20179
-
Neoncsoves #15875 elsejétől fizetős lesz a DigiSport? -
#15874 ..hányan dolgozunk szeretetből,csak,hogy adjunk ( a fifa vagy F 1 kiegészítőkért kértek valaha pénzt ? ) -
#15873 Bocs az off-ért csak amikor a pálya végén megláttam ezt a 4 kolduló cseht a táblával kicsit felháborodtam -
#15872 Az olasz meccsek is ott lesznek, de ez nem ugyanaz szerintem -
#15871 Nézzétek már azt is mennyi munka van benne le volt írva a korábbi video-n
mikor kezdték hány órát dolgoztak vele, szerintem ez nem felháborító nem akkora hatalmas összeget kérnek hogy ne lehessen egyszer kibírni.
Mivel énis készítek elég nagy számban letöltött kiegészítőket játékokhoz én megértem a készítőket is persze nekünk nem esik jól, hogy nem ingyen van de ő dolgozott sok órán keresztül rajta mi meg csak ingyen szeretnénk élvezni. -
#15870 Ugyan ezt csinálja most velünk a román DigiTv. Egy csomó sportszerető csak azért vásárolta meg , hogy nézhesse a BL.-t. Erre elsejétől fizetőssé tette az összes sport csatornát még pluszba .!!! (a kenyeret és szórakozást a népnek XXI.sz. változata : SZÓRAKOZNI AKARSZ : FIZESSSS ! -
#15869 Na ez jellemző mai világunkra . Csinálnak vmi jót , de azt rögtön fizetősé teszik.Gondolom látták,hogy megint mien népszerü,akkor biztos fizet érte a barom ,ha szórakozni akar . FELHÁBORÍTÓ !!!! -
#15868 Viszont lassan megtanulok kormányt összerakni :P -
#15867 Azért ebben több éves munka van és a szervert is kell üzemeltetniük.
Amúgy a játék 999 forint legalábbis annyiért láttam nekem meg a Gamestar-os példány van +
Mondjuk ezekkel a módokkal olyan mintha rbr 2-vel játszanám számomra összehasonlíthatatlanul nagyobb élmény főleg most az új Citroen hanggal és új kameranézetével. -
#15866 Ez király, a képen ottvan, hogy "ha tetszett akkor perkálj 200Cz vagy 7.81(?)€-t" tényleg!
2k-ért 2x megtudod venni az eredetit amiben többszáz km van, nemcsak ~12km! -
#15865 Beléptem az egyik tesztre és most simán beengedett -
#15864 Na szóval nekem elsőre tök keskeny, de nagy bajnokoknak biztos jobban fog menni
Egyszer írta ki az időt akkor kb 64-ik voltam, de kb ötször ütöttem el embert egyszer rossz irányba mentem.
Volt hogy olyan szűk, hogy két oldalról úgy érzed érintik az ágak a kocsit, a második fel jobban tetszett ott bátrabban tudtam menni voltak jó részek, de mikor élvezném és gyorsulnék akkora hajtűk jöttek, hogy csak néztem egymás után több volt.
Aztán egyszer mikor már szinte célban voltam látok egy fotóst az úton , mondom oké biztos elugrik mivel rendesen teljesen az út közepén mentem szinte mondom semmi gond, erre nem elütötte? !
Szval azt a lükét az úton érdemes kikerülni, a végén tényleg nincs cél emiatt gondolom az időt sem nézi.
Nekem, a Hradek jobban bejött, de aki szereti a szűk utakat imádni fogja mert nagyon jól megcsinálták. -
#15863 hogyan ? -
#15862 Na sikerült bejutnom a Sumburkra :-)
mindjárt irok róla részletesebben csak megnézem az időjavításaim -
#15861 Nekem egyszer volt ilyen játékot újraindítva megoldódott, de vkinek újra kellett telepítenie a pályákat legalábbis ezt írta itt. -
#15860 Értem én nemis azért mondtam, csak nekem ilyen kormányszögbeállításdi lehetőségem nincs.
Meg valószínűleg nemis egy helyen lakunk :-) -
Neoncsoves #15859 valamiért nem tudok elindulni 1 versenyen se... belépek, de amikor START-ra kéne nyomni akkor nem csinál semmit. kocsit, mindent tudok változtatni csak belépni nem -
Neoncsoves #15858 ha értenék a forrasztáshoz meg ilyenekhez szívesen segítenék... csak sajnos tőlem nagyon távol állnak az ilyen dolgok -
#15857 Egyébkénr megvan a rank
nem a versenyen elért helyezés számit hanem a pályákon elért idők ezért csökken. -
#15856 nekem kb 10 éves Sidewinder kormányom van amit most próbálok javítani
biztos jobb, de nekem nincsenek ilyen állítási lehetőségeim -
Neoncsoves #15855 540fokos kormányfordulással nem könnyebb vezetni? mert 540 fokkal precízebben lehet menni, könnyebben korrigálhatsz ha gyorsan mész... majd kipróbálom az 540 fokot is -
#15854 Na jönnek a videók
-
#15853 "...kipróbáltam,hát mit mondjak minőségi az biztos(nem láttam a videót róla,feltettem és goo....) ...12.6 km hosszú,nem dobálós mint a pribram,java részt 1nyomsáv tempós,viszont odafigyelős,nagyon részletes igényes munka....a célba nem engedett be...előtte baleset volt de egy 200cz koronás táblát felmutattak gondolom ez az ára el lehet gondolkodni....." -
#15852 Üdv
http://www.tskrt.somsi.eu/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=29&Itemid=242 -
#15851 frankó most meg egyik kábel vált le
énmeg nem tudok itt forrasztani
meg nemis vagyok biztos benne hová kéne
Itt ezen a korábbi képen a felül lévő fekete rövid vezeték az
Ami a két oldalt köti össze a bal oldalon rajta van de jobb oldalon most lóg, van itt olyan hozzáértőbb aki meg tudná mondani, hogy a jobb oldalon melyik fülről jöhetett le?
http://s2b.directupload.net/images/100306/zzhcquqf -
#15850 autó hangokat???
jelen pillanatban vmiért nem működik az egász gázpedálom
indulnék Hradekon erre nem megy a gáz kiléptem de itt se működik
kénytelen voltam szétszedni, de nem tudom mi baja lehet grrrrrrr
frászt kapok ha megjönnek a rugók és a pedál nem fog működni.......... -
#15849 Üdv mindenkinek!
Sehol se találok France snow mod-ot...Honnan lehetne megszerezni? -
#15848 EZ AZÉRT NEM SZÉP DOLOG TŐLÜK -
#15847 Tesztelés de csak a RBR Cseh Támogatóink
-
#15846 Majd .ha egy kicsit túl vagy az új pályák örömén és a pedál problémádon : átküldöd az autó hangokat ??? -
#15845 Akkor lehet ezért
""Testing open only for RBR Czech donators" -
#15844 Nekem is ezt írja !!! Gőzöm sincs miért Szinte alig van verseny amire beenged -
#15843 Illetve közben 3. lettem
19.3.2010 23:10 èeské rz - trenink Citroen C4 WRC 08 3. (1.)
19.3.2010 22:08 Hradek x8 Citroen C4 WRC 08 3. (3.)
-
#15842 Igewn ezt nem értem miért lehet és Misi miért lett hatodik.
Elvileg nyertem két versenyt, de pontot nem volt le érte. -
#15841 Neked nem írja ezt ki?
Nem értem mi kell neki
-
-
#15839 Már fel is raktam :D -
#15838 -
#15837 -
#15836 Ilyen még nem volt menet vége között time out lehet most rakják be az új pályát??