20179
-
#15755 Remélem most ezt nem gúnyolódásból írtad ( a munkahelyemtől kb.: 35-40 km, Szekszárd kicsit több )Azt kérdezted,hogy messze van-e , én arra válaszoltam,hogy a város peremén.Sokat járok/vezetek/ egész nap ezért ajánlottam és ajánlom most is,hogy elmegyek érte szívesen és lejuttatom hozzád -
#15754 szval te a fizikát kép alapján látod :)
közben azt sem tudod milyen fizikával setup-al ment az illető
pl a xsara fizikája eredeti nálam, de setupolva sokkal jobb sztem -
Solt #15753 Elbeszélünk egymás mellett... a pálya biztos jó... biztos élmény rajta menni... de a fizika... abból nekem elég annyi, amennyit látok...
Egyébként pedig nem szóltam le, csupán elmondtam a véleményem... nem fikáztam, nem ócsároltam... szubjektív véleményt mondtam! :) -
#15752 én amerikaiakat pl igen
de olyan tournamentekért se rajongok amikben japán ausztrál pályák vannak
akkor inkább egy kis angol amit megszerettem , de leginkább cseh, francia, rally szkul oda vissza, rallysprint meg reversek -
#15751 Nem vagyok fennakadva illetve most teljesen máson.
Csak fura, hogy olyat szólsz le amit kisem próbáltál.
Ezzel szemben az emberek többsége oda volt, hogy milyen jó kis pálya a Hradek.
Szerintem ezek a valaha készült legjobb pályák az rbr-hez az eredetiket is nézve.
-
#15750 Elvileg postán, nem akartam hogy el kelljen menned a város túlsó végébe érte ami lehet hosszabb mint ide eljutni.
Más meg nem nagyon tülekedett, hogy segítsen
De legalább 4-5 hellyel vettem fel a kapcsolatot csak elég nehéz összeegyeztetni hogy legyen is, de ne öt helyről egyszerre. -
Solt #15749 Persze, hogy nem árt frissíteni, meg kipróbálni mást... ezt adom is... nincs is ezzel semmi gond... de ettől nekem még az eredeti marad a csúcs! :) Csak Breki ezt a szívére vette... :) -
#15748 De sajna igen azt írják.
Én kiakadok, ha kijön és mint a Hradekot két hétig csak tesztelik és csak egyesek tesztelhetik mi meg csorgathatjuk a nyálunkat.
Amúgy miért zavar hogy tele van az út hibákkal, pont ettől valósághűbb és
realisztikusabb nekem nem tetszene a Hradek töksima aszfalttal pont mikor először megláttam keresztben az útjavítást éreztem, hogy megérkeztem otthon vagyok :P -
#15747 dattool-t a készítőtől szedd
http://www.kegetys.net/rbr/?p=dattool
Ha kijövök ebből az xp mizériából vhogy feltölthetem az én audio mappám eng-ek nélkül talán 7zip-el össze tudom nyomni 50-60 megára
Amikor kibontod kapsz egy ilyet az eleje tetszőleges (\Richard Burns Rally1\audikibont\audio\)
\Richard Burns Rally1\audikibont\audio\C#\Projects\Rally_7\TargetMedia_Develop\Pc\Debug\World\Audio
Na ezt az audiot kell a fökönyvtárába másolnod
és ezek vannak benne
Ambient\
Cars\
Frontend\
Game\
Impact\
Music\
RS\
Season\
Service\
Speech\
Surfaces\
audio.ini
CoOther.ini
Numbers.ini
Ingame.ini
CoDriver.ini
Numother.ini
Sound.ini
Service.ini
Frontend.ini
Incident.ini
vssver.scc -
#15746 Végsősoron igazad van, az eredetinél egyik sem jobb
Viszont 6 év eltelt, néha nemárt más dolgokat is kipróbálni:D
De az is igaz, hogy még mindig nem unom az alap pályákat.:)
-
Solt #15745 Nem, és nem is fogok... bőven elég azt látni amiket linkeltek...
A többi modot próbáltam, az eredeti nekem jobban tetszik... nem tudom miért vagy ezen fennakadva? Más az ízlésünk... ennyi... -
#15744 Az biztos hogy a cseh pályák tapadása valahol az alap aszfalt és murva tapadása között lehet.
Nem beszélve arról míg a francia nagyon jó minőségű, a cseh tele van úthibákkal.. foltozással, gödrökkel, stb.
Azért várom a csehek új cuccát mert az elég jó minőségű aszfaltnak tűnik. Gondolom fizikában is közelíti majd a francia aszfaltot.
/remélem nem késik sokat/ -
#15743 ...és postán visszaküldik vagy el kell érte menni ? -
#15742 Dattool -
#15741 oké akkor egyszerűsítsünk
mentél már online a cseh pályán pl Hradekon?
-
#15740 A BH -ról nem lehet letölteni a dattool-t.
Not Found
The requested URL /kegetys/rbr/dattool101.zip was not found on this server.
Letöltöttem máshonnan , megcsináltam mindent a leírás szerint és soha többé nem indult a játék , kitöröltem visszamásoltam az eredeti audio.dat.-t most legalább tudok játszani. Nem tudom,ennyire béna nem lehetek vagy mégis ?! -
Solt #15739 Mint említettem, ez teljesen szubjektív... főleg az a része, hogy a mai követelményeknek mi felel meg... nekem nem tetszenek összességében a modok... vagy mondhatom úgy is, hogy az alap játék jobban tetszik összességében...
Egy dolog érdekelne mod terén, egy kiváló, az eredetinél sokkal jobb, reálisabb fizika... ilyen meg a véleményem szerint nincs!
Ha pedig figyelsz, többször is említem, hogy ez az én véleményem... senkire nézve nem kötelező...
Éltem egy javaslattal, mi szerint az alap játékon tanuljon meg Kisa játszani... ennyi... kár ezt ragozni... én tőlem úgy és azzal játszotok amivel akartok... ettől a véleményem nem fog változni... ( nekem nem tetszenek a modok, szerintem színvonaltalanok ) -
#15738 Akkor még jó, hogy mégis elküldtem postán a rugót
Remélem rendesen és gyorsan megcsinálják.
Úgy látszik most technika elromlás van egy új azt hiszem Bergreni pályát néztem éppen mikor csíkok jelentek meg a monitoromon és csak gép újraindítás segített, azóta nem indul az XP mindig elindul kiírja, hogy indítsam legutolsó helyes konfigurációt aztán hiába választok akkor is újraindul.
Szerencsére van még két Win7 a gépemen , de itt meg ugye nincs ffb az RBR-hez.
Azon filózom most hogy tudnám win 7 alól vhogy helyrehozni az xp-t hogy elinduljon. -
#15737 Én a fizikára is értettem csak azt már korábban leírtam.
Jópár fizikát kipróbáltam és itt most nem kocsiról beszélek hanem általánosságban módokról és teljesen más a véleményem.
Nem azt mondom, hogy egyik jobb vagy a másik, de olyasmit hogy csak az alap fizika jó biztos nem jelentenék ki.
És szerintem a grafika új pályák kocsik hangok igenis fontosak alap játék ezek nélkül egy idő után már unalmassá válik és nem felel meg a mai követelményeknek.
Ez az itteni fórumon is világosan látszik, sok 2004-ben aktívan játszó évekig nem nézett be és csak most vette elő több év után a játékot.
És szerintem aki nem próbálja ki a cseh pályákat online nem tudja mit veszít.
Szval lehet téged nem érdekel, de a többséget valószínűleg igen.
-
#15736 Ahhoz képest , hogy francia honban élsz /bocs:dolgozol/ és francia a világbajnok / nem is 1x/ bizonyos S. LOEB / csodálkozom . Gondolom náluk a "csapból is ö folyik".. -
#15735 A legjobb technikai háttér sem pótolhatja a vezetői tapasztalatot és ne felejtsd el : a rally pályákat nem lehet előre begyakorolni /lásd F 1 ,ahol egy idő után "csukott szemmel" is ismersz minden kanyart csak azzal törődsz,hogy minél nagyobb sebességgel a határon autózz/ MINDKETTŐBEN EZ A SZÉP (számomra) Én a kihívást szeretem bennük és általában -
#15734 A Hősők terét meg a Lánchidat már kipróbálta a Palik /"kis nemzetünk,nagy autóversenyzője"-és szakértője / -
Solt #15733 Kizárólag fizikára gondoltam... engem a szebb grafika nem nagyon érdekel moddolás terén...
