20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    Na Zadni-n javultam öt másodpercet méghozzá úgy, hogy egyszer kicsúsztam

De legalább közelítek :-)

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=stagerec&stageid=106&classid=1&state=HU&state=HU&page=1
  • Met
    a slottal nincs baj mert ki tudom választani, csak nem tudom használni, küldtem neki pü-t
  • Breki33
    Ezt vele beszéld meg

nálam így van a Xsara

1slot0_Xsara M.lsp
    1slot1_Xsara H.lsp
    1slot2_Xsara A.lsp
    1slot3_Xsara1.lsp
    1slot4_Xsara2.lsp
    1slot5_Xsara3.lsp
    1slot6_Xsara4.lsp
    1slot7_Xsara5.lsp

Ebből az első három a tőle kapott persze a slot miatt átnevezve az eleje.
    Ha ugyanez a neve amit most feltett akkor valószínűleg ugyanaz
  • Met
    Már a múltkor is kerestem amikor írtad, hogy kérjek Gabe-től de nem találtam akkor sem :D
  • Breki33
    A pajti :-)

• Met
    De ki az a Gabe?:D
  • Breki33
    Akkor kérdezd meg Gabe-t ez amit most linkelt ugyanaz-e amit a múltkor felrakott nálam jó lett.

Így van betűkkel, hogy A, M, H
  • Met
    Xsara setupot továbbra sem fogadja el, pedig az alap fizikát is visszamásoltam.
  • Breki33
    Elvileg ma jön ki az új pálya
    ha valaki látja rögtön jelezze PLEASE
  • Breki33
    már többször mondtam

rakd fel a carpack-ot ott a wrc pack-ban rendesen benne van azt használhatod alapnak aztán abban cserélgetsz ami kell
  • Breki33
    Nemsemmi ez a Jámbor Tamás

Felugrott a második helyre, én meg még utol akartam érni :-)

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=2&classid=1&state=HU
  • JUVEfun
    Most már fut a dolog , az egyetlen probléma,hogy akár mit csinálok csak három autóból választhatok online a Pl:Focust nem, pedig ahhoz van a legjobb beállításom, a cars.ini.-be meg szerepel . A nagy halál előtt sikerült a Fabia helyére betennem. most már ez se megy ?!?!
  • JUVEfun
    Akkor elkerülte a figyelmemet
  • Breki33
    pedig egy csomószor ki volt linkelve a telepítős kocsik oldala
  • JUVEfun
    Köszönöm ! Telepítőssel még nem találkoztam
  • Breki33
    Richard Burns Rally1\Cars\Cars.ini
    Richard Burns Rally1\physics.rbz

ha telepítős akkor automatikusan megcsinálja
  • JUVEfun
    Breki : ha ráérsz az első kérdésem : Ha új autót szeretnék online csak annyi a dolgom ,hogy cars ini. be és a physics.rbz teszem be ? DE MELYIKBE ??? /mappa/
  • Breki33
    new lights for Subaru WRC 08

http://www.kuldigarallying.ucoz.lv/load/0-0-0-19-20

• JUVEfun
    Na jó egy kicsit tulóztam
  • Breki33
    szerintem először is csinálj egy teljes mentést egy jól működő alap verzióról amiből bármikor pillanatok alatt visszaállítható.

Több ezer oldalt? :)
  • Breki33
    Keresném a 2009-es Subaru skint-t most jut eszembe, hogy a 2008-ast raktam be.
  • JUVEfun
    Breki ! Mielőtt a fejemhez vágod : vissza olvastam több ezer oldalt ,de úgysem lett sokkal világosabb.Lehet ,hogy másoknak ezek egyértelműek voltak,nekem van még mit tanulnom ezek szerint. Most megyek lenyugszom és utána nektek szegezem egyesével a kérdéseimet ! ELNÉZÉST,HOGY ILYEN HOSSZÚRA NYÚLT !
  • Breki33
    Ezt már írtam physics.rbz csak a főkönyvtárban van ami máshol van az pl a carpack mappája amiből telepítés során berakja vagy oda menti.

Tehát fizika csak főkönyvtárban lévő rbz vagy kicsomagolva physics könyvtár a többi nem számít !

Én speciel még egyszer sem raktam újra a csehet. bár egyszer majdnem :)
  • JUVEfun
    Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget ! A csehek megoldották nekem , letöltöttem újra Zfix-t,felülírtam, és most megy , bár egykét problémám még maradt.Továbbra sem jelenik meg online a ford focus ,pedig az car.ini.-be benne van . csak most nem merek nagyon belenyúlni . Az a baj ,hogy sok minden nem teljesen tiszta nekem még ennyi idő után sem. Sokszor írjuk /mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne/ , hogy írd át a cars.ini.be meg a physics.rbz.ben ezt meg azt . és ezekből több is van. /Fő mappába, Cars mappába,zCar installer mappába,Backup files mappába,WRC cars mappába ...stb/ ÉN meg össze-vissza irogattam át mindent,már azt sem tudom mit - EZ LETT AZ EREDMÉNYE- ezután inkább többször rákérdezek..
  • Breki33
    RBR - Skin Blog

http://gphungary.hu/hirek/RBR_Skin_Blog
  • Breki33
    Nemis tudtam, hogy ennyi magyar navigátor van a játékhoz, egyikben mikor lerobban a kocsi elkezdek beszélgetni hogy valami nem jó szervízbe kell vinni a kocsit és meg kell nézni stb komplett beszélgetést lenyomtak :-)
  • Breki33
    RBR v102 zip nem a plugin része hanem a hivatalos patch ami kell a plugin futtatásához és pl ez rakja be a többi exe-t.

Ilyenek miatt érdemes egy jól működő alap-ot egyben elmenteni ezt már többször írtam, én ini-ket és kocsikat is mindig mentem mielőtt módosítom, hogy vissza tudjam állítani.

Ez esetben felraknám az alap (nálam kicsit már tuningolt) rbr-t ha úgy megy felraknám csak külön az új cseh plugint

http://rbr.onlineracing.cz/storage/RBRTM088RC1Inst.exe

Megnézném így megy-e, ha kilép pontosan hol és mi van a könyvtárban lévő hibaüzenetben. (tehát crashdump.txt)

Ezenkívül megnézném ben van -e a d3d9.dll

Mondjuk nálam még ezek is vannak
    d3dx9_26.dll
    d3dx9_27.dll

Megnézném az audio.dat-ot rendben van-e és a physics.rbz-t ugyanígy.

És ha így rendben van csak akkor kezdeném el feltölteni a pályákat.
  • ajem kisa
    Lehethogy csak a felbontást kell átírni az .ini-ben!
    Nekem is az intró után kilépett, mert nemvolt jo a felbontás!
  • JUVEfun
    Igen sajnos az összes exe.-re ezt csinálja
  • Met
    Próbáltad a nosse.exe-vel indítani? Vagy ha idáig azzal indítottad akkor nem azzal indítani?:)
  • JUVEfun
    S.O.S
    Nagy segítségre lenne szükségem,mert mindjárt megörülök ! Elszállt megint minden./addig nyúlkáltam az ini. éz pyisiz fájlokban/ Letöröltem és újra raktam.Az alap RBR el is indul ,de ahogy bemásolom a cseh plugin dolgokat /RBR v102 zip ,RBRTM087DInst.exe.,ZFix.zip stb../ elindul az intro és utána kilép. Ha jól emlékszem Gordon-nak volt hasonló problémája .
    ÖTLET ??? /felrak vhova vmi. fájlt amit törölni kéne ?/ Nem akarom megint újra rakni a winfost
  • Met
    A kézifékhez nem tudok hozzászólni, a hajtűk 90%-át elbaszom...

Itt a teszt eredmény.
    Az első Bisanne-en lefulladt a motor, ez setup miatt van vagy más miatt?

Az elsőt próbáltam, nekem bejött, kicsit csúszik de nem olyan mintha egy vödör takonyba csónakáznék.
  • Breki33
    mi melyik melyik?

Ez mint dry tarmac én Cseh pályákra és Zadni-ra gyúrok másra még nem volt időm setupot szerezni és módosítani.

Azt hiszem ezekben kellett módosítanom azóta a kéziféket.
  • Met
    köszi

melyik melyik? :)
  • Breki33
    oké priviben megy, de jó lenne visszajelzés róla, eddig akinek elküldtem senki sem méltóztatott visszajelezni :P
  • Breki33
    Ha ez most ugyanaz amit a múltkor felrakott akkor jónak kell lennie, csak az eredeti xsara fizika kell alá ahhoz fogadja el, másiknál nekem is szólt
  • Breki33
    [Map107]
    TrackName="Maps\track-107"
    Particles="Maps\ps_british"
    StageName="PTD RallySprint"
    Surface=1
    Length=5.1
    SplashScreen="Textures\Splash\107.dds"
  • BlackAdder1
    márc. 3.án rendeltem 5.én kaptam emailt a postára adásról és ma reggel jött meg! Amúgy ku3va jó, a saját időimet javítom!
  • attilaswf
    Hali!

Van köztetek olyan aki Ladázik élőbe (versenyautóval) és RBR-ezik is?
  • ajem kisa
    Ebben a topikban Tika vett egy load cell-t még novemberben, neki tuti van tapasztalata!
    Kérdezd meg tőle, jógyerek, segít mindenkinek!
    Amúgy hamar jött a csomagod nem? :O
    Vagy mennyit kellett aludnod ~kb amíg odaért?