20179
-
#15555 Na Zadni-n javultam öt másodpercet méghozzá úgy, hogy egyszer kicsúsztam
De legalább közelítek :-)
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=stagerec&stageid=106&classid=1&state=HU&state=HU&page=1 -
#15554 a slottal nincs baj mert ki tudom választani, csak nem tudom használni, küldtem neki pü-t -
#15553 Ezt vele beszéld meg
nálam így van a Xsara
1slot0_Xsara M.lsp
1slot1_Xsara H.lsp
1slot2_Xsara A.lsp
1slot3_Xsara1.lsp
1slot4_Xsara2.lsp
1slot5_Xsara3.lsp
1slot6_Xsara4.lsp
1slot7_Xsara5.lsp
Ebből az első három a tőle kapott persze a slot miatt átnevezve az eleje.
Ha ugyanez a neve amit most feltett akkor valószínűleg ugyanaz -
#15552 Már a múltkor is kerestem amikor írtad, hogy kérjek Gabe-től de nem találtam akkor sem :D -
#15551 A pajti :-)
#15513 -
#15550 De ki az a Gabe?:D -
#15549 Akkor kérdezd meg Gabe-t ez amit most linkelt ugyanaz-e amit a múltkor felrakott nálam jó lett.
Így van betűkkel, hogy A, M, H -
#15548 Xsara setupot továbbra sem fogadja el, pedig az alap fizikát is visszamásoltam. -
#15547 Elvileg ma jön ki az új pálya
ha valaki látja rögtön jelezze PLEASE -
#15546 már többször mondtam
rakd fel a carpack-ot ott a wrc pack-ban rendesen benne van azt használhatod alapnak aztán abban cserélgetsz ami kell -
#15545 Nemsemmi ez a Jámbor Tamás
Felugrott a második helyre, én meg még utol akartam érni :-)
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=2&classid=1&state=HU -
#15544 Most már fut a dolog , az egyetlen probléma,hogy akár mit csinálok csak három autóból választhatok online a Pl:Focust nem, pedig ahhoz van a legjobb beállításom, a cars.ini.-be meg szerepel . A nagy halál előtt sikerült a Fabia helyére betennem. most már ez se megy ?!?! -
#15543 Akkor elkerülte a figyelmemet -
#15542 pedig egy csomószor ki volt linkelve a telepítős kocsik oldala -
#15541 Köszönöm ! Telepítőssel még nem találkoztam -
#15540 Richard Burns Rally1\Cars\Cars.ini
Richard Burns Rally1\physics.rbz
ha telepítős akkor automatikusan megcsinálja -
#15539 Breki : ha ráérsz az első kérdésem : Ha új autót szeretnék online csak annyi a dolgom ,hogy cars ini. be és a physics.rbz teszem be ? DE MELYIKBE ??? /mappa/ -
#15538 new lights for Subaru WRC 08
http://www.kuldigarallying.ucoz.lv/load/0-0-0-19-20
-
#15537 Na jó egy kicsit tulóztam -
#15536 szerintem először is csinálj egy teljes mentést egy jól működő alap verzióról amiből bármikor pillanatok alatt visszaállítható.
Több ezer oldalt? :) -
#15535 Keresném a 2009-es Subaru skint-t most jut eszembe, hogy a 2008-ast raktam be. -
#15534 Breki ! Mielőtt a fejemhez vágod : vissza olvastam több ezer oldalt ,de úgysem lett sokkal világosabb.Lehet ,hogy másoknak ezek egyértelműek voltak,nekem van még mit tanulnom ezek szerint. Most megyek lenyugszom és utána nektek szegezem egyesével a kérdéseimet ! ELNÉZÉST,HOGY ILYEN HOSSZÚRA NYÚLT ! -
#15533 Ezt már írtam physics.rbz csak a főkönyvtárban van ami máshol van az pl a carpack mappája amiből telepítés során berakja vagy oda menti.
Tehát fizika csak főkönyvtárban lévő rbz vagy kicsomagolva physics könyvtár a többi nem számít !
Én speciel még egyszer sem raktam újra a csehet. bár egyszer majdnem :) -
#15532 Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget ! A csehek megoldották nekem , letöltöttem újra Zfix-t,felülírtam, és most megy , bár egykét problémám még maradt.Továbbra sem jelenik meg online a ford focus ,pedig az car.ini.-be benne van . csak most nem merek nagyon belenyúlni . Az a baj ,hogy sok minden nem teljesen tiszta nekem még ennyi idő után sem. Sokszor írjuk /mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne/ , hogy írd át a cars.ini.be meg a physics.rbz.ben ezt meg azt . és ezekből több is van. /Fő mappába, Cars mappába,zCar installer mappába,Backup files mappába,WRC cars mappába ...stb/ ÉN meg össze-vissza irogattam át mindent,már azt sem tudom mit - EZ LETT AZ EREDMÉNYE- ezután inkább többször rákérdezek.. -
#15531 RBR - Skin Blog
http://gphungary.hu/hirek/RBR_Skin_Blog -
#15530 Nemis tudtam, hogy ennyi magyar navigátor van a játékhoz, egyikben mikor lerobban a kocsi elkezdek beszélgetni hogy valami nem jó szervízbe kell vinni a kocsit és meg kell nézni stb komplett beszélgetést lenyomtak :-) -
#15529 RBR v102 zip nem a plugin része hanem a hivatalos patch ami kell a plugin futtatásához és pl ez rakja be a többi exe-t.
Ilyenek miatt érdemes egy jól működő alap-ot egyben elmenteni ezt már többször írtam, én ini-ket és kocsikat is mindig mentem mielőtt módosítom, hogy vissza tudjam állítani.
Ez esetben felraknám az alap (nálam kicsit már tuningolt) rbr-t ha úgy megy felraknám csak külön az új cseh plugint
http://rbr.onlineracing.cz/storage/RBRTM088RC1Inst.exe
Megnézném így megy-e, ha kilép pontosan hol és mi van a könyvtárban lévő hibaüzenetben. (tehát crashdump.txt)
Ezenkívül megnézném ben van -e a d3d9.dll
Mondjuk nálam még ezek is vannak
d3dx9_26.dll
d3dx9_27.dll
Megnézném az audio.dat-ot rendben van-e és a physics.rbz-t ugyanígy.
És ha így rendben van csak akkor kezdeném el feltölteni a pályákat.
-
#15528 Lehethogy csak a felbontást kell átírni az .ini-ben!
Nekem is az intró után kilépett, mert nemvolt jo a felbontás! -
#15527 Igen sajnos az összes exe.-re ezt csinálja -
#15526 Próbáltad a nosse.exe-vel indítani? Vagy ha idáig azzal indítottad akkor nem azzal indítani?:) -
#15525 S.O.S
Nagy segítségre lenne szükségem,mert mindjárt megörülök ! Elszállt megint minden./addig nyúlkáltam az ini. éz pyisiz fájlokban/ Letöröltem és újra raktam.Az alap RBR el is indul ,de ahogy bemásolom a cseh plugin dolgokat /RBR v102 zip ,RBRTM087DInst.exe.,ZFix.zip stb../ elindul az intro és utána kilép. Ha jól emlékszem Gordon-nak volt hasonló problémája .
ÖTLET ??? /felrak vhova vmi. fájlt amit törölni kéne ?/ Nem akarom megint újra rakni a winfost -
#15524 A kézifékhez nem tudok hozzászólni, a hajtűk 90%-át elbaszom...
Itt a teszt eredmény.
Az első Bisanne-en lefulladt a motor, ez setup miatt van vagy más miatt?
Az elsőt próbáltam, nekem bejött, kicsit csúszik de nem olyan mintha egy vödör takonyba csónakáznék. -
#15523 mi melyik melyik?
Ez mint dry tarmac én Cseh pályákra és Zadni-ra gyúrok másra még nem volt időm setupot szerezni és módosítani.
Azt hiszem ezekben kellett módosítanom azóta a kéziféket. -
#15522 köszi
melyik melyik? :) -
#15521 oké priviben megy, de jó lenne visszajelzés róla, eddig akinek elküldtem senki sem méltóztatott visszajelezni :P -
#15520 Ha ez most ugyanaz amit a múltkor felrakott akkor jónak kell lennie, csak az eredeti xsara fizika kell alá ahhoz fogadja el, másiknál nekem is szólt -
#15519 [Map107]
TrackName="Maps\track-107"
Particles="Maps\ps_british"
StageName="PTD RallySprint"
Surface=1
Length=5.1
SplashScreen="Textures\Splash\107.dds" -
BlackAdder1 #15518 márc. 3.án rendeltem 5.én kaptam emailt a postára adásról és ma reggel jött meg! Amúgy ku3va jó, a saját időimet javítom! -
#15517 Hali!
Van köztetek olyan aki Ladázik élőbe (versenyautóval) és RBR-ezik is? -
#15516 Ebben a topikban Tika vett egy load cell-t még novemberben, neki tuti van tapasztalata!
Kérdezd meg tőle, jógyerek, segít mindenkinek!
Amúgy hamar jött a csomagod nem? :O
Vagy mennyit kellett aludnod ~kb amíg odaért?