Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
már közben megtaláltam, szinte egybõl azután mikor beirtam
amugy a hangosra nemtom a megoldást, bemásoltam amit belehetett nekem igazábol tökéletes igy, a lefujot meg meglehet csinálni h szoljon ugy ahogy mondtam sztem

\"If in doubt, flat out!\"

Breki33
Breki33
Azt tudom, hogy az effectben van egy Blowoff de abban a könyvtárban nagyon sok van teljesen különbözõek

És a másik kettõben is sok hang van.
maffioso
erre nincs vmi konkrétabb link? egyszerüen nem találok letöltést rá, lehet béna lettem

maffioso
E:\Games\SCi Games\Richard Burns Rally\Audio\Cars\Effects\Blowoff ide de egyet másolj be ami tetszik és ird felül azzal ami ittvan

ajem kisa
Ma reggel mentem valahova, nemkicsit esett az esõ...egy körforgalomban kicsit gyorsabban érkeztem a mexokottól, megcsúsztam gyóóóó, és olyan hamar felébredtem, mert úgy tekertem a kormányt, mint a játékban, de nemlett patka, mert ügyes vagyok!<#vigyor5>
Érdekes, és még asztmondják, hogy a pc elött való ülés fasság! lol

maffioso
de én mondom hogy nem régota követem csak a topikot kb 2 napja, amugy most töltöm és ha tudom akk berakom és mondom

Breki33
hát pedig elég sokat írtam róla

és mi a helyzet a hangokkal?

Itt a RBR_Realistic_Sound_Pack.rar linkje

ugye a készítõ videóiban már többször megcsodálhattuk ezeket a hangokat
csak jó lenne tudni hogy a többi könyvtárat hová kell másolni

http://www.mediafire.com/?jhymd0mvbii
maffioso
azt nem tudtam hogy ez az a bizonyos olasz mod

Breki33
pedig még mozgó animációt is raktam be róla és részletes leírást

RealRally - Full RBR MOD - Championships 2010

maffioso
mi ez az olasz mod? sehol nem találok rola infot

Breki33
hát van két hivatalos patch amiket érdemes felrakni

ini-ket megnézni

egyébként nem háklis nekem win7-en felrakott olasz mod-al simán megy xp-n
Hali! A minap kedvet kaptam egy kis játékhoz csak valamiért nem akar elindulni a játék felraktam rendben de az intro után csak sötét a képernyõ és nem történik semmi csak ctrl/alt/delet segít. Mi lehet a baj? XP SP3 van fenn a gépen. Eredeti úgyhogy ezzel se lehet baj elvileg és a gépnek is simán bírnia kéne valamelyik patch kéne vagy mi. Elõre is kösz a válaszokat!

maffioso
igen

pajti
Ez ugye csak HDR mod? (A textúrákat nem változtatja meg)?!

maffioso
valoszinüleg valamit elronthattál, én használtam lada modot és nem találkotam ilyennel
rakd ujra a játékot és a banner alatti lada modot rakd fel

tibi08
aha értem hát akkor nem marad más várom a tobbi választ

Breki33
ugyeugye

és még ha jó setup-ot is találsz
ajem kisa
Visszatettem a másik fizikát (better), és a hosszú ausztrál pályán (7km?) egybõl 30mp-et vertem saját magamra vaze!
Mostmár kezdek ugy menni, hogy élvezem is néha, egyik ivbõl a másikba sikerül ritkán, de egy kisebb kicsuszás után is jolesne egy kis kuplung rárugás ami ugye a momon nincs, de egy darabig már kibirom!😛
De tényleg kezd élménnyé is válni, nemcsak az idegeimet eszi!<#idiota>

Breki33
idõeredmény nem nézni még csak elõször mentem ezeken a pályákon

Egyszer bementem egy útra ami zsákutca volt és egy szarvas is kiugrott elém :-P
Breki33
Na ezis megvan :-)

Breki33
na jpg miatt nem teljesen olyan

meg egy gondom van vele így rbrdll-el indítva nincs analóg órám
Breki33
na erre én nem tudok válaszolni én nem használom ezt lada-val csak a francia rsbr-ben mentem
Breki33
hú ez nagyon jó nálam a Japán ilyen lett és ez a kép még nemis adja vissza

Breki33
aztt írja, hogy kézifék ne, de lehet ez a másik fékezés

tudom, hogy ne satufék én úgy próbáltam, hogy kis aprókat, hogy maradjon tapadás
tibi08
Szevasztok!Én most kezdtem el a moddingolást a RBR-hez.Na most lenne egy problémám mikor berakom bármejik lada modot a kerek olyanok mintha terepjáro lada lenne pedig a képen nem úgy néz ki.Valaki PLZ.Elõre is köszi.Csá!

