20179
-
-
#15275 Ez érdekes, nálam se az oldal se az online nem megy -
#15274 most jöttem le onnan -
#15273 És az online se megy most......
korábban olvastam vmi szervercseréről lehet az van most -
#15272 nektek működik most a rbr.onlineracing.cz ? -
#15271 Ezt próbáld meg
"Pedal Tips
1. If you have problem with accelerater and brakes being on full on only half pedal, in the filter settings make sure both curvatures are half way full of red bars or there abouts and do this for the digital filters too. " -
#15270 Na viszont úgy néz ki, hogy az enyémet sikerült megcsinálnunk két órai munkával készítettünk két új rugót és úgy néz ki most jó a gáz is jó lett a fék meg még hozzá képest is felkeményedett.
Szval ha játékban is jó lesz akkor úgy néz ki még jobb is lesz mint amilyen eredetileg volt, mintha direkt felkeményítettem volna a féket. -
#15269 A "csodás" G25 is szar?:D -
#15268 Viszont most megnéztem, nekem sem jó a gáz pedálútja.. :( már félúton padlógáz.. -
#15267 Nekem is "modding" a fékem, én egy sima gumit raktam a rugó közé ahoyg pointer írta 23x10x10mm-et írt de nekem sikerült egy henger alakú gumit belevarázsolni, ja egyébként G25m van
-
#15266 Gondolom akkor ilyen kell
http://www.sportszert.hu/detail/Squash/Squash_labda/Pro_s_Pro_squash_labda_extra_lassu -
#15265 Na meg van a labda trükk
"A jó köridő elérésének a kulcsa a megfelelő fékezés! Ehhez azonban nagyon precízen kell érezni a tapadás és csúszáspontokat, valamint a fékpedál adagolását, ami azért a középkategóriás kormányok köreiben is hagy jócskán kívánni valót maga után. Ezen segíthet a fékpedál felkeményítése, melyre egy igen leleményes - ám de roppant egyszerű - megoldás, ha belegyömöszölünk egy Squash labdád (a legpuhábbik, ügyesebb játékosoknak való verziót) a fékpedál mögötti/alatti vájatba. Egy csavart sem kell hozzá kilazítanunk, pont befér - kis "meggyőzéssel" ugyan - a gumilabda a Logitech DFP és DFGT pedálsetjébe, de gondolom hasonló módon alkalmazható a Momo, vagy az Ex típusok esetében is és bármikor ki is szerelhető. Eme "modding"-nak köszönhetően keményebb és jobban adagolható/érezhető fékpedált kapunk eredményül. Érdemes utána részletesebben bekalibrálni a fékpedált, amiről majd később esik szó." -
#15264 Másik fórumon kérdezik megkérdem itt hátha valaki tudja rá a választ
"Ja amit meg én akartam kérdezni lemaradt. Tud valaki megoldást arra hogy a gázpedál kb. 2cm-es benyomására full gázon van? Azt hogy állitsak a filteren azt hagyjuk, teljesen hatástalan csak nem lineárisan hanem parabólikusan emelkedik, de ugyanazon a ponton éri el a teljes fordulatot. Számomra ez így élvezhetetlen, :( még a dirt2-ben is jobb, a pedálút 80-90%-nál van a teljes fordulat pedig az nem is szim. Pedig pont ezért vettem G25-öt :W ez volt a problémám az előzővel is! :O Valami ini-t kellene szerkeszteni talán, de melyiket?" -
#15263 Liptakovon egyszer volt úgy, hogy indultam mentem pár métert aztán oldalról belekolcoltam a farakásra és kiestem.
Mondjuk tegnap esőben viszonylag jó idővel végigmentem.
Látom erősen jössz fel a rankon :) -
#15262 Jólvan, nem csak én vagyok ilyen peches:)
Nekem Liptakovnál a farakás volt útban xD, onnan még kb 10méter lett volna.. -
#15261 okés az jó lesz -
#15260 Ez is cseh, de itt már háromnegyede bent van, csak ott az a hülye kő -
#15259 "EGY KIS KEDV CSINÁLÓ":
-
#15258 Velük van kapcsolatunk és úgy ingyen van.. -
#15257 Nekem tegnap az egyik Cseh gyors végén 1méterre! :)
Kigyulladtam!:D -
#15256 Jól néz ki ez a Skoda
-
#15255 Robbant le vkinek a kocsija ennyivel a cél előtt?
-
#15254 Népújság?
Az elvileg jó -
#15253 Oké holnap szétszedem és lemérem, de ma még megyek vele -
#15252 -
#15251 Tolna Megyei Krónika -
#15250 ezeket kell nekik megmutatni, hogy lássák van e hasonló vagy gyártani kell -
#15249 Erre nincs szükség az egyik rugó egyenlőre jól tartja csak sokkal könnyebb benyomni, de a féket most a labdával vmennyire megoldottam
a rugóm hasonló a rajzon lévődhöz csak nekem sűrűbben van és a végén van két-három centis egyenes rész két oldalon. Meg a tetején egy leszorító fül amit a csavar tart ami látható is a képen. -
#15248 tudom szoktam játszani melyik is a egpuhább a sárga pontos? -
#15247 Lehet
klikk -
#15246 persze de milyen szerkesztőségbe? :P -
#15245 Hétfőn megkérdezem neked a PC bontót / ők ilyesmit is bontanak / és ha van lepostázom neked a szerkesztőségbe , ha neked jó -
#15244 Privit lehet neki küldeni ? -
#15243 Vigyázz sokféle squash labda van ! Ne a legkeményebbet ! -
#15242 Ja, ideiglenes megoldásként befőttes gumival hozzá rögzítheted a lábfejedhez a pedált :)
Persze akkor a rugóra nincs szükség -
#15241 Igen, szedd szét még jobban, hogy lehessen látni hogy néz ki a rugó.
Ilyen képet küldtem nekik
Hasonló paraméterekkel volt 180Ft-ért, vagy ha az nem lett volna jó akkor 1500+ÁFA/db-ért legyártották volna -
#15240 pontosan így van
De ki csinálná meg?
Én a Dirt2-es topicban javasolt rendszert ajánlanám újra.
És lehet kéne egy új házigazda vagy a mostaninak szólni. -
#15239 Köszi, megnéztem sajnos semelyik
A fényképet úgy érted, hogy még jobban szedjem szét?
Egyik rugó sem ép mindegyiknek a jobb oldali leszorítós része jó.
Neked mennyibe került és milyen paraméterit mérted átmérő szélesség?
Közben visszacsavartam és találtam egy olyan összenyomható labdát amivel pl strandon szoktak játszani kipróbálom úgy, hogy azt beledugom a résbe hátha úgy jó lesz, aztán majd veszek squash labdát, mondjuk ez csak ideiglenes megoldás lehet gondolom kérdés meddig bírja a rugó másik fele, meg milyen lesz így.
De ma jön hozzám egy karosszérialakatos őis megnézi holnap meg viszem egy ezermesterhez hátha tud vele vmit kezdeni, de a rugót mindenképpen szeretném beszerezni. -
#15238 Kellene csinálni F.A.Q-t ! Csak a házigazda csinálhat vagy szólni kell a modiknak ??? -
#15237 Nézd meg itt mi van hozzád közel.
Ha nincs a közeledben akkor írj nekik
Fényképezd le a még ép rugót mérd le mindenféle paraméterét, írd rá a képre és küld el nekik, megmondják van e nekik olyan vagy hasonló (én is ezt csináltam) azt is megmondják mennyibe kerül.
Ha van nekik de nem jársz Pesten akkor elintézzük, hogy lekerüljön hozzád a cucc