20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JUVEfun
    15637 már kész van ?
  • JUVEfun
    Voltam a bontóba ,sajnos nem találtak még hasonlót sem
  • Breki33
    oks várok vele, a címre nem kell kimenned mivel ott a mintadarab kell először akkor csinálják meg
  • Breki33
    Akkor holnap küldöm a rugót a csordásrugónak

ezt írták

"T cím!
    A cím az jó.
    Az ár 100 db-nál változik.
    Elnézést de a vonalzóval mért méretek nekünk nem pontosak.
    T .Csordás'
  • Breki33
    ezt te döntöd el, de átnevezni célszerűbb hátha kell még

lényeg, ha audio.dat-ot talál azt használja ha nincs akkor audio könyvtárat
  • JUVEfun
    Törlöm v .átnevezem ?
  • Breki33
    igen ha kicsomagolod és audio.dat-ot törlöd illetve átnevezed, hogy ne használja
  • JUVEfun
    Ezt anno el is olvastam , de több helyen azt írja ,hogy simán az audio mappában /ha van / felülírhatod !
  • Breki33
    ezt a kérdést nem teljesen értem
  • JUVEfun
    BREKI : a rugó elküldéssel várj egy napot , hogy mit mond holnap a bontó ! /."ha minden kötél szakad".. akkor kimegyek érte arra a címre amit küldtél /
  • Breki33
    majd ha kész lesz igen
  • Breki33
    a dattool-al ki kell csomagolni, de legalább 3* felraktam a leírást róla

http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=4
  • JUVEfun
    Ami a realistik sound-ba van azt csak bemásolom és lesz audio és Blowof Valve mappám ???
  • JUVEfun
    #15638 Ezt a motorháztetös nézetet még nem küldted el /elküldöd?/ ez a focusé ,ugye ?
  • JUVEfun
    Nekem meg nincs audio könyvtáram , hogy kell csinálni ? /..mert az igen leegyszerüsítené a hangolást/
  • Breki33
    Úgy nem annyira hallható, de én pl mindig bekapcsolom az audióban az utolsó kapcsolót és felveszem a motorhangot a többit leveszem és audio.ini-t is belőttem.

Mondjuk nekem nincs audio.dat hanem ki van csomagolva az audio könyvtár
  • Breki33
    Nekem ez annyira nem tűnt fel inkább ez amit kérdezni akartam korábban

Osli
    0,16 tól 0,22-ig van egy murvás szakasz amin nem nagyon tudok gyorsan menni a kanyarban lassítanom kell és kézifékeznem pedig nem túl éles aztán a végén nem tudok kézifékkel ráfordulni a betonos útra hanem csak lassítani és rákanyarodni

• pajti
    Nem rossz :)
    Meghallgatnám belső nézetből is ezeket.
  • Breki33
    Nekem a kettes is tetszett azt sokat nyomtam
  • pajti
    CMRben még ami tetszik, a pályák kidolgozása, meg a különböző útfelületek változása szakaszon belül..
    Na ez valahogy a Czech RBRben nem jött össze. Mert itt iszonyúan csúszik az aszfalt gumi földúton. Nem reális.
  • Breki33
    Nekem Prodigy 7.1 Hi-Fis-s srác által tuningol nem házimozis cuccra kötve

Az eng filok a kocsik alaphangjai amikhez jön hozzá az effekt, blow, gravel, turbo hang stb

nanamitatsuki cuccait érdemes kipróbálni itt meg lehet hallgatni a videókon

http://www.youtube.com/user/nanamitatsuki

pl most a legújabb

RBR - Peugeot 306 MAXI New Sound Test2 (Exhaust Version)

• pajti
    Szerintem ez volt a leggyengébb CMR. A 2005ös.
    Az első része viszont tényleg a legjobb volt akkoriban szvsz.
    Annyira tetszett amikor az Angol szakaszt elkezdted a hegyen még hóban aztán mentél lefele és a végén már sár volt:)
  • pajti
    Bazz' ilyen még nem történt velem, meghúzodott a jobb lábfejem, gyanítom a fékpedáltól.. xD
  • Breki33
    Az ilyen hozzászólások-at nem tudom megérteni

