20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JUVEfun
    Ha az én autómnak ilyen fizikája lenne ?!
  • Breki33
    A bal oldali tartója van letörve csak most a fénykép erejéig beledugtam, hogy hol kéne állnia, a fenti képen látszik a másik ugyanilyen letört rugótartója meg az is amelyik még működik.

• Breki33
    pillanat lefotózom
  • Met
    Hogy néz ki a rugó?
  • Breki33
    ja ehhez hátha segít

nálam ezt írta a cars.ini-be

[Car07]
    CarName = Subaru Impreza WRC 06
    FileName = "Cars\impreza06\impreza06.sgc"
    IniFile = "Cars\impreza06\impreza06.ini"
    ShaderFile = "Cars\impreza06\impreza06_shaders.ini"
    ShaderSettings = "Cars\impreza06\impreza06_shader_settings"
    TexturePath = "Cars\impreza06\Textures\"
  • Breki33
    mi hogyan?

Ha a kamerár kérded fogtam és átraktam az olasz módból simán.

Csak az Atiwrc féle Subaruval volt gondom mert ott a kocsi elején lévő reflektorok is gondolom ebben vannak és az nem jelent meg jól, de azt hiszem sikerül megoldanom.

• Breki33
    mondjuk erre gondoltam, csak azt hittem van jobb bevált módszer :P
  • Breki33
    Az szerintem egy régebbi, ezeket nem célszerű keverni bár kezdetben nekem a francia és olasz egyben volt illetve mostis úgy van de az olaszt külön újraraktam.

Szval ezeknél célszerű külön rbr külön könyvtárakba és nem együtt akkor simán mennek.
  • gordon 24
    Hát goggleba írd be hogy rugókészítés/tök stb stb.

Én úgy találtam, Szekszárdon is tuti van vagy valahol a közelben.
  • Breki33
    Szekszárdon

De hogy tudom megkeresni, hogy van-e rugó készítő mester erre?
  • JUVEfun
    Én is hülye vagyok , most látom , hogy szekszárdi vagy ,bocsi
  • JUVEfun
    HOGYAN ???
  • gordon 24
    Nem tudom hol laksz, de van gyálon egy rugó készítő ember, aki simán csinál neked ilyen rugót.

De nem kell pont ő bármelyik ilyen rugó készítő szakember simán csinál. pár ezer ft és ráadásul jobb is lesz mint a gyári.

Keress rá a neten hogy a közeledbe hol van ilyen.

Vidd oda neki a töröttet simán megcsinálják. (nekem is volt hasonló, igaz nem pedál hanem bot váltó rugó) ahhoz is simán megcsinálták..
  • JUVEfun
    PC bontó : VI.ker.Klauzár utca
  • JUVEfun
    Van egy olyan progi ,hogy RBR mod .Ebbe te választod,hogy melyik pluginnal játszol /olasz ,cseh stb./ Akkor így fennt lehet egyszerre mindegyik ???? /vagy rosszul gondolom ?/
  • JUVEfun
    Bár ilyen egyszerű lenne ! Nekem cockpitem van és azon mindennek működni kéne és ez még csak az eleje....
  • Breki33
    próbáld meg xp módban vagy manuálisan cseh oldalról leszedve fizikát és a kocsit

de akár xp-n felrakod akkor is tudod utánna használni
  • Breki33
    francba szétszedtem és valóban mindkét pedálnál letört a rugó egyik fele ezért csak egyik oldalon tart, csoda hogy eddig valamennyire tudtam vele menni

gondolom ilyen rugót nem lehet külön kapni
  • Met
    felraktam a telepítős oldalról a 06-os Subarut, de a parancssoros ablaknál ki írja, hogy a modini.exe (lehet nem ez a neve, a cars mappába tenné) nem futtatható a 64 bites winen

létezik ebből olyan ami fut 64 bitesen?
  • Breki33
    Ilyen a pedál

• Breki33
    Azt tudom,használom is
    de én olyat kerestem ami pl a colinoknál van, hogy a szélén van egy csík ahol látod, hogy hol tartasz.
  • Breki33
    Na van egy jó és egy rossz hírem

A jó az, hogy simán át lehet rakni a kamerát és jól is működik

A rossz az, hogy a Hradek teszt közepén egyszercsak elszállt a Sidewinderem fékpedálja, nem lehet érezni mennyire nyomom be szinte semmi ellenállása sincs szerencsére visszajön, de nagyon nehéz így vezetni.

Logitech-nél olvastam ilyenről, hogy ott SQUASH LABDA-t kell belenyomni és akkor jó lesz.

De hogy ez Microsoft Sidewindernél jó-e?

Ha valakinek van ötlete vagy leírása erről szívesen venném , francba hogy pont most kell elromlania.
  • ajem kisa
    Emberünk nagyokat tekerget a kormányán, meg agyig huzatja a verdát!
    Valaki itt irta nemolyan rég, hogyha villan a 2 piros, simán mehet a köv. fokozatba, és igaz is, mert gyorsabb igy!

Amugy Breki a multkor kerestél olyan hottyíjjjákot, ami mutatja a hátralévő távot a szakaszon!?
    Ha fullos a kijelződ, akkor a megtett km, és a hátralévőt is mutatja alatta!
  • bertino
    hát én ilyen nem fixen tartott kormánnyal és váltóval az életbe nem tudnék vezetni.
  • Breki33
    köszönöm, megkaptam az e-mailt

Támadt egy ötletem az olaszból ahol szerintem legjobbak a kameranézetek át kéne rakni a cseh-be, hogy pl ilyen motorháztetős legyen

• Breki33
    Pedig másikon nem látlak még kettő van a többi más kategória volt
  • Breki33
    a Rally School -kívételével pont ezeket nem szeretem, de gratula
  • gordon 24
    Wazzz:D Ma befejeztem első OB futamom:D

18 szakasz Japán és egy egy Amerikai pályán. Fasza volt:D

Idő eredményem az majd hétfőn derül ki, de megnézhetitek a stage eredményeket külön is:D

Ime:

ob 6.
  • ajem kisa
    Nemhiszem, hogy ezlett volna az, mert neked xsara volt, nekem meg skoda 120GLX (fabia wrc inkább)!

Juvefun mi a baj a gépeddel? Ujraraktad a rendszert, meg mindent?
    Az rbr + a modok 20 perc talán, aztán gogogo!
  • Breki33
    Én meg téged irigyellek ezért :P
  • Breki33
    Mármint hol hozol be?

Itt

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=fbf0a6e2ed95831e01d7618c2584f79c

Ezen nem mentem jól volt egy esős verseny ahol sztem nem jó gumit tettem fel és szinte minden kanyarban megcsúsztam.

De ez nem most volt hanem még hatkor azóta már nyertem másik versenyen.
  • JUVEfun
    Tudnád,hogy irigyellek,én még mindig a gépemmel szenvedek . Már több napja nem mentem és nagyon hiányzik
  • ajem kisa
    Egyre jobban "megy" a vezetés, nagyon beleélem magamat a versenyzésbe!:D
    Most mentem 6 gyorson (2 ebből feladás lett:s) a Liptakov meg a többin...nagyon adrenalinos volt, ha nemesek ki azon a 2 gyorson, behozlak simán Breki!
    Mondjuk volt olyan időmérő, hogy az első 2-nél elötted voltam Breki, aztán a 3.-ra 35mp volt az előnyöd...(én nembuktam addig), de nyomtam a gázt!:)
    Néha amikor betévedek olyan futamokra, hogy nemir ki semmit (gondolom egyedül vagyok a kategóriában), aztán az utsó időmérőnél meg 2. vagyok!
  • JUVEfun
    Bocs még csak most küldtem ! Főként sporttal foglalkozom . '10 év MTI után ,:autósport, F1 , jelenleg MLSZ alkalmazottként F O C I
  • Breki33
    nem kaptam e-mailt biztos jó helyre küldted?
  • Breki33
    mert érdekel a fotózás -van is egy tükörreflexes gépem-, és nagyra becsülöm a jó fotósokat
  • JUVEfun
  • JUVEfun
    Tényleg ! Miért ?
  • Breki33
    nanamitatsuki :-)
  • Breki33
    köszi

te tényleg fotóriporter vagy?