20179
-
#15116 Na megnéztem két videót itt a felső teljesen másként veszi ezt a kanyar mint ahogy én szoktam, távolabbra megy és ott van hely rendesen menetből megfordulni, én pedig úgy szoktam ahogy az alsón van
-
#15115 Hazajöttem hamarabb...
Frapsot sikerült szereznem, ami jól megy a win7+rbr alatt is, de okositva is van, viszont a videot 2-3 részbe veszi fel magától...
Pedig van a vinyón is hely, 30fps-re van állitva, full size, nemértem, miért teszi 2-3 részbe azt az 1 gyorsot!? -
#15114 Tudom, mint kiderült tőle kaptam setup-ot e-mail-ban :P -
#15113 oks én úgy érzem mikor lehet tövig nyomom, de lehet többet kéne rizikózni vagy másik setup kéne?! -
#15112 De hogy tudtál annyit menni?
Offline nekem is van jobb időm, de online még nem futottam azt meg -
#15111 A TOP RANK Hungary-n ez a BittoZsolti tartja minden pályán rekordot /WRC-n/ 25-30 mp jobb ídőkkel -
#15110 Ebben bőven maradt idő, soxor csak elvettem a gázt, és gugultam lefelé, néha ha nemvolt bukkanó, vagy hiba, akkor egyenesben gázt neki, de a kanyarokban nagyon para most is!:s
Az az első kanyar engem is paráztat, ott állandóan visszakell tolatnom!:)
Viszont az erdős részen 2 szarvas közt mentem át, a másodikat majdnem elcsaptam bakker! Nemtudom, hogy ellehet-e, de ugy vigyáztam a kocsimra, mint a himes tojásra!
A xsarát találtam idáig a legkezelhetőbbnek, a Magyar leirást (thx érte) elővettem a 7végén, és a Fr. gyorson tesztelgettem a focus+307+xsara wrc-ket...és a fék már sokkal jobb, a futómű is elmegy, viszont a difit bekell lőni rendesen (meghát menni kellene sokat)!
És azokon a futamokon csak ezzel a setuppal mentem! :)
A replay-t délután meglesem, de a fraps nekem nemakar ezzel a gémmel futni...13h óra fele itthonleszek, és megoldom! ;) -
#15109 Futamok után setupolás előtt -
#15108 Én Cote D'Arbroz II.-n csak arra hajtottam,hogy végre 3.00 alá menjek , addig nem akartam tovább menni... -
#15107 És ez hibátlan futás volt vagy még maradt benne?
Alap setuppal? Kéne egy replay hadnagy :-P
Én 45-46 körülit futottam kisebb hibákkal, de úgy éreztem 35 körüli a max amit ki tudnék hozni belőle.
Az első gumis befordító mindig parás egyik oldalon a gumi másik oldalon az árok. Meg a vége felé a célegyenesbe forduláskor teljes fullról hirtelen lassítani és 90 foknál nagyobb szögben rákanyarodni az útra (ha korán lassítok időveszteség, ha túl nagy sebességgel megyek akkor meg túlcsúszik, lehet svéd-el kéne bár nem hiszem. -
#15106 minden futam után van rá lehetőség -
#15105 Megtaláltam végre, de hogy hogy tudnék írni:DD -
#15104 Köszi, azt most vertem neki, 1h30 simán volt a 14 gyors úgy, hogy volt benne 3-4 KO, és 2 gyors 70-100km/h végig, mert készvolt valamim, és csak pörgette a mocit, jó, hogy nemforrt fel a vizem, mert akkor... -
#15103 Én viszont azt látom egyesek Zadni-n milyen jó időket mennek
pl
53. Hungary KisaHun Citroen Xsara WRC 06 03:37.58 -
#15102 köszi :)
de hajtani kell andras nagyon jön fől Balázs meg hajt ezerrel, hétvégén azt hittem 265-nél utolérem, de aztán párszor megrázta magát.
Nemzetközileg pont 700-ik vagyok, szeretnék 500-ba bejutni remélem sikerül. -
#15101 BREKI ! Gratula
-
#15100 ott-ott -
#15099 -
#15098 De azt hogy találom meg?
Kiválasztom amin mentem, és ott? Nem vagyok egy nagy Guru ebbe a CZ pluginban bocs:D -
#15097 A test után a driver üzi falra -
#15096 http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1000 -
#15095 Hova írtál?:D Hol lehet azt megnézni? -
#15094 Jahh:D Nem olvastam még! Meg csak azt néztem meg, hogy a split időket kiírja-e de ahogy Tibi mondta úgy nem ír ki semmit.
Sajna nincs igazán időm, foglalkozni vele, nem is mentem végg a szakaszon .
-
#15093 GORDON ! Láttalak tesztelni,írtam is rád -
#15092 Bocs,nem olvastam végig -
PacsutaTibi #15091 Ha cseh pluginról van szó akkor, ott ugye a plignon belül van hogy soha, csak kategóriaidőket, vagy hogy a tournament mondja meg. Ott gondolom átraktad soha-ra.
De nem lehet hogy neked a rendes részidőket irja ki, ami quick racebe is? Azt a simán az options/screensbe a splittimes-t kell offra rakni. -
#15090 Azt hiszem az adott versenynél van ilyen opcio vagy vhol láttam
-
#15089 Jaja, vagy az a jobbik eset, amikor balos kanyar jön...pont belelóg a szöveg...:s
Nemtudom amugy, de engem is zavar:D -
#15088 Hol lehet még kikapcsolni, hogy NE mutassa a részidőt? A Pluginban ki van kapcsolva ennek ellenére mindig mutatja.
Ez azért zavar mert odanézek, meglátom, hogy jó időm van és rögtön el is baszom :) -
#15087 na most megengedte miután bekérte a jelszót :P
érdekes -
#15086 második mondat ha rámegyek, hogy replay be akarom tölteni cseh pályákat nem engedi csak az offline használt eredetieket tudtam megnézni ott -
#15085 R:I:P: -
#15084 Elindítod az RBR-t és a replay-ba van -
#15083 hogy lehet a cseh online Hradrek, Liptakov, Zadni stb pályák mentéseit visszanézni?
replay-re nekem kiírta, hogy csak online megy, de vhogy mégiscsak lehet lásd online youtube-s video-k -
#15082 Az alap játékhoz? -
#15081 Igen láttam , hogy nemrég rakott fel képeket róla.
És aznap még ide is írt. -
pisuka #15080 Srácok van valakinek focus 2006-hoz valami okés murva és aszfalt setup?
Vagy honnan tudok letölteni:
Köszi!
-
#15079 Igen meg a lada mód fizikája is az ővé asszem. Sok jó dolgot csinált. Én versenyeztem is ellene a HNR (hungarian Nascar Racesr) versenyeken.
Engem is letaglózott a hír. És ráadásul van egy egy és fél éves kislánya, család stb.. Katasztrófa..
Szóval nyugodjon békében jah. -
PacsutaTibi #15078 Nem sajnos nem lehet. Csak pribram1 megy ilyen módon, a csehes pályák közül. -
GPx8 #15077 Hi!
Lehetne vhogy a "Hradek I-II" pályákat a pluginon kívül is használni? Mondjuk vmelyik eredeti pálya helyett?