonképpen nem origi fizika.

De nem vagyok otthon ebben én csak próbálgatom a setup-okat és azt látom, hogy physics-ben benne vannak ugyanazon file-k is.

Bocsi ha hülyeséget mondok ezt már kérdeztem korábban, de akkor senkise reagált rá.
ajem kisa
Most voltam egyet Dirt2-vel csapatni! Nemmis mondok róla véleményt!😞
Énis megcsináltam az iskolát, de akkoris gáz szerintem ugy, hogy nemnyulsz a beállitásokhoz (a beállitásokhoz, nem a modokhoz!!!), azt meg belõni, meg megérteni faxom...én csak valami egyszerü beállitásokkal beérném (colin 2-3 pl.), ugysem fogok szerintem sem csapatban, sem online játszani vele (vagy kitudja), ezért "kell" nekem másik fizika!

Egy pár videót megnéztem a jutubon, és észrevettem pár dolgot, kapásból azt, hogy nemtudom berántani a verdát a 3-as kanyarba pl. szóval a logi. driveren állitottam egy kicsit, hogy érzékenyebb legyen, igy jobb, de ezt kajak gyakorolni kell, eddig egyik játék sem volt ilyen amikkel én játszottam, és bár lehet, hogy tetõre vágtam néha a régi trabinkat anno a havon is, de ez a momo szerintem nemjo, jövõ7en jön a G25! Azzal már szerintem nemfogok szenvedni, mert azon kemények a pedálok, meghát nagyobb szögben fordul ugye...majd kiderül!
Amugy annyit hozzáteszek, hogy ez a momo az elsõ kormányom, szoval azis bennevan, hogy béna vagyok, de tény, hogy ez a játék nem egy hét után megunós!<#rolleyes>

Breki33
nemcsak az a multi van tudtommal pl magyar, olasz, cseh stb.
Breki33
a testre te entert nyomsz és úgy?

nálam jobbra balra nyílra jön be egy adott verseny

de ha a pluginból kiszedek mindent és csak ezt rakom be akkor jónak kéne lennie?

Nem töltenéd fel egyben a plugin könyvtárad akkor megpróbálnám azzal.
Egyébként nem tudom honnan veszi nálam ezt a kijelzõt ami nálam van ugye ez nem az alap.

Az nem lehet a gond, hogy melyik exe-vel indítom?

Illetve az oldalán írnak vmi microsoftos dolgot.
Breki33
miért gondolod én elérem?

márha a stage rekordra gondolsz

ha beírtad a keresõbe hogy "massmod" nem hiszem, hogy nem találod meg

most próbáltam ki és még azt is megtalálta mikor 2004-ben vagy mikor írtam róla, hogy tudnak-e linket adni

Amúgy legutoljára #13185
Valami pluginnal akkor összeakadhat, mert itt a testre csak megkéne jelennie a képernyõn (itt a menüben) az adatoknak, és ugy tudnád pozicionálni.

Breki33
Oké kiváncsi leszek mert akkor te még nem vagy profi , de már tudod nyomni ezért kicsit objektíven tudod megitélni.

De arra figyelj, hogy jó fizikát is elronthatsz egy nem hozzá vagy a kocsihoz, pályához illõ setup-el.
Breki33
mint már írtam nem a módokkal kezdtem

én a fórum indulásával kezdtem

Nekem meg a javított fizika jön be jobban nem az, hogy mindig teljes gáznál kipördül és többet megyek út mellett mint az úton.

De ez szubjektív dolog én elfogadom, ha neked az tetszik én inkább azoknak írom ezt akik most kezdik.

Azok arr, hogy húdebéna vagy nekem simán megy nem fogják megszeretni ezt a játékot. (Ez nem neked szól)

Õszintén én az új fizika nélkül nem játszanék vele és ezt vállalom, ilyet, hogy easy mód nem rakok fel meg szerintem a mass mód is többet könnyít, de nekem így tetszik.

Tudom ha vki több éve nyomja az eredetivel és jól megy neki az úgyse fogja megérteni, de azért megférünk egymás mellett.

Egyébként te setup-okat se használsz vagy készítesz?
kormány már meg van rendelve, csak a kiszállítás kérdéses. Régebben próbáltam az alapverziót billentyûzettel. Hát, õszintén szólva megutáltam pár hónapra az összes autós játékot.

