20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    gondoltam erre, de gondolom az van az alap rbr-ben, csak óvatosan kell buherálnom mert másik slot-on van

alapban ugye az elsőn van nálam meg a másodikon, de mindjárt megnézem
    a #14845 alapján
  • pajti
    +
    Portugal_SS18_2007_0.98.exe
  • pajti
    Elküldjem az alap Xsara fizikát?
  • pajti
    Igen, nekem nincs piszkálva semmi. Alap RBR
  • Breki33
    Dehát már összeszedtem leis írtam többször

Ittis le van írva lépésenkét linkekkel

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=al&p=howtostart

Attól még, hogy leszedted, gondolom a telepítő filok megvannak

Én külön könyvtárba rakom most ezek vannak benne

RBR_PR2A.exe
    RBRHradek.exe
    RBRMontekland09.exe
    RBRPribram1.exe
    RBRPribram11.exe
    RBRPribram2.exe
    RBRReversedRC3.exe
    RBRSchool2.exe
    RBRSosnova.exe
    RBRTM087EInst(2).exe
    RBRTM087EInst.exe
    SnowMod.exe
    RBR_v102.zip
    ZFix(3).ZIP
  • Breki33
    És az eredeti fizikával?

Mert azt nem tudom innen leszedni

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1008
  • pajti
    igen
  • gordon 24
    Nem tudom akkor lehet hogy jól működött:D Csak begurultam és leszedtem az egészet.

Nem tudnád összeszedni nekem, azt ami kell ahhoz, hogy szinte mindenhol lehessen indulni?

Ha van időd kilinkelhetnéd:D
  • Breki33
    ja hogy a 2003-ashoz?
  • pajti
    Pedig én azzal megyek Csehen :)
    De írtam is hogy az alap T4 Xsara-hoz van /0 slot/
  • Breki33
    Nem te írtad, hogy van egy jó Xara setup-od?

Aztán felis raktad, de nem jó cseh-ben nem fogadja el.
  • pajti
    Most már ez is fent van. (114-es)
    #14903 Ezt nem értem :)
  • Breki33
    Driving camera view:

1. You can find the file XXXXX.ini in \SCi Games\Richard Burns Rally\Cars\XXXXX\ (for example impreza03.ini)
    2. open it with notepad or your favorit editor
    3. Now you can see 5 [Cam_XXXXX] sections. Each for a different view.
    4. important values:
    a. FOV - Field of view - camera "zoom"
    b. Pos - camera position left/right, up/down, front/back
    c. Target - camera angle left/rigt, up/down, ???

Dash display:

1. Look in \SCi Games\Richard Burns Rally\Misc, here you can see digidash and minidash files. Each for the different screen sizes. The minidash is the small dash and the digidash the big one.
    2. Now open the file for your screen size and favorit dash.
    3. On top you can see "Hud position" and two values (x,y)
    4. Change it to move the dash (left/right, up/down).
  • Breki33
    Azt tudtátok, hogy még aztis vissza lehet nézni amit egy adott versenyen a pilóták írnak egymásnak?
  • Breki33
    De nem mondtad, hogy akkor most mi a helyzet a Citroen Xara setup-al !
  • Breki33
    Az szerintem a pályaverseny

• Breki33
    én vmelyik cseh-en

vki meg tudja oldani, hogy az rbr-t lerakja tálsára és aztán visszalép?

mert ha lehetne akkor tudnék szólni, ha jó verseny van.

Tegnap pl a 12 menetesben először kb hárman voltunk oda jöhettetek volna, mondjuk ígyis tök izgalmas volt
  • pajti
    A Csehen a Track-ek között van egy olyan hogy Portugal ss18, de beta. Azt is fel raktátok?
  • pajti
    Melyik Touron mentek legközelebb? :D
  • Breki33
    Osli?

Ott még fejlődnünk kell rendesen

Pacsuta Attila nem Tibi tesója?
  • Breki33
    Ez mikor volt? tegnap nemis mentem a zgorzelec-en Peugeot 206-ossal meg csak talán setupteszteléskor mentem.

