Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Így van, akit ez "megcsap" az többé nem szabadul... 😊
( cockpitet én is tervezek... rengeteget dob az élményen! )
Egyébként, ha van egy kis spórolt pénzed, próbáld ki az iRacinget... igaz nem rali, de olyan fizikát én még egy játékban sem tapasztaltam... az eddigi legvalósághûbb szerintem... 😉
www.smart-bus.hu
Én több mint 15 éve vezetek személyautót, buszt... párszor ültem versenyautóban ( ladában ) is jobb oldalon... ezen élményeim alapján nekem az a véleményem, hogy kizárólag a fizikát tekintve az alap RBR számomra reálisabbnak tûnik...
Nyilván errõl az tudna hiteles véleményt mondani aki vezetett wrc-t... ilyen ugye meg nincs köztünk, tehát marad a vélekedés... 😉
www.smart-bus.hu
bocs, hogy beleszólok, de nehogy ebbõl vita legyen kinek ez tetszik kinek az
Köszönöm szíííípen!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
www.smart-bus.hu
De mondom én csak rányomok a testre egy entert és akkor megjelenik nekem ott a menüben. Elvileg neked is megkéne jelennie, mert a számok (a pozició) jónak tünik
most felrakva újra nem tetszett, de ezzel a fizikával igen
De mondjuk a francia mód fizikája se tetszik az olaszé viszont igen.
És ha ott nyomod online az ottani fizikával mész jó esetben van setupolási lehetõséged
Ezt a setup kérdést fejtsd ki picit bõvebben, nem igazán értem a kérdést...
www.smart-bus.hu
Ha kiválóra megcsinálod az RBR iskolát, akkor nem fogsz telegázzal csúszkálni, és fák között robogni... az iskola rész szépen rávezeti az embert a lényegre...
www.smart-bus.hu
:S
Mindegy, addig gyakorlok igy! 😛
Csak gondolom a régi motorosok morcosak rám, hogy jön a sok kezdõ P
mivel ahogy nézem a fizikában is tulajdonképpen lsp setup file-k vannak ez tulajdonképpen nem origi fizika.
De nem vagyok otthon ebben én csak próbálgatom a setup-okat és azt látom, hogy physics-ben benne vannak ugyanazon file-k is.
Bocsi ha hülyeséget mondok ezt már kérdeztem korábban, de akkor senkise reagált rá.
Énis megcsináltam az iskolát, de akkoris gáz szerintem ugy, hogy nemnyulsz a beállitásokhoz (a beállitásokhoz, nem a modokhoz!!!), azt meg belõni, meg megérteni faxom...én csak valami egyszerü beállitásokkal beérném (colin 2-3 pl.), ugysem fogok szerintem sem csapatban, sem online játszani vele (vagy kitudja), ezért "kell" nekem másik fizika!
Egy pár videót megnéztem a jutubon, és észrevettem pár dolgot, kapásból azt, hogy nemtudom berántani a verdát a 3-as kanyarba pl. szóval a logi. driveren állitottam egy kicsit, hogy érzékenyebb legyen, igy jobb, de ezt kajak gyakorolni kell, eddig egyik játék sem volt ilyen amikkel én játszottam, és bár lehet, hogy tetõre vágtam néha a régi trabinkat anno a havon is, de ez a momo szerintem nemjo, jövõ7en jön a G25! Azzal már szerintem nemfogok szenvedni, mert azon kemények a pedálok, meghát nagyobb szögben fordul ugye...majd kiderül!
Amugy annyit hozzáteszek, hogy ez a momo az elsõ kormányom, szoval azis bennevan, hogy béna vagyok, de tény, hogy ez a játék nem egy hét után megunós!<#rolleyes>#rolleyes>
nálam jobbra balra nyílra jön be egy adott verseny
de ha a pluginból kiszedek mindent és csak ezt rakom be akkor jónak kéne lennie?
Nem töltenéd fel egyben a plugin könyvtárad akkor megpróbálnám azzal.
Egyébként nem tudom honnan veszi nálam ezt a kijelzõt ami nálam van ugye ez nem az alap.
Az nem lehet a gond, hogy melyik exe-vel indítom?
Illetve az oldalán írnak vmi microsoftos dolgot.
márha a stage rekordra gondolsz
ha beírtad a keresõbe hogy "massmod" nem hiszem, hogy nem találod meg
most próbáltam ki és még azt is megtalálta mikor 2004-ben vagy mikor írtam róla, hogy tudnak-e linket adni
Amúgy legutoljára #13185
De arra figyelj, hogy jó fizikát is elronthatsz egy nem hozzá vagy a kocsihoz, pályához illõ setup-el.
én a fórum indulásával kezdtem
Nekem meg a javított fizika jön be jobban nem az, hogy mindig teljes gáznál kipördül és többet megyek út mellett mint az úton.
De ez szubjektív dolog én elfogadom, ha neked az tetszik én inkább azoknak írom ezt akik most kezdik.
Azok arr, hogy húdebéna vagy nekem simán megy nem fogják megszeretni ezt a játékot. (Ez nem neked szól)
Õszintén én az új fizika nélkül nem játszanék vele és ezt vállalom, ilyet, hogy easy mód nem rakok fel meg szerintem a mass mód is többet könnyít, de nekem így tetszik.
Tudom ha vki több éve nyomja az eredetivel és jól megy neki az úgyse fogja megérteni, de azért megférünk egymás mellett.
Egyébként te setup-okat se használsz vagy készítesz?
2.van multi, rallysimfans plugin kell - rallysimfans.hu
3. setup meg egyén kérdés
Kisa szerintem csak kicsit szoknod kell a programot és érezned milyen messze van a kocsi hátulja.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Én még Momo-val kezdtem, és most G25-el tolom... Momoval adott volt, G25-el 450-500 fok... ehhez belõve a setup...
www.smart-bus.hu
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Ezzel a fizikával viszont ha belemegyek a "vályogosba" ugy eldob..<#wow1>#wow1>
Még megprobálok a difivel, meg a telokkal jáccani, de nagyon türelmetlen vagyok mostanság!:S
Azt a massmod-ot nemtalálom!
de letöltöttem amit linkeltél fizikát, kiprobálom majd
\"If in doubt, flat out!\"
Ezért próbáltam mondani, hogy ne modokkal kezdj! Inkább vedd le a sérülést, és gyakorolj úgy...
Nekem sokkal jobban bejön az alap fizika, mint a buherált... szerintem az eredeti jobb!
www.smart-bus.hu
külön kell választani aki évek óta játszik meg aki egy hete
Én jelenleg speciel örülnék, ha a stage rekordokat megfutnám
Egyébként #13558 ?
Legnehezebb fokozaton, ha töröd az autót, annyi a versenynek... próbálj meg így megnyerni egy VB-t... besírsz... életem egyik legnagyobb élménye volt amióta gépezem! 😉
www.smart-bus.hu
nem ezt mondom, csak azt, hogy van jobb fizika illetve setup amivel élvezetesebb menni.
Deha te alap fizikával most kezdve simán végigmész koccanás nélkül megemelem a kalapom.
De vigyázat olasz modot felrakva már nem alap fizikád van, physics könyvtárad ha van akkor sem, és ha setup-ot töltesz be akkor sem.
Egyébként milyen kormánnyal játszol?
\"If in doubt, flat out!\"
www.smart-bus.hu