20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JUVEfun
    Szerintem nem kéne azokkal törődni akik válaszra se méltatnak. Sajnos ma már nem "divat" a -kis bizniszből lesz a nagy. Lehet,hogy ma csak egy 500ft.-s rugóból kell 4 db.,de ha jól dolgozom -"holnap több ezret rendelhet a kedves kuncsaft-na ilyen már nincs ! Az aki válaszolt , korrektnek tűnik , azzal beszélj
  • Breki33
    [Car00]
    FileName ="CARS\Lancia_Delta_S4\Lancia_Delta_S4.sgc"
    IniFile ="CARS\Lancia_Delta_S4\Lancia_Delta_S4.ini"
    ShaderFile ="CARS\Lancia_Delta_S4\Lancia_Delta_S4_shaders.ini"
    ShaderSettings ="CARS\Lancia_Delta_S4\Lancia_Delta_S4_shader_settings"
    TexturePath ="CARS\Lancia_Delta_S4\Textures\"

Érdemex olvasgatni itt

http://www.bhmotorsports.com/board/viewtopic.php?t=32941

és itt
    http://rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=2
  • Muttley
    Kis segítség kéne:
    Beraktam a cars mappába az S4-es könyvtárat, átírtam a cars.ini file-t a megfelelő helyen és ad egy fehér kontúros S4-et skin nélkül a játékban. Mi lehet a gond?
  • Breki33

• Breki33
    Olyan helyre nem küldelek el ahová több lenne az útiköltséged mint az én postaköltségem.

Igazából nem tudom mit tegyek elvileg két helyről megrendeltem egyikre mintadarabot is küldtem, de azóta nem válaszolnak a kérdésemre, hogy mikorra várható

A harmadik helyről viszont tegnap érkezett ez a válasz

"Tisztelt Nagy Iván!

Sajnos én a tegnapi napon nem voltam dolgozni, és én ellenőrzöm az e-maileket, ezért nem válaszoltam, de amennyiben kéri a rugót a megadott adatok alapján legyártjuk Önnek. 2 vagy 4 darab esetén az ár nem változik, itt százas ill. ezres megrendelés alapján tudnánk komolyabb engedményt adni. Szerintem 500,- ft + Áfa/db árban megállapodhatunk és utánvéttel postai úton tudnám Önnek elküldeni. Amennyiben kéri kérem pondosítsuk a darabszámot és a postacímre lenne még szükség!
    A gyártásra kb. 1-1,5 hetet kellene számolni"

De ha innen is megrendelem és a másik kettő is elküldi az már három hely akkor, de mivel a másik kettő nem válaszolt a levelemre, nem tudom jelenleg mi a helyzet.

Egyszer már rákérdeztem mindkettőnél pl a Csordás rugónál ezt írtam

"Tisztelt Cím!

Megérkezett az önökhöz a postán elküldött minta?
    Mikorra várható, hogy kész lesz"

De erre sem jött válasz , francba, hogy nem képesek visszajelezni.
    Azon folózok, hogy újból rákérdezzek-e.
  • JUVEfun
    Köszönöm ! Rugó ?
  • Breki33
    úgy látszik van cél már

• Breki33
  • Muttley
    Anno mire megcsináltam, szoptam vele eleget.
    Most hosszú idő után sok mindent elfelejtettem, így fel kőőőőő :D frissítenem mit hogyan csináltam.
    Ez tehát egy kulcsrakész S4-es, csak a megfelelő helyre kell beilleszteni és gond nélkül megy. Szuper. Hóóónap este meg is nézem. :D Kössz az infot.
  • Breki33
    pontosan, becsomagoltam így lett ennyi

10 mega amúgy

a másik kocsi pedig 30 mega azt nem vállaltam be
  • Breki33
    ezis le van írva

" Az autó hangok itt az .eng kiterjesztéshű fájlok, ezeket kell kicserélni.

Tegyük fel hogy ki akarod cserélni a Fabia hangját egy újabbra. A letöltött becsomagolt fájlból az .eng kiterjesztéshű fájlt másold be a Cars mappába. (Nem oda ahova az autókat szoktad hanem amiről az elsőbb írtam.) Ezek után nyisd meg a Cars.ini-t. Itt láthatod hogy alapesetben minden autónak a subaru.eng-et adták meg. Ha a Fabiát s 6-os slotra tetted be, akkor a hangot is a 6-os slotra kell tenned, így: Car6=Skoda_Fabia_d1 , a többi frekvenciás és egyéb dolgot ne változtasd!
    "

