20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JUVEfun
    HANG:
  • JUVEfun
    Elküldtem emailba
  • Breki33
    azt mondják :P
  • Met
    Holnap megyek pár kört, a korábban linkelt telepítős autók mind mennek a csehen?
  • Breki33
    Ezt keresném, sajna a rapidshare-s link már nem működik

• Breki33
    Nagyon érdekes dolog történt kipróbáltam a Subaru Impreza-t és ezen a pályán kétszer is az volt, hogy megyek teljesen egyenes úton (a képwn jobbra) egyszercsak mintha falnak mennék megáll a kocsi és kiírja ezt

De mi a francért, semmi akadály nincs az úton eddig még sosem tapasztaltam ilyet. Vagy egyszercsak leesett a lökhárító és abban akadhattam el?

• Breki33
    Kipróbáltam ezt a Abarth Grande Punto S2000-t shakedownban a cote-n, de hát ez tök lassan megy nem tudom hogy tudnak vele 2:34-et, de szereztem hozzá setup-ot megpróbálom még azzal
  • JUVEfun
    "gyári rally autókba 540fok a bevállt".
  • pajti
    Fúú, ezt nagyon elb@sztam. :D
  • Breki33
    Ez

• pajti
    A Csehek miért csak 605°-ot engednek kormányszögnek?!? pl. a P207 S2000
  • pajti
    Bocs de azt még nem néztem. Nincs fent a Subi 2006:(
    Csak annyi időm meg kedvem van hogy gyorsan nyomok egy tourt aztán elég is nekem az a félóra :I
  • pajti
    Melyik is volt ez ?
    Meló után fáradt vagyok, sokat hibáztam.Néha egész jól elkaptam a ritmust .. De volt olyan is hogy az első helyről estem ki.. nem hittem el :( pech
  • Breki33
    És amit Subaru-hoz küldtem tesztelni?
  • pajti
    Már írtam korábban, S2000ben nekem bejön a Peugeot 207, csak setup kéne.
  • Breki33
    Tehát ezt

Subaru Impreza n12

http://revoklatovy.tym.cz/index.php/install-car/doc_download/55-subaru-impreza-n12.html

és ezt

Fiat Grande Punto Abarth s2000

http://revoklatovy.tym.cz/index.php/install-car/doc_download/76-fiat-grande-punto-abarth-s2000.html

DE akkor még kéne ilyen is

Mitsubishi Lancer evo 9 n4

http://revoklatovy.tym.cz/index.php/install-car/doc_download/34-mitsubishi-lancer-evo-9-n4.html
  • Smicy2
    rakj be egy N12-es Subarut és egy S2000-est
  • Breki33
    Még azon filózom, hogy be kéne raknom egy nem WRC kocsit is mert sokszor azért nem enged be valahová mert nincs megfelelő kocsi.

Csak ugye nem elég egy mert ide ez kell oda meg az stb.

Meg WRC-ben már benne vagyok végre az 500 között a többiben meg szerintem még alig mentem aztis csak próbaképpen, setupom sincs annyi mint WRC-hez.
  • Breki33
    Azért Hradekon is lehet parázni mikor 4-esbe zúgsz le az erdőbe jön egy enyhe balkanyar ahol kétoldalt fák kis hiba és megcsúszol, ha bevetted rögtön gyorsíthatsz de 150 méter után jön egy erős jobbos amit elvileg kézifékkel kell bevenni, de aztán rögtön megint gyorsítani és már fullon átmenni az útépítésen, tudva hogy jön egy balkanyar.

Én azokat a gravelosokat nem szeretem amikor az út szegélye ilyen magasabb fal vagy úgy kell erdőben menni hogy egyik oldalt szakadék másik oldalon meredekebb fal és állandó kanyargás.

Az angol gravel már jó nekem, de ezt az asztrált meg még az amerikait nem szeretem. Ja és a japánból is inkább csak azt amin hosszabb ideig van rendes út és nem csak balkanyar + rögtön jobbkanyar stb.

Tehát gravelból is azok tetszenek ahol tényleg lehet menni nem kell állandóan visszavenni.
  • ajem kisa
    Jajjdejó meccsek vannak a murvákon srácok!
    150-el keresztbe a fák közt nagyon zsííír!
    Benned van a para, engem ez jobban feldob most, mint az aszfalt!
    Lehethogy azért, mert többet lehet hibázni, korigálni, de nagytempónál ha tudod kezelni az autódat, igy online nagyon jó!
  • JUVEfun
  • Breki33
    Én pedig pont írni akartam, hogy mióta cccleanert futtattam eltűntek a fagyások lekopogom de tegnap és ma hibátlanul ment, bár énis úgy mennék :-)

Most volt Sipirkakim II negyedik voltam erre egy jobbos kanyarban kisodródtam
    de csak épphogy, meg is fogtam simán mennék tovább de hülye fotósa nem ott ugrál így újrainditott, mikor meg be akartam hozni öbbek kockáztattam és vége előtt párszáu méterrel kisodródtam egy bokorba kb 20-30-al nekicsúsztam erre retire lett...
  • ajem kisa
    Tessék! ;)
  • JUVEfun
    Ááá. Breki : Összedőlt a rendszerem,teljesen újra kellett raknom /Win7/. Számít ,mit milyen sorrendbe rakok fel ? Ha igen leírnád , kezdve az alapjátéktól+2010+carpack +patchek+cseh plugin .Olyan rég raktam fel,hogy elfelejtettem,nem látok az idegtől pont most kezdtek összeállni a dolgok . Amúgy ez a +CCcleaner /#15155/-vágta haza (nincs kedvem most ezer oldalt visszaolvasni)Ha megteszed ,ako előre is kösz /küldheted mailba is , hátha vkit itt zavar/
  • ajem kisa
    Áááá, most mentem egy nagyon jót murván 7/8 első, az utsóban meg kis kocc egy halálvékony fának, és "retire"!:S
    Jó, mondjuk nemvoltunk csak ketten wrc-vel, de volt S1600 is...és a lexarabb, hogy a végeredményt nemláttam, ez olyan kiábrándító!
  • Breki33
    De kiafene ez a Bombus?

Nemis láttam a nevét mostmeg hirtelen ő az első?? :P

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=8a2bafc415ad332aabd80cc50a9a8fbd
  • Breki33
    nemsemmi verseny volt
  • Breki33
    Gratulálok nemsemmi verseny bolt

Látom be vállt a setup simán jobbakat mentél én meg az elején mindenben elakadtam Francián meg egy hajtűnél állítólag levágtam +15 perc egy Hradeken egy gumiban amiben még sosem akart el talán senki sikerült alig tudtam továbbmenni tolatással.

Aztán gondolom pár helyen eldobtad az autót ezzel tök izgalmassá tetted, az utolsó szakaszon az utolsó két kilométeren alig ment az autóm arra koncentráltam, hogy beérjek időt látva azt hittem simán nyertél nemis értem elvileg 22 másodperc előnyöm volt csak.

• Breki33
    HD video a pályáról

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=357
  • Breki33
    Remélem március 15 után már játszhatunk vele
  • Breki33
    Szerencsére nekem elég volt újraindítani

valószínűleg azért volt mert előtte kipróbáltam ezt a pályát

• ikim
    nálam is volt ilyen...újra kellett telepíteni a cseh plugin-t...és utána jó volt.
  • Breki33
    Másnál is olyan most hogy bemegy egy versenybe rámegy a start-ra és semmi?

Kocsit setup-ot mindent tudok állítani, de a verseny nem indul
  • Breki33
    nem
  • pajti
  • GPx8
    Látom a Cseh puliginban, hogy sok "teszt" bajnokságot indítanak. Bárki indíthat ilyet?
  • Breki33
    Hmmmmmmmmmmmm készülnek itt még finom dolgok

• Breki33
    Látom ezen most sokan vannak innen :-)

[>-] CZECH TRACKS

Required licences Default Licence (all drivers)

Date from 23:59 25.2.2010
    Date to 23:59 3.3.2010
    Tournament description Hradek 1, 2 + Liptakov 1, 2 + Stryckovy - Zadni Porici + Osli - Stryckovy | No SuperRally, drive carefully :)
  • Breki33
    Tiszta Dirt 1

• Breki33
    Bocsi a méretért

link