"Probaltam a(z) RBR-t egyik ismerosomnel, de az szerintem nagyon messze van a CMR2005-tol. En nem szeretnek se a registry-ben nyulkalni egy jatek miatt, se akarmilyen hack-et telepiteni. Ha te itt most tort jatekra gondoltal, akkor meg feleslegesen idegesitem magam, mert nekem nincs tort jatekom es remelem nem is lesz."

http://prohardver.hu/tema/re_a_codemasters_bejelentette_a_dirt_3-at/hsz_96-96.html

Ez lenne igazi Rally?

• pajti
    Engem érdekel. Régebben próbálgattam a hangokat de nem tetszettek meg volt olyan is ami recsegett.. Pedig SB Audigy2 hangkártyám van amit a játék támogat is (indításkor ott a Sound Blaster logo:))
    Ami neked bevállt azt majd kipróbálnám valamikor. Egyébként autónként lehet variálni a hangokat? Úgy emlékszem alapból mindegyik a Subaru hangot használja csak modosítva.. Bár nem biztos.
  • Breki33
    Ez így van csak azt nem értem, hogy 2004 óta senkise csinálta még meg rendesen az új kocsikat kameranézetben.

Vagy csak az én kameranézet igényem különbözik ennyire másokétól mikor ilyen kamerákat szeretnék?
  • pajti
    Mennyivel egyszerübb lenne (mint a SimBin-es cuccoknál) gombokkal állítani :)
  • Breki33
    Nekem van hasonló hangom Citroenhez felajánlottam, hogy teszteljük más kocsikhoz is a hangokat (jelenleg 284 eng file) de itt senkise reagált rá, hát használom magam :-)
  • pajti
    Ilyen motorhang kéne nekünk.. :D
  • Breki33
    Én sem szeretek, csak meguntam, hogy nincs jó ezért inkább megcsináltam

Én a camhack-os állítgatást untam meg.

Olyan progi kéne amivel beállítom a kamerát és kiírná, hogy mit kell az ini-be írni, vagy legalább lehetne alt+tab-al tálcára rakni a progit.
  • pajti
    706
  • pajti
    Nem mindenki szeret tökölni vele.:D Elmegy vele az idő.
    Mondjuk engem nem zavar amikor 20x-ra indítom majd lépek ki, mert még nem tökéletes..
  • Breki33
    ti eddig hány km-t mentetek?

Covered kilometres 1,822.0 km
  • Breki33
    pedig ő az aki írt, hogy küldjem a mostanit
  • Breki33
    De minket rábeszélnél :-)

ravasz :P
  • Breki33
    Ezt használom én ezzel indítom az rbr-t és javítok a színeken, csak egy gondom van vele, hogy a dll-el nem műxik a gauger plugin

viszont úgy tudom ebben kameranézet replaykor van, ha mégsem érdekel, hogy műxik
  • pajti
    Most nem használom a camhack-et xD Én is inkább szerkesztem az ini-t:D
  • Breki33
    pedig azt küldtem el és azt volt a legnehezebb elkészíteni
    még a profik is azt mondták nem lehet hozzá motorháztető nézetet, hát lehetett de két óráig szórakoztam vele

De a belső nézet lett a legjobb nem szoktam csak ritkán azzal menni de ebben nagyon jó lett majdnem jobban tetszik m int a másik
  • pajti
    Viszont ebben is többféle kamera nézet van, meg a raplay-t lehet lassítani gyorsítani.. :D
  • Breki33
    itt semmi, csak a képeden elsőre kicsit félreérthető

de te minden indításkor camhack-al tologatod a kamerát?

most felrakom ide is hogy milyen tetőnézeti amit akarok még készíteni