Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
A Cote d'Ambroz 2-n mennyi az alap stage rekord?

Most mentem ott elõször manuális váltóval és csodálkoztem, hogy megdöntöttem az ottan profile rekordot ami az egyesen 2:33 körül van lehetséges, hogy visszafele ennyivel nehezebb?

Tehát nem saját rekord érdekel elsõsorban, hanem az alap játék stage recordja erre a pályára
JUVEfun
Ez tiszta Dirt-s pálya /USA/

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Breki33
JUVEfun
Nekem exe.

JUVEfun

Breki33
Ezt úgy utálom

Breki33
<#worship><#eljen>
ajem kisa
Köszi!<#eljen>

Smicy2

Charade GTti

maffioso
beállitod a cuccot ugy mint a pálya menés alatt volt, és nem a launchra mész hanem arra h start rbr_nosse v mivan v rbrdll és ott a profiloknál már betod akk töltejni

\"If in doubt, flat out!\"

ajem kisa
Hogy lehet visszanézni az elmentett "replay"-t az rsrbr2010-ben?

JUVEfun
Én még mindig finnbe,havon

Breki33
Nah megis van

Nem hittem volna , hogy ilyen egyszerû

Valli Ossolane -> Maps\Vossolane\
Irlanda -> Maps\Irlanda\
Monte carlo -> MonteCarlo\
Breki33
Breki33
???

Kicsomagolás után egy könyvtárat kaptam

pl monte carlo-ban ezek vannak

Mappa 41 fisica modificata in neve caricare con maltempo al posto della 10 || Meteo Nevica
Mappa 42 fisica modificata in neve caricare al posto della 10 || Meteo Sole
Mappa 43 fisica asfalto caricare con maltempo al suo posto originale (43) || Meteo Torna brutto e piove
Mappa 44 fisica modificata in neve caricare con maltempo al posto della 10 || Meteo Di nuovo nevica
Mappa 45 fisica asfalto caricare con maltempo al suo posto originale (45) || Meteo Piove
Mappa 46 fisica asfalto caricare con maltempo al suo posto originale (46) || Meteo Piove
Mappa 47 fisica asfalto caricare con maltempo al posto della 47 || Meteo continua a piovere ma scende la temperatura
Mappa 48 fisica modificata in neve caricare con maltempo al posto della 10 || Meteo ecco che riprende a nevicare
JUVEfun
Kicsomagolás után exe.-t kapsz

Breki33
Aztán, hogy ezeket hogy kell berakni?
Breki33
Olasz modhoz kijött a 8(8-as update

és három pálya

Prove speciali: Inserire la cartella delle ps nella cartella Maps (es. /Maps/Montecarlo)

- Montecarlo - [ DOWNLOAD ]
- Irlanda - [ DOWNLOAD ]
- Valli Ossolane - [ DOWNLOAD ]
Breki33
Hát olasz módban szerintem az összes kocsinál be van állítva
Breki33
nem áll vissza csak nem látszik, de ha újra rákattintasz látszik
JUVEfun
Az ini. átirással csak bizonyos autóknál lehet -/fõleg az alapjátékban levõknél/ -motorháztetõ nézetet csinálni

JUVEfun
Köszi . Kb. én is ezt bogoztam ki ! A probléma az , hogy amikor rákatt a save and close és minden beállítás visszaáll

Breki33
Na megkerestem a rögzítésest

"Elindítod a Camhack-et. Ott lesz, hogy Control Settings. Rámész, bal oldali oszlopban vannak a mozgató billentyûk beállításai. Az Enable, az ugye az, hogy engedélyezed a mozgást. A disable meg hogy megint nem engedélyezed...szép mondat...ha azt megnyomod, akkor visszaugrik az eredeti kameraállásba. A move akármicsodák értelemszerûen azt mutatják, hogy merre mozog a kamera. Beállítottál mindent a kívánt billentyûre, rámész hogy save & close. Utána lerakod tálcára a camhack-et. Elindítod a játékot. Pl egy kameraállást én úgy szoktam megcsinálni, hogy megyek megyek, mikor az adott kanyarhoz érek, akkor megállok. Annyi ideig állok ott, ami szerintem elég ahhoz, hogy majd visszajátszásnál be tudjam állítani a kameraállást. Utána visszafordulok, és eljövök abban a kanyarban, versenytempóban. Mentem a replay-t, visszanézem, mikor megálltam, akkor elkezdem mozgatni a kameraállást, mikor megvan a fasza kameraállás, nyomok egy Backspace-t. Ezzel lerögzítem a kameraállást. Ha ezt nem nyomom meg, akkor amint megmozdul a kocsi, mozogni fog vele a kamera is. Úgyhogy ez nagyon fontos. Utána már csak annyi dolgom van hogy megvárjam míg eljövök ott 1000-el, mivel ugye a háttérben a Fraps is fut, nyomok egy F9-et, vagy amire be van állítva a felvétel, és kész a munka. "
Breki33
Hát az idézett hozzászólásban leírtam ha nem az ini-t írod át mindig tologatnod kell.

#14123-es képnél beállítod mindegyiket arra a gombra amit akarsz

Pl Move Up: E
Move Down: D

Save and Close

Akkor játékon belül E-t nyomogatva tolod elõrébb D-re viszább a kamerát,
Ugyanígy beállíthatod mindet értelemszerûen a neked tetszõre

Bár vhol olvastam olyat is hogy egy gombra raknak egy már rögzített állást.
Fenn van láttam, de 404, tehát mégsincs 😞

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

JUVEfun

adikakk
Jó napot.
Ha valaki rbr-ezik és módolja is vegyen fel skypra
skypom:adikakk,adiking

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Na fuck van, driving school 2.-nál kidob üzi nélkül mint a pinty...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Nyugi, én is azzal veszõdök 😄 ha összejön majd írok 😊

JUVEfun
Próbáld meg elmagyarázni /mint egy hüle gyereknek/ hogy müködik a cam.hack.
Mit csináljak,hogy legyen motorháztetõ nézetem ? /olyan ,mint a képeken/ mert azok valóban csak átírják az ini.-t és csak az alapjátékban lesz ilyen.

Breki33
Ezt a kérdést nem értem
Breki33
Lehet úgy játszani, hogy egybõl az adott versenyt töltöd be semmi fõmenü verseny után egybõl vissza

Meg lehet úgyis hogy a megfelelõ beállításokkal indítod el a játékot.

Ebben jobban tetszik az olasz ahol én döntöm el tetszõlegesen melyik 8 kocsit akarom berakni.
JUVEfun
<#taps>

ajem kisa
Megvan, kipróbáltam az rsrbr2010-et!
Ez komoly, hogy csak a saját kisblakos modszerrel lehet kiválasztani a dolgokat, meg ugy mindent?
Elinditottam az alap exét is az ablakon, ott voltak a beállitások, de ott tiszta hiányos az autoknál...de a H plugint a váltóhoz legalább ott betudtam lõni!
Szerintem ez lassabb igy, namindegy!
Választék az van rendesen benne, ez igy nemis xar, de ezeken az autókon is megkell tanulni vezetni ujra, meg beállitani a váltót pl., mert szerintem alapból (pl a 307) 2-ben 120, jolehet valami hegyi menetre, de nem a fr.2.gyorson!😛
Namajd..

JUVEfun
Melyiket vált,mindegyiket ?

Breki33
JUVEfun
Igen ,tudom ,de sajna ezzel csak az alapban bennlévõ autóknak lehet motorháztetõ nézete

JUVEfun
A Camhack-l , hogy tudom beállítani a motorháztetõ nézetet ? /bocs,ha nagyon láma kérdés/

Breki33
Az olaszban lévõk viszont HD-ben is nagyon jók szerintem.
Breki33
Viszont: "Modified dashboards work only for 640x480 / 800x600 / 1024x768 - that's what my monitor
can handle."
Breki33
Az nem program csak gondolom átírta ini-ben, de van belõle 2-es is a BH-n

ajem kisa
A szándék a fontos! Köszi amugy! 😊
Szedem az elsõ részt+ a kocsipakkot, a többit márcsak holnap a 2010-esbõl!

JUVEfun
Bocs ! Tényleg igazad van ! Ennyire nem néztem meg a képet elég figyelmesen ! Én a 2010-t linkeltem / sorry /

ajem kisa
Szivesen megmondanám, de ebbõl már csak a holnap lesz a jó netem miatt!
2010-est töltötted fel, de nekem a 2009-es kellett volna, nemjo amugy!
De most leszedem a 2010est is komplett, de mamár nemlesz meg, meg lassan megyek is alunni, mert készvagyok!:s

JUVEfun
Nem ,ez nem az ! "Bonnet Cameras"

JUVEfun

Breki33
A Camhack-ra gondolsz?

Az olaszban alapból vannak ilyen motorháztetõ nézetek is
Breki33
nézd már meg, hogy az õ képén mi van :-)

2009-es a 2010-es exe-vel nem fog menni
JUVEfun

Valaki ismeri ezt a progit , hogy kell használni ?

JUVEfun
car pack is jó lett ??? /szívesen/