20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JUVEfun
  • ajem kisa
    Tudom, hogy mutattad, akkor is akartam már kérdezni, de csak most gyüjtöttem bátorságot hozzá!
    Az eredményeim alapján...de miből? Mi a kezdő? Vagy mostha franciául leírnád...!:D
    Amúgy tényleg nemvágom mostsem!
  • Breki33
    Egyébként jól feltörtél.

Hány km-nél jársz?
  • Breki33
    na szép magadnak meg nem adtál :-)

látszik, hogy sportfotós vagy :-P

tényleg nincs egy jó rally-s képed amit be lehetne rakatni ide háttérnek?
  • JUVEfun
    Én adtam azoknak akik innen vannak .
  • Breki33
    Ez a Rank már nagyon sokszor mutattam
    az eredményeid alapján von le pontokat és akinek kevesebb van az vezet

mondjuk érdekes lesz hogyha elérünk vmikor az 1-hez.
  • ajem kisa
    Most megragadnám az alkalmat, és megkérdem, hogy ez mi alapján számol, vagy miez?
  • Breki33
    mik ezek a sárga lapok? P

Sosem hittem volna, hogy Misi-t valaki megelőzi
  • Breki33
    na xp-t újra kellett telepítenem - éljen a REBORN :-)

viszont lett egy jó hírem is megtaláltam az eredeti RBR CD-t amit eddig hiába kerestem mostmeg hogy modem dvd-t keresem egyszercsak kezembe került :P
  • ajem kisa
    Még énis bennevagyok bakker!
    Milenne ha sikerülne belőni a verdát!?
  • JUVEfun
    BENNE VAGY A HARMINCBAN !
  • Breki33
    faszokat csúsztatok

te beszélsz olyanról amit kisem próbáltál ennyi

és azért idéztem mert mint mondtam ellentmondás van a két rész között és azt a két részt emeltem ki

és nem értem miért személyeskedsz
    nem ismered a cseh online-t hiába magyarázod tehát csak felületes véleményed lehet róla
    továbbiakban nincs kedven olyannal beszélni aki elkezd személyeskedni ha más a véleményem
  • Breki33
    A cseh-ben pont az a jó hogy a magyarhoz hasonló és sajnos reálisak az utak
  • JUVEfun
    Bocs,már nem emlékszem,vissza kellene olvasni...
  • Solt
    Megéri a setup készítés megtanulása a fáradtságot... arra figyelj, hogy egyszerre mindig csak egy féle dolgon állíts, aztán tesztelj... nézd meg mire, hogy reagál...

Egyébként meg ne értsétek félre, nem észt osztani akarok, csak leírom a tapasztalataimat...
  • ajem kisa
    Na most értem haza, látom 45hsz volt pár óra alatt...és ez majdnem mind miattam! Ez megható!
    Egyébként én nemazt mondom, hogy nemjó, csak azt, hogy számomra hihetetlen, hogy 700km után is gáz nekem az aszfalt!
    Éshogy a mások setupjai sem felelnek meg az én "stilusomnak", énmeg türelmetlen vagyok ahhoz, hogy összehozzak egy ideálist magamnak!
    Ezt nemtagadom, de ha valaki nem autószerelő, akkor ezt szerintem nemfogja bemagolni, hogy mi-micsoda, és miért jó vagy nem...
    De lehethogy egyszer eljön az ideje, és leülök elé összehozni valamit...addigis szerintem várok a fékpedálra, és visszatérek a cseh modhoz!
    Písz!
  • Neoncsoves
    realee_HU a nevem a játékban.

ha már itt tartunk, hogy lehet kikapcsolni az időket hogy kiírja oldalt? :)
  • JUVEfun
    Szoktam olvasgatni a topicot ,úgyhogy én azért is nem szálltam vitába,mert láttam az eredményeid és gondoltam,hogy van tapasztalatod. Minden esetre engem meggyőztél,ki is próbálom
  • Solt
    Arcade-ra volt állítólag állítva... azért linkeltem, hogy látványos legyen a különbség a két videó között mozgásban...
  • Solt
    Aztán kipróbáltam a RaceOn-t, ott meg a TDI-vel Curitibán mentem egy wr 11. időt... szóval setup guide, és magolás Urak! :)

• Solt
    Pont erre is szeretném felhívni a figyelmet! A java élvezetről lemarad az, aki nem magának készíti a setupot...

