20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JUVEfun
    Lehet,hogy hülyeség , de azt vettem észre,hogy a Subaru sokkal többet bír (ütközésnél) , mint a többi autó....
  • JUVEfun
    Kaptam egész jó hangot a subaruhoz , mindjárt teszek fel róla vidit csaka youtube iszonyat lassu ( mint én az új pályán )
  • JUVEfun
  • Breki33
    ja a Citroen kamera megy priviben
  • Breki33
    Most viszont második helyen áltam ezen erre kirakott

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=97372bff3bee5eca7cea2de89773e271

Érdemes benézni még ha lehet.
  • Breki33
    Egyenlőre nekem sem de az igazi pálya is ilyen szval mi nem vagyunk még elég ügyesek.

Én Zadni-t is szeretem, főleg mostanában.
  • JUVEfun
    Azt hiszem kedvencnek marad a Hradek-Liptakov ! Nekem ez nem bejövős
  • JUVEfun
    Viccnek szántam , ne vedd komolyan
  • Breki33
    Neked tetszik, hogy ilyen keskeny?

mondjuk pont nem ott ahol a képek készültek
  • pajti
    Azért nem gyenge.. Már most így mennek rajta.
    UFO
  • pajti
    2:08nál van az a kanyar
  • pajti
    Itt már csak gurultam..
    xD volt időm fényképezni :)
  • pajti
    Ááááá! Nem hiszem el. 2x is ugyanott bszom el...
    Van egy éles jobbos de nem látni be a kanyart, egyenesen is vezet egy út a fűvön 2 kitaposott keréknyommal, na meg persze ott vannak a fák is.. x'D
  • JUVEfun
    Szép ! Ilyen tempónál milyen szép képeket csinálsz
  • pajti
    Ez még lemaradt..

• pajti
    A 2. képtől már odacsaptam a gépet azért más a kamera nézet. :'D
  • pajti

• JUVEfun
    Bashan Rally Ezt próbáljátok ki , nagyon jó (van benne olyan pálya ami szinte végig padlógáz)
  • Breki33
    én ilyet nem olvastam előre de biztos csak elkerülte a figyelmem.

De mint mondtam tudtam énis rajta menni fizetés nélkül.

Viszont igen igazad van a hradekkel is így volt kezdetben
  • atiwrc
    Előre meg lett mondva hogy a pályának nem lesz vége hogy ne lehessen idöket futni. Most 2 hétig még tesztfázisban van és teszteltetik szélesebb körben, hátha valamit a fejlesztők nem vettek észre. Logikus hogy most csak azok mehetnek a pályákkal akkik fizettek a csehre. Ha jol rémlik ez a Hradekkel is igy volt...
  • Breki33
    most az fh-s dologba nem mennék bele, de ott nekem mesélt Hedge, hogy pont a pénz körül vannak viták.

De egyszerű te felháborodtál rajta én nem én nem akarlak meggyőzni róla hogy ne legyél.
  • Breki33
    Nem kell elmenni ilyen sokat nem kérek ilyet hogy neked több legyen a költséged mint az 1500-as postaköltség.

Kár, hogy senkise lakik arra vagy nem ilyen segítőkész mint te
  • Breki33
    De pont nemrég írtam róla

Az eredeti játékhoz van olyan patch ami kiszedi őket.

Mondjuk eredeti rally-ban is berohangálnak
  • Neoncsoves
    de én arról beszélek hogy 2centin múlik hogy megálljak de a legutolsó pixel még pont belecsúszik a hatósugárba és ennyi... baszhatom az egészet
  • ajem kisa
    De legalább akkor nemtörik totálkárra a verdád!:D
  • Neoncsoves
    csak nekem tűnt fel hogy ebben a játékban olyan helyen is állnak nézők ahol tilos lenne? kedvencem amikor egy olyan szakasz van ahol gyorsan lehet menni, de a végén van egy éles kanyar, de ott áll egy egész kibaszott tömeg, persze ha kicsit később kezdesz el fékezni akkor beléjük repülsz és kapásból 30mp-t el is basztál
  • ajem kisa
    Szerintem akkoris drága a 2k érte!
    Én megértem, hogy mennyi meló volt benne, de azon kívül, hogy 12km..és amikor vereted neki, nemfogod nézni, hogy mennyi poligon+gerenda és 2D-s néző ugrik eléd, vagy ikrek bámulnak végig a gyorson...csak az úton kell maradni!
    Ettől függetlenül respect, de én nemfogok kiadni érte ennyit (sem), és szerintem ahhoz képest, hogy pl. az alien vs predator 3-nak a 4 új pálya kerül ~1600Ft-ba amit az eredeti csapat rakott össze, addig ezt a Csehek, akik aztsem tudom, hogy miért kérnek el olyanért pénzt, ami nemis az ő játékuk..szerintem HA ehhez nemjárult hozzá az RBR gém csapata vagy akárki, akkor nekem ez kicsit gáz...még akkoris, ha nemettek, nemittak azalatt az idő alatt amig ezen melóztak!
    Miértnem veszik meg a motort, és csinálnak egy komplett csehrallye-t mittomé' 2-3-4-5k Ft-ért, és akkor ha lenne +gyors letölteni, akkor lehetne fizetős, de nekem (!!!) igy felejtős lesz tuti!
  • JUVEfun
    Látod :nekem ez természetes szívesség ,eszembe nem jutna pénzt kérni érte,viszont jó érzés,hogy segíthettem (még , ha Gödöllőre is kell menni azért a qrva rugóért)
  • JUVEfun
    Van /nem kevés / reklám bevételük a BH , FH stb. is ingyen osztja meg veled .. nagyon unom,hogy mindenért leakarják húzni a börömet
  • JUVEfun
    Javaslom ,ha netán megveszed ezentúl a Sport+focit a benne lévő képekért (ha megakarod nézni) külön fizessél nekem
  • Breki33
    pedig ha elmennél nekem a rugóért Pesten akkor a benzin kerülne annyiba amiért most annyira felháborodtál........
  • Breki33
    Én ingyen csináltam, de nem volt 3500 óra mint ez !

Számolj csak utána mennyi meló ez

http://www.youtube.com/watch?v=jQohm0O0Ld0
  • Neoncsoves
  • JUVEfun
    netetézd
  • JUVEfun
    ..de ingyen osztottad meg velünk NEM ?
  • JUVEfun
    Nem ! aki a BL miatt beköttette ("..mert szereti a focit ") az a havidijért nézte az összes sport csatornát . Elsejétől a SPORT '1,SPORT'2 ...stb.-ért plusszba kell fizetni az eddigi havidíj majd dupláját
  • Breki33
    Hát én speciel nem szeretetből dolgoztam a fifa-n minden évben, hanem mert zavart, hogy pl olyan ronda a fű

És itt évek munkájáról van szó nem egy hetes melórol
    Próbálj meg egyszer egy ilyet készíteni, nem lesz egyszerű

• JUVEfun
    "Fifához fü patch olcsón eladó " Breki : -jól felhúztál-
  • JUVEfun
    Nem akarlak bántani ,de ezt sok készítő a MAGA és MÁSOK őrömére szokta csinálni és megosztani. Lehet,hogy nagy munka ,de sokaknak ez szórakozás !!!
  • Breki33
    Második video