Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ideig szüneteltetem RBR-t, hamarosan lesz itt nekem BC2 és azzal leszek elfoglalva. De amint kezdek kiábrándulni abból, jövök vissza RBRezni és megint tolhatunk versenyeket 😊
Persze a topikot továbbra is olvasni fogom
Persze a topikot továbbra is olvasni fogom
Igen pont ezért kérdem, pedig Ati féle Subaru nagyon tetszik kéne hozzá jó setup
Egyébként korábban beszéltem errõl a programról is itt akkor senki rá se bagózott

Egyébként korábban beszéltem errõl a programról is itt akkor senki rá se bagózott

Jöhet a Subaru WRC 06 setup😊
Szerintem nem jó a 2008 as Subaruhoz, a tengelytáv is más lehet. De csak tipp.
Szerintem nem jó a 2008 as Subaruhoz, a tengelytáv is más lehet. De csak tipp.
Sok a kérdés xD
Az a baj hogy nem vagyok setup guru. Valaki olyat kéne kérdezni aki ért is hozzá.
Azt tudom hogy a Diff Maps-hoz nem "kellene" hozzá nyúlni mert nagyon ellehet állítani..
Torque-ban szoktam régebben babrálni ott megszabhatod nyomatékban hogy mennyit adjon az elsõ középsõ illetve hátsó diffinek. pl.Focus 2004 900/850/700 Nm
Meg a kézifék erõsségét lehet állítani százalékban..
Az a baj hogy nem vagyok setup guru. Valaki olyat kéne kérdezni aki ért is hozzá.
Azt tudom hogy a Diff Maps-hoz nem "kellene" hozzá nyúlni mert nagyon ellehet állítani..
Torque-ban szoktam régebben babrálni ott megszabhatod nyomatékban hogy mennyit adjon az elsõ középsõ illetve hátsó diffinek. pl.Focus 2004 900/850/700 Nm
Meg a kézifék erõsségét lehet állítani százalékban..
ezért mondtam, hogy be kellene rakni a fejlécbe vagy valami
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egyébként ha berax egy setup-ot, akkor letudom csekkolni, hogy mi a változás benne?
Szoval ha bemegyek a setup-ba...mert nekem most szinte már semmi setupom nincs!
Szoval ha bemegyek a setup-ba...mert nekem most szinte már semmi setupom nincs!
Akkor én mindig inkább visszaváltok, most azon gondolkoztam, hogy nemis kéne fékezni, csak elengedni a gázt, de nem merek realistic mellett úgy menni.
Egyébként a setup-ért cserébe tudok adni egy Subaru WRC 06-os setup-ot privátban.
Azért így mert nincs még kész csak aszfalt jó idõs útra van három különbözõ, de az bevállt tesztelve van.
Azért érdekel, hogy ez jó-e a 2008-as Subarohoz is.
Egyébként a setup-ért cserébe tudok adni egy Subaru WRC 06-os setup-ot privátban.
Azért így mert nincs még kész csak aszfalt jó idõs útra van három különbözõ, de az bevállt tesztelve van.
Azért érdekel, hogy ez jó-e a 2008-as Subarohoz is.
Azis elõfordul jah😄
Te, hogy szoktad belõni pl. a hradek, vagy a cseh gyorsokhoz?
Mert én még ahhoz nemnyultam sosem!😊
Te, hogy szoktad belõni pl. a hradek, vagy a cseh gyorsokhoz?
Mert én még ahhoz nemnyultam sosem!😊
Hát ha mondjuk kanyargós az út és elveszed a gázt akkor a sz@r diff beállítás miatt le is csúszol az útról.
Köszi bevált nekem, megnyertem vele egy Stryckovy - Zadni Porici setup versenyt és így felugrottam a negyedik helyre
Mondjuk érdekes, hogy a Ford Focus-os legjobb idõmet nem döntöttem meg vele.
Volt egy szakasz mikor kétszer kell derékszögben befordulni gumik mellett
tulajdonkép visszafordít, csak a gumik elég kint vannak másik helyen árok nehéz bevenni tökéletesen.
Az elsõt bevettem örültem is, hogy egész jól sikerült erre vmi elõbukkant a szélvédõn nem értettem mi ez, de menni kellett ugye jött a másik, de aztán láttam, hogy az egyik gumi feldobódott vhogy mögöttem és elémhullot rá az elsõ szélvédõre 😛
Mondjuk érdekes, hogy a Ford Focus-os legjobb idõmet nem döntöttem meg vele.
Volt egy szakasz mikor kétszer kell derékszögben befordulni gumik mellett
tulajdonkép visszafordít, csak a gumik elég kint vannak másik helyen árok nehéz bevenni tökéletesen.
Az elsõt bevettem örültem is, hogy egész jól sikerült erre vmi elõbukkant a szélvédõn nem értettem mi ez, de menni kellett ugye jött a másik, de aztán láttam, hogy az egyik gumi feldobódott vhogy mögöttem és elémhullot rá az elsõ szélvédõre 😛
Pont ezért kellene nekem (mint kezdõ) a beállitások leirása magyarul!