SimaSuna
1. kormány nélkül felesleges.
2.van multi, rallysimfans plugin kell - rallysimfans.hu
3. setup meg egyén kérdés
Holnap lesz meg a játék (kormány elég kérdéses egyelõre, hogy mikor) esetleg majd valami "útmutatást" kaphatnék? Jó modok (fizika, autók, pályák) 1-2 alaptájékoztatás, megjegyzés, (esetleg multiplayer tapasztalat ) jól esnének. Setupot gondolom mindenki a saját ízlése szerint állítsa be, szóval ebben nem kérek segítséget. Elõre is köszönök minden segítséget és elõre is elnézést az esetleges balfaszkodásért😄

Misi az ezredes
Én motorház elõtti nézetbõl nyomom, jelenleg 90°-os a kormányom, de már csak a G25 kiszállítására várok...

Kisa szerintem csak kicsit szoknod kell a programot és érezned milyen messze van a kocsi hátulja.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

ajem kisa
Köszi, megnézem!

Amúgy a szalagkorlát az nálatok is ragad?<#idiota>

Valósághûbb? Igen? Gondolom olyan sokat vezetsz wrc-ket! 😄 Szerinted miben valósághûbb?

Én még Momo-val kezdtem, és most G25-el tolom... Momoval adott volt, G25-el 450-500 fok... ehhez belõve a setup...

www.smart-bus.hu

ha belemész ved el a gázról a lábad és nem fog eldobni

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

ajem kisa
Az idõm az nemsok, még a gyári idõt sem érem el, csak szokom a verdát!
Ezzel a fizikával viszont ha belemegyek a "vályogosba" ugy eldob..<#wow1>
Még megprobálok a difivel, meg a telokkal jáccani, de nagyon türelmetlen vagyok mostanság!:S
Azt a massmod-ot nemtalálom!

JUVEfun
Azért nagyrészt attól is függ ez , hogy milyen kormánnyal és milyen kormánybeállítással csinálod . Az alapfizikánál nem is kellett állítani viszont a különbözõ modokkal nekem nehezebb egy ideig , de sokkal valósághûbb és ugye ez a cél ? !

maffioso
nem most kezdtem ám😛 játszok kb 3 éve, mindig elõveszem mert valoban isteni játék, de amugy mostmár végigmegyek koccanás nélkül, eléggé belerázodtam
de letöltöttem amit linkeltél fizikát, kiprobálom majd

\"If in doubt, flat out!\"

De! 😄 Megcsináltam az iskolát, és nekivágtam... eleinte középmezõny, meg sor vége, de ugyanúgy végigmentem... nem érdekelt az eredmény... aztán egyre jobban ment, míg végül a dobogó legfelsõ foka várt! 😉

Ezért próbáltam mondani, hogy ne modokkal kezdj! Inkább vedd le a sérülést, és gyakorolj úgy...

Nekem sokkal jobban bejön az alap fizika, mint a buherált... szerintem az eredeti jobb!

www.smart-bus.hu

Breki33
oké de nem azzal kezdted, hogy elindultál ezen

külön kell választani aki évek óta játszik meg aki egy hete

Én jelenleg speciel örülnék, ha a stage rekordokat megfutnám

Egyébként #13558 ?
"Deha te alap fizikával most kezdve simán végigmész koccanás nélkül megemelem a kalapom."

Legnehezebb fokozaton, ha töröd az autót, annyi a versenynek... próbálj meg így megnyerni egy VB-t... besírsz... életem egyik legnagyobb élménye volt amióta gépezem! 😉

www.smart-bus.hu

Breki33
félreértesz :-)

nem ezt mondom, csak azt, hogy van jobb fizika illetve setup amivel élvezetesebb menni.

Deha te alap fizikával most kezdve simán végigmész koccanás nélkül megemelem a kalapom.

De vigyázat olasz modot felrakva már nem alap fizikád van, physics könyvtárad ha van akkor sem, és ha setup-ot töltesz be akkor sem.

Egyébként milyen kormánnyal játszol?
maffioso
lehet hogy félreértek valamit, de azt mondjátok hogy alap fizikával nem lehet gyorst menni mert kipörög meg ugy nem élvezetes...hát én alap fizikával játszok és simán megyek elég durva idõket...

\"If in doubt, flat out!\"

Uhhhh... ez gyönyörû!!!!

www.smart-bus.hu

Breki33
Na ez van nálam a játékban ennél a pluginnál

itt a testre megyek akkor indul egy verseny, de nincs változás, hogy jön be ez a kép amit mutattam?