Liptakov 1 jelenleg 04:19.17, szeretném 4 perc alá vinni.
  • JUVEfun
  • JUVEfun
    azért ez szoros volt
  • Breki33
    Ezen az egyik teljesen új részek voltak egy faluban azt se tudtam merre kell menni, az nem volt két körös viszont a hordós az szerintem is az, de csak egy része.

Ezek a pályák összefüggenek volt hogy azért vesztettem kis időt mert a másik pálya irányába akartam fordulni. +mikor lezúgok a hegyről és megyek át az útépítésen akkoris mindig gondolkozok, hogy most balra fordulok vagy egyenesen kell menni.

De sajnálom ezt a mostani versenyt 11-ig szinthe hibátlan voltam a Hradekokon és a Liptakovokon már csak három Rallysprint lett volna hátra így meg nemis adott pontot illetve csökkent pontot ha jól értem a rendszert.
  • Breki33
    De legalább Liptakov 2-n javítottam egy kicsit :-)

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=stagerec&stageid=519&classid=1&state=HU&state=HU&page=1
  • ajem kisa
    Én most voltam azokon, de szerintem az 2 kör volt, mint 2 gyors!
    Amugy igen kemény, azokon a szűk murvásrészeken, kanyar külsőívén meg szikladarab, vagy persze valami, ami KO-ra üti a verdát!:D
    Pár gyors után kiirta, hogy timed out, de visszalehetett igen-t nyomva probálkozni, és beengedett! :)
    2-en mentünk a végéig egy CZ gyerekkel, de nemtudom, vagy a 5-6-7 (?)gyorson retire volt, szoval 14-ből csinálhattam a felét!:s
  • Breki33
    Énmeg most egy 15 szakaszos -on ami Hradek és Liptakov 11. szakaszig első most jött volna a Rallysprint erre kirak... grrr

Na megnézem mit írt be ebből
  • JUVEfun
    #14836 : nekem is tetszett SS3-ig második voltam utána kidobott...
  • JUVEfun
  • Breki33
    Most mentem egy cseh versenyen 14 szakasz hard ulra brutál másodikon kiestem egy helyütt elnéztem a 30 perces javítást -2 perc egyből

De utána hatodik szakaszig feljöttem és szerintem vezettem 4 szakasz valami nagyon hosszú cseh volt ez van írva a konkrét szakaszhoz, hogy Stryckovy - Zadni lehet egyben volt a két pálya?

Erre nem kirak a játékból a felénél vmiért?

De mindegy legalább az 5. helyet visszaszereztem a rankon, de ahogy nézem ha végigmegyek első helyen lehettem volna esetleg negyedik is.
  • Breki33
    Ugyanezt írta korábban Kisa és én is ő elmondta, hova kell másolni én meg konkrét példán megmutattam
  • JUVEfun
    Na végre ! Köszönöm ,így már értem !
  • Breki33
    #14871 ?
  • atiwrc
    A SavedGamesbe kell berakni a setup fájlokat.
    pl 2slot0_lada grav.lsp néven, a lényeg az elsö része. A 2es azt jelöli hogy ezt a fizikát a car02-re( alap esetben az mg helye) rakott kocsinál tudod behozni, a slot0 meg csak van :) Eredetielg slot0,1,2-t ismer a game, de ha minden igaz a magyar vagy cseh plugin simán kilistázza a fájlokat a saved games mappábol é sott akár több setup közül is lehet váalsztani.
  • atiwrc
    1.02es fizikát akkro irja ki ha pl van egy plusz mapap is a physics.rbz-dbe, például a régi i_i2003 mappádat ánevezted valamire és meghagytad, akkro ir ki ilyet
  • Met
    Ez nem akar összejönni, de megoldottam, a monitoron van 4:3 - 16:9 váltó gomb....
  • JUVEfun
    Akkor esetleg ,ha vki. leírná nekem : a rallymaxról letöltött fájl-t hova kell bemásolnom,hogy más aszfalt setupját kipróbáljam ???
  • JUVEfun
    TotalCommander/F4 Szerkesztés
  • Breki33
    milyen szerkesztővel nyitod meg, hogy ilyen szépen egymás alatt vannak az értékek?
  • Breki33
    ha a 0-ás slot-on van a Xara-d akkor ez jó, ugye alapból ott van, deha máshol akkor a slot számot át kell írni a megfelelőre nálam pl 1-re

1slot0