Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ugye
ha francia akkor kiváncsi vagyok az idõre is :-)
De a massmódot is próbáld ki hátha az még jobban bejön.
És ne feledd ezt még setupolni is lehet, illetve az kész mûvészet, de mi kipróbálhatjuk más által készítetteket.
ha francia akkor kiváncsi vagyok az idõre is :-)
De a massmódot is próbáld ki hátha az még jobban bejön.
És ne feledd ezt még setupolni is lehet, illetve az kész mûvészet, de mi kipróbálhatjuk más által készítetteket.
Ééééééssss 1x volt igy csak nagyobb hibám, és végre az adrenalint is feltolta, nemcsak a mérget!
<#worship>#worship>
És még a 6-os kanyarba is sikerült beúsztatni és kitörni kocc nélkül vaze!
Mondom én, hogy nemvelem van a gáz!<#idiota>#idiota>
Ami még érdekelne nagyon, az a kamera 2 fej közül nézet kicsit hátrébb mint az alap!
Aztán a többi dolog is!<#ravasz1>#ravasz1>
<#worship>#worship>
És még a 6-os kanyarba is sikerült beúsztatni és kitörni kocc nélkül vaze!
Mondom én, hogy nemvelem van a gáz!<#idiota>#idiota>
Ami még érdekelne nagyon, az a kamera 2 fej közül nézet kicsit hátrébb mint az alap!
Aztán a többi dolog is!<#ravasz1>#ravasz1>
De gondold el õ most kezdi, nem biztos, hogy te elsõ héten jól tudtál vele menni...
Bár lehet 😛
Bár lehet 😛
http://graphics.tudelft.nl/~paul/momod/
De van a a Squash-labda trükk amit már említettem az még egyszerûbb
"A jó köridõ elérésének a kulcsa a megfelelõ fékezés! Ehhez azonban nagyon precízen kell érezni a tapadás és csúszáspontokat, valamint a fékpedál adagolását, ami azért a középkategóriás kormányok köreiben is hagy jócskán kívánni valót maga után. Ezen segíthet a fékpedál felkeményítése, melyre egy igen leleményes - ám de roppant egyszerû - megoldás, ha belegyömöszölünk egy Squash labdád (a legpuhábbik, ügyesebb játékosoknak való verziót) a fékpedál mögötti/alatti vájatba. Egy csavart sem kell hozzá kilazítanunk, pont befér - kis "meggyõzéssel" ugyan - a gumilabda a Logitech DFP és DFGT pedálsetjébe, de gondolom hasonló módon alkalmazható a Momo, vagy az Ex típusok esetében is és bármikor ki is szerelhetõ. Eme "modding"-nak köszönhetõen keményebb és jobban adagolható/érezhetõ fékpedált kapunk eredményül. Érdemes utána részletesebben bekalibrálni a fékpedált, amirõl majd késõbb esik szó."
De van a a Squash-labda trükk amit már említettem az még egyszerûbb
"A jó köridõ elérésének a kulcsa a megfelelõ fékezés! Ehhez azonban nagyon precízen kell érezni a tapadás és csúszáspontokat, valamint a fékpedál adagolását, ami azért a középkategóriás kormányok köreiben is hagy jócskán kívánni valót maga után. Ezen segíthet a fékpedál felkeményítése, melyre egy igen leleményes - ám de roppant egyszerû - megoldás, ha belegyömöszölünk egy Squash labdád (a legpuhábbik, ügyesebb játékosoknak való verziót) a fékpedál mögötti/alatti vájatba. Egy csavart sem kell hozzá kilazítanunk, pont befér - kis "meggyõzéssel" ugyan - a gumilabda a Logitech DFP és DFGT pedálsetjébe, de gondolom hasonló módon alkalmazható a Momo, vagy az Ex típusok esetében is és bármikor ki is szerelhetõ. Eme "modding"-nak köszönhetõen keményebb és jobban adagolható/érezhetõ fékpedált kapunk eredményül. Érdemes utána részletesebben bekalibrálni a fékpedált, amirõl majd késõbb esik szó."
Arra várok, hogy letudjak menni egy gyorsot, az elején megvolt a hangulata a játéknak, mert ezt kerestem egy jó ideje, csakhát mire nemmegy a vezetés x nap után azért...
Mindenesetre kiprobálom, köszi!
Mindenesetre kiprobálom, köszi!
Hát akkor nem csodálkozom hogy nem jó, alap fizikával nekem sem tetszene, illetve úgy mondom nagyon sokat lehet rajta javítani
Kezdjük elölrõl
Szedd le ezt
http://www.bhmotorsports.com/file/16857
És simán mámold be a rbr fõkönyvtárába, ez után próbáld ki pl a francia pályát.
Ezután még érdemes setupolni, de ebbe mosz még nem megyek bele, elsõ lépésben elég ennyi.
Illetve kipróbálhatod JuanG féle Massmodot is azis nagyon jó és sokat javít a kezelhetõségen, ha beírod a keresõbe kapsz róla bõvebb infókat.