Maradjunk annyiban, hogy más a fizika a modokban... hogy jobb-e, az csak szubjektív vélemény lehet a részünkről... szerinted igen, szerintem nem... egy biztos, tanulásra véleményem szerint nem jó... -
#15732 szerintem simán észre lehet venni azokat a dolgokat amire vigyázni kell
pedig én csak 82 cm HD-n játszom
De lehet félreértem azt amiről beszélsz énis szívtam már pl Zadni-n hogy a cél előtt ott volt egy kocsi pedig öt másodperces előnyöm volt, de ez inkább arra sarkalt, hogy újra megpróbáljam és 10 mp-et faragjak le belőle. -
#15731 -
#15730 szerintem meg pont ellenkezőleg, módolt dolgokkal sokkal jobb a játék hihetetlen miket ki nem lehet hozni belőle grafikailag, pályákban, hangban
Azért ezek a cseh pályák elég profi készítésről árulkodnak alap amerikai és ausztrál pályáknál pl sokkal jobbak szerintem.
Én biztos nem kezdenék el alap játékkal alap fizikával játszani újra így sokkal izgalmasabb és jobb, ha lenne időm online mellett akkor is a franciát nyomnám a fantasztikus új pályákkal, pont az ilyen dolgok tartják még mindig életben ezt a játékot és ezektől a legjobb rally.
A fizikával sincs gond szerintem csak jó setup kellett hozzá.
-
#15729 Ezzel énis 1etértek, de sajnos ez a játék annyira nem kidolgozott (tudom, hogy öreg) grafikailag, hogy észrevegyek egy olyan dolgot az úton, hogy vigyázzak ott (pedig 107cm-en játszom)! Az aszfalthibákat lehet látni, nade csak akkor tudod, hogy miaz, amikor már bennevagy a xarban, legfeljebb nemmegyek arra legközelebb, vagy óvatosban csak!
Engem érdekel ez a játék azért, mert a ralliért odavoltam nagyon amikormég corollával mentek, és a subaru volt az élen soxor...azután nemvolt lehetőségem követni a vb-t (sem), és most ez a gém feldob valamennyire, mert kevés jó rallisjáték van...blablabla...
Szóval az idegeskedés az másból adódik, csak ez a játék van most "útban", és most épp ezt kritizálom!
Az más kérdés, hogy Janikáéknak mennyi technikai hátterük van, és tapasztalat...sajnos én nemmondhatom meg a szervizeseknek, hogy miben állitsanak! :)
A Magyar leírás az király, csak ahhoz több idő kell, mint amennyi türelmem nekem van!:(
De nemhátrálok vaze! -
#15728 #15718 -
Neoncsoves #15727 ...most képzeljünk el egy F1 futamot Magyarország közutain -
#15726 Nem akarlak bántani,de ez pontosan így van a valóságban. Kérdezz meg egy Tóth Janikát vagy a Benyik Balázst ,hány versenyük ment el egy rossz kerék választás vagy beállítás miatt.Ezek pont a RALLY szépségei,hogy el lehet csúszni egy gödör vagy kavics miatt. /..és,hogy kiszámíthatatlan / Nem véletlenül tervezik a pályák nagy részét vegyesen aszfalt,murva stb. hogy még nehezebbé a nézők számára élvezetesebbé tegyék.Ez SPORT ! Nem idegeskedni,hanem küzdeni kell. A sima tükörfényes aszfalt az egy másik sport.../elnézést ez csak az én magán véleményem../ -
#15725 Én a Toyota WRC-hez találtam/ vhol /szinte minden pályára beállítást és azt kell mondjam egyre jobban közelítem a csehek idejét. Most ugyan ezt próbálgatom a Subaruval. -
#15724 #15715 ? -
Solt #15723 Szerintem így jobban jársz... igaz én rbr terén elég mod ellenes vagyok... szerintem az alap fizikát nem igazán lehet jobbra moddolni... valahogy nem érzem az rbr modok terén azt a profizmust, ami pl az ügyesebb rFactor moddereknél mgvan...