Ide simán be kell írni az eng neveket így

Car0=Audi_Quattro _S1
    Car0_LowShelfAmp = 2.0
    Car0_LowShelfFrequency = 200.0

Car1=WRC_citroen_1
    Car1_LowShelfAmp = 2.0
    Car1_LowShelfFrequency = 200.0

Car2=Alpine_A310_nnms_1.eng
    Car2_LowShelfAmp = 2.0
    Car2_LowShelfFrequency = 200.0

Car3=Focus03-08
    Car3_LowShelfAmp = 2.0
    Car3_LowShelfFrequency = 200.0

Car4=ford_rs200
    Car4_LowShelfAmp = 2.0
    Car4_LowShelfFrequency = 200.0

Car5=subaru2
    Car5_LowShelfAmp = 2.0
    Car5_LowShelfFrequency = 200.0

Car6=Corolla_1
    Car6_LowShelfAmp = 2.0
    Car6_LowShelfFrequency = 200.0

Car7=Alpine_A310_nnms_2
    Car7_LowShelfAmp = 2.0
    Car7_LowShelfFrequency = 200.0
  • Breki33
    ja hát WRC-vel én meg ezzel nem tudtam rendesen menni, de nem értem miért cserélte le
  • Muttley
    Nem vágom mire gondolsz. A 2.2 MB-os lenne a komplett Lancia S4 könyvtár mindennel együtt? Mi a 30 MB és hol találom?
  • JUVEfun
    Azért az a 3.34 -es időm ,nem rossz
  • JUVEfun
    Audio/Cars/ ...és csak bemásolom az ....eng. fájlt vagy itt is kell vmit variálni a Cars .ini. -vel ????
  • JUVEfun
    Jé és SS kettőn előtted vagyok !
  • Breki33
    Ilyen nincs és mégis van :-)

Első és második szakaszon más kocsi

• Breki33
    hát ilyet én még nem tapasztaltam, elkezdem ezt a versenyt Citroen WRC-vel megyek egy 3:29-es időt erre második szakaszon már ez a kocsim!?!?

De miért?

Másoknak meg maradt a WRC :-)

• Breki33
    más nem kell
  • JUVEfun
    #16012 Ezen már túl vagyok
    #16013 ezen is
    ezután kitörlöm az eredeti audio.dat.-ot ez is meg van .....tovább ?
  • JUVEfun
    Valamivel közelebb ,de megoldható !
  • Breki33
    Ez a rugós közelebb van?

http://www.farkasrugo.hu/elerhet.html
  • Breki33
    ja csak ugye nem az a hosszú név kell ahová kicsomagolja hanem egyből audio könyvtár.

tehát H:\Richard Burns Rally1\audikibont\audio\C#\Projects\Rally_7\TargetMedia_Develop\Pc\Debug\World\

innen az audiot a H:\Richard Burns Rally1\ főkönyvtárba kell másolni
  • Breki33
    "Először is szükség lesz egy dattool nevhű eszközre, ez a progi fogja kicsomagolni az audio.dat-ot. Fontos hogy mindenféle beleturkálás előtt készíts egy biztonsági másolatot az audio.dat-ról, mivel majdnem 100 megás, így valószínhű kevés ember küldené el az övét ímében. A dattool-t innen töltheted le: http://www.bhmotorsports.com/download/7385, a benne található exe-t tedd ki az asztalra a többi ikon közé.

Ezek után a játék főkönyvtárában található audio.dat-ot húzd rá erre a dattool ikonra és engedd el, be fog jönni egy dos-os ablak. Ezt hagyd így amíg ki nem írja hogy nyomj meg egy billentyhűt. Ezek után a Cars és a többi mappa között megjelenik egy audio nevhű mappa is, milliónyi almappával, amiket meg kell nyitnod amíg nem találsz itt is egy Cars mappát. Az autó hangok itt az .eng kiterjesztéshű fájlok, ezeket kell kicserélni."
  • JUVEfun
    Ezt a hang kicsomagolást vki. elmagyarázhatná precízen,mert a leírások alapján megcsináltam (dattool-lal)de ha törlöm az audio.dat-t nem indul (vagy,ha elindul akkor utána)az RBR
  • gordon 24
    Köszi, lehet majd kérek segítséget.