Ezzel meglesz a kezdeti sikerélményed persze gyakorolni kell és belemerülni a dolgokba, de megéri mert fantasztikus élmény lesz!
Kezdjük elölrõl
Szedd le ezt
http://www.bhmotorsports.com/file/16857
És simán mámold be a rbr fõkönyvtárába, ez után próbáld ki pl a francia pályát.
Ezután még érdemes setupolni, de ebbe mosz még nem megyek bele, elsõ lépésben elég ennyi.
Illetve kipróbálhatod JuanG féle Massmodot is azis nagyon jó és sokat javít a kezelhetõségen, ha beírod a keresõbe kapsz róla bõvebb infókat.
Ezzel meglesz a kezdeti sikerélményed persze gyakorolni kell és belemerülni a dolgokba, de megéri mert fantasztikus élmény lesz!
Lehethogy énvagyok a béna, de amikor megfordul 30km/h-nál, akkor azért már felteszem a kérdést...(mondjuk ez nem a momo-é, de nemis az én hibám)!
Szerintem egy rally autó akármilyen lágyra is van állitva esetleg, vagy mindegy, akkorsem fordul meg ennyinél!
A fizikát átkell buherálni, vagy csak jol beállitani a futómûvet, de vaze, nekem ilyen beállitásokra nincs sem türelmem, sem idõm!
A momót annyiban azért végképp nemszeretem, mert a pedálok mintha ottsem lennének, vajpuhák..
Szerintem egy rally autó akármilyen lágyra is van állitva esetleg, vagy mindegy, akkorsem fordul meg ennyinél!
A fizikát átkell buherálni, vagy csak jol beállitani a futómûvet, de vaze, nekem ilyen beállitásokra nincs sem türelmem, sem idõm!
A momót annyiban azért végképp nemszeretem, mert a pedálok mintha ottsem lennének, vajpuhák..
már megint fékezünk b*zmeg?😊
én megálnék és kitenném az utra, ha így beszélne, egyedül is betalálok majd a célba
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Itt ha a vezetõnek volt egy kis esze, fél perc után széthúzta az átbeszélõ csatiját, a navigátor stílusa minõsíthetetlen, Zsoltika nem fog megtanulni soha menni úgy, hogy zavarják
Ring külsõre ugyse kell navigátor, 10-15 kanyar az egész,Én utcai autóval voltam rajta párszor, de fejbe van az egész
Ring külsõre ugyse kell navigátor, 10-15 kanyar az egész,Én utcai autóval voltam rajta párszor, de fejbe van az egész
ezek így beszéltek egymással 😄
egyébként ha én meg haverom neveznénk akkor biztos, hogy mi is belöknénk pár ilyen dumát😄
egyébként ha én meg haverom neveznénk akkor biztos, hogy mi is belöknénk pár ilyen dumát😄
Nemraktam fel, nemértettem az angolt, a guggli link után amit adtál akkor végképp feladtam...
Nemvágom mit, hogy...meg annyi faxom van a letöltések közt, asse tudom mi jo, mi nem, van ami elsem indul (letöltés)...
Nemvágom mit, hogy...meg annyi faxom van a letöltések közt, asse tudom mi jo, mi nem, van ami elsem indul (letöltés)...
ezek komolyan így beszélnek egymással? vagy csak rávágták a hangot?
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
beraktad azt a fizikát amit ajánlottam?
Azzal + egy jó setuppal nagyon jól lehet menni a francián, ha gondolod délután felrakom
kamerát meg camhack-al lehet állítani, de az olasz módban nagyon jók vannak szerintem alapból
Ez a "n temponál simán kibaxik, és pörgök..." nálam csak alap fizikával setup nélkül jelentkezik. Szval szerintem nincs jól beállítva-kormány dolgot nem tudom nekem másfajta van, de azzal jó.
Ja és kezdõként nem akarok okoskodni, de sztem érdemes megnézni egy jó idõt hátsõ kameraállásból és megfigyelni a féktávokat-látod ugye mikor gyullad fel a féklámpa meg ugye van pár módszer kézifékezéstõl kezdve visszaváltogatásig amivel rövidülhet a féktáv.
De errõl beszéljenek inkább a profik.
Azzal + egy jó setuppal nagyon jól lehet menni a francián, ha gondolod délután felrakom
kamerát meg camhack-al lehet állítani, de az olasz módban nagyon jók vannak szerintem alapból
Ez a "n temponál simán kibaxik, és pörgök..." nálam csak alap fizikával setup nélkül jelentkezik. Szval szerintem nincs jól beállítva-kormány dolgot nem tudom nekem másfajta van, de azzal jó.
Ja és kezdõként nem akarok okoskodni, de sztem érdemes megnézni egy jó idõt hátsõ kameraállásból és megfigyelni a féktávokat-látod ugye mikor gyullad fel a féklámpa meg ugye van pár módszer kézifékezéstõl kezdve visszaváltogatásig amivel rövidülhet a féktáv.
De errõl beszéljenek inkább a profik.