Amiket én próbáltam anno, mind jó volt valamiben, de összességében mindnek volt olyan hülyesége amitől falnak mentem... így maradtam az alap fizikánál, max valami hangmodot használtam, bár azoknak a nagy része is elég érdekes... -
#15722 Rendben, visszatérek a gyári gémhez, ott az aszfaltot mellőztem, de akkor rástartolok 1000-el, mert ott legalább jól betonoznak a franciák! -
Solt #15721 Ezért mondom azt, hogy előbb szokj hozzá az alapjátékhoz... amikor az már megy úgy, hogy a legnehezebb fokozaton megnyered a vb-t, akkor jöhetnek a modok... így csak elmegy a kedved tőle... -
#15720 Hát a realistic törést meg kell szokni, én azt nem bírom mikor egy futamon leamortizálom a kocsit és nem raknak be szervizt és másik futam elején elkezdi emlegetni egyből a hűtőt.
Ehhez a játékhoz sokat kell gyakorolni tesztelgetni szerintem.
DE pl a citroen Xsara a Gabe által felrakott setup-al nagyon stabil szerintem, ez ugye az erdeti Xsara fizika Setupolva. Ezzel teljesen nyugodtan mergyek, nem csúszkál tök nyugodt a kocsi
Viszont a Subaru és a Citroen C4 és gondolom a Ford is mintha gyorsabb lenne a cseh pályákon, viszont jobban is vigyázni kell vele többet küzdeni érte kéziféket belőni stb.
Énis azt hittem sohase megyek 38 alá Zadni-n erre tegnap ezzel a gázpedállal is majdnem jobbat mentem már rajta.
Én az esőst nem bírom meg mikor kitalálják pl, hogy cseh pálya gravel gumival.
Egypár napja énis panaszkodtam a kevés cseh miatt erre tegnap három hosszú cseh is volt -
#15719 Én nem készítek hangot csak tesztelem azt ami van, subaruhoz még nem találtam meg a tökélletest illetve az alpine jó csak az nem subaru hang
-
#15718 még nincs egyenlőre kormányom miatt rohangálok játékboltokba labdákat nézni
tegnap kérdeztem is, hogy szerintetek szétvágjam-e a squash labdát -
#15717 No eljutottam arra a pontra, hogy alt+f4 -et nyomok egyből, mert nemhiszem el, hogy december óta ~700km után most sem merem nyomni a gázt úgy, ahogy azt látni jutubon, sőt egy beállitás sem sokkal jobb mint a másik...!
Ez hihetetlen, hogy egy kis koccnál is pl. a hűtőm 100%-ra meghal, de úgy, hogy az óra 10km/h alatt van, és épphogy belecsúszok annak a valaminek, és retire...
Ez csak egy dolog, vigyázok a kocsira mint a hímestojásra, de néha aztsem tudom, hogy mi a fax dob meg, vagy épp miért fordul keresztbe a verda...vagy...!?
Ez engem úgy felidegesít, hogy ááá!:)
Nameg arról nemis beszélve, hogy az aszfalton szerintem úgy viselkedik az autó, ahogy épp akar!
Kipróbáltam a setupokat, nézeteket...egy rakás autót...és az N-es verdák mintha stabilabbak lennének 150km/h-nál is, nemúgy mint a többi...jobblenne a fizikája, vagy szélesebb gumik vannak rajta, vagy csítes?
Még adok neki esélyt majdha megjön a loadcell a fékhez, de addig...kicsit felejtőslesz nekem!:(
Lehethogy béna vagyok, nemis tagadhatom, de nemhiszem el, hogy nemlehet kitapasztalni 1 verdát sem normálisan?!
A C4, 307 az nálam abszolút felejtős, azokkal sehol nemmegyek jó időket, demég a gyári időt is nagynehezen érem el csak!
A cseh pályákra meg örülök, ha bejutok mostanság, demondjuk azok meg abszolút csak szerencse kérdése lett nálam, hogy végigérek-e!?
Próbálom nyomni a gázt egyenesben, a kanyaroknál jó féktávokat venni...aztán az a kis kocc (amit nemtom mitől lett)..és vége!
-
#15716 Az általad készített subaru hangot is kipróbálnám ?