Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán felis raktad, de nem jó cseh-ben nem fogadja el.
1. You can find the file XXXXX.ini in \SCi Games\Richard Burns Rally\Cars\XXXXX\ (for example impreza03.ini)
2. open it with notepad or your favorit editor
3. Now you can see 5
4. important values:
a. FOV - Field of view - camera "zoom"
b. Pos - camera position left/right, up/down, front/back
c. Target - camera angle left/rigt, up/down, ???
Dash display:
1. Look in \SCi Games\Richard Burns Rally\Misc, here you can see digidash and minidash files. Each for the different screen sizes. The minidash is the small dash and the digidash the big one.
2. Now open the file for your screen size and favorit dash.
3. On top you can see "Hud position" and two values (x,y)
4. Change it to move the dash (left/right, up/down).
vki meg tudja oldani, hogy az rbr-t lerakja tálsára és aztán visszalép?
mert ha lehetne akkor tudnék szólni, ha jó verseny van.
Tegnap pl a 12 menetesben elõször kb hárman voltunk oda jöhettetek volna, mondjuk ígyis tök izgalmas volt
Liptakov 1 jelenleg 04:19.17, szeretném 4 perc alá vinni.
Ezek a pályák összefüggenek volt hogy azért vesztettem kis idõt mert a másik pálya irányába akartam fordulni. +mikor lezúgok a hegyrõl és megyek át az útépítésen akkoris mindig gondolkozok, hogy most balra fordulok vagy egyenesen kell menni.
De sajnálom ezt a mostani versenyt 11-ig szinthe hibátlan voltam a Hradekokon és a Liptakovokon már csak három Rallysprint lett volna hátra így meg nemis adott pontot illetve csökkent pontot ha jól értem a rendszert.
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=stagerec&stageid=519&classid=1&state=HU&state=HU&page=1
Amugy igen kemény, azokon a szûk murvásrészeken, kanyar külsõívén meg szikladarab, vagy persze valami, ami KO-ra üti a verdát!😄
Pár gyors után kiirta, hogy timed out, de visszalehetett igen-t nyomva probálkozni, és beengedett! 😊
2-en mentünk a végéig egy CZ gyerekkel, de nemtudom, vagy a 5-6-7 (?)gyorson retire volt, szoval 14-bõl csinálhattam a felét!:s
Na megnézem mit írt be ebbõl
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
De utána hatodik szakaszig feljöttem és szerintem vezettem 4 szakasz valami nagyon hosszú cseh volt ez van írva a konkrét szakaszhoz, hogy Stryckovy - Zadni lehet egyben volt a két pálya?
Erre nem kirak a játékból a felénél vmiért?
De mindegy legalább az 5. helyet visszaszereztem a rankon, de ahogy nézem ha végigmegyek elsõ helyen lehettem volna esetleg negyedik is.
pl 2slot0_lada grav.lsp néven, a lényeg az elsö része. A 2es azt jelöli hogy ezt a fizikát a car02-re( alap esetben az mg helye) rakott kocsinál tudod behozni, a slot0 meg csak van 😊 Eredetielg slot0,1,2-t ismer a game, de ha minden igaz a magyar vagy cseh plugin simán kilistázza a fájlokat a saved games mappábol é sott akár több setup közül is lehet váalsztani.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
1slot0
pl van ez a cars.ini-ben
FileName = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06.sgc"
IniFile = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06.ini"
ShaderFile = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06_shader_settings"
TexturePath = "Cars\FORD_FOCUS_2006\Textures\"
Ebbõl látod, hogy 3. slot-on van a kocsi
akkor ha van setup-od ehhez a kocsihoz annak ilyen formájúnak kell lennie
3slot1_Ford Focus 2.lsp
3slot2_Ford Focus 3.lsp
3slot4_Ford Focus 1.lsp
Az aláhúzás utáni rész tetszõleges az csak a setup megjelenõ neve
FrontSpeedMapVelocity_08 27.700001
FrontSpeedMapVelocity_09 38.900002
FrontSpeedMapVelocity_10 55.599998
FrontSpeedMapFactor_00 0.000000
FrontSpeedMapFactor_01 0.200000
FrontSpeedMapFactor_02 0.400000
FrontSpeedMapFactor_03 0.600000
FrontSpeedMapFactor_04 0.800000
FrontSpeedMapFactor_05 1.000000
FrontSpeedMapFactor_06 1.000000
FrontSpeedMapFactor_07 1.000000
FrontSpeedMapFactor_08 1.000000
FrontSpeedMapFactor_09 1.000000
FrontSpeedMapFactor_10 1.000000
RearDiffThrottle_00 0.000000
RearDiffThrottle_01 0.100001
RearDiffThrottle_02 0.250001
RearDiffThrottle_03 0.450001
RearDiffThrottle_04 0.700000
RearDiffThrottle_05 1.000000
RearDiffThrottle_06 1.000000
RearDiffThrottle_07 1.000000
RearDiffThrottle_08 1.000000
Ezzel kapcsolatban kérdezném atiwrc-t hogy az õ subarujához jó a 06-os subaru setup-ja vagy saját kell?
Gauger plugin itt van
http://www.geocities.jp/v317mt/
ha track baja van írd be melyik segítünk
kivéve ha 107-es az énis keresem, hogy melyik lehet
wrong licensz oda licensz kell alapból azt hiszem általánosat kapsz ez nem gond kerss másikat
fizikát akkor írja ki, ha havas pályára mennél, de nincsen fent a snow mod vagy forditva fent van.
Az utolsó mondatod nem értem 😛
Ha én egy nem WRC kocsit választok itt pl Mitsubishi_Lancer_Evo_9_N4-et akkor ha azzal nem tudok olyan idõt menni az természetes vagy csak én nem tudok vele rendesen menni?
Ha viszont természetes a rankon miért vannak ilyen kocsival is a legjobb idõk között?
De nem bírom megcsinálni😄
Bárhova lépek. Vagy Track baja van vagy wrong Licens, vagy 1:02 es fizika kell neki (ami egyébként fel volt rakva)
Úgyhogy nem tudom, lehet kellene egy szûz rbr és utána újra próbálni, de mivel ami a gépen fent van az nem az, és ez a hülye progi nem enged ujjat telepíteni, ha már van fent egy így zsákutcába kerültem.
Downhill!!
Nemazért raktam a képet be, hogy mert "okos vagyok" 😊
hanem ez van a játékban, legalábbis skinre, de 6k-t pörög, szoval tdi lehet, meg azthiszem azt is irja a játékban!
Attol függetlenül jo(bb) vezetni azt a játékban, mint a többit, illetve könnyebb, az helyesebb kifejezés!<#miaz>#miaz>
"A mienk már akkoriban is kb.370-t tudott /Peugeot WRC/"
6-7 éve peugeot wrc csak janika és rolf schmidt csapata jut eszembe 😄
Hát igen az lehet azért 2002 és 97 között is csak eltelt 5 év
A Microdash Wide-ot felraktam, annyi történt, hogy lecserélte a kijelzõket de ugyan úgy lelógtak a képrõl.
A gauger plugint nem tudom felrakni mert nincs Guages könyvtáram. Az analóg órást plugint meg nem találom a BH-n 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae