20179
-
#19776 Nekem már nagyon régóta ez a hátterem;)
-
#19775 -
#19774 Bár én nem próbáltam még a 2012-t ,de egy javaslat : próbáld ki más magyar navihanggal....(van sima , saját telepítős) -
pheaton #19773 Urak segitséget kérnék: Rsbr 2012 telepitve, navigátor hang francia..telepitettem a magyar navigátor hangot, igy is francia...természetesen audio dat kicsomagolás és audio mappa másolás megvolt. Ha kitörlöm a francia nyelvi fájlokat, annyit mond magyarul "...és megyünk.." ,majd semmi többet...Audio ini-ben keresetem default nyelv beállitást,de nem találtam. Ha valaki tud megoldást ,köszönöm! -
GPx8 #19772 Sziasztok!
Off
Ezt látta már valaki?
"Rohrls Cat DVD"
Link -
#19771 Off, de talán megjön valakinek a kedve lecserélni az asztalának a hátérképét erre!
:DDD -
#19770 -
#19769 Ha jó slotra tetted és a hozzá való fizikát (physics) is akkor megoldódik a problémád.
Fizikát te magad is tudsz csinálni,bizonyos határokon belül. Ha visszaolvasol valahol le is volt írva , hogy kezdj hozzá..... -
MATTILA14 #19768 Szia,
A többi autó vezetése jó,csak ezzel van a baj.Nem nyúltam semmihez,RSCenter 2012 van fennt alapból és nem módósítottam semmit. -
#19767 a többi autó vezetése jól megy, csak ezzel van a gond?
aláraktad a saját physics-ét? -
MATTILA14 #19766 Sziasztok,
Tudnátok abban segíteni nekem, hogy a Ladát hogy lehet jól beállítani, hogy jól vezethető legyen? Eléggé vezethetetlen számomra sajnos, ami alapban bennt van.
Légyszí segítsetek. -
#19765 -
#19764 -
#19763 egy kis csúszkálós video sorozat :)
bár nálunk nem nagyon van most erős kemény hideg, de
azért óvatosan :o) -
#19762 BÚÉK mindenkinek!
-
#19761 SZÚRJÁTOK TOLJÁTOK A jövő évben is!!! ERC-re aki jön (Spanyol) akkor ott megmérkőzünk majd! és sok más versenyen is remélhetőleg!! Előre is BUÉK. :) -
#19760 +1
BUÉK
-
-
#19758 [/URL] -
#19757 Sajna ez így van.. Race-on ugyan ez, ... Azért az gáz, hogy egy TDU játék tudja, egy szim meg nem.. Ultra gáz, de ez van... -
jancsikaka #19756 Azt szerintem nem lehet megcsinálni.Én is g25-tel kb 2 éve így használom.(Mondjuk most ha valaki megírja hogy mégis lehet akkor idegbajt kapok.)Éngem is idegesít, TDU-kban,lfs-ben megcsinálták,itt miért nem lehet.... -
atomeec #19755 Sziasztok. Rákerestem, nem találtam, megkérdem. Szóval van egy G27-em. Kuplung nem akar működni normálisan. Nem tudom, be lehet-e állítani, hogy ha nincs kuplung segítség, akkor tényleg ne legyen...mert ha nyomom a pedált, ha nem, simán veszi a sebességeket. Amúgy működik, mert ha lenyomom akkor ugye csak felszalad a fordulatszám és nem megy az autó, de ha sebességbe akarom rakni nélküle, akkor nem fullad le vagy nincs egyéb gond...idegesít, szeretnék játszani normálisan. Köszi! -
#19754 (Y) Boldog karácsonyt! -
#19753 Boldog Karácsonyt az RBR fanoknak. :)
-
#19752 KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!
-
#19751 1.: A Richard Burns Rally ini. fájlt megnyitod és ott tudod állitani.....
2.: sztm tök mindegy -
#19750 Sziasztok!
Valahogy meglehet oldani, hogy fusson a játék szélesvásznú képernyőn? Laptopon 1366x768-on szeretném játszani, de csak 1024x768-at enged.
A másik: Ti melyik magyarítást használjátok? Magyarítások.hu-n találtam az i2k és a Timo félét, melyik a jobb? -
#19749 Nagyon kevesen játszanak billel,ha majd lesz kormányod akkor megpróbálok segíteni , ha meg még adsz egy mail címet átküldöm neked a beállítási kézikönyvet........ -
Rihonya #19748 Nah, valaki 1-2 jó tanácsot tudna nekem mondani ezekre a dolgokra? Valamint még arra is, hogy fordulékonyabb legyen az autó... olyan, mintha hegesztett difivel mennék, nehezen fordul az autó. -
#19747 INNEN letöltheted -
MATTILA14 #19746 Nagyon köszönöm a segítséget! -
PacsutaTibi #19745 Eredeti videóból van alávágva a hang. -
MATTILA14 #19744 Huu, de jó hangja van ennek a ladának.Nagyon jó lenne, ha ez nekem is meglenne, Tudnátok nekem segíteni, hogy mit tültsek le, vagy hogy csináljam, hogy nálam is ilyen legyen.Kérlek, segítsetek.Köszönöm előre is. -
#19743 most jött mailben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!VIGYÁZAT! reklámtartalom - csak saját felelősségre: http://wrcfacetoface.com/konyv -
Rihonya #19742 Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni setup-okkal kapcsolatban. Tegnap telepítettem az RSRBR 2011-et, szóval ehhez kellenének autó beállítások. Honnan tudok letölteni hozzá? Vagy milyen tanácsaitok vannak.
Sajnos kormányom egyelőre nincs, beszerzés alatt áll, úgyhogy billentyűzettel vagyok kénytelen játszani, ami nem éppen ehhez a játékhoz való, de ez van.
A bajom az, hogy instabil nagyon az autó, nem érzem, hogy tapadna az úthoz eléggé, illetve nagyon hirtelen reagál a kormányzásra, pl ha ellenkormányozok, akkor egyböl visszaránt az ellenkezö oldalra, és már forgok is. Hiába állítom a kormányzás fokát vagy szögét, túl hirtelen reagál mindenre. Ezen jó lenne kicsit finomítani. Valamint a fékezéssel is vannak gondok, hiába állítok elöre nagyobb fékeröt, így is elúszik a hátulja elég sokszor, és hát mindig egy fatörzs a vége.
Ha ezekre a dolgokra tudnátok esetleg pár trükköt vagy hasznos tanácsot adni, már az is megtenné.
Imádom ezt a játékot, de sajnos így teljesen elveszti az élvezeti értékét, merthát mégiscsak a beállítások adják ennek a sava-borsát.
Köszönöm elöre is. -
#19741 Én is le tudok jönni, szerintem bárki akinek jogosítványa van. -
#19740 Hát akkor az vagy...::))) -
#19739 Már hogy a kurva életbe ne tudnék lejönni :DDDDD. Lazán lejövök...hiába szerzek 0 pontot ő se szerez többet :DDDD -
#19738 Íg van.. Jelenleg ez a szitú, de ő egy rally versenyző::D -
#19737 Nem mert nem tudsz végig csinálni egy mexico rallyt.. Ha elindulsz és végig mész rajta akkor igen az leszel::D