Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és itt hogyan tudom letölteni?
tudna nekem valaki 1 oldalt ajánlani ahonnan le tudnám tölteni a játékot?
régen meg volt csak már azon a torrent oldalon nincs fent sajna ahonnan leszedtem!
régen meg volt csak már azon a torrent oldalon nincs fent sajna ahonnan leszedtem!
Na nálam teljesen jó, pedig másik oprendszeren próbáltam ki mint ahol felraktam
De eszembe jutott, hogy #13868-ban raktam is be róla képet.
Viszont vmiért nem tudtam rendesen menni vele, lehet a cseh fizika vagy csak megszoktam a dirt1 fizikáját kicsit.
De eszembe jutott, hogy #13868-ban raktam is be róla képet.
Viszont vmiért nem tudtam rendesen menni vele, lehet a cseh fizika vagy csak megszoktam a dirt1 fizikáját kicsit.
Azt próbáltam ki jaja, csak a 307-es nemakart indulni, mindig fekete lett a képernyõ a töltés 1/3-nál...
A hangok jók jaja, de nekem is kell a magyar navigátor!😛
A hangok jók jaja, de nekem is kell a magyar navigátor!😛
#13856-est próbáld ki az nagyon jó és egyszerûen telepítható
nekem azért kell a magyar hang hogy mindig értsem mit mond, hogy merre meddig hová menjek 😛
Mondjuk én kicsomagoltam audio könyvtárba és hozzáraktam az újabb hangokat.
nekem azért kell a magyar hang hogy mindig értsem mit mond, hogy merre meddig hová menjek 😛
Mondjuk én kicsomagoltam audio könyvtárba és hozzáraktam az újabb hangokat.
A log.profilerbe meg hiába mentem el /Dirt,RBR.rFactor..stb./ játékonként,azon belül pályánként, azon belül autónként más más beállítás kell....<#falbav>#falbav>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Ugyan ez volt a bajom nekem is. /írtam régebben / Nem találom a kormánnyal azt a középutat aszfalton , hogy : 1. vagy "beleragad" 2." tíz centivel az út felett megyek".
A ladát a multkor beraktam kiváncsi voltam rá, de nemment, aztán legyalultam, majd felrakom egyszer...
Az uj wrc-ket is kipróbáltam (307, ford, subaru, loeb citr...) más menüvel...de a 307-est nemtudtam kipróbálni, meg aztán csak kidobott, aztán a mitsu-val sem volt jó..legyalultam az egészet!
A magyar hang nekem azért kell, szoval amikor felülirtam a wrc mod hangját, eltünt a fütyülõs turbós hang is:s
Most egy ideig még vezetek így, tanulgatok, aztán jön a gyári alap gém better nélkül...vagy kitudja!
Mindenesetre az aszfaltra nézek majd valami beállitást! Köszi!
Az uj wrc-ket is kipróbáltam (307, ford, subaru, loeb citr...) más menüvel...de a 307-est nemtudtam kipróbálni, meg aztán csak kidobott, aztán a mitsu-val sem volt jó..legyalultam az egészet!
A magyar hang nekem azért kell, szoval amikor felülirtam a wrc mod hangját, eltünt a fütyülõs turbós hang is:s
Most egy ideig még vezetek így, tanulgatok, aztán jön a gyári alap gém better nélkül...vagy kitudja!
Mindenesetre az aszfaltra nézek majd valami beállitást! Köszi!
azért érdemes kipróbálni a grafikát és a hangokat is jól fel lehet tuningolni
néha csak lesek hogy milyen hangulata lett
persze a legfontosabb a beállítás
néha csak lesek hogy milyen hangulata lett
persze a legfontosabb a beállítás
Én most csak és kizárólag az alapdolgokat használom better fizikával, szoval huzhatta a száját, de az mindegy, rájött, hogy nemaz a lényeg!😊
Az aszfalthoz nézek valami jo beállitást, de az ausztrál gyors az most leköt, nagyon élvezem a 10km-est, csak a motorfék hiányzik nekem, de szinte mexoktam már igy!
