Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szakasz közben állítod át, akkor az mindig elveszlik. (Talán akkor nem ha a szakasz vége után nyomsz egyet a save progress-re. De lehet csak az elért rekordot menti)
HELP !
A nav hangot köszönöm szépen, hamarosan ki is próbálom. Sajnos a másik probléma még megoldásra vár.
Magyar navigátor hang... visszaszámlálással
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Kis segítséget kérnék.
A controller beálításaim minden kilépés alkalmával elvesznek, mintha nem mentené el a játék.
Tudnátok segíteni ebben ? + ha van valakinek olyan narrátor hangos audio.dat file amiben a startnál van visszaszámlálás az legyenszives küldje el nekem ( [email protected] ) vagy dobjon egy linket.
Köszönöm a segítségeket.
Pontosan ez volt a gond, kösz a segítséget!
rapa
http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=7
Bár lehet az nem volt leírva hogy a pluginst csak akkor látod az optionsbe, ha az alap rbr-re ráraktad a v1.01 és v1,02es patcheket is.
Bemásoltam az rxplugin fájljait az RBR mappájába.A tracks alá a canaria2000 mappát.Amikor elindítom a játékot, az options menü alatt semmiféle plugint nem találok.
Kérem a segítségeteket!
Win7 64bitem van, RBR frissen telepítve!
elôre is kösz.
rapa
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
(GTR2 -höz minden kieg. jöhet,ami van )
Nekem egy fekete-fehér festés kell, mint amilyen az új Ford Fiesta RS a WRCben.
Nem tõlük akartam lopni, mert volt más ötletem, de annyira megtetszett hogy egy ilyen igényesen megcsinálva tökéletes lenne nekem 😊.
még én sem tudom mivel indulnék. vagy Ladával (azt érzem a legjobban) vagy s2000 Fabiaval...
Ki tud nagyon jól skineket készíteni RBRhez? Mert ha esetleg akadna egy ilyen személy az készítene nekem saját default-ot S2000 Fabiához? Nagyon hálás lennék, már csak azért is ha valaki tudna ilyen személyt ajánlani.
Elõre is köszi!
Aninmált(rohangáló) fotost se, csak ott ahova rohan, szóval ahol megáll, mert ott van neki generálva "ütközés objektum"
Ja még annyit hogy érthetõ legyen RSRBR-ben Lada Skint cserélni lehet.
Ladát kicserélni ( itt értelem szerûen más 3d formára gondol minden rbr jártas ember) nem lehet. Nem lehet módosítani a 3d-t. És a fizikát sem lehet módosítani.
Az más dolog hogy egy olyan rbr piszkálgatunk amibe van egy rsrbr2010 feltepítve, de mi csak simán az richardburns_sse.exe-vel indítjuk és alap állapotában használjuk a gamet.
Egyébként nem ajánlott.
Nekem is 4 rbr van fent.
Egy modolós, egy simfans pluginos, egy cseh pluginos, és egy francia(amibe véletlen betelepült az olasz is, szerencsére nem baszott el semmit se mert külön mappa szerkezetet használt a pályáinak).
Jah, ami még fontos, ne keverjük a pályákat. A csehes lapon lévõ pályák a cseh pluginba mennek(1-2 sima plugin mentes rbrbe is.)
A simfanson lévõk a magyar pluginba. A francián lévõk meg az rscenterben.
Ne akarjunk egy csehes szakaszt, rsrbrbe bepakolni!!
RBR-be slot szót álltában igy használjuk hogy a carslotra gondolunk. Ez 00tol megy 07ig(mivel 8 kocsi van az rbrbe)
A car00 slot a xsara, a car01 az accent.. stb(az eredeti (alap) rbr/cars/cars.ini-ben meglehet nézni melyik kocsi melyik carslotot használja)
Az rbr-ben a fizika a carslotokhoz rendeli a fizikában lévõ adott mappát. Pl a car00-as xsara slothoz, a phyiscs.rbz/c_xsara mappában található fizikát.
Tehát bármilyen kocsira cseréled le a xsarát azt a fizikát hozza be ami a c_xsara mappádba van a physics.rbz-ben.
Az RSRBR RSCenter nevû programja betelepíti automatán a kocsihoz tartozó (francia) fizikát, mikor kiválasztasz egy kocsit és elindítottad az rbr-t. Hiába rakol bármit is be a 03-as subaru alá, ha az rscenterrel inditot a francia plugint a fizika mindig felül fog iródni a kiválasztott kocsi fizikájával.
RSRBR telepítése:
Itt mindent megtalálsz ami kell. http://forum.rallyesim.fr/viewforum.php?f=65
-RSRBR 2011 Installáló letöltése(1,19gb) Ez magát a programot(RsCenter) és a (alap/klasszikus rbr formátumú)pályákat tartalmazza.
-RSRBR CarPacks /Complete pack (726M😎Ez tartalmazza az összes kocsit amivel az RSRBR 2011 megjelent tavaly év végén. (Valami miatt sept5én frissítették, de igazából nem tudom az okát, az updatekben kijött kocsik benne vannak az updatebe, az updatet viszont nem hagyhatod ki, hiába raktál akár bele ebbe a complet packbe a kocsit, mert az rscentert is frissíteni kell.)
Elvileg ha csak mondjuk N-es kocsival akarsz menni van lehetõség csak 1 csoport letöltésére is.
Ezután lehet felrakni az updateket. Szépen sorban az összeset 1tõl 7ig. A 7esnél tartunk, de még idén jönni fog a 8as, még a nagy rsrbr 2012 elõtt amibe integrálva lesz az összes update.
És vannak még ezek a BTB-s country packek, ezek néhány btb-s pálya rsrbr-ben való futtatását hivatottak megoldani, ha jól tudom tétversenyen nincs a francián btb-s szakasz.
Ezeket bármilyen sorrendben lehet telepíteni.
Simfans fizika mentésben nem vagyok otthon, de probáld meg azt hogy a skodát rakd egy másik slotra( az rbr menüben az options/plugins/options-nél tudod beállítani melyik slotra rakja a simfans plugin a kiváalszott kocsit), hirtelen más ötletem nincs.
/használd alul a keresõt /nagyon hasznos/
#19313 írtam egy címet ahol fent van egyben, de update-k is szoktak lenni
A segítségeteket szeretném kérni rsrbr2011 ügyben. letöltöttem, telepítettem, jó sokáig tartott, a fájlok között jó pár autót láttam feltelepülni. Telepítés után egyet sem látok a játékban. Ha rscenterrel indítom, nem tudok játszani, a tutorialban azt írták, töltsek le carpacket, de hát ne hogy már az 1,3gb-ba az ne legyen benne.
Van valakinek megoldása? Köszönöm a segítségetek!
Egyébként a magyar plugin 6. pályacsomagjában is elérhetõ. <#papakacsint>#papakacsint>
fehér felni 😄
#19577 köszi a választ. Azt hittem RX pluginos..<#duma>#duma><#szomoru1>#szomoru1>