20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • bestGP
    feltettem mindent, ahogy azt is. nem megy, sőt ki sem cseréli fizikát,de még az autót sem teszi be ha nagynehezen el is indul manualis sse.exe inditasaval (miutan a go betöltött de nemtörtént semmi percekig)...
    any idea?
  • JUVEfun
    Miután tudjuk,hogy az autósport igen költséges dolog ezért alakulhat ki ilyen helyzet ,hogy háttérbe szorulhat a tehetség és első sorban pénz , másodsorban technika és csak ezek után jön csak a tehetség .( lásd forma 1 )Persze van olyan , hogy egy gyár eleve támogat egy tehetséget ,mert az majd vissza hozza a befektetést. Neki meg kéne elégednie azzal ,hogy nagyon ügyes autós stunt.Ugyan igy azzal sem tudok azonosulni, hogy egy világbajnok motorosnak (Rossi) F 1 -s autóban kell ülni. Schumi sem tartja magát focistának ,pedig jól nyomja...
    "TUDSZ ÚSZNI ? NEM ! ....és ha megfizetem ? "
  • bosco05 #19734
    Azért állnak mögötte a szponzorok mert egy valag pénze van a DC-ből :) Előbb volt a pénz és aztán lett vagány, nem fordítva. Egyébként ettől függetlenül én bírom a tagot, csak ha tovább folytatja a VB-n, akkor hamarosan lebénul...
  • Ulvar
    Akkor én is rally versenyző vagyok mert Rally2-be lemegyek 20al bazdmeg egy stock Suzukival??? De vagány vagyok!!!

Sőt túra autó versenyző vagyok mert a Hungaroringen lementem egy Astrával, sőőőőt...ha minden igaz jövőre kijutok Nord-ra, akkor endurance versenyző is vagyok? :D :O. Vazze vagány vagyok! :D.
  • bosco05 #19732
    Ha én bele tudok rúgni egy focilabdába akkor futballista vagyok? Vagy ha eltalálom a kosárpalánkot egy dobásból, akkor kosaras vagyok? :D Azért ez nem így megy. Ken Block egy halál jó fej kaszkadőr :) Az igaz, hogy rally autóban ül és versenyez, tehát a szó hogy rallyversenyző mondható rá, de inkább csak rallys, mert a versenyhez nincs köze :)
  • Muttley
    így van
    lehet, h 100x veszik fel a jeleneteket
    és jó pár autót lezúzott már
    de mégis ott sorakoznak mögötte a szponzorok
    és csinálja
    mindenkinek megvan a lehetősége, lehet szponzorokért kajtatni
    megy ez nekünk is magyaroknak, ha akarjuk
    és lehet utána villantani, meg bizonyítani
    rallyban nyilván vannak jobbak nála, de soha nem is állt ki mellkast döngetni, h ő jani a hegyrűű rally-ban :)
    a gymkhana-t meg látványosan csinálja
    és főőőőleg kíméli az autókat
  • gordon 24
    Nem ezen van a hangsúly. Azon hogy Rally versenyző avagy sem..
    Ő az..:D Azon lehet vitatkozni mennyire tehetséges...
  • SimaSuna #19729
    mivel ellentétesen van a fizika megírva így a hátsó rugókon kellene emelni az elsőkön picit csökkenteni :)
  • pajti
  • JUVEfun
  • JUVEfun
  • SimaSuna #19725
    szerintem pár Ladás hülyegyerek is szarráverné :)

hogy On is legyen: VFTS fizikáról tudni vmit? mert mintha faragtak volna vele..vagy csak régi hírt olvastam?
  • JUVEfun
    Azért olyan támogatással , mint amit ő kap, Magyarországon legalább tíz olyan versenyzőt mondok aki előrébb végezne....
  • gordon 24
    Figyi Aki ezeken a pályákon végig tud menni az nem lehet szar.. 6 vb pontért is nagyon sokat kell tudni.. Nem tud annyit mint Loeb.. Sőt negyed annyit sem.. De attól ő is egy rally versenyző.. Még ha te nem is tekinted annak..
  • pajti
    Nem lesz belőle Legenda :D
    De a videóit szívesen nézem, bár egy kicsit már kezd sok (unalmas) lenni..
  • SimaSuna #19721
    hűha :D

már ne haragudj, de aki úgy csúszik mászik mint Ő illő volna NEM 6VB pontot összeszedni hanem 36pontot...
    de ahogy érzed. az én szememben egy shómen marad csak nem rallyeversenyző :)
  • gordon 24
    6 vb pontot szerzett tehát rally versenyző.. Az, hogy mennyire jó más kérdés..
  • SimaSuna #19719
    attól h vki jóarc és nagy showman...nem rallye versenyző..
    .
  • gordon 24
    Az lehet, viszont jó arc, nagy brahista, egy szóval helye van..
  • JUVEfun
    ELRETTENTŐ PÉLDÁNAK SZÁNTAM !
  • Ulvar

Amúgy a videó nem RBR-be vagy Rally topicba illene hanem Dirt topicba vagy valami Stunt topicba (ha létezik ilyen). Valóban ügyes kaszkadőr, de nem rally versenyző. Aki ezt a tényt nem fogja fel azzal nem lehet mit kezdeni agyilag...
  • SimaSuna #19715
    a rallyban volna ilyen menő....

6666x felvett anyag....
  • JUVEfun
    EZ NORMÁLIS ?:
    _
  • SimaSuna #19713
    geccc mekkora game volt :D
  • pajti

A régi szép idők..
  • copilot
    hali!
    szerintem a car pack-ot nem raktad fel külön, legalábbis erről nem mondtál semmit. hiába van a listában egy csomó kocsi, külön pack-ban fel kell rakni őket az rsrbr-re. a legnagyobb az allcars pack, abban minden csoport benne van! ha az alap game exe-jét indítod, nem is fogod látni amúgysem a többi autót és pályát, csak ami eredetileg benne van.
  • bestGP
    sziasztok help kéne, remélem tudtok segíteni...
    rsbr2011 feltéve alapgémre, 1.01 1.02 fentvan, utána rsbr is és egyszerüen az RSCenterbol hiaba valasztom ki (miutan feltettem 1 től 8 ig az updateket vmi francia forumrol) az adott pályán az adott kocsit és megyek a GO-ra tölt, de semmi. és ha inditom a játék exe-jét, csak az alap autók vannak benne, mindig mindörökké.
    mit rontottam el? sehol nem találtam 1 értelmes leírást, vagy hasonló hibát.
    thx in advansz
  • bardocz
    Fasza, aszfalton folyamatosan csúsznak a kerekek, egyenesben is. Asszem ennek a megcsinálása marad december végére.
  • bardocz
    Úúú, ezt el is felejtettem. Látszik régen telepítettem már fel. Köszi!
  • SirAlo
    tedd fel a patcheket , amig nem raktam fel nekem se volt
  • bardocz
    Ehh, most meg ffb nincsen...:D
  • copilot
    Sziasztok!

lehet,hogy butaság amit kérdezek, de letöltöttem btb belgium és poland trackpacket de a 7zip fájlhoz az istennek sem találom a jelszót, pedig regisztrálva is vagyok. Tudna valaki segíteni?

Köszi
  • JUVEfun
  • JUVEfun
    ....de tud . Nekem a kézi van úgy ,hogy második vezérlő......
  • Muttley
  • pajti
    Biztos hogy kezel, Itt SG-n is van olyan user aki használ többet is. Cockpit-es fórumon szerintem megírják a választ:)
  • bardocz
    A játék nem tud kezelni két játékvezérlőt? A pedált nem tudom beállítani, kalibrálásnál lenyomom a gázt, és úgy érzékeli, hogy maxig le van nyomva akkor, amikor hozzá se érek, és amikor ténylegesen maxig nyomom, akkor nulla. Ugyan ezt csinálja a fék meg kuplung is.
  • SimaSuna #19699
    :(
  • pajti
  • ikim
    Richard Burns R.I.P.

Richard Burns pontosan ma 10 éve, hogy megszerezte WRC bajnoki címét és sajnos 6 évvel ezelőtt ezen a napon hunyt el....