Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már közben megtaláltam, szinte egybõl azután mikor beirtam
amugy a hangosra nemtom a megoldást, bemásoltam amit belehetett nekem igazábol tökéletes igy, a lefujot meg meglehet csinálni h szoljon ugy ahogy mondtam sztem
amugy a hangosra nemtom a megoldást, bemásoltam amit belehetett nekem igazábol tökéletes igy, a lefujot meg meglehet csinálni h szoljon ugy ahogy mondtam sztem
\"If in doubt, flat out!\"
Azt tudom, hogy az effectben van egy Blowoff de abban a könyvtárban nagyon sok van teljesen különbözõek
És a másik kettõben is sok hang van.
És a másik kettõben is sok hang van.
erre nincs vmi konkrétabb link? egyszerüen nem találok letöltést rá, lehet béna lettem
E:\Games\SCi Games\Richard Burns Rally\Audio\Cars\Effects\Blowoff ide de egyet másolj be ami tetszik és ird felül azzal ami ittvan
Ma reggel mentem valahova, nemkicsit esett az esõ...egy körforgalomban kicsit gyorsabban érkeztem a mexokottól, megcsúsztam gyóóóó, és olyan hamar felébredtem, mert úgy tekertem a kormányt, mint a játékban, de nemlett patka, mert ügyes vagyok!<#vigyor5>#vigyor5>
Érdekes, és még asztmondják, hogy a pc elött való ülés fasság! lol
Érdekes, és még asztmondják, hogy a pc elött való ülés fasság! lol
de én mondom hogy nem régota követem csak a topikot kb 2 napja, amugy most töltöm és ha tudom akk berakom és mondom
hát pedig elég sokat írtam róla
és mi a helyzet a hangokkal?
Itt a RBR_Realistic_Sound_Pack.rar linkje
ugye a készítõ videóiban már többször megcsodálhattuk ezeket a hangokat
csak jó lenne tudni hogy a többi könyvtárat hová kell másolni
http://www.mediafire.com/?jhymd0mvbii
és mi a helyzet a hangokkal?
Itt a RBR_Realistic_Sound_Pack.rar linkje
ugye a készítõ videóiban már többször megcsodálhattuk ezeket a hangokat
csak jó lenne tudni hogy a többi könyvtárat hová kell másolni
http://www.mediafire.com/?jhymd0mvbii
pedig még mozgó animációt is raktam be róla és részletes leírást
RealRally - Full RBR MOD - Championships 2010

RealRally - Full RBR MOD - Championships 2010

hát van két hivatalos patch amiket érdemes felrakni
ini-ket megnézni
egyébként nem háklis nekem win7-en felrakott olasz mod-al simán megy xp-n
ini-ket megnézni
egyébként nem háklis nekem win7-en felrakott olasz mod-al simán megy xp-n
Hali! A minap kedvet kaptam egy kis játékhoz csak valamiért nem akar elindulni a játék felraktam rendben de az intro után csak sötét a képernyõ és nem történik semmi csak ctrl/alt/delet segít. Mi lehet a baj? XP SP3 van fenn a gépen. Eredeti úgyhogy ezzel se lehet baj elvileg és a gépnek is simán bírnia kéne valamelyik patch kéne vagy mi. Elõre is kösz a válaszokat!
valoszinüleg valamit elronthattál, én használtam lada modot és nem találkotam ilyennel
rakd ujra a játékot és a banner alatti lada modot rakd fel
rakd ujra a játékot és a banner alatti lada modot rakd fel
Visszatettem a másik fizikát (better), és a hosszú ausztrál pályán (7km?) egybõl 30mp-et vertem saját magamra vaze!
Mostmár kezdek ugy menni, hogy élvezem is néha, egyik ivbõl a másikba sikerül ritkán, de egy kisebb kicsuszás után is jolesne egy kis kuplung rárugás ami ugye a momon nincs, de egy darabig már kibirom!😛
De tényleg kezd élménnyé is válni, nemcsak az idegeimet eszi!<#idiota>#idiota>
Mostmár kezdek ugy menni, hogy élvezem is néha, egyik ivbõl a másikba sikerül ritkán, de egy kisebb kicsuszás után is jolesne egy kis kuplung rárugás ami ugye a momon nincs, de egy darabig már kibirom!😛
De tényleg kezd élménnyé is válni, nemcsak az idegeimet eszi!<#idiota>#idiota>
idõeredmény nem nézni még csak elõször mentem ezeken a pályákon
Egyszer bementem egy útra ami zsákutca volt és egy szarvas is kiugrott elém :-P
Egyszer bementem egy útra ami zsákutca volt és egy szarvas is kiugrott elém :-P
na jpg miatt nem teljesen olyan
meg egy gondom van vele így rbrdll-el indítva nincs analóg órám
meg egy gondom van vele így rbrdll-el indítva nincs analóg órám
aztt írja, hogy kézifék ne, de lehet ez a másik fékezés
tudom, hogy ne satufék én úgy próbáltam, hogy kis aprókat, hogy maradjon tapadás
tudom, hogy ne satufék én úgy próbáltam, hogy kis aprókat, hogy maradjon tapadás
Szevasztok!Én most kezdtem el a moddingolást a RBR-hez.Na most lenne egy problémám mikor berakom bármejik lada modot a kerek olyanok mintha terepjáro lada lenne pedig a képen nem úgy néz ki.Valaki PLZ.Elõre is köszi.Csá!
