Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alt Physics (http://www.geocities.jp/ekisen787/)
Real Snow Bank v1.10
Real Tire v1.0
Real Cockpit
Shiny Car Shader v1.23
2008 Driver Name
Sound Patch Mixed
Real Pacenotes v2.3
WRC Font Menu
Co-Driver
England => Robert Reid Co-Driver to Richard Burns
France => Phil Mills Co-Driver to Petter Solberg
Germany => KOR Co-Driver or RBR Main Co-Driver
Patch & Utility
CZ Tournaments Plugins Physics
Middle Dashboard
Cam Hack v3.0
Particle Mod v2.5
RBRdll v1.3
Plugins
RBRQuickStage
RBRSingleRally
RBRTest
EQ_Mix
Tournaments v0.87
Z.dll (Zmodeler)
http://www.megaupload.com/?d=XYXW6J0C
de 😄
na off vége 😊
na off vége 😊
rFactor hány fokig ismeri fel a kormányfordulást?
majd megnézem magamnak 😉
LFS egy istenkirály játék, rFactort még nem próbáltam ki kormánnyal.
megpróbálom de amúgy én nem a banner alatt-i lada mod-ra gondolok hanem külön lada autó modra gondoltam de azért kösz
De lehet, hogy vannak, de én most az alap módot tuningolom és közben van egy amin a patcheket próbálom.
Alapból a finn rally elég vakító, ha az van fent észreveszed
Alapból a finn rally elég vakító, ha az van fent észreveszed
hmm de ezek alapból nincsenek az olasz modba? márcsak azért,mert így ránézésre nálam is ilyen,pedig csak az olasz van fennt
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
De azért Svédország se maradjon ki
This MOD apply new textures on "Finand" tracks in RBR / RSRBR, it comes with an installer / uninstaller.
To comeback in normal mod uninstall it by double-clicking the Uninstall (in the folder game).
klikk
This MOD apply new textures on "Finand" tracks in RBR / RSRBR, it comes with an installer / uninstaller.
To comeback in normal mod uninstall it by double-clicking the Uninstall (in the folder game).
klikk
Na hóbol elég volt most Usa-ban vagyok így a következõ kiegészítõ az ottani pályákat javítha
Richard Burns Rally USA Track-Textures
Description:
An USA track-textures pack with a lot more contrast - the track is much sharper and more realistic
http://www.gamershell.com/download_9680.shtml
Richard Burns Rally USA Track-Textures
Description:
An USA track-textures pack with a lot more contrast - the track is much sharper and more realistic
http://www.gamershell.com/download_9680.shtml
Onnan, hogy elmondtam
És direkt azt írtam, hogy úgy mint nem azt hogy ezen a képen amit ugye elõbb szúrtam be teljesen más témában.
De ne lovagoljunk már ezen félreértetted, ettõl még teljesen jó ahogy írtam.
Rsbr-es fizikáról is nagyon sokat írtam már, hogy egyrészt nekem nem jön be másrészt irtó nagy baromsága, hogy alap dolgokat visszairkál.
Már leírtam korábban részletesen, de akkor csak neked újra, felrakom a better physics-et játszom az rsbr-el az még hagyján, hogy nem használhatom benne se fizikár se alap setupokat, de a hülyéje mikor kilépek a 2004-es alap fizikával felülírja az általam berakottat, de ugyanígy tesz más dolgokkal is.
Szval szerintem az olasz sokkal jobb pálákat kivéve, deha neked az rsbr tetszik játsz azzal, de had legyen már saját véleményem 😛
És direkt azt írtam, hogy úgy mint nem azt hogy ezen a képen amit ugye elõbb szúrtam be teljesen más témában.
De ne lovagoljunk már ezen félreértetted, ettõl még teljesen jó ahogy írtam.
Rsbr-es fizikáról is nagyon sokat írtam már, hogy egyrészt nekem nem jön be másrészt irtó nagy baromsága, hogy alap dolgokat visszairkál.
Már leírtam korábban részletesen, de akkor csak neked újra, felrakom a better physics-et játszom az rsbr-el az még hagyján, hogy nem használhatom benne se fizikár se alap setupokat, de a hülyéje mikor kilépek a 2004-es alap fizikával felülírja az általam berakottat, de ugyanígy tesz más dolgokkal is.