A visszajátszások szerintem (is) jobbak a mostani "rallys" játékokhoz képest, életszerübb az autó viselkedése is, meg néha amikor csontkeresztbe beérkezik a kanyarba, aztán a másikba be egyíven...ááá, az nagyon király, ilyeneket akarok látni élõben is!
Hiába a látványos vezetés az nemugyanaz, mint az idõre autózás!:s
A dirt sajnos multiban elég íven autózásról szól mindenkinek, dehát ott az idõ a fontosabb persze! mindegy...
Az aszfalthoz nézek valami jo beállitást, de az ausztrál gyors az most leköt, nagyon élvezem a 10km-est, csak a motorfék hiányzik nekem, de szinte mexoktam már igy!
A visszajátszások szerintem (is) jobbak a mostani "rallys" játékokhoz képest, életszerübb az autó viselkedése is, meg néha amikor csontkeresztbe beérkezik a kanyarba, aztán a másikba be egyíven...ááá, az nagyon király, ilyeneket akarok látni élõben is!
Hiába a látványos vezetés az nemugyanaz, mint az idõre autózás!:s
A dirt sajnos multiban elég íven autózásról szól mindenkinek, dehát ott az idõ a fontosabb persze! mindegy...
én pont fordítva vagyok nekem a tarmac-os pályák mennek jobban
De próbáld ki a francia pályához van gravel-es verzió azzal hogy megy
Én felraktam aztán gyorsan töröltem végig csúszkáltam vele
Setupokat kipróbáltad?
Ja ha vmelyik teljes mód van fent hdr-el rbdll-es APP+P-vel akkor a grafika miatt nem nagyon húzhatta a száját fõleg az új pályatextúrákkal.
Mondjuk az amerikai pályák kivételek azok nekem grafikailag nem tetszettek.
De próbáld ki a francia pályához van gravel-es verzió azzal hogy megy
Én felraktam aztán gyorsan töröltem végig csúszkáltam vele
Setupokat kipróbáltad?
Ja ha vmelyik teljes mód van fent hdr-el rbdll-es APP+P-vel akkor a grafika miatt nem nagyon húzhatta a száját fõleg az új pályatextúrákkal.
Mondjuk az amerikai pályák kivételek azok nekem grafikailag nem tetszettek.
Na asszem elértem arra a szintre, hogy valamennyire kiismertem a toyotát, az ausztrál pályák a kedvenceim aztán az angol pályák, már majdnem mindegyik gyorson jobbvagyok a gyári idõktõl, márcsak a tempót kell fokozni, meg a féktávokat jobban megismerni!
De mostmár rendesen élvezem a gémet (better fizika), keveset idegeskedek már, kivéve az aszfaltos gyorsokat, azok valahogy nemakarnak menni, az elsõ fr. gyors 3:05, de egyszerüen nemakarja azt csinálni az auto, amit szeretnék, nemúgy mint a murván, ezt totál másképp kell kezelni, de szerintem a kormányt is átkell nekem hangolni az aszfalthoz, vagy nemtom, de menni fog eccetsak!<#idiota>#idiota>
Most már élvezem a vezetést ezzel a gémmel végre!
Az egyik x360-as cimborámnak megmutattam, hogy milyen játék ez, elõször csak húzta a graf. miatt a száját, de aztán látta, hogy mitkell, meg mennyire "technikásabb" a dörthöz vagy más autós gémhez képest, csak nézett, és rendesen szurkolt a 10.1km-es ausztrál gyorsot nézve!
Aztán csak annyit mondott, hogy jolenne ez neki is...stb.stb...lol!
De mostmár rendesen élvezem a gémet (better fizika), keveset idegeskedek már, kivéve az aszfaltos gyorsokat, azok valahogy nemakarnak menni, az elsõ fr. gyors 3:05, de egyszerüen nemakarja azt csinálni az auto, amit szeretnék, nemúgy mint a murván, ezt totál másképp kell kezelni, de szerintem a kormányt is átkell nekem hangolni az aszfalthoz, vagy nemtom, de menni fog eccetsak!<#idiota>#idiota>
Most már élvezem a vezetést ezzel a gémmel végre!
Az egyik x360-as cimborámnak megmutattam, hogy milyen játék ez, elõször csak húzta a graf. miatt a száját, de aztán látta, hogy mitkell, meg mennyire "technikásabb" a dörthöz vagy más autós gémhez képest, csak nézett, és rendesen szurkolt a 10.1km-es ausztrál gyorsot nézve!
Aztán csak annyit mondott, hogy jolenne ez neki is...stb.stb...lol!
Esküszöm neked már 100X végigolvastam /ki is nyomtattam/
www.smart-bus.hu
kösz,már próbálgatom ! Azért érdekes,hogy ami mükszik a dirtbe v. gtr. az nemjó RBR V. más.Ezzel azt akartam mondani,hogy minden játéknál különböznek a kormány beállítások /sõt,sokszor az adott játékon belül még autónként is/
A kormány beállításod /dirt-re/ megosztanád,kipróbálnám , hátha vmi. jó sül ki belõle !? /G25/
Én most próbálgatom az rFactor rally modját
Nekem megvan, de a kormányt bekell lõni oda is nemkicsit szerintem, mert kicsit gáz, de utána hasonlit tényleg valamiben a rallyhoz!
Csak az a sok töltés meg várakozás egy belépésig, meg a kilépés, mentés...nekem erre nincs idõm!<#idiota>#idiota>
Inkább türelmem...<#rolleyes>#rolleyes>
Csak az a sok töltés meg várakozás egy belépésig, meg a kilépés, mentés...nekem erre nincs idõm!<#idiota>#idiota>
Inkább türelmem...<#rolleyes>#rolleyes>
Engem is érdekelne,hogy mit találtál hozzá ?!
Nekem is tetszettek az egy pályái , de sajnos soha nem tudtam úgy beállítani a kormányt , hogy élvezetes legyen a vezetés
Az egyrõl beszéltem 😛
Szerintem sokkal jobb pályák vannak hozzá mint a 2-eshez és most nagyjából a fizikáját is rendberaktam, igaz 3-4 dolog kellett hozzá.
Szerintem sokkal jobb pályák vannak hozzá mint a 2-eshez és most nagyjából a fizikáját is rendberaktam, igaz 3-4 dolog kellett hozzá.
Az elöbb mentem én is a Dirt2-vel (remélem nem az 1-rõl beszéltél), de valahogy már nemtetszik az a játék, nemtud lekötni!
Ami van okosság a dirt-höz, beirod a topikjába pliz!?<#miaz>#miaz>
Ami van okosság a dirt-höz, beirod a topikjába pliz!?<#miaz>#miaz>
Pont az elöbb mentem vele énis, de nemt'ok még fizika manipülésönrõl!
Oda beírok az okosságokat?!Pliz<#rolleyes>#rolleyes>
Oda beírok az okosságokat?!Pliz<#rolleyes>#rolleyes>
Közben elkezdtem a Dirt-et is komolyabban -csak szólok ha valaki nem tudná annak fizikáját szintén lehet kicsit tuningolni -így már egész jó mondjuk arcade de használható-[/i
szval nemsemmi pályák vannak benne kár hogy nem lehet átrakni rbr-be szívesen elfogadnék párat
szval nemsemmi pályák vannak benne kár hogy nem lehet átrakni rbr-be szívesen elfogadnék párat
Még az is lehet, hogy szeretnék, de a magyar országos bajnokságon ezt használjuk, és ugye az eredeti pályákat. Igy most egyenlõre elég az.
Downhill!!
Ottott, a házaknál amikor a ház alja kõböl van vagy szikla vagy nemtom, 2es kanyarok visznek felfele pár 6-os után!
Ott állandóan kõmûvest, meg autószerelõt kell hivnom!<#crazya>#crazya>
Ott állandóan kõmûvest, meg autószerelõt kell hivnom!<#crazya>#crazya>
Ez hol van pontosan?