Sok idő, és sok idegeskedés, de, ha az ember megtanulja, akkor olyan szinten magára szabhatja az autót, hogy egyszerűen olyan lesz a verda, úgy fogja érezni, mintha a testrésze lenne...

Nekem sem megy még tökéletesen ( igazából elfogy a türelmem ), de amikor sikerül, akkor születik olyan eredmény, hogy GTR2-ben a GT3Cup Porschéval megyek a 3anderstorp-on egy wr 10. időt... mindezt 1-2 nap alatt... mások setupjával csak estem keltem...
  • pajti
    Ide a bökőt hogy nem szimu lesz.. :D
  • JUVEfun
    Hát eléggé ! Gondolom azért is írta,hogy arcade és nem szimu..
  • JUVEfun
    Ja , kiváncsi leszek a codemasterosra ,ha egyszer elkészül ! (F 1 2010)
  • pajti
    Hát, már ránézésre is elég gáz!
  • JUVEfun
    Én nem szeretnék beleszólni , de én pl. nem nagyon értek a beállításokhoz,ezért mások setupjait addig próbálgatom ,amig nekem is megfelel /ez csak az RBR-re vonatkozik /
  • Solt
    Valami készülőben lévő új arcade bigyó... rFactor topikban linkelték...
  • JUVEfun
    Milyen néven futsz ?
  • JUVEfun
    EZ MELYIK f 1 ? 2010-s moddal még nem találkoztam (én rFactorozom,meg néha GTR2 F 1 mod) ?
  • JUVEfun
    Járnál PESTEN,HAMAR HOZZÁ SZOKNÁL.....
  • Solt
    Hát tényleg hagyjuk, mert látom nem igazán megy át a mondandóm... rendre csúsztatsz, és ez egy kicsit már kezd bosszantani...

1: Szó sem volt utcai autókról. Fingom nincs miért kevered ezt ide

2: Ha idézel tőlem, akkor a közepét ne hagyd ki... úgy van értelme is a mondandómnak! Próbáld meg ezt egyben elolvasni, és akkor talán megérted mit akarok mondani:

"Túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a setupnak... rendkívül fontos, de vezetés technika sokkal fontosabb... meg kell tanulni magunknak setupot készíteni az alapján, hogy mit szeretnénk az autótól... mi a bajunk vele... ha ez megvan, akkor jönnek majd az orgazmus közeli állapotok, meg a csodálkozások, hogy mennyi van még a pályában..."

3: Ha úgy állítanék valamit, hogy magát a játékot nem próbáltam, akkor nyilván jogosan kételkednél... viszont így egyszerűen nem értem meg, hogy mit nehéz ezen elhinni... én nem tudom mióta és mivel szimulátorozol, de aki azt mondja, hogy egy autó viselkedése szemmel nem megítélhető, arra nem tudok mit mondani...

4: Hiszed, vagy sem, ez a te dolgod, de nekem elég ennyi év után látni valamit menet közben, hogy eldöntsem érdemes-e kipróbálni... viszont én a hiteddel nem tudok mit kezdeni... ez a te kereszted...

