20179
-
#15915 Lehet,hogy hülyeség , de azt vettem észre,hogy a Subaru sokkal többet bír (ütközésnél) , mint a többi autó.... -
#15914 Kaptam egész jó hangot a subaruhoz , mindjárt teszek fel róla vidit csaka youtube iszonyat lassu ( mint én az új pályán ) -
#15913 -
#15912 ja a Citroen kamera megy priviben -
#15911 Most viszont második helyen áltam ezen erre kirakott
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=97372bff3bee5eca7cea2de89773e271
Érdemes benézni még ha lehet. -
#15910 Egyenlőre nekem sem de az igazi pálya is ilyen szval mi nem vagyunk még elég ügyesek.
Én Zadni-t is szeretem, főleg mostanában. -
#15909 Azt hiszem kedvencnek marad a Hradek-Liptakov ! Nekem ez nem bejövős -
#15908 Viccnek szántam , ne vedd komolyan -
#15907 Neked tetszik, hogy ilyen keskeny?
mondjuk pont nem ott ahol a képek készültek -
#15906 Azért nem gyenge.. Már most így mennek rajta.
UFO -
#15905 2:08nál van az a kanyar -
#15904 Itt már csak gurultam..
xD volt időm fényképezni :) -
#15903 Ááááá! Nem hiszem el. 2x is ugyanott bszom el...
Van egy éles jobbos de nem látni be a kanyart, egyenesen is vezet egy út a fűvön 2 kitaposott keréknyommal, na meg persze ott vannak a fák is.. x'D -
#15902 Szép ! Ilyen tempónál milyen szép képeket csinálsz -
#15901 Ez még lemaradt..
-
#15900 A 2. képtől már odacsaptam a gépet azért más a kamera nézet. :'D -
-
#15898 Bashan Rally Ezt próbáljátok ki , nagyon jó (van benne olyan pálya ami szinte végig padlógáz) -
#15897 én ilyet nem olvastam előre de biztos csak elkerülte a figyelmem.
De mint mondtam tudtam énis rajta menni fizetés nélkül.
Viszont igen igazad van a hradekkel is így volt kezdetben -
atiwrc #15896 Előre meg lett mondva hogy a pályának nem lesz vége hogy ne lehessen idöket futni. Most 2 hétig még tesztfázisban van és teszteltetik szélesebb körben, hátha valamit a fejlesztők nem vettek észre. Logikus hogy most csak azok mehetnek a pályákkal akkik fizettek a csehre. Ha jol rémlik ez a Hradekkel is igy volt... -
#15895 most az fh-s dologba nem mennék bele, de ott nekem mesélt Hedge, hogy pont a pénz körül vannak viták.
De egyszerű te felháborodtál rajta én nem én nem akarlak meggyőzni róla hogy ne legyél. -
#15894 Nem kell elmenni ilyen sokat nem kérek ilyet hogy neked több legyen a költséged mint az 1500-as postaköltség.
Kár, hogy senkise lakik arra vagy nem ilyen segítőkész mint te -
#15893 De pont nemrég írtam róla
Az eredeti játékhoz van olyan patch ami kiszedi őket.
Mondjuk eredeti rally-ban is berohangálnak -
Neoncsoves #15892 de én arról beszélek hogy 2centin múlik hogy megálljak de a legutolsó pixel még pont belecsúszik a hatósugárba és ennyi... baszhatom az egészet -
#15891 De legalább akkor nemtörik totálkárra a verdád!:D -
Neoncsoves #15890 csak nekem tűnt fel hogy ebben a játékban olyan helyen is állnak nézők ahol tilos lenne? kedvencem amikor egy olyan szakasz van ahol gyorsan lehet menni, de a végén van egy éles kanyar, de ott áll egy egész kibaszott tömeg, persze ha kicsit később kezdesz el fékezni akkor beléjük repülsz és kapásból 30mp-t el is basztál -
#15889 Szerintem akkoris drága a 2k érte!
Én megértem, hogy mennyi meló volt benne, de azon kívül, hogy 12km..és amikor vereted neki, nemfogod nézni, hogy mennyi poligon+gerenda és 2D-s néző ugrik eléd, vagy ikrek bámulnak végig a gyorson...csak az úton kell maradni!
Ettől függetlenül respect, de én nemfogok kiadni érte ennyit (sem), és szerintem ahhoz képest, hogy pl. az alien vs predator 3-nak a 4 új pálya kerül ~1600Ft-ba amit az eredeti csapat rakott össze, addig ezt a Csehek, akik aztsem tudom, hogy miért kérnek el olyanért pénzt, ami nemis az ő játékuk..szerintem HA ehhez nemjárult hozzá az RBR gém csapata vagy akárki, akkor nekem ez kicsit gáz...még akkoris, ha nemettek, nemittak azalatt az idő alatt amig ezen melóztak!
Miértnem veszik meg a motort, és csinálnak egy komplett csehrallye-t mittomé' 2-3-4-5k Ft-ért, és akkor ha lenne +gyors letölteni, akkor lehetne fizetős, de nekem (!!!) igy felejtős lesz tuti! -
#15888 Látod :nekem ez természetes szívesség ,eszembe nem jutna pénzt kérni érte,viszont jó érzés,hogy segíthettem (még , ha Gödöllőre is kell menni azért a qrva rugóért) -
#15887 Van /nem kevés / reklám bevételük a BH , FH stb. is ingyen osztja meg veled .. nagyon unom,hogy mindenért leakarják húzni a börömet -
#15886 Javaslom ,ha netán megveszed ezentúl a Sport+focit a benne lévő képekért (ha megakarod nézni) külön fizessél nekem -
#15885 pedig ha elmennél nekem a rugóért Pesten akkor a benzin kerülne annyiba amiért most annyira felháborodtál........ -
#15884 Én ingyen csináltam, de nem volt 3500 óra mint ez !
Számolj csak utána mennyi meló ez
http://www.youtube.com/watch?v=jQohm0O0Ld0 -
Neoncsoves #15883 -
#15882 netetézd -
#15881 ..de ingyen osztottad meg velünk NEM ? -
#15880 Nem ! aki a BL miatt beköttette ("..mert szereti a focit ") az a havidijért nézte az összes sport csatornát . Elsejétől a SPORT '1,SPORT'2 ...stb.-ért plusszba kell fizetni az eddigi havidíj majd dupláját -
#15879 Hát én speciel nem szeretetből dolgoztam a fifa-n minden évben, hanem mert zavart, hogy pl olyan ronda a fű
És itt évek munkájáról van szó nem egy hetes melórol
Próbálj meg egyszer egy ilyet készíteni, nem lesz egyszerű
-
#15878 "Fifához fü patch olcsón eladó " Breki : -jól felhúztál- -
#15877 Nem akarlak bántani ,de ezt sok készítő a MAGA és MÁSOK őrömére szokta csinálni és megosztani. Lehet,hogy nagy munka ,de sokaknak ez szórakozás !!! -
#15876 Második video