20179
-
#19736 feltettem mindent, ahogy azt is. nem megy, sőt ki sem cseréli fizikát,de még az autót sem teszi be ha nagynehezen el is indul manualis sse.exe inditasaval (miutan a go betöltött de nemtörtént semmi percekig)...
any idea? -
#19735 Miután tudjuk,hogy az autósport igen költséges dolog ezért alakulhat ki ilyen helyzet ,hogy háttérbe szorulhat a tehetség és első sorban pénz , másodsorban technika és csak ezek után jön csak a tehetség .( lásd forma 1 )Persze van olyan , hogy egy gyár eleve támogat egy tehetséget ,mert az majd vissza hozza a befektetést. Neki meg kéne elégednie azzal ,hogy nagyon ügyes autós stunt.Ugyan igy azzal sem tudok azonosulni, hogy egy világbajnok motorosnak (Rossi) F 1 -s autóban kell ülni. Schumi sem tartja magát focistának ,pedig jól nyomja...
"TUDSZ ÚSZNI ? NEM ! ....és ha megfizetem ? " -
#19734 Azért állnak mögötte a szponzorok mert egy valag pénze van a DC-ből :) Előbb volt a pénz és aztán lett vagány, nem fordítva. Egyébként ettől függetlenül én bírom a tagot, csak ha tovább folytatja a VB-n, akkor hamarosan lebénul... -
#19733 Akkor én is rally versenyző vagyok mert Rally2-be lemegyek 20al bazdmeg egy stock Suzukival??? De vagány vagyok!!!
Sőt túra autó versenyző vagyok mert a Hungaroringen lementem egy Astrával, sőőőőt...ha minden igaz jövőre kijutok Nord-ra, akkor endurance versenyző is vagyok? :D :O. Vazze vagány vagyok! :D. -
#19732 Ha én bele tudok rúgni egy focilabdába akkor futballista vagyok? Vagy ha eltalálom a kosárpalánkot egy dobásból, akkor kosaras vagyok? :D Azért ez nem így megy. Ken Block egy halál jó fej kaszkadőr :) Az igaz, hogy rally autóban ül és versenyez, tehát a szó hogy rallyversenyző mondható rá, de inkább csak rallys, mert a versenyhez nincs köze :) -
#19731 így van
lehet, h 100x veszik fel a jeleneteket
és jó pár autót lezúzott már
de mégis ott sorakoznak mögötte a szponzorok
és csinálja
mindenkinek megvan a lehetősége, lehet szponzorokért kajtatni
megy ez nekünk is magyaroknak, ha akarjuk
és lehet utána villantani, meg bizonyítani
rallyban nyilván vannak jobbak nála, de soha nem is állt ki mellkast döngetni, h ő jani a hegyrűű rally-ban :)
a gymkhana-t meg látványosan csinálja
és főőőőleg kíméli az autókat -
#19730 Nem ezen van a hangsúly. Azon hogy Rally versenyző avagy sem..
Ő az..:D Azon lehet vitatkozni mennyire tehetséges... -
#19729 mivel ellentétesen van a fizika megírva így a hátsó rugókon kellene emelni az elsőkön picit csökkenteni :) -
#19728 -
#19727 -
#19726 -
#19725 szerintem pár Ladás hülyegyerek is szarráverné :)
hogy On is legyen: VFTS fizikáról tudni vmit? mert mintha faragtak volna vele..vagy csak régi hírt olvastam? -
#19724 Azért olyan támogatással , mint amit ő kap, Magyarországon legalább tíz olyan versenyzőt mondok aki előrébb végezne.... -
#19723 Figyi Aki ezeken a pályákon végig tud menni az nem lehet szar.. 6 vb pontért is nagyon sokat kell tudni.. Nem tud annyit mint Loeb.. Sőt negyed annyit sem.. De attól ő is egy rally versenyző.. Még ha te nem is tekinted annak.. -
#19722 Nem lesz belőle Legenda :D
De a videóit szívesen nézem, bár egy kicsit már kezd sok (unalmas) lenni..