De amugy ha csak a fékezésnél szállok el, annak miért lenne difi beállitás az oka? Ezt nemértem!<#miaz>#miaz>
De amugy ha csak a fékezésnél szállok el, annak miért lenne difi beállitás az oka? Ezt nemértem!<#miaz>#miaz>
Az is csuszik nekem, bár a hátsót eleljem magasabbra? Azthiszem az valahol 4-5000-en van!
Nemtudok megbarátkozni ezzel a fékkel, mert emiatt nemmerem nyomni a gázt, ha kitudnám számmitani, hogy mitcsinál majd az autó itt-ott amikor fékezek...azzal lehethogy az elsõ helyen végeznék!<#idiota>#idiota>
Nemtudok megbarátkozni ezzel a fékkel, mert emiatt nemmerem nyomni a gázt, ha kitudnám számmitani, hogy mitcsinál majd az autó itt-ott amikor fékezek...azzal lehethogy az elsõ helyen végeznék!<#idiota>#idiota>
Breki, ha sikerült megszerezni a beállitásokat a rallymax-rol vagy honnan, nekem a Magyar leirás kellene!
Egyébként tegnap játszottam a fék beállitással aszfalton, és levittem a 10000-es számot 6500-ra, és teljesen jovolt a fék, nemblokkolta a kerekeket, és kevésbé fordult a segge elõre, de a féktáv megnõ persze, bár nekem még a féktávok tul hamar vannak, szoval lehet, hogy kezdésnek igyfogom használni!
Egyébként tegnap játszottam a fék beállitással aszfalton, és levittem a 10000-es számot 6500-ra, és teljesen jovolt a fék, nemblokkolta a kerekeket, és kevésbé fordult a segge elõre, de a féktáv megnõ persze, bár nekem még a féktávok tul hamar vannak, szoval lehet, hogy kezdésnek igyfogom használni!
Ha ezt akarom leszedni: RBRPribram1.exe Mindig a 11 es jön😄
Szóval én nem tudom leszedni a sima 1-est😄
Szóval én nem tudom leszedni a sima 1-est😄
Downhill!!
énis ha jól csináltam az eredeti xara könyvtárat bemásoltam és csak a textúrát írtam felül
cars.ini-ben pedig az alapot átírtam a megfelelõ slot-ra
cars.ini-ben pedig az alapot átírtam a megfelelõ slot-ra
De ez a fizika (ha jól tudom) jó lesz a 2005-ös Xsarához is. Csak nem tudom mit szól hozzá a plugin. xD Csak a fizikát nézi szerinted?
Most ezt: Loeb 2003 .
Egyszer már kérdeztem a fizika is tulajdonképpen setup-okból áll, hisz belenézve setups könyvtár és lsp filok vannak
gondoltam erre, de gondolom az van az alap rbr-ben, csak óvatosan kell buherálnom mert másik slot-on van
alapban ugye az elsõn van nálam meg a másodikon, de mindjárt megnézem
a #14845 alapján
alapban ugye az elsõn van nálam meg a másodikon, de mindjárt megnézem
a #14845 alapján
Dehát már összeszedtem leis írtam többször
Ittis le van írva lépésenkét linkekkel
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=al&p=howtostart
Attól még, hogy leszedted, gondolom a telepítõ filok megvannak
Én külön könyvtárba rakom most ezek vannak benne
RBR_PR2A.exe
RBRHradek.exe
RBRMontekland09.exe
RBRPribram1.exe
RBRPribram11.exe
RBRPribram2.exe
RBRReversedRC3.exe
RBRSchool2.exe
RBRSosnova.exe
RBRTM087EInst(2).exe
RBRTM087EInst.exe
SnowMod.exe
RBR_v102.zip
ZFix(3).ZIP
Ittis le van írva lépésenkét linkekkel
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=al&p=howtostart
Attól még, hogy leszedted, gondolom a telepítõ filok megvannak
Én külön könyvtárba rakom most ezek vannak benne
RBR_PR2A.exe
RBRHradek.exe
RBRMontekland09.exe
RBRPribram1.exe
RBRPribram11.exe
RBRPribram2.exe
RBRReversedRC3.exe
RBRSchool2.exe
RBRSosnova.exe
RBRTM087EInst(2).exe
RBRTM087EInst.exe
SnowMod.exe
RBR_v102.zip
ZFix(3).ZIP
És az eredeti fizikával?
Mert azt nem tudom innen leszedni
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1008
Mert azt nem tudom innen leszedni
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1008
Nem tudom akkor lehet hogy jól mûködött😄 Csak begurultam és leszedtem az egészet.
Nem tudnád összeszedni nekem, azt ami kell ahhoz, hogy szinte mindenhol lehessen indulni?
Ha van idõd kilinkelhetnéd😄
Nem tudnád összeszedni nekem, azt ami kell ahhoz, hogy szinte mindenhol lehessen indulni?
Ha van idõd kilinkelhetnéd😄
Downhill!!