20179
-
Neoncsoves #14956 Egy ideig szüneteltetem RBR-t, hamarosan lesz itt nekem BC2 és azzal leszek elfoglalva. De amint kezdek kiábrándulni abból, jövök vissza RBRezni és megint tolhatunk versenyeket :)
Persze a topikot továbbra is olvasni fogom -
#14955 Nem sokat mentem még ezeken, de nem nyúltam semmihez ezt a setupot használom egyelőre. -
#14954 Igen pont ezért kérdem, pedig Ati féle Subaru nagyon tetszik kéne hozzá jó setup
Egyébként korábban beszéltem erről a programról is itt akkor senki rá se bagózott
-
#14953 Jöhet a Subaru WRC 06 setup:)
Szerintem nem jó a 2008 as Subaruhoz, a tengelytáv is más lehet. De csak tipp. -
#14952 -Nincs fent a snow mod, havas Finn pálya volt.
-Ezt nem tudom.
-
#14951 Sok a kérdés xD
Az a baj hogy nem vagyok setup guru. Valaki olyat kéne kérdezni aki ért is hozzá.
Azt tudom hogy a Diff Maps-hoz nem "kellene" hozzá nyúlni mert nagyon ellehet állítani..
Torque-ban szoktam régebben babrálni ott megszabhatod nyomatékban hogy mennyit adjon az első középső illetve hátsó diffinek. pl.Focus 2004 900/850/700 Nm
Meg a kézifék erősségét lehet állítani százalékban.. -
#14950 Ezt mond a házigazdának :-)
Ő ide se néz -
#14949 ezért mondtam, hogy be kellene rakni a fejlécbe vagy valami -
#14948 be ha értesz hozzá
meg van RBR Car Setup Tool én azzal szoktam nézni -
#14947 Egyébként ha berax egy setup-ot, akkor letudom csekkolni, hogy mi a változás benne?
Szoval ha bemegyek a setup-ba...mert nekem most szinte már semmi setupom nincs! -
#14946 snow módos vagy anélküli?
Meg lehet csinálni hogy az évszámot is kiírja a kocsi neve mellé? -
#14945 Akkor én mindig inkább visszaváltok, most azon gondolkoztam, hogy nemis kéne fékezni, csak elengedni a gázt, de nem merek realistic mellett úgy menni.
Egyébként a setup-ért cserébe tudok adni egy Subaru WRC 06-os setup-ot privátban.
Azért így mert nincs még kész csak aszfalt jó idős útra van három különböző, de az bevállt tesztelve van.
Azért érdekel, hogy ez jó-e a 2008-as Subarohoz is. -
#14944 Azis előfordul jah:D
Te, hogy szoktad belőni pl. a hradek, vagy a cseh gyorsokhoz?
Mert én még ahhoz nemnyultam sosem!:) -
#14943 Hát ha mondjuk kanyargós az út és elveszed a gázt akkor a sz@r diff beállítás miatt le is csúszol az útról. -
#14942 Köszi bevált nekem, megnyertem vele egy Stryckovy - Zadni Porici setup versenyt és így felugrottam a negyedik helyre
Mondjuk érdekes, hogy a Ford Focus-os legjobb időmet nem döntöttem meg vele.
Volt egy szakasz mikor kétszer kell derékszögben befordulni gumik mellett
tulajdonkép visszafordít, csak a gumik elég kint vannak másik helyen árok nehéz bevenni tökéletesen.
Az elsőt bevettem örültem is, hogy egész jól sikerült erre vmi előbukkant a szélvédőn nem értettem mi ez, de menni kellett ugye jött a másik, de aztán láttam, hogy az egyik gumi feldobódott vhogy mögöttem és elémhullot rá az első szélvédőre :P
-
#14941 Snowmod exe-t hol találom? -
#14940 Pont ezért kellene nekem (mint kezdő) a beállitások leirása magyarul!
De amugy ha csak a fékezésnél szállok el, annak miért lenne difi beállitás az oka? Ezt nemértem! -
#14939 Valószínű akkor nem jó Differential beállítása. -
#14938 Tegnap mentem ezen, volt havas pálya, Hualapi reverse ott le is estem az útról xD Francia, meg Pribram. -
#14937 Az is csuszik nekem, bár a hátsót eleljem magasabbra? Azthiszem az valahol 4-5000-en van!
Nemtudok megbarátkozni ezzel a fékkel, mert emiatt nemmerem nyomni a gázt, ha kitudnám számmitani, hogy mitcsinál majd az autó itt-ott amikor fékezek...azzal lehethogy az első helyen végeznék! -
#14936 Rákérdeztem, de egyenlőre nem nagyon reagáltak rá
Itt nincs meg senkinek? -
#14935 Próbáld ki 8800-on -
#14934 Breki, ha sikerült megszerezni a beállitásokat a rallymax-rol vagy honnan, nekem a Magyar leirás kellene!
Egyébként tegnap játszottam a fék beállitással aszfalton, és levittem a 10000-es számot 6500-ra, és teljesen jovolt a fék, nemblokkolta a kerekeket, és kevésbé fordult a segge előre, de a féktáv megnő persze, bár nekem még a féktávok tul hamar vannak, szoval lehet, hogy kezdésnek igyfogom használni!
-
#14933 a 11-es lesz a 1-es:) -
#14932 Nem saját.
Már nem is emlékszem honnan van, talán a rallysimfans-ról, vagy BHMS-ról. -
#14931 Ha ezt akarom leszedni: RBRPribram1.exe Mindig a 11 es jön:D
Szóval én nem tudom leszedni a sima 1-est:D -
#14930 Ez egyébként készített vagy kapott setup? -
#14929 énis ha jól csináltam az eredeti xara könyvtárat bemásoltam és csak a textúrát írtam felül
cars.ini-ben pedig az alapot átírtam a megfelelő slot-ra -
#14928 De ez a fizika (ha jól tudom) jó lesz a 2005-ös Xsarához is. Csak nem tudom mit szól hozzá a plugin. xD Csak a fizikát nézi szerinted? -
#14927 bocsi, csak négy fórumot nézek egyszerre meg szerkesztem a fizikát :-) -
#14926 Már írtam :D A-szfalt H-ó M-urva -
#14925 az A H M mit jelent a setup végén? -
#14924 Persze azok megvannak!
Köszi majd mindjárt erőt veszek magamon azt megcsinálom:D -
#14924 Most ezt: Loeb 2003 . -
#14923 sorry caps lock -
#14922 éS AZ ALAP SKINT HASZNÁLOD? -
#14921 Egyszer már kérdeztem a fizika is tulajdonképpen setup-okból áll, hisz belenézve setups könyvtár és lsp filok vannak -
#14920 Igen -
#14919 Ez ugyanaz ami alapból a játékban van? -
#14918 > ORIGINAL RBR PHYSICS <