maffioso
én akkor még nem figyeltem amikor irtad azért nem láttam
ha a sima basic schoolos gyorsitásos megállás ott az h ne csak nyomd mint az állat hanem tartsd a tempot amit elõir, és utána nem satufék hanem h ne blokkoljon le, de a kézi használhato ha jol tudom, de anélkül is meglehet csinálni, ha satuzol lassabban állsz meg fõleg murván

Breki33
na ezt bírom leírom a kérdést senki se válaszol rá mikor rákérdezek mintha nemis írtam volna le :-)

röviden rally School fékezés, megcsinálom, de a példán sokkal hamarabb megáll, mi a trükkje, kézifék ugye nem használható sztem váltó sem
maffioso
😄 de mi konkrétan a fékes kérdés?

Breki33
úgy mennék ezen a pályán

Breki33
ok, de a fékezéses kérdésemre is válaszolhatnál, sokan vannak itt akik jól tudnak menni, de erre a fékezéses tök egyszerû kérdésre nem képesek válaszolni.
maffioso
van ugyanebbõl külsõnézetes ha akarod feltöltöm azt is, de kormányosat nemtudom tudok-e csinálni mert kikell találnom hol rögzitem a kamerát, majd igyekszem

Breki33
ja és a helyedben kipróbálnám magam online a francián
Breki33
hátulról, hogy látszódjanak a féklámpák illetve kicsiben sarokban a kormány :-)

Mondjuk ezen a pályán talán nemis annyira érdekesek a fékutak mint a másikakon, +ha jól emléxem itt csomó bukkanó is volt.
Breki33
kicsomagoldat az audio.dat-ot audio könyvtárba bemásoltam aztán felülírtam a patchban lévõ audio könyvtárral illetve volt egy csomó eng kocsihangom azzal is

így sokkal jobb lett a kocsik hangja, de ilyen BlowOfWalve könyvtár pl nem tudom hol van.

Ja és az audio.dat-ot átneveztem, hogy a könyvtárban lévõket használja
maffioso
mármint h vegyem magam mellõl? vagy vegyem real-timeban?

neon: ezzel a kocsival szerintem sokkal könnyebb menni, gyári autokkal 3:13 körül tudok menni, bajnokságon meg gyári autoval mennek 3.03at😄 amugy 4-5 éve már kb, miota kijött azota folyamatosan, de amugy kb fél év heti párora játékkal simán lehet igy menni😛

jól tolod! mióta játszol RBR-t?

Van még mit gyakorolnom 😊

Breki33
Engem érdekel, de olyan jobb lenne ahol a fék-utak is látszódnak, vagy legalább a kormány P
maffioso
hát, mond h mit csináltál eddig, gondolom annak ellenére nincs hang

maffioso
Ha esetleg valakit érdekel, ezt mentem most, bár utube lesarkitotta a minõséget picit

Breki33
Japánból ilyet szeretnék kihozni

Breki33
Igen azt hiszem többféle is, de akkor gondolom a fizika is változik nekem egyenlõre elég a sima

Van francia gravel is azt felraktam és össze vissza csúszkáltam

Breki33
Ha vágod akkor #13742 ?
pajti
<#eljen>Ez tényleg szép, franciához is van havas pálya textúra, Monte Carlo névvel volt ha jól emlékszem.

maffioso
a motorhangokat azt vágom, de most rsrbr10et felraktam és nem akarom piszkálni mert akk ugye mindig más autovan a slotban

Breki33
Engem igen sõt a hangok is szerintem fantasztikusat dobnak rajta ezek az új motorhangok is.

Olasz modban be lehet állítani wide-ra is nekem jónak tûnik, meg egyébként Camhack-al is lehet állítani.

Ha 16:10-esed van arra meg van egy jó leírás ph-n kiis linkeltem pár hete
maffioso
ez mondjuk tényleg zsir, de a környezet annyira nem érdekel
arra nem tudtok valami veszteségmentes megoldást, hogy széles monitoron ne legyen széthuzott a kép?

Breki33
Énmeg elkezdtem a bajnokságot így ahogy sorban megyek a szakaszokon azokhoz keresek új textúrákat

Az angolhoz már van is textúrajavítás az nagyon bejött, most a Japán-hoz keresek

Az angol

http://download.rallyesim.fr/download.php?Fichier=Install_MOD_Irlande.exe&image=Install_MOD_Irlande.exe.png
abba a másikba nem olyan szintû a csúszkálás, tehát bele lehet tanulni. 😊