Szval szerintem az olasz sokkal jobb pálákat kivéve, deha neked az rsbr tetszik játsz azzal, de had legyen már saját véleményem 😛
ezt a képet te szurtad be és h nálad ig ynézki japán, most én honnan szürjem le ebbõl h az nem az?
a fizikát meg ne az origihez hasonlitsd hát az rsrbr se az origit használja, és ahhoz meg nem nagyon van változás, maximum ha fizika patch jön ki atuohoz azt frissiti, ami azért merõben nem ugyanaz mintha tök más lenne
a fizikát meg ne az origihez hasonlitsd hát az rsrbr se az origit használja, és ahhoz meg nem nagyon van változás, maximum ha fizika patch jön ki atuohoz azt frissiti, ami azért merõben nem ugyanaz mintha tök más lenne
\"If in doubt, flat out!\"
Egyébként én a 1680×1050 pixels felbontást használom ami teljesen jó full HD tv-nm igaz 16-10-es
Mivel azt írtam
"Nekem látszik rendesen úgy mint #13784-ben"
Ez a kép ugye az origi játékból van, egy szóval sem írtam, hogy a mode-ból hanem azt írtam hogy nekem HD tv-n wide-ben ugyanúgy látszik mint azon a képen.
Nem azt hogy az van a képen !
"Nekem látszik rendesen úgy mint #13784-ben"
Ez a kép ugye az origi játékból van, egy szóval sem írtam, hogy a mode-ból hanem azt írtam hogy nekem HD tv-n wide-ben ugyanúgy látszik mint azon a képen.
Nem azt hogy az van a képen !
Egyébként minden frissítésnél szinte van új fizika is benne ahogy most pl a 6.6-osban is frissítették
Hát ha ugyanaz lenne mert én az erdetit nem szeretem a javítottal tudok menni
és olasz móddal simán megyek és setupjaim is jók hozzá rsbr-nél meg egybõl érzem, hogy nem jó nekem nemhiába akartam az újat belerakni
Amúgy tök egyértelmûen látszik, hogy nem eredeti ebben több mint 120 kocsi van benne és elég sokat kipróbáltam csak egy Porsce meg egy régebbi fizikája nem tetszett.
Ezen felesleges filózni tök egyértelmû felül az új alul a régi jelentõs a különbség

és olasz móddal simán megyek és setupjaim is jók hozzá rsbr-nél meg egybõl érzem, hogy nem jó nekem nemhiába akartam az újat belerakni
Amúgy tök egyértelmûen látszik, hogy nem eredeti ebben több mint 120 kocsi van benne és elég sokat kipróbáltam csak egy Porsce meg egy régebbi fizikája nem tetszett.
Ezen felesleges filózni tök egyértelmû felül az új alul a régi jelentõs a különbség

az 1600x1200as felbontás amugy ami 4:3as, 1440esen viszont már egyáltalán nem jo
a tartalom nem feltétlen változik a dátummal ezt ne felejtsd el, én nem éreztem különbséget a két 06os subaru között pl, forddal és c4el még nem mentem, csak az ujakat probáltam ki, a 2107es is ugyanaz mint egy letöltött modban, tehát valszeg csak sima gyüjtés semmi extra
upsz szórakozik az sg motor
szóval
Én manuálisan raktam be de sztem tök felesleges kiszedni tök sokat javít a grafikán és rbrdll-el indítva APP+ vezérlõkkkek remekül konfigurálható APP+P vel pedig nagy meglepetést okoz :-)
szóval
Én manuálisan raktam be de sztem tök felesleges kiszedni tök sokat javít a grafikán és rbrdll-el indítva APP+ vezérlõkkkek remekül konfigurálható APP+P vel pedig nagy meglepetést okoz :-)
Nekem látszik rendesen úgy mint #13784-ben
Lehet nem nézted, de visszaolvasni is lehet, nem teljesen értem mi az hogy ugyanazok egyértelmûen látszik a dátumból, hogy újabb és nem rakja vissza az erdetit mint az rbsr ami még aztis visszatölti azon kívül, hogy a rendes setup-ok sem láthatóak
Lehet nem nézted, de visszaolvasni is lehet, nem teljesen értem mi az hogy ugyanazok egyértelmûen látszik a dátumból, hogy újabb és nem rakja vissza az erdetit mint az rbsr ami még aztis visszatölti azon kívül, hogy a rendes setup-ok sem láthatóak
Szuper!! Köszönöm szépen 😊
Sziasztok srácok! A HDR-t kipróbáltam...de lelehet valahogy szedni...vagy RBR újratelepítés?Elõre is köszönöm!