5: Hogy érzékeltessem miről beszélek: ezt eszembe nem jutna kipróbálni... ezt pedig azonnal kipróbáltam... bízom benne, hogy látható a különbség...
  • pajti
    Szerinted én mikor írtam hogy zavar az úthiba? :D
    Egyébként egy aszfaltos WRC futamon nincs ilyen szar út, Akár a spanyol olasz francia futamokat nézzük.
    EZ nem von le az értékéből csak szvsz nekem jobban fekszik ha az aszfalt nem dobál ennyire. Jobban ki lehet élvezni kanyarokat jobb íveken menni. Tudod olyan rém unalmasan ahogy Loeb is szokott :D
  • JUVEfun
    NE NÉZD ! KI LEHET KAPCSOLNI ! Azt hiszem sokan így tettünk ,hasonló okból !
  • Breki33
    tehát ránézel az utcán egy kocsira és megmondod milyen vezetnu

lehet te ezt hiszed, de én azért kételkednék benne
    én kipróbáltam és ez alapján mondok véleményt

kifejtés

"Túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a setupnak"
    "setupot készíteni ........ akkor jönnek majd az orgazmus közeli állapotok, meg a csodálkozások, hogy mennyi van még a pályában..."

De inkább hagyjuk

• Solt
    Szemmel látom, hogy milyen a setup... lehet látni, hogy reagál az autó... könnyen megcsúszik vagy sem, pattog vagy sem, billeg vagy sem... aztán hangra hallani, ha túl alacsony, szemmel látni, ha túl magas... stb...

Hidd el, hogy látni az alap fizikához képesti különbséget... azt is hidd el, hogy ebben semmi ördögi nincs...

Fejtsd ki, hogy hol mondok ellent magamnak... lehet valamit félre értesz...
  • Breki33
    A mozgást egy kép alapján látod az illető nem tudod milyen beállításokat használ és szerintem pont egy szimulátornál fura hogy kipróbálás nélkül itéled meg, én cseh pályákról nagyon sok videót néztem és nézek meg, de teljesen más érzés vezetni, már az is teljesen más érzés ha köd van a pályán és hiába tudom mi jön nem merek úgy menni.

Igen én nagy jelentőséget tulajdonítok mert alap fizika setup nélkül nem tetszett a KSP féle setup-al viszont igen ezt nagyon sajnálom, hogy cseh-en nem használhatom.

Számomra a better physics is jobb mint az eredeti.

Az utolsó mondatodban úgy érzem magadnak mondasz ellent.
    Nekem egyenlőre elég hogy szerzek pl Subaruból az adott pályához 5-6 setup-ot és kipróbálom melyik jön be nekem, aztán ami tetszik azt kicsit módosítom ha kell.

Nekem inkább az az orgazmus itt ha Hradeken vagy Zadni-n dobogón végzek vagy javítok az időmön.

Az nem hogy pl egy amerikai pályán hotlapozzak

Múltkor csehen olyan volt hogy Bisanne repeat lehetőséggel, tehát tulajdonképpen hotlapozhattam volna, de 7-8 menet után meguntam és inkább kiléptem.
  • Neoncsoves
    kezdek visszarázódni

volt hogy 3. voltam időben, csak megláttam, megörültem és egyből ki is pörögtem egy kanyarban ^^
  • Breki33
    gúnyolódásból, de nem veled szemben

csak tudom, hogy pest egyik végéből átmenni a másikba van amikor macerásabb mint vidékről felmenni a nagyfaluba

Deha másik helyről is rendelek, lehet megkérlek még.

Inkább legyen duplán rendelve mint egyszer sem, szval ha nem kell máshová is mintát küldeni és jó az ár lehet rendelek még egy helyről

• Solt
    Túl régóta szimulátorozom ahhoz, hogy ránézésre megmondjam, számomra érdemes-e valamit kipróbálni, vagy sem... a fizika, vagyis a mozgás pedig úgy érzem szemmel látható... nincs abban boszorkányság... ;)

Túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a setupnak... rendkívül fontos, de vezetés technika sokkal fontosabb... meg kell tanulni magunknak setupot készíteni az alapján, hogy mit szeretnénk az autótól... mi a bajunk vele... ha ez megvan, akkor jönnek majd az orgazmus közeli állapotok, meg a csodálkozások, hogy mennyi van még a pályában...
  • JUVEfun
    | #15747 köszi