-
#19721 hűha :D
már ne haragudj, de aki úgy csúszik mászik mint Ő illő volna NEM 6VB pontot összeszedni hanem 36pontot...
de ahogy érzed. az én szememben egy shómen marad csak nem rallyeversenyző :) -
#19720 6 vb pontot szerzett tehát rally versenyző.. Az, hogy mennyire jó más kérdés.. -
#19719 attól h vki jóarc és nagy showman...nem rallye versenyző..
. -
#19718 Az lehet, viszont jó arc, nagy brahista, egy szóval helye van.. -
#19717 ELRETTENTŐ PÉLDÁNAK SZÁNTAM ! -
Amúgy a videó nem RBR-be vagy Rally topicba illene hanem Dirt topicba vagy valami Stunt topicba (ha létezik ilyen). Valóban ügyes kaszkadőr, de nem rally versenyző. Aki ezt a tényt nem fogja fel azzal nem lehet mit kezdeni agyilag... -
#19715 a rallyban volna ilyen menő....
6666x felvett anyag.... -
#19714 EZ NORMÁLIS ?:
_ -
#19713 geccc mekkora game volt :D -
A régi szép idők.. -
copilot #19711 hali!
szerintem a car pack-ot nem raktad fel külön, legalábbis erről nem mondtál semmit. hiába van a listában egy csomó kocsi, külön pack-ban fel kell rakni őket az rsrbr-re. a legnagyobb az allcars pack, abban minden csoport benne van! ha az alap game exe-jét indítod, nem is fogod látni amúgysem a többi autót és pályát, csak ami eredetileg benne van. -
#19710 sziasztok help kéne, remélem tudtok segíteni...
rsbr2011 feltéve alapgémre, 1.01 1.02 fentvan, utána rsbr is és egyszerüen az RSCenterbol hiaba valasztom ki (miutan feltettem 1 től 8 ig az updateket vmi francia forumrol) az adott pályán az adott kocsit és megyek a GO-ra tölt, de semmi. és ha inditom a játék exe-jét, csak az alap autók vannak benne, mindig mindörökké.
mit rontottam el? sehol nem találtam 1 értelmes leírást, vagy hasonló hibát.
thx in advansz -
#19709 Fasza, aszfalton folyamatosan csúsznak a kerekek, egyenesben is. Asszem ennek a megcsinálása marad december végére. -
#19708 Úúú, ezt el is felejtettem. Látszik régen telepítettem már fel. Köszi! -
#19707 tedd fel a patcheket , amig nem raktam fel nekem se volt -
#19706 Ehh, most meg ffb nincsen...:D -
copilot #19705 Sziasztok!
lehet,hogy butaság amit kérdezek, de letöltöttem btb belgium és poland trackpacket de a 7zip fájlhoz az istennek sem találom a jelszót, pedig regisztrálva is vagyok. Tudna valaki segíteni?
Köszi
-
#19704 -
#19703 ....de tud . Nekem a kézi van úgy ,hogy második vezérlő...... -
#19702 -
#19701 Biztos hogy kezel, Itt SG-n is van olyan user aki használ többet is. Cockpit-es fórumon szerintem megírják a választ:)
-
#19700 A játék nem tud kezelni két játékvezérlőt? A pedált nem tudom beállítani, kalibrálásnál lenyomom a gázt, és úgy érzékeli, hogy maxig le van nyomva akkor, amikor hozzá se érek, és amikor ténylegesen maxig nyomom, akkor nulla. Ugyan ezt csinálja a fék meg kuplung is. -
#19699 :( -
#19698 -
#19697 Richard Burns R.I.P.
Richard Burns pontosan ma 10 éve, hogy megszerezte WRC bajnoki címét és sajnos 6 évvel ezelőtt ezen a napon hunyt el....