20179
-
#15515 nem jó, valami érték nem stimmel -
#15514 107-es az melyik? csehen folyton rinyál érte.. -
#15513 T4 Xsara setup -
#15512 igen, csehez kell -
BlackAdder1 #15511 Na meg is jött a load cell, realisztikus bár ennyire rövid pedálútja még eggyik autómnak se volt! Ha valaki tud leírást szűrőbeállításhoz azt megköszönném!
-
#15510 PL.-Xsarához -
#15509 Xsara-hoz Gabe rakott fel ide korábban subaru-t tudok küldeni ha a cseh-hez kell -
#15508 Van saját fizikája -
#15507 stabil, könnyen kanyarodó, nem orrtolós setupja van valakinek 06-os Imprezához és Xsarához? minden felületre -
#15506 Ez már volt :)
-
#15505 Van saját fizikája is az autónak vagy valamelyik másikét használja? -
#15504 -
Látom hátrafelé is kell figyelnem a rankon
-
#15502 jé ez hasonlít az én kormánytartómra :P -
#15501 Ez nem is volt olyan rossz :D -
#15500 Nekem is valami ilyesmi lesz, de nem a lábközt lesz a kormánytartó rúd, hanem 2oldalt, mert én tudom már most, hogy az engem nagyon zavarna!:(
Szoval valami olyan lesz, hogy oldalrol vagy előröl tartja vagy mi!
Így valahogy szerintem! -
#15499 Ez marha érdekes végre sikerült beraknom ezt a kocsit illetve skint-t mint látható shakedown-ban simán és jól ment
Viszont tournamentben nem jelenik meg, visszaraktam a másikat az pedig egyből megjelenik.
Elvileg annyi a különbség, hogy egyik c4-es könyvtárban van a másik c4_08-asban
És a másikhoz készített kamera is jó hozzá online-ben is
-
#15498 Én ezt használom, csak sajna nincs hozzá motorháztető nézet vagyis nem lehet készíteni. -
#15497 -
#15496 Nem ,bocsi, Neoncsövesnek szántam -
#15495 nem tudom nem próbáltam de ez csak skin -
#15494 Az enyém ilyen, csak a monitortartót leszereltem /kuka/ -
#15493 ezt biztos nekem akartad írni? -
#15492 Az alap autó már létezik, szerintem ez csak festés. -
#15491 Ez még Béta verzió vagy már minden részlet megvan, beilleszthető a játékba és zökkenőmentesen fut? -
#15490 Igen, ezt néztem énis, de nekem nemlesz még hidraulika meg ilyenek, se helyem, se pénzem most!:(
Csak egy sima állvány lesz, amin lesz egy ülés+kormány/váltótartó+kézifék+pedáltartó!
A monitort különrakom majd valahogy, vagy késöbb hozzáhegesztetem az állványhoz a monitortartót, de már annak örülni fogok, ha nemkell fel/leszerelni a motyót minden menet elött, végén!:) -
#15489 off
Naon kiváncsi vagyok milyen lesz a codemasteres F1 -
#15488 Én is F1-ezek rFactorba elég sokat , nem hiszem,hogy az zavarna be /bár van egy kis sebesség különbség/ sztem kell párnap/óra ,hogy újra ráérezz és akkor megy mindkettő -
#15487 nekem se megy most annyira, de ez Jámbor Tamás megy mint az állat, másfél hete azt hittem az élen álló Nyilas Misi-t sose fogjuk befogni erre elég közel került
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=2&classid=1&state=HU -
#15486 Azon röhognék, ha valaki beülne egy ilyen cockpitbe és elkezdene gamepaddal dirt 2 -öt nyomatni mint egyes nemnormálisak :P -
Neoncsoves #15485 bazzeg de szarul ment most... ki is léptem inkább. folyton odavágtam az autót a szalagkorlátnak meg bevágtam az árokba... teljesen elfelejtettem a pályákat, a féktávokat, mindent. túl sokat F1eztem rFactorban. :D -
#15485 Ja szóval amit ajánlottam, és mitis állítottál rajta pontosan?
De amit ma éln csináltam az nem Xsara hanem C4
-
#15484 Abból lehet, de itt már a tv-kben ezeket a teszteket nyomatják!
Sőt!Nézdcsak! -
#15483 Csináld otthon magad cockpit -
#15482 Egyetlen példány készült az autóból -
#15481 Hogy fog kinézni ? Tegnap láttam egy qva jót szimu topikban ( otthon összerakós) -
#15480 Ezcsak egy reklám az "ív szent loran'"-nak, amugy az egy ds3!
Nemtudom, hogy hogy hegesztenek, majd jövő7en megmondom! -
#15479 Jól "hegesztenek" a franciák ? -
#15478 Y.S.L -
#15477 Biztos elcsapta a citroen kutyát!:s
Ha mindenigaz, jövő7en elkezdjük hegeszteni a cockpitemet, addig csinálom az analóg kézifékemet, és nemsokkal 3 hét után :s remélem megjön a fékem is!
Aztán eladom!:D:D
(nemis!)