igen mert ránagyit a képre és a széleit levagdossa, nem a skin a lényeg hanem ha digitális ora fele nem látszik
és hiába mondogatod hogy korábban irtad, azota is csak azt tom mondani hogy rohadtul nem néztem akkor még a topikot
amugy a fizikák meg ugyanazok ahogy észrevettem, maradok az rsrbrnél inkább, nekem az jobban bejön
és hiába mondogatod hogy korábban irtad, azota is csak azt tom mondani hogy rohadtul nem néztem akkor még a topikot
amugy a fizikák meg ugyanazok ahogy észrevettem, maradok az rsrbrnél inkább, nekem az jobban bejön
veszteséggel?
Igen pályákban, de kocsiban nem és ehhez külön skinletöltõ van korábban aztis bemutattam
A fizikája sokkal jobban tetszik és látszanak a setup-ok is szval sztem jobb pályák kivételével
Igen pályákban, de kocsiban nem és ehhez külön skinletöltõ van korábban aztis bemutattam
A fizikája sokkal jobban tetszik és látszanak a setup-ok is szval sztem jobb pályák kivételével
müködik, többet vártam volna, bár az autos része valoban kényelmes
a felbontás meg kár h veszteséggel van, nem rossz amugy, de az rsrbr többet ad
a felbontás meg kár h veszteséggel van, nem rossz amugy, de az rsrbr többet ad
most töltöttem le õket, majd ha ujratelepült az rbr akk megprobálom megint
ezekre
- PATCH CUMULATIVA 1/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 2/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 3/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 4/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 5/6 [ DOWNLOAD ] ( Obbligatoria - Inserire i file nella cartella d'installazione di RBR)
- PATCH CUMULATIVA 6/6 [ DOWNLOAD ] ( Obbligatoria - Inserire i file nella cartella d'installazione di RBR)
- PATCH CUMULATIVA 1/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 2/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 3/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 4/6 [ DOWNLOAD ]
- PATCH CUMULATIVA 5/6 [ DOWNLOAD ] ( Obbligatoria - Inserire i file nella cartella d'installazione di RBR)
- PATCH CUMULATIVA 6/6 [ DOWNLOAD ] ( Obbligatoria - Inserire i file nella cartella d'installazione di RBR)
de nekem ilyen menüt be sem adott
mondom hogy megállt a frissités abszolut nem csinált semmit és csak exével lehetett inditani ugy meg szar volt
mondom hogy megállt a frissités abszolut nem csinált semmit és csak exével lehetett inditani ugy meg szar volt
hiddel hogy probáltam állitani, és nem frissiti magát, csak bevágja az ablakot és áll a letöltés
nem ma kezdtem moddolni az rbremet
nem ma kezdtem moddolni az rbremet
na ez az amikor valaki anélkül szid vmit hogy ismerné :-)
többször leírtam, hogy menüben állítható a felbontás lehet ablakos full is stb tök egyszerûen állítható ez inkább pozitívum
az update pedig mindig automatikusan frissíti ha kell
és tök jó hogy én döntöm el melyik 8 kocsival megyek
nálam hibátlanul megy pedig win7-el raktam fel mostmeg xp-n futtatom
többször leírtam, hogy menüben állítható a felbontás lehet ablakos full is stb tök egyszerûen állítható ez inkább pozitívum
az update pedig mindig automatikusan frissíti ha kell
és tök jó hogy én döntöm el melyik 8 kocsival megyek
nálam hibátlanul megy pedig win7-el raktam fel mostmeg xp-n futtatom