én akkor még nem figyeltem amikor irtad azért nem láttam
ha a sima basic schoolos gyorsitásos megállás ott az h ne csak nyomd mint az állat hanem tartsd a tempot amit elõir, és utána nem satufék hanem h ne blokkoljon le, de a kézi használhato ha jol tudom, de anélkül is meglehet csinálni, ha satuzol lassabban állsz meg fõleg murván
ha a sima basic schoolos gyorsitásos megállás ott az h ne csak nyomd mint az állat hanem tartsd a tempot amit elõir, és utána nem satufék hanem h ne blokkoljon le, de a kézi használhato ha jol tudom, de anélkül is meglehet csinálni, ha satuzol lassabban állsz meg fõleg murván
na ezt bírom leírom a kérdést senki se válaszol rá mikor rákérdezek mintha nemis írtam volna le :-)
röviden rally School fékezés, megcsinálom, de a példán sokkal hamarabb megáll, mi a trükkje, kézifék ugye nem használható sztem váltó sem
röviden rally School fékezés, megcsinálom, de a példán sokkal hamarabb megáll, mi a trükkje, kézifék ugye nem használható sztem váltó sem
ok, de a fékezéses kérdésemre is válaszolhatnál, sokan vannak itt akik jól tudnak menni, de erre a fékezéses tök egyszerû kérdésre nem képesek válaszolni.
van ugyanebbõl külsõnézetes ha akarod feltöltöm azt is, de kormányosat nemtudom tudok-e csinálni mert kikell találnom hol rögzitem a kamerát, majd igyekszem
hátulról, hogy látszódjanak a féklámpák illetve kicsiben sarokban a kormány :-)
Mondjuk ezen a pályán talán nemis annyira érdekesek a fékutak mint a másikakon, +ha jól emléxem itt csomó bukkanó is volt.
Mondjuk ezen a pályán talán nemis annyira érdekesek a fékutak mint a másikakon, +ha jól emléxem itt csomó bukkanó is volt.
kicsomagoldat az audio.dat-ot audio könyvtárba bemásoltam aztán felülírtam a patchban lévõ audio könyvtárral illetve volt egy csomó eng kocsihangom azzal is
így sokkal jobb lett a kocsik hangja, de ilyen BlowOfWalve könyvtár pl nem tudom hol van.
Ja és az audio.dat-ot átneveztem, hogy a könyvtárban lévõket használja
így sokkal jobb lett a kocsik hangja, de ilyen BlowOfWalve könyvtár pl nem tudom hol van.
Ja és az audio.dat-ot átneveztem, hogy a könyvtárban lévõket használja
mármint h vegyem magam mellõl? vagy vegyem real-timeban?
neon: ezzel a kocsival szerintem sokkal könnyebb menni, gyári autokkal 3:13 körül tudok menni, bajnokságon meg gyári autoval mennek 3.03at😄 amugy 4-5 éve már kb, miota kijött azota folyamatosan, de amugy kb fél év heti párora játékkal simán lehet igy menni😛
neon: ezzel a kocsival szerintem sokkal könnyebb menni, gyári autokkal 3:13 körül tudok menni, bajnokságon meg gyári autoval mennek 3.03at😄 amugy 4-5 éve már kb, miota kijött azota folyamatosan, de amugy kb fél év heti párora játékkal simán lehet igy menni😛
jól tolod! mióta játszol RBR-t?
Van még mit gyakorolnom 😊
Van még mit gyakorolnom 😊
Ha esetleg valakit érdekel, ezt mentem most, bár utube lesarkitotta a minõséget picit
Igen azt hiszem többféle is, de akkor gondolom a fizika is változik nekem egyenlõre elég a sima
Van francia gravel is azt felraktam és össze vissza csúszkáltam
Van francia gravel is azt felraktam és össze vissza csúszkáltam
<#eljen>#eljen>Ez tényleg szép, franciához is van havas pálya textúra, Monte Carlo névvel volt ha jól emlékszem.
a motorhangokat azt vágom, de most rsrbr10et felraktam és nem akarom piszkálni mert akk ugye mindig más autovan a slotban
Engem igen sõt a hangok is szerintem fantasztikusat dobnak rajta ezek az új motorhangok is.
Olasz modban be lehet állítani wide-ra is nekem jónak tûnik, meg egyébként Camhack-al is lehet állítani.
Ha 16:10-esed van arra meg van egy jó leírás ph-n kiis linkeltem pár hete
Olasz modban be lehet állítani wide-ra is nekem jónak tûnik, meg egyébként Camhack-al is lehet állítani.
Ha 16:10-esed van arra meg van egy jó leírás ph-n kiis linkeltem pár hete
ez mondjuk tényleg zsir, de a környezet annyira nem érdekel
arra nem tudtok valami veszteségmentes megoldást, hogy széles monitoron ne legyen széthuzott a kép?
arra nem tudtok valami veszteségmentes megoldást, hogy széles monitoron ne legyen széthuzott a kép?
Énmeg elkezdtem a bajnokságot így ahogy sorban megyek a szakaszokon azokhoz keresek új textúrákat
Az angolhoz már van is textúrajavítás az nagyon bejött, most a Japán-hoz keresek
Az angol
http://download.rallyesim.fr/download.php?Fichier=Install_MOD_Irlande.exe&image=Install_MOD_Irlande.exe.png
Az angolhoz már van is textúrajavítás az nagyon bejött, most a Japán-hoz keresek
Az angol
http://download.rallyesim.fr/download.php?Fichier=Install_MOD_Irlande.exe&image=Install_MOD_Irlande.exe.png
abba a másikba nem olyan szintû a csúszkálás, tehát bele lehet tanulni. 😊