Én a házak között fosok mindig nehogy elakadjak mivel elõtte enyhe jobbosnál direkt füvön megyek átbaztán a végén az útelzárónál berántom jobbra és megint átvágom balra -ittt már mondja is- és elvileg lassítás nélkül be lehetne menni a falucska házai közé.
Én a házak között fosok mindig nehogy elakadjak mivel elõtte enyhe jobbosnál direkt füvön megyek átbaztán a végén az útelzárónál berántom jobbra és megint átvágom balra -ittt már mondja is- és elvileg lassítás nélkül be lehetne menni a falucska házai közé.
Jaja!(#13895)Thx<#alien2>#alien2>
Nekem egyszerüen az aszfalt nemakar sikerülni úgy, hogy nevágnám tetõre!
Az ausztrálon kezdem az elõzeteseket is rakni (néha sikerül is😛), de a 4-es kanyarokat állandóan elcseszem!
A franciában meg a 6-os kanyarok kinyirnak, meg az elsõ gyorson ott amikor "sima jobb" fal mentén be a sima balosba, aztán fal jobboldalt is...na ott kész, ott állandóan asszem elférek, aztán mégsem!
Meg a 2-es kanyaroknál is ha lemegyek kicsit a fûre ott kész, vége, aztán véletlenül alt+f4 lesz, nemtom hogyan!?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nekem egyszerüen az aszfalt nemakar sikerülni úgy, hogy nevágnám tetõre!
Az ausztrálon kezdem az elõzeteseket is rakni (néha sikerül is😛), de a 4-es kanyarokat állandóan elcseszem!
A franciában meg a 6-os kanyarok kinyirnak, meg az elsõ gyorson ott amikor "sima jobb" fal mentén be a sima balosba, aztán fal jobboldalt is...na ott kész, ott állandóan asszem elférek, aztán mégsem!
Meg a 2-es kanyaroknál is ha lemegyek kicsit a fûre ott kész, vége, aztán véletlenül alt+f4 lesz, nemtom hogyan!?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
rendes bajnokságon?
hotlapozók szerintem direkt arra a szakaszra gyártott setuppal mennek úgy, hogy már kivülrõl tudják a pályát
online bajnokságoknál direkt egységes fizika van és általában setupolni lehet
olasz
cseh
francia
és gondolom a magyar is saját fizikát használ
de én errõl egyenlõre csak olvastam egyenlõre az olaszon regisztráltam
hotlapozók szerintem direkt arra a szakaszra gyártott setuppal mennek úgy, hogy már kivülrõl tudják a pályát
online bajnokságoknál direkt egységes fizika van és általában setupolni lehet
olasz
cseh
francia
és gondolom a magyar is saját fizikát használ
de én errõl egyenlõre csak olvastam egyenlõre az olaszon regisztráltam
A magyar bajnokságon a magyar pluginnal megyünk..
Szerintem nagyából az alap fizika, kicsi modosításokkal.
És igy én van olyan szakasz ahol 20 at😄 Meg többet kapok.. És ez miért van?
Azért mert annyit mennek már azokon a pályákon hogy mindent kivûlrõl tudnak. Tudja pl, hogy a bucka után kicsit jobbra van egy kö, mellette 3 bokor az után egy kis vizmosás stb stb.. És igy ismeri az egész pályát. Tehát centire pontosan tud menni😄 Nem találgat. Én vagy 5 éve játszom vele, de még mindig nem ismerem az összes szakaszt😄
Szerintem nagyából az alap fizika, kicsi modosításokkal.
És igy én van olyan szakasz ahol 20 at😄 Meg többet kapok.. És ez miért van?
Azért mert annyit mennek már azokon a pályákon hogy mindent kivûlrõl tudnak. Tudja pl, hogy a bucka után kicsit jobbra van egy kö, mellette 3 bokor az után egy kis vizmosás stb stb.. És igy ismeri az egész pályát. Tehát centire pontosan tud menni😄 Nem találgat. Én vagy 5 éve játszom vele, de még mindig nem ismerem az összes szakaszt😄
Downhill!!