Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
RBR_NewCarMod_080916
Breki33

Alt Physics (http://www.geocities.jp/ekisen787/)
Real Snow Bank v1.10
Real Tire v1.0
Real Cockpit
Shiny Car Shader v1.23
2008 Driver Name
Sound Patch Mixed
Real Pacenotes v2.3
WRC Font Menu

Co-Driver

England => Robert Reid Co-Driver to Richard Burns
France => Phil Mills Co-Driver to Petter Solberg
Germany => KOR Co-Driver or RBR Main Co-Driver

Patch & Utility

CZ Tournaments Plugins Physics
Middle Dashboard
Cam Hack v3.0
Particle Mod v2.5
RBRdll v1.3

Plugins

RBRQuickStage
RBRSingleRally
RBRTest
EQ_Mix
Tournaments v0.87
Z.dll (Zmodeler)

http://www.megaupload.com/?d=XYXW6J0C
Breki33
A francia szakaszokon miért mindig ilyen esõs?

Mondjuk jól néz ki, de eléggé csúszik így

Breki33
Breki33
Angol aszfaltos az ilyen

Breki33
A finnhez is van Tarmac mód

Breki33
Az angol pályákhoz keresnék aszfalt vagy mix módot

Most olvastam, hogy van ilyen
de 😄

na off vége 😊

SimaSuna
900 - nemelég? 😊
rFactor hány fokig ismeri fel a kormányfordulást?

SimaSuna

kedvencem 😊

majd megnézem magamnak 😉

SimaSuna
nemtudodmithagyszki 😄
LFS egy istenkirály játék, rFactort még nem próbáltam ki kormánnyal.

Breki33

Breki33
Nemsemmi ez a skin manager pillanatok alatt letöltöttem és beraktam vele pl ezt a Ken Block féle skint a grafika meg még a régi kártyámmal szûrõk nélkül készítve is látszik milyen

tibi08
megpróbálom de amúgy én nem a banner alatt-i lada mod-ra gondolok hanem külön lada autó modra gondoltam de azért kösz

Breki33
Keresnék ilyen utat és csíkozást

Breki33
viszont az USA-s nem biztos, hogy benne van
Breki33
De lehet, hogy vannak, de én most az alap módot tuningolom és közben van egy amin a patcheket próbálom.

Alapból a finn rally elég vakító, ha az van fent észreveszed
báttyó02
hmm de ezek alapból nincsenek az olasz modba? márcsak azért,mert így ránézésre nálam is ilyen,pedig csak az olasz van fennt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
De azért Svédország se maradjon ki

This MOD apply new textures on "Finand" tracks in RBR / RSRBR, it comes with an installer / uninstaller.

To comeback in normal mod uninstall it by double-clicking the Uninstall (in the folder game).

klikk
Breki33
Na hóbol elég volt most Usa-ban vagyok így a következõ kiegészítõ az ottani pályákat javítha

Richard Burns Rally USA Track-Textures

Description:
An USA track-textures pack with a lot more contrast - the track is much sharper and more realistic

http://www.gamershell.com/download_9680.shtml
Breki33
Onnan, hogy elmondtam

És direkt azt írtam, hogy úgy mint nem azt hogy ezen a képen amit ugye elõbb szúrtam be teljesen más témában.

De ne lovagoljunk már ezen félreértetted, ettõl még teljesen jó ahogy írtam.

Rsbr-es fizikáról is nagyon sokat írtam már, hogy egyrészt nekem nem jön be másrészt irtó nagy baromsága, hogy alap dolgokat visszairkál.

Már leírtam korábban részletesen, de akkor csak neked újra, felrakom a better physics-et játszom az rsbr-el az még hagyján, hogy nem használhatom benne se fizikár se alap setupokat, de a hülyéje mikor kilépek a 2004-es alap fizikával felülírja az általam berakottat, de ugyanígy tesz más dolgokkal is.

Szval szerintem az olasz sokkal jobb pálákat kivéve, deha neked az rsbr tetszik játsz azzal, de had legyen már saját véleményem 😛
maffioso
ezt a képet te szurtad be és h nálad ig ynézki japán, most én honnan szürjem le ebbõl h az nem az?
a fizikát meg ne az origihez hasonlitsd hát az rsrbr se az origit használja, és ahhoz meg nem nagyon van változás, maximum ha fizika patch jön ki atuohoz azt frissiti, ami azért merõben nem ugyanaz mintha tök más lenne

\"If in doubt, flat out!\"

Breki33
Egyébként én a 1680×1050 pixels felbontást használom ami teljesen jó full HD tv-nm igaz 16-10-es
Breki33
Mivel azt írtam

"Nekem látszik rendesen úgy mint #13784-ben"

Ez a kép ugye az origi játékból van, egy szóval sem írtam, hogy a mode-ból hanem azt írtam hogy nekem HD tv-n wide-ben ugyanúgy látszik mint azon a képen.

Nem azt hogy az van a képen !
Breki33
Egyébként minden frissítésnél szinte van új fizika is benne ahogy most pl a 6.6-osban is frissítették

Breki33
Hát ha ugyanaz lenne mert én az erdetit nem szeretem a javítottal tudok menni
és olasz móddal simán megyek és setupjaim is jók hozzá rsbr-nél meg egybõl érzem, hogy nem jó nekem nemhiába akartam az újat belerakni

Amúgy tök egyértelmûen látszik, hogy nem eredeti ebben több mint 120 kocsi van benne és elég sokat kipróbáltam csak egy Porsce meg egy régebbi fizikája nem tetszett.

Ezen felesleges filózni tök egyértelmû felül az új alul a régi jelentõs a különbség

maffioso
az 1600x1200as felbontás amugy ami 4:3as, 1440esen viszont már egyáltalán nem jo

maffioso
a tartalom nem feltétlen változik a dátummal ezt ne felejtsd el, én nem éreztem különbséget a két 06os subaru között pl, forddal és c4el még nem mentem, csak az ujakat probáltam ki, a 2107es is ugyanaz mint egy letöltött modban, tehát valszeg csak sima gyüjtés semmi extra

Breki33
upsz szórakozik az sg motor

szóval

Én manuálisan raktam be de sztem tök felesleges kiszedni tök sokat javít a grafikán és rbrdll-el indítva APP+ vezérlõkkkek remekül konfigurálható APP+P vel pedig nagy meglepetést okoz :-)
Breki33
Nekem látszik rendesen úgy mint #13784-ben

Lehet nem nézted, de visszaolvasni is lehet, nem teljesen értem mi az hogy ugyanazok egyértelmûen látszik a dátumból, hogy újabb és nem rakja vissza az erdetit mint az rbsr ami még aztis visszatölti azon kívül, hogy a rendes setup-ok sem láthatóak
Szuper!! Köszönöm szépen 😊
maffioso
rbr mappán ott az uninstalja

Sziasztok srácok! A HDR-t kipróbáltam...de lelehet valahogy szedni...vagy RBR újratelepítés?Elõre is köszönöm!
maffioso
igen mert ránagyit a képre és a széleit levagdossa, nem a skin a lényeg hanem ha digitális ora fele nem látszik
és hiába mondogatod hogy korábban irtad, azota is csak azt tom mondani hogy rohadtul nem néztem akkor még a topikot
amugy a fizikák meg ugyanazok ahogy észrevettem, maradok az rsrbrnél inkább, nekem az jobban bejön

Breki33
azt nem értem az analóg óra miért nem mûködik ezekkel illetve rbrdll-el
Breki33
veszteséggel?

Igen pályákban, de kocsiban nem és ehhez külön skinletöltõ van korábban aztis bemutattam

A fizikája sokkal jobban tetszik és látszanak a setup-ok is szval sztem jobb pályák kivételével
maffioso
müködik, többet vártam volna, bár az autos része valoban kényelmes
a felbontás meg kár h veszteséggel van, nem rossz amugy, de az rsrbr többet ad

maffioso
most töltöttem le õket, majd ha ujratelepült az rbr akk megprobálom megint

Breki33
ezekre

- PATCH CUMULATIVA 1/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 2/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 3/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 4/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 5/6 [ DOWNLOAD ] ( Obbligatoria - Inserire i file nella cartella d'installazione di RBR)
- PATCH CUMULATIVA 6/6 [ DOWNLOAD ] ( Obbligatoria - Inserire i file nella cartella d'installazione di RBR)
Breki33
oppá most láttam van már 6-os is

maffioso
patchre gondolsz ami az oldalon a 3 része alatt van?

maffioso
de nekem ilyen menüt be sem adott
mondom hogy megállt a frissités abszolut nem csinált semmit és csak exével lehetett inditani ugy meg szar volt

Breki33
Egyébként mind az öt update-t megfelelõ sorrendben felraktad?
Breki33
hátha nem találtad meg menüben ezt

maffioso
hiddel hogy probáltam állitani, és nem frissiti magát, csak bevágja az ablakot és áll a letöltés
nem ma kezdtem moddolni az rbremet

Breki33
na ez az amikor valaki anélkül szid vmit hogy ismerné :-)

többször leírtam, hogy menüben állítható a felbontás lehet ablakos full is stb tök egyszerûen állítható ez inkább pozitívum

az update pedig mindig automatikusan frissíti ha kell

és tök jó hogy én döntöm el melyik 8 kocsival megyek
nálam hibátlanul megy pedig win7-el raktam fel mostmeg xp-n futtatom
maffioso
hát ez a real rally egy hatalmas kalap fos
felraktam, azota nem fut máshogy csak ablakban, azota updatel amugy aminek xedik szakaszát már else kezdi csak ugy van, uninstalja meg persze a fasz tujda merre...