Megint majd jön a hang kicsomagolás autó beillesztés bla bla:D

De majd úgyis nyígok:D
  • JUVEfun
    Ha vmit nem akarsz letölteni vagy hiányzik szólj átküldöm neked !!!
  • JUVEfun
    Azt hittem ,hogy mekkora időt mentem erre kiderül,hogy ez az 51. és majd mindenki jobbat ment nálam itt közületek
  • JUVEfun
  • gordon 24
    Hát ne tudd meg mit szopok vele.

egy bemásolt íromány:

Hát ez egy elég hosszú stori de megosztom:D

Úgy kezdődik a móka, hogy egy évvel ezelőtt kb vettem egy 640gb-s Samsung vinyot. Van nekem egy eredeti xp-m, de csak sima proff (semmi javítás nincs) Nahh egy évvel ezelőtt, amikor telepítettem nem látott a vinyóból csak 130gb-t. Mondom sebaj. Felraktam majd torrent particion magic. Megcsináltam az újra osztást. Lett 3 meghajtó belőle. Minden adatom (rengeteg minden, és sajna azok is amik a festésekhez kellenek. Szóval minden:D rajta volt a d és f meghajtón.

No szombaton egész nap ment. Este még lenyomtam a V8 supercars versenyt HRc be.. Majd kikapcs alvás.

Reggel benyomom elindul. Feláll a win, megmozdítom az egeret. Katt Kék halál. Mondom hoppsz:D resi. Bejön egér megmozdít katt stb stb:D

Mondom nem szarunk be. Csökkentett mód. átraktam minden fontos dolgot a d-re be a win lemez. C formázása win telepítés. Ez a buzi újra csak 131 gb-t lát, de ráadásul ismeretlen formátumban. Megformáztam vele elkezdi telepíteni, de nem megy fel ujra és ujra kezdte a telepítést (az ok valószínűleg az, hogy az új partico kezelő proginak a munkáját nem ismeri a régi win.)

Nahh mondom most mi legyen. Kitaláltam, ezt amit írtam, hogy biztos az a baja. Mondom hozzunk létre partíciót. Nem engedi. Nem tudom miért hiába nyomogattam az L betüt semmi. Mondom akkor töröljük ki a c particiót és ugyan úgy létrehozom akkor minden süti.

Nahh is ezzel basztam el az egészet. Ugyanis ha egy partíciót törölsz törli az egészet. Így pápá D és F meghajtó. Pápá sok adat:D

és akkor nagyon ideges lettem nem is sikerült összehozni. Másnap bementem a céghez, és ott adott az informatikus egy win sp3-at. Ő látja az egész meghajtót és azt tettem fel most.

De az a durva, hogy ez a win sp3. megformázta a gépet, de a régi win ezt sem látja. Ugyan úgy ismeretlen formátumú 130 gb nek látja a vinyóm. Nahh hát kb ez a stori.

Úgyhogy mindent ujra le kell töltenem, újra ki kell találnom mi hogy volt. Szóval kész. Ez nem 2 nap lesz, hanem fél év amire mindent összeszedek ami rajta volt.
  • Breki33
    két napig tart a telepítés? :)
  • Breki33
    Mindegyik benne van az olaszban pl

Lancia_Delta_S4.7z (2.02 MB) a másik 30 mega :P

http://www.multiupload.com/QUCXA04BLC
  • gordon 24
    Beszart a gépem.

Egyelőre csak telepítek:D Holnap holnap után neki állok!
  • Muttley
    Igen, ez már megvan régóta.
  • Breki33
    LANCIA DELTA HF INTEGRALE GROUP A (1992)

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1038
  • Muttley
    Lancia Delta S4-es vagy Audi S1-es MŰKÖDŐ könyvtárat keresek kompletten + fizikát. ITT csak skint találtam. Vagy rosszul kerestem.

Ha van bármelyik a fenti 2 közül, link plz a fizikájával együtt.
  • Breki33
    Subaru hang tesztel mi a helyzet?

Eddig semmi visszajelzés nem érkezett
  • Breki33
    Jó reggelt !

• Breki33
    Most néztem meg, nagyon jól megcsináltad, kát viszont hogy nem látszik a váltó fokozat.

A zene az ki olyan Halloween-es stílusú, bár ilyenekben jobban szeretem a motorhangot.

Nemsemmi, hogy mikor a vár felé jössz le az alsó kanyarban megcsúsztatod ott még énis szoktam de aztán lehet gyorsítani és aztán jön még egy 3-as na ott én nem mernék így shéren menni inkább visszaváltok és lasabban beveszem, ha így venném szerintem 10-ből hármat biztos elrontanék beéőée.

Még talán annyit, hogy mintha a két fél között kis csúszás lenne, de másba már nem tudok belekötni :)
  • Breki33
    Egyébként ez a kedvenc pályám lenne egy nagy gond van vele, ha kicsit lemegyek a fóre máris fordul ez számomra nagyon zavaró, deha ezt javítjk nagyon jó pálya lehet !