Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó csak ezért mondtam, hogy kicsit hátrányból indulok😄 Mível, sajnos nincs alap RBR-em😄 Hanem azt dupláztam meg ami a magyar pluginos volt, így nem tudom mi "gyári" file, és mi az amit hozzátett a magyar plugin . De olvastam nekem is mondták, hogy nem müködik eggyütt.
Downhill!!
Leszedtem, felraktam a cseh oldalról a Focus 2006 WRCt viszont nincs textúrám, az egész fehér. Valakinek fent van ez a Focