20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    Na megnéztem két videót itt a felső teljesen másként veszi ezt a kanyar mint ahogy én szoktam, távolabbra megy és ott van hely rendesen menetből megfordulni, én pedig úgy szoktam ahogy az alsón van

• ajem kisa
    Hazajöttem hamarabb...
    Frapsot sikerült szereznem, ami jól megy a win7+rbr alatt is, de okositva is van, viszont a videot 2-3 részbe veszi fel magától...
    Pedig van a vinyón is hely, 30fps-re van állitva, full size, nemértem, miért teszi 2-3 részbe azt az 1 gyorsot!?
  • Breki33
    Tudom, mint kiderült tőle kaptam setup-ot e-mail-ban :P
  • Breki33
    oks én úgy érzem mikor lehet tövig nyomom, de lehet többet kéne rizikózni vagy másik setup kéne?!
  • Breki33
    De hogy tudtál annyit menni?

Offline nekem is van jobb időm, de online még nem futottam azt meg
  • JUVEfun
    A TOP RANK Hungary-n ez a BittoZsolti tartja minden pályán rekordot /WRC-n/ 25-30 mp jobb ídőkkel
  • ajem kisa
    Ebben bőven maradt idő, soxor csak elvettem a gázt, és gugultam lefelé, néha ha nemvolt bukkanó, vagy hiba, akkor egyenesben gázt neki, de a kanyarokban nagyon para most is!:s
    Az az első kanyar engem is paráztat, ott állandóan visszakell tolatnom!:)
    Viszont az erdős részen 2 szarvas közt mentem át, a másodikat majdnem elcsaptam bakker! Nemtudom, hogy ellehet-e, de ugy vigyáztam a kocsimra, mint a himes tojásra!
    A xsarát találtam idáig a legkezelhetőbbnek, a Magyar leirást (thx érte) elővettem a 7végén, és a Fr. gyorson tesztelgettem a focus+307+xsara wrc-ket...és a fék már sokkal jobb, a futómű is elmegy, viszont a difit bekell lőni rendesen (meghát menni kellene sokat)!
    És azokon a futamokon csak ezzel a setuppal mentem! :)
    A replay-t délután meglesem, de a fraps nekem nemakar ezzel a gémmel futni...13h óra fele itthonleszek, és megoldom! ;)
  • JUVEfun
    Futamok után setupolás előtt
  • JUVEfun
    Én Cote D'Arbroz II.-n csak arra hajtottam,hogy végre 3.00 alá menjek , addig nem akartam tovább menni...
  • Breki33
    És ez hibátlan futás volt vagy még maradt benne?

Alap setuppal? Kéne egy replay hadnagy :-P

Én 45-46 körülit futottam kisebb hibákkal, de úgy éreztem 35 körüli a max amit ki tudnék hozni belőle.

Az első gumis befordító mindig parás egyik oldalon a gumi másik oldalon az árok. Meg a vége felé a célegyenesbe forduláskor teljes fullról hirtelen lassítani és 90 foknál nagyobb szögben rákanyarodni az útra (ha korán lassítok időveszteség, ha túl nagy sebességgel megyek akkor meg túlcsúszik, lehet svéd-el kéne bár nem hiszem.
  • Breki33
    minden futam után van rá lehetőség
  • gordon 24
    Megtaláltam végre, de hogy hogy tudnék írni:DD
  • ajem kisa
    Köszi, azt most vertem neki, 1h30 simán volt a 14 gyors úgy, hogy volt benne 3-4 KO, és 2 gyors 70-100km/h végig, mert készvolt valamim, és csak pörgette a mocit, jó, hogy nemforrt fel a vizem, mert akkor...
  • Breki33
    Én viszont azt látom egyesek Zadni-n milyen jó időket mennek
    pl

53. Hungary KisaHun Citroen Xsara WRC 06 03:37.58
  • Breki33
    köszi :)

de hajtani kell andras nagyon jön fől Balázs meg hajt ezerrel, hétvégén azt hittem 265-nél utolérem, de aztán párszor megrázta magát.

Nemzetközileg pont 700-ik vagyok, szeretnék 500-ba bejutni remélem sikerül.
  • JUVEfun
    BREKI ! Gratula
  • JUVEfun
    ott-ott
  • JUVEfun
  • gordon 24
    De azt hogy találom meg?

Kiválasztom amin mentem, és ott? Nem vagyok egy nagy Guru ebbe a CZ pluginban bocs:D
  • JUVEfun
    A test után a driver üzi falra
  • JUVEfun
    http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1000
  • gordon 24
    Hova írtál?:D Hol lehet azt megnézni?
  • gordon 24
    Jahh:D Nem olvastam még! Meg csak azt néztem meg, hogy a split időket kiírja-e de ahogy Tibi mondta úgy nem ír ki semmit.

Sajna nincs igazán időm, foglalkozni vele, nem is mentem végg a szakaszon .

• JUVEfun
    GORDON ! Láttalak tesztelni,írtam is rád
  • JUVEfun
    Bocs,nem olvastam végig
  • PacsutaTibi
    Ha cseh pluginról van szó akkor, ott ugye a plignon belül van hogy soha, csak kategóriaidőket, vagy hogy a tournament mondja meg. Ott gondolom átraktad soha-ra.

De nem lehet hogy neked a rendes részidőket irja ki, ami quick racebe is? Azt a simán az options/screensbe a splittimes-t kell offra rakni.
  • Breki33
    Azt hiszem az adott versenynél van ilyen opcio vagy vhol láttam

• ajem kisa
    Jaja, vagy az a jobbik eset, amikor balos kanyar jön...pont belelóg a szöveg...:s
    Nemtudom amugy, de engem is zavar:D
  • Met
    Hol lehet még kikapcsolni, hogy NE mutassa a részidőt? A Pluginban ki van kapcsolva ennek ellenére mindig mutatja.
    Ez azért zavar mert odanézek, meglátom, hogy jó időm van és rögtön el is baszom :)
  • Breki33
    na most megengedte miután bekérte a jelszót :P

érdekes
  • Breki33
    második mondat ha rámegyek, hogy replay be akarom tölteni cseh pályákat nem engedi csak az offline használt eredetieket tudtam megnézni ott
  • JUVEfun
    R:I:P:
  • JUVEfun
    Elindítod az RBR-t és a replay-ba van
  • Breki33
    hogy lehet a cseh online Hradrek, Liptakov, Zadni stb pályák mentéseit visszanézni?

replay-re nekem kiírta, hogy csak online megy, de vhogy mégiscsak lehet lásd online youtube-s video-k
  • Breki33
    Az alap játékhoz?
  • Breki33
    Igen láttam , hogy nemrég rakott fel képeket róla.

És aznap még ide is írt.
  • pisuka
    Srácok van valakinek focus 2006-hoz valami okés murva és aszfalt setup?
    Vagy honnan tudok letölteni:

Köszi!
  • gordon 24
    Igen meg a lada mód fizikája is az ővé asszem. Sok jó dolgot csinált. Én versenyeztem is ellene a HNR (hungarian Nascar Racesr) versenyeken.

Engem is letaglózott a hír. És ráadásul van egy egy és fél éves kislánya, család stb.. Katasztrófa..

Szóval nyugodjon békében jah.
  • PacsutaTibi
    Nem sajnos nem lehet. Csak pribram1 megy ilyen módon, a csehes pályák közül.
  • GPx8
    Hi!
    Lehetne vhogy a "Hradek I-II" pályákat a pluginon kívül is használni? Mondjuk vmelyik eredeti pálya helyett?