Ne idegeskedj, gyere este Dirt online:-)
Ilyen navigátor nincs a játékhoz? xD
Ez a gém vagy ennyire beállitásfüggõ, vagy a momo ennyire xar, de nemhiszem el, hogy egy kibaxott gyorsot nemtudnék ugy lemenni, hogyha még ha csak 30km/h-val (!!!) megyek is nefordulna ki egy rossz fékezésnél gecc..
Készvagyok ettõl, nemhiszem, hogy ennyire nemmegy a vezetés, a francia gyorsokon meg már nemis megyek, mert ott nemtudom, hogy holférek el, mikor koccolok le valamivel, kiprobáltam a kameraállitásokat, hogy melyik jobb, ugyis gázos, abszolut nemtudom, hogy a jutubos videokon hogymegy 5 padlón 2-3-as kanyarba...nekem egy olyan temponál simán kibaxik, és pörgök...
Készvagyok ettõl, nemhiszem, hogy ennyire nemmegy a vezetés, a francia gyorsokon meg már nemis megyek, mert ott nemtudom, hogy holférek el, mikor koccolok le valamivel, kiprobáltam a kameraállitásokat, hogy melyik jobb, ugyis gázos, abszolut nemtudom, hogy a jutubos videokon hogymegy 5 padlón 2-3-as kanyarba...nekem egy olyan temponál simán kibaxik, és pörgök...
DFP-nek nincs kuplungja ha jól tudom. max külön lehet venni hozzá. Egyébként szerintem ez a H-Shift meg Kuplung már tényleg a nagyon szimulátor rajongóknak való. Én egyelõre örülni fogok, hogy az úton tudok maradni, nemhogy még szórakozzak is a kuplunggal meg a váltóval😄
Holnap megjön a játék, már csak a kormányra kell várnom
hát sztem meg hasonlít..
persze lehet hogy nem tökéletes,de nem is áll messze a valóságtól
persze lehet hogy nem tökéletes,de nem is áll messze a valóságtól
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ha ez szerinted tényleg hasonlít azokhoz, akkor nem szólok egy szót sem! 😄
www.smart-bus.hu
Köszi
Most láttam egy video-t ami-n olyan kormány van amit én használok és hozzá külön egy más típusó váltó
Ezt így simán meg lehet csinálni?
http://www.youtube.com/watch?v=tGB6A5GyyEc&feature=PlayList&p=40508B560AC5BA1F&playnext=1&playnext_from=PL&index=15
Most láttam egy video-t ami-n olyan kormány van amit én használok és hozzá külön egy más típusó váltó
Ezt így simán meg lehet csinálni?
http://www.youtube.com/watch?v=tGB6A5GyyEc&feature=PlayList&p=40508B560AC5BA1F&playnext=1&playnext_from=PL&index=15
sztem logitech Driving force pro...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ezt szedtem le, de a 0.555-öt miért?
Érdekes hogy a külön ablakos verzió mûködik külön amlakban
Érdekes hogy a külön ablakos verzió mûködik külön amlakban
Csatazaj... nem sok köze van a valósághoz... de, ha neked teszik...
www.smart-bus.hu
Ezek vannak
lightproj\
TrainingDay\
VcorpRallySingolo\
GaugerPlugin.cfg
black.dds
eq_mix.dll
GaugerPlugin.dll
RealRallyOffLine.dll
RealRallyOnLine.dll
shifter.dll
TrainingDay.dll
Z.dll
ZZZrbr_rx.dll
light.log
rbr_rx.no
TrainingDay.no
light.off
lightproj\
TrainingDay\
VcorpRallySingolo\
GaugerPlugin.cfg
black.dds
eq_mix.dll
GaugerPlugin.dll
RealRallyOffLine.dll
RealRallyOnLine.dll
shifter.dll
TrainingDay.dll
Z.dll
ZZZrbr_rx.dll
light.log
rbr_rx.no
TrainingDay.no
light.off
hm énis arra gondolok..nálam ha bevan pipálva akkor elõjön O_O
de közbe szétnézek akkor,hogy hol vannak nekem a gauger fájlok
de közbe szétnézek akkor,hogy hol vannak nekem a gauger fájlok
mikor megnyitod az rbr managert ottvan hogy fast options-> extra options->és itt pipáld be az increment graphics quality-t
nekem ha ez bevan pipálva,akkor van kijelzõm(viszont nincs enbseries),ha meg nincs bepipálva akkor nincs kijelzõ de van enb..
nekem ha ez bevan pipálva,akkor van kijelzõm(viszont nincs enbseries),ha meg nincs bepipálva akkor nincs kijelzõ de van enb..
pontosan hogy álítottad be a kijelzõt?
én bármit csinálok nekem nem jelenik meg
Amúgy jó a hang !
én bármit csinálok nekem nem jelenik meg
Amúgy jó a hang !
nah asszem ez lesz a végleges hangom... annyi hogy még kicsit talán a csikorgások meg turbót följebb húzom
Ha létrehozok egy plugins könyvtárat a másik tbr-emben és azt játékban nem látom az azt jelenti, hogy nincs fent a két patch?