Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Énis csodálkoztam, hogy a massmódot használjátok inkább a better physics helyett.
Nem mintha rossz lenne sõt minden elismerésem annak aki ilyet tud írni, csak
nekem túl nehezek lettek úgy a kocsik és túl könnyû a fékezés viszont mintha nehezebb jármûvel fékeznék.
Kicsit túl könnyú amit fura leírni egy rbr-nél. Szerintem billentyûzethez nagyon jó lehet illetve én használnám is ha nem lenne jobb szerintem a Better Graphycs ami ugyanígy nagyon jól vezethetõ, de vhogy jobbnak érzem.
Szval ha a szar arra vonatkozott egyáltalán nem értek egyet szerintem nagyon jó lett a kocsik köcsebbek és nehezebb vezetni, de jól írányítható és megfelelõ setup-al fantasztikusan lehet menni.
Nem mintha rossz lenne sõt minden elismerésem annak aki ilyet tud írni, csak
nekem túl nehezek lettek úgy a kocsik és túl könnyû a fékezés viszont mintha nehezebb jármûvel fékeznék.
Kicsit túl könnyú amit fura leírni egy rbr-nél. Szerintem billentyûzethez nagyon jó lehet illetve én használnám is ha nem lenne jobb szerintem a Better Graphycs ami ugyanígy nagyon jól vezethetõ, de vhogy jobbnak érzem.
Szval ha a szar arra vonatkozott egyáltalán nem értek egyet szerintem nagyon jó lett a kocsik köcsebbek és nehezebb vezetni, de jól írányítható és megfelelõ setup-al fantasztikusan lehet menni.
én komolyan nem értelek titeket😄 multkor valamelyikõtök reklamált hogy a gyári fizikával rángatni kell h az uton maradjon erre leszedtek olyat amibe szintén kell és az jo?😄
MÁS, chirdonhead II-n s14essel mentem 3.07et, szal most virul a fejem, de elég sok apro hiba volt igy is
MÁS, chirdonhead II-n s14essel mentem 3.07et, szal most virul a fejem, de elég sok apro hiba volt igy is
\"If in doubt, flat out!\"
ez a massmod nem tûnik túl realisztikusnak... tapad az autó, kanyarodás közbe simán váltok anélkül hogy kicsúsznék, nem csúszik az autó ha lemegyek az útról... én valami REAL physics-et töltöttem le, na azzal kihívás menni. össze-vissza rángattam a kormányt hogy úton maradjak (eleinte), mostmár egyre jobban megy. ezt a massmodot leváltom (legalábbis a fizikáját).
Aaaa massmodosat! De majdha meglesz a g25, akkor megprobálom a gyárival, saját béna beállitásokat lõni bele!<#idiota>#idiota>
Hátha sikerül úgyis!
Hátha sikerül úgyis!
Melyik fizikát használod?
Végre ma gyorsabb voltam 2 ausztrál pályán is az octavia-val mint a 2 gyári "rekord", pedig buktam 3x is!
Valamibe belekéne nyulnom, mert kicsit tolja az orrát az octavia, de mostmár megvárok valami g25-t, mert az elõzõt a paraszt eladta, pedig lezsiroztuk...namajd keresek másikat!
De jólesz ez!<#smile>#smile>
Valamibe belekéne nyulnom, mert kicsit tolja az orrát az octavia, de mostmár megvárok valami g25-t, mert az elõzõt a paraszt eladta, pedig lezsiroztuk...namajd keresek másikat!
De jólesz ez!<#smile>#smile>
Én is miattad /neked köszönhetõen/ vettem újra elõ ! Anno a vele egy ídöben lévõ CM 3. v. 4 . v. 5. toltam.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
erre senki?
Már így az audiokönyvtárat bemásolva sokkal jobbak lettek a hangok, de a többit is szeretném kipróbálni, viszont ilyen könyvtárak nálam nincsenek
Már így az audiokönyvtárat bemásolva sokkal jobbak lettek a hangok, de a többit is szeretném kipróbálni, viszont ilyen könyvtárak nálam nincsenek
igen énis örültem volna ha, ha nem tudok ezekrõl és más szól, hogy hoppá van ilyen, nézhet ez így ki van igazi jó rally játék ami így már a mai követelményeknek is megfelelõ szerintem, ugye az adott alapdolgokon kívül
Pont ezért gondoltam, hogy másokat is meg kéne ismertetni ezekkel akik eddig azt hitték, hogy csak a Dirt van panaszkodtak, hogy kevés a pálya egy idõ után unalmas stb. közben nem tudták, hogy lehet jobb -most persze nem grafikailag értem, hanem valósabb fizikában nagyobb játékélményben több pályában, kocsikban.
Pont ezért gondoltam, hogy másokat is meg kéne ismertetni ezekkel akik eddig azt hitték, hogy csak a Dirt van panaszkodtak, hogy kevés a pálya egy idõ után unalmas stb. közben nem tudták, hogy lehet jobb -most persze nem grafikailag értem, hanem valósabb fizikában nagyobb játékélményben több pályában, kocsikban.
360 fokra állítottam a kormányt, így mostmár elég jól megy a játék😄
Igen bocs,a mass mod-ra gondolok.Azért köszönöm,mert ha az utóbbi idõben,nem hozol fel egyéb kiegészítõket(pl. mass mod),akkor lehet végleg hátat fordítottam volna a játéknak.
Szívesen, de ne nekem köszönd én csak újra rájöttem milyen jó még mindig ez a játék és hogy fel lehet úgymond turbózni úgy, hogy simán megállja a helyét mai játékok között is.
Gondolom a Mass módra gondolsz amit JuanG készített, én még ajánlanám a másik fizikát is kipróbálni az nekem még jobban bejött.
Énis remélem, hogy egyre többen jönnek rá milyen jó ez a játék, illetve a régiek közül egyre többen kezdik el újra hála az új módoknak.
Gondolom a Mass módra gondolsz amit JuanG készített, én még ajánlanám a másik fizikát is kipróbálni az nekem még jobban bejött.
Énis remélem, hogy egyre többen jönnek rá milyen jó ez a játék, illetve a régiek közül egyre többen kezdik el újra hála az új módoknak.
Köszönöm szépen!Nagyon klafa! 😊 Köszönöm Breki-nek az eddigi hozzászólásait,amit követtem halkan(lehet többen vagyunk)!Én többször próbáltam a játékot bill-el anno(ritka szar volt).Kb.fél évvel ezelõtt vettem egy Genius kormányt,amin kipróbáltam ezt,és a többi játékkal szemben(Rfactor,Live for speed,stb.),majdnem olyan mint ha benn ülnék az autóban.De vezettem autót,úgyhogy ezt a módot(mass effect mód,ami többszöri próbálkozás bejött nekem,de nagyon).Ajánlom mindenkinek,akit érdekel egy picit is ez az (ÚGYMOND SPORTÁG).Amúgy már Momo-m van,ezzel meg királyság.Itt úgy van,mint a való életben.TÖBBET ÉSSZEL,MINT A GÁZZAL!De ez az én meglátásom,senki ne vegye magára
Köszönöm Breki!<#worship>#worship>
Köszönöm Breki!<#worship>#worship>
nanamiso akinek hangjait sok videon megcsodálhattuk kiadta soundpatch-ának
újabb verzióját
Na most azt értem, hogy az audió konyvtárat hová kell másolni
De a többit hová?
Ez van a readme-ben
RICHARD BURNS RALLY
Realistic Sound Pack ver2
Engine sound applying method
http://suzuran.s60.xrea.com/audio.htm
BlowOffValve should replace a favorite thing with BlowOffValve.wav.
The wav file of a Spectator folder should replace with bird0*.wav of \Audio\Ambient\Europe according to liking.
Impreza95 Fixed
v2.0
Spectator and BlowOff Sound
imp97-00 impGrN fabia p307 Fixed
xsara cordoba eng Additional
v1.3
Whistle and gravelskid
v1.2
Peugeot207 eng
v1.1
Peugeot207
v1.0
ALL Eng Remake
újabb verzióját
Na most azt értem, hogy az audió konyvtárat hová kell másolni
De a többit hová?
Ez van a readme-ben
RICHARD BURNS RALLY
Realistic Sound Pack ver2
Engine sound applying method
http://suzuran.s60.xrea.com/audio.htm
BlowOffValve should replace a favorite thing with BlowOffValve.wav.
The wav file of a Spectator folder should replace with bird0*.wav of \Audio\Ambient\Europe according to liking.
Impreza95 Fixed
v2.0
Spectator and BlowOff Sound
imp97-00 impGrN fabia p307 Fixed
xsara cordoba eng Additional
v1.3
Whistle and gravelskid
v1.2
Peugeot207 eng
v1.1
Peugeot207
v1.0
ALL Eng Remake
pont az a lényeg számomra, hogy a sajár profillal legyen meg minden verda...minden youtube-os videon a mullygatavnyszerepel 😛
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ááááá ilyen nincs valószínû megnyerem a szakaszt már csak a célban gurulok erre kirak mert az eset security vmit észlelt.
Ikketve tálcára teszi a progit
Van arra megoldás, hogy ilyenkor vissza lehessen menni?
Mert a hangot hallom a játék mûködik csak kép nincs
Ikketve tálcára teszi a progit
Van arra megoldás, hogy ilyenkor vissza lehessen menni?
Mert a hangot hallom a játék mûködik csak kép nincs
Mulligatawny nevü profilal indisd el, akkor minden ki van unlockolva.<#idiota>#idiota>
Nem fog menni...
Az egyik gépünkbe nekünk is ilyen kártyánk van, és azon se mennek ezek az úgynevezett Rx_pluginos pályák. A te kártyád nem támogatja még a Shader Model 2õt, sem nemhogy a 3at ami a legújabb RX-es pályák futtatásához szükséges.
Az egyik gépünkbe nekünk is ilyen kártyánk van, és azon se mennek ezek az úgynevezett Rx_pluginos pályák. A te kártyád nem támogatja még a Shader Model 2õt, sem nemhogy a 3at ami a legújabb RX-es pályák futtatásához szükséges.
visszavonom, hogy jó kis pálya grafikailag nagyon frankó de szinte végig töltés magasitott oldalakkal amirõl, ha lecsúszok alig lehet visszamenni van amikor a segítség is a bozótba rak
A profik biztos végig tudnak menni kicsúszás nélkül nekem nagyon zavaró hogy még kicsit se csúszhatok le az útról
A profik biztos végig tudnak menni kicsúszás nélkül nekem nagyon zavaró hogy még kicsit se csúszhatok le az útról
Na kipróbáltam nálam jó
Van egy 30 gigás rbr-em az kirakott mikor be akartam tölteni, de az újrarakott betöltötte simán nagyon jó kis pálya csak a videokártyám elkezdett ki be kapcsolni úgyhogy gyorsan kiléptem (nem emiatt)
Van egy 30 gigás rbr-em az kirakott mikor be akartam tölteni, de az újrarakott betöltötte simán nagyon jó kis pálya csak a videokártyám elkezdett ki be kapcsolni úgyhogy gyorsan kiléptem (nem emiatt)
az mitõl van hogy nekem nem éles a szöveg hanem ilyen...élsimitatlan?
\"If in doubt, flat out!\"
azért készített pályák fõleg az újak nagyobb dolgokat igényelnek
esetleg nézd meg újabb rbr_rx-el
DE lehet énis megnézem nálam milyen.
esetleg nézd meg újabb rbr_rx-el
DE lehet énis megnézem nálam milyen.
megnéztem azzal a módszerrel amit linkeltél de ugyanaz az eredmény
amúgy a configom : AMD 3100+, 1gb ram, ati 9250 256mb 128bit (tudom oldszkúl konfig, de amúgy simán játszhatóak az alappályák)
a pálya amirõl szó van pedig a Tervaniemi 15km
amúgy a configom : AMD 3100+, 1gb ram, ati 9250 256mb 128bit (tudom oldszkúl konfig, de amúgy simán játszhatóak az alappályák)
a pálya amirõl szó van pedig a Tervaniemi 15km
Na jól mondtam íme
"Cars
8 of the world's best handling officially licensed Rally Cars.
- Mitsubishi Evo VII
- Subaru Impreza 2003
- Toyota Corolla
- Citroen Xsara T4 (win a complete season to unlock)
- Hyundai Accent (win the Finland Rally to unlock)
- MG ZR Super 1600 (2WD Car, Win rally school stage in Richard Burns Challenge to unlock)
- Peugeot 206 (win the UK rally to unlock)
- Subaru Impreza 2000 (Get a gold star for all advanced technique lessons to unlock) "
"Cars
8 of the world's best handling officially licensed Rally Cars.
- Mitsubishi Evo VII
- Subaru Impreza 2003
- Toyota Corolla
- Citroen Xsara T4 (win a complete season to unlock)
- Hyundai Accent (win the Finland Rally to unlock)
- MG ZR Super 1600 (2WD Car, Win rally school stage in Richard Burns Challenge to unlock)
- Peugeot 206 (win the UK rally to unlock)
- Subaru Impreza 2000 (Get a gold star for all advanced technique lessons to unlock) "
Most lehet hülyeséget irok, de nem a Rally Scool-t kell arany fokozatra kihozni?
Deha már errõl van szó
Sima fékezéses feladat adott részen a zöldbólya után, megcsinálom, de a példában sokkal rövidebb a fékút mint az enyém érdekelne, hogy csinálja.
Kézifék váltás ugye nincs adott bólyáig tartani kell a sebességet.
Aztán majd a ballábfékrõl is kérdezek :-)
Deha már errõl van szó
Sima fékezéses feladat adott részen a zöldbólya után, megcsinálom, de a példában sokkal rövidebb a fékút mint az enyém érdekelne, hogy csinálja.
Kézifék váltás ugye nincs adott bólyáig tartani kell a sebességet.
Aztán majd a ballábfékrõl is kérdezek :-)
Bajnokság alatt meg kell nyerni valamelyik futamot...
www.smart-bus.hu
nem tudjátok, hogy a 2000-es subaru-t unlockolni mivel kell? Már végig nyomtam a rally school-t, egy bajnokságot, a richard burns challenge-t, de ez még lockolva van...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nézd meg az RX_Content-ben benne van-e
Rsbsr-nél azt hiszem RXRSRBR-ben van 7z-benlegalábbis nekem így van
Richard Burns Rally1\RXRSRBR\Ostfold_ss7_8.7z
Rsbsr-nél azt hiszem RXRSRBR-ben van 7z-benlegalábbis nekem így van
Richard Burns Rally1\RXRSRBR\Ostfold_ss7_8.7z
milyen rendszerû pálya?
És milyen konfigod van?
Vmi olyasmit olvastam, hogy vannak korábbi és késõbbi pályák meg kell nézni hogy mikori és a nekik megfelelõ Rbr Rx kell, hogy jól fusson
Nem biztos, hogy pontosan mondom, mert csak átfutottam akkor de az a lényeg, ha megmondod pontosan melyik pálya ez akkor lehet többet tudok segíteni.
És milyen konfigod van?
Vmi olyasmit olvastam, hogy vannak korábbi és késõbbi pályák meg kell nézni hogy mikori és a nekik megfelelõ Rbr Rx kell, hogy jól fusson
Nem biztos, hogy pontosan mondom, mert csak átfutottam akkor de az a lényeg, ha megmondod pontosan melyik pálya ez akkor lehet többet tudok segíteni.
ja és azt elfelejtettem leírni hogy csak a BTB Tracks Test résznél tudom indítani a pályát, ha a sima pályaválasztónál keresem ki azt írja ki "BTBStages2 File absent!"
Valaki nem tudja miért így néz ki a pálya amit letöltöttem RSRBR 2010-hez ? nincsenek textúrák és kegyetlenül szaggat. Lehet kihagytam vmit ?

Igen volt ilyen probléma, csak nem a kiadott verzióban, hanem még elõtte. Ati segitett kiküszöbölni a problémát.
Rallysimfan pluginban van.. Csak ahhoz fel kell rakni, plusz reggelni stb stb.. De jó kis gép.
Downhill!!