Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
na én annó 42-45 körül, de most csak 50-et bár volt olyan, hogy elsõ szakaszon 8 másodpercel jobb voltam, de akkor már nem merem úgy nyomni meg csúsztatni, fõleg mert az olaszban úgy van kis ütközés aztán már leís áll a kocsi

Én imádom az aszfaltot már Colin 2-ben a francián hotlapoztam meg az olaszt szerettem.

Egyébként franciába is lehet gravelt rakni, de szerintem akkor az idõ is változik.
maffioso
azért mert egyszerre postoltunk és kiütöttél

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
igen de több éves a mentésem és championshipben 31et mentem aztán azota azt mutatja, de most is csak 39et tudtam bár az nayon gyatra volt, vannak benne szoptatos részek, az aszfaltot énse szeretem annyira benne

Breki33
sorry nem tudom miért rakta be kétszer ugyanazt elvileg ez nemis lehetne az sg-n 😛
Breki33
Motorháztetõrõl

Breki33
igen azt hittem azt kérded

amúgy 2:44 körül van azt hiszem, de ezt mindenki maga is látja
Breki33
Ez a cseh mód ezekkel az új pályákkal amikn akarok versenyezni

ilyen belülrõl vagyis lökhárítórol

maffioso
azt mondtad az az olasz modban van

Breki33
Ez nem a massmód?

Annál van hasonló érzésem, hogy nehezebb kocsi könyebben fékezhetõ, de nagyobb tömeg miatt lasabban reagál, viszont kevésbé csúszkál.

És mennyit tudsz a francia 1-en?

Direkt a most kezdõket kérdezem mert tudom régebben volt itt ilyen verseny és ott 2:33 körüli idõk is voltak.
Breki33
írtam

"ott 2:33-as idõ van"
JUVEfun
Nekem aszfalton úgy ragad , hogy nem is tudom csúsztatni a kanyarokat és erõ kell a kormányhoz is , miközben váltani is kéne , a kézifékrõl nem is beszélve./van még bõven mit tanulnom/

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Ezek szerint csak összejött a H váltó ?

maffioso
azon mennyi a stage rekord?

ez mi ez a mod? ez kva jó

ajem kisa
Nemmegyek aszfalton, egyszerüen nemmegy, a kéziféket nemtudom odarakni ahol esetleg jolenne, mert a H váltót használom, a kézifék pedig valamelyik gomb a kormányon, de egyik sem esik kézre, nemtudom, hogy ki, hogy csinálja, de engem márcsak ez a faxom krézifake zavar, hogy egy gomb!
Esetleg, ha a pillangóval váltok akkor jolehet a bot kéziféknek, de egyenlõre a vezetést tanulom, és azért vettem ezt a kormányt, hogy lehessen messzebbrakni a váltót, és lehessen használni is, de mostmég azért kell a H váltó, mert mivel soxor csuszkálok ide-oda, szerintem indulásnál azért gyorsabb a H váltóval 5.6.-bol beszurni az 1-est (kicsúszás után), mig visszaváltogatni a pillangóval, ráadásul a hátramenetetbe ugye (nekem még kell az is😛)!
Van valami tipp arra, hogy hogy lehet beinditani a verdát egybõl ha leáll?!
Mert kikapcsoltam a kuplung segitséget, és igy amikor leáll (kuplung mellett is elõfordul kicsúszásnál), csak harmadikra indul be átlagban!

Breki33
Nekem az aszfaltosok jobban tetszenek.

De ugye mondjuk angolt és ausztrált is lehet aszfaltossá tenni

Nekem a bajnokságban az Usa-s futam nem tetszett, kicsit unalmasnak tûnt, meg nem olyan a grafika.

Esetleg próbáld meg a Francia 1-est mennyit tudsz rajta menni.

Ha ott egybõl stage rekord-ot döntesz akkor jobb vagy nálam 😊

Mondjuk az olaszban a stage rekord is jobb ott 2:33-as idõ van.
Breki33
Én inkább a cseh-en szeretnék indulni, hogy mehessek ilyen pályákon amit csak online lehet

Ha esetleg mást is érdekel megpróbálhatnánk egy sg-s futamot ott

Egyébként próbáltam egy videót készíteni a mostani hangokról nálam, de vmiért nem veszi fel rendesen a hangokat nálam a fraps

ajem kisa
Köszi átnézem!
Igen a stage r.-re gondoltam de az aszfaltot nemtudom vezetni, mostmég az ausztrál+angliai gyorsokat kenem csak, a japán az veszett...majd idõvel!
Az ausztrálban a 10.1km-es a kedvence, 2 tetõvel megelõztem a s.r.-t!lol

Breki33
Megadott idõn mit értesz?

Az adott stage rekordot?
Ez érdekes, mert én már legalábbis aszfalton tudok olasz francia cseh fizikával menni, viszont ha jól értem a megadott idõt akkor idõpen nem vagyok gyorsabb. Fl a francia 1-en én 10 másodpercre vagyok a körrekordtól-de azis érdekes, hogy ahogy a pcdome rbr fórumában visszaolvastam a saját korábbi idõmtõl is.

De látok ott 2:33-as idõket is azt megközelítenem is nehéz pillanatnyilag.

Szval lehet, hogy fura lesz, hogy én ajánlom, de próbálj ki setup packokat, én eddig fõleg a KSP-s setup-okat használtam, de itt egy bõvebb

http://www.simracingworld.com/files/download/1936-setup-pack/

Setuplás már komoly tudomány volt errõl vhol részletesebb leírás.
ajem kisa
Menni fog az, nekem a momo után teljesen olyan, mintha elõröl kezdeném az egészet a g25-el, de szombat óta ma sikerült hamarabb beérnem a megadott idõtöl!
A visszajátszásból tényleg lehet tanulni, rájössz, hogy hol tudsz bõven gyorsabb lenni!
Egy jó beállitást azért megkéne csinálni, a rugókkal kezdtem el játszani az ausztrál pályán, mivel murvás, kicsit magasabbra emeltem, de annyit sikerült még csak tapasztalnom, hogy semmit!😊
Amugy a better mod-al megyek, ezzel legalább sikerül is valami, a többivel képtelenvagyok beérni törés nélkül!:S

én egyelõre csak tanulnék a tapasztaltabbaktól. egyelõre ilyen 10 mp hátrányokkal érek be a célba HA beérek. még nagyon bénán tolom, úgyhogy valószínûleg utolsó lennék 😊

maffioso
én is gondolkoztam hasonlon de én inkább valamiféle topik bajnokságra gondoltam, ugy mindenki gyorsan tudna fejlõdni ha hajtaná a versenyszellem, és jo is lenne

Na, arra gondoltam, hogy lehetne valami "oktató" szerûség. Egyszerû lenne az egész. Mindenkinek lenne mondjuk 3 napja 1 videóra. Az lenne a lényeg, hogyha játszol, akkor a legjobban sikerült menetedet az adott pályán felveszed frapsal vagy akármivel. Mod nincs megadva, mindenki azzal tolja amivel akarja. Így könnyen találhatunk jó sound modokat, autó, esetleg pálya modokat. Úgy gondoltam, hogy minden pályán végigmehetnénk... ha esetleg lát benne valaki fantáziát, az írja le. Ez csak 1 ötlet, pörögne a topik, lenne sok jó RBR videó, meg végre látnánk hogy hogyan vezet a másik

pajti
<#eljen>Egyébként nagyon zsíros a videó! <#ijedt> Nem csak a felbontás f@sza, de még FPSbõl is van bõven, az ilyen munkákat szeretem😊

pajti
Van egy ötletem arról, hogy hogyan dobhatnánk fel a topikot. Holnap leírom aztán várom a visszajelzéseket róla 😊

JUVEfun
Csak azt sajnálom , hogy zenét vágnak alá ! Szívesebben hallanám , hogy másnál milyenek a játékban a hangok :motor.-fék,-navi,-környezet ,- stb...

Breki33
De ugye akkor ez 16:10-es ahhoz ajánlom ezeket elolvasni

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fforum.rallyesim.fr%2Fviewtopic.php%3Ff%3D38%26t%3D510&sl=fr&tl=hu

http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Richard_Burns_Rally

HSWS-rõl

"Idézet (caratyuska @ 2008. aug. 31., vasárnap - 19:37)
hogy tudnék 16:10-et, meg 1680x1050-es felbontást belevarázsolni?

Csak nem vettél egy ilyen modern új szabványú 16:10-es monitort? eek.gif
Sajnos rossz hírem van, mert a játék ilyen képarányú felbontást nem támogat, így mindig torz lesz a képed. Ha a monitor menüjében engedi bizonyos normál felbontásokon (pl.: 1280x960) összehúzni a képet, akkor jobbra balra fekete csíkkal még normális képaránnyal játszhatsz.

/OFF
nem értem a monitor gyártókat mire jó ez. A TV-knél a wide szabvány a 16:9, akkor most mi a f@sznak szórakoznak a 16:10-el? Nevetséges, hogy még egy wide monitoron is alul felül csík van a filmeken. Én már annak idején azért is haragudtam, amikor a 4:3 mellett a nagyobb TFT-knél behozták az 5:4-et ami a wide további ellentéte és szerintem már az is egy fölösleges képarány volt, erre most meg ahelyett, hogy a filmes világban már lassan elfogadottá vált 16:9 helyett jönnek egy ilyen baromsággal, hogy 16:10"
Breki33
nem egészen értem, hogy mi írja át a felbontást
én sokszor állítgatom mert a monitor 1600*1200-öt tud a TV pedig HD felbontást.

Mikor véletlen úgy hagyom és monitoron indítanám HD-ben akkor csak kiírja, hogy oppá ezzel nem megy, de nem írt át semmit.

Aztán ha visszaírom akkor teljesen jó
Breki33
Az nemsemmi, hogy amikor kijön a faluból a francia 1-en jobbra fordulás után van az a szadi kis balkanyar már az erdõnél, na ott õ csúsztatva megy én meg mindig fosok és erõsen lassítva veszem be mert jobb oldalt van egy kis fa azon jópárszor fennakadtam, ha nagy volt a lendület.
Breki33
látom már megy a Flash beszúrás

Nekem ez tetszik nagyon, ahogy megy a srác õ egyébként magyar másik fórumon láttam is a linkjét.

Breki33
Nah sikerült berakni az olaszba a geuger pluginos kijelzõt

Már csak a magyar itiánert kéne ami érdekes mert sikerült is mentem egy szakaszt teljesen magyar hang mondom oké ez is megvan, de nyomtam egy restartot és utánna megint olasz lett kivéve az indulunkat.

De nem értem mi írja vissza olaszra mikor bent vagyok a játékban és én csak újraindítom az adott szakaszt . Fura kicsit.
maffioso
jo igaz, nekem is szar napom volt, azota kiittam magam😄

Igen olyan felbontás kéne de ha beírom az inibe akkor visszaállítja úgyhogy azért kell mellé az modocska.

JUVEfun

Breki33
Egyébként az olasz módban nagyon jó belsõ nézetes kamerák vannak

A franciában is vannak jók, de az olasznál szinte mindegyik jó nekem

<#finom><#eljen><#wave>
Breki33
Most neked ilyen felbontás kéne?

Width=1680
Height=1050

Ez az a mod nem igazán mod csak ilyen kis csinosítás. Egyébként újra telepítettem a játékot és most sem tökéletes, de már legalább tudok vele játszani úgyhogy nem tudom mi lehet vele. Ja és az RichardBurnsRally.ini-ben ugyanez van nekem is. Köszi a segítséget!

Breki33
Játszik valaki innen a cseh-en online?

Ki szeretném próbálni a cseh pályákat, de érdekelne ha bemegyek és ott szép kezdõ szinten megyegetek akkor nem vágnak ki?
Breki33
Ma egyébként tényleg voltam arrogáns mikor pl erre válaszoltam

"...amúgy a valódi rallit hiányolva megnéztem az RBR-t, de szegényke nagyon idejétmúlt, igen rusnya. nem lesz abból valami új rész? egyáltalán, nem lesz esetleg valamikor egy rendes ralli játék? nem vagyok mostanában otthon a témában."

Na erre tényleg úgy válaszoltam, de azt-is megbántam.
Breki33
csak sima kérdés volt azt hittem máshol még írnak ilyesmit amit nem vettem észre

Ebben a hangsúlyos dologban nagyon egyetértek.

gordon 24
Én egyébként most tényleg nem értem mi a bajod.. Nem beszólni akart neked! Felesleg igy felhergelned magad.

Egy egyszerû kérdés volt, hogy hol dicsirék a vezetést?

És ezt nem úgy kell érteni, hogy te vagy egy fasz,, hogy hülyeséget írsz, hanem pl mi is szivesen elolvasnánk ha te megtaláltad.

Szóval nyugi, ezért szar a forum.. Mivel nem látod, milyen hangsúlyban meg mit kérdez.

Downhill!!

maffioso
-.- najo hagyjuk belõled elegem van meg a tudálékos szarságaidbol pont a végére és kész

Breki33
ebben mi volt arrogáns??????

semmi
maffioso
elnéztem valoban, a great work és az impressive-t, de felejtsd el ezt az arrogáns stilust légyszives

Breki33
hol dicsérik itt a vezetést?????
maffioso
itt igazábol a vezetést dicsérik nagyon, amugy nem rossz pálya csak szerintem nagyon megkell tanulni rajta a dolgokat, mert televan meglepetéssel

Breki33
Ja igen megvan

itt nagyon dicsérik

http://www.youtube.com/watch?v=FhtUyhbKw7Q
Breki33
A pribram-okon mentem , de ott egy városkában kellett körözni
Breki33
most nem a HDR-t kérdem azt én raktam be

SSE ugye az utasításkészletet támogatja a NoSSE meg ahhoz van ha valakinek nem menne, de mostmár gondolom mindenkinek megy

Azt a módot kérdeztem amire ezt írtad
"Ha felrakom azt a modot amivel 1680x1050-ben lehet játszani"

Én egyébként jelenleg pont XP SP3-on játszok méghozzá telepítés nélkül csak egy reg file-t futtatva és simán megy.

Esetleg nézd meg mi van a RichardBurnsRally.ini-ben mi van.

Nekem ez van benne

ConstantForceMultiplier = -60
Depth = 32
ForceFeedback = true
Fullscreen = true
MinDepthBits = 24
MinStencilBits = 8
ParticleQuality = high
RenderCarShadow = true
RenderQuality = high
RunIntro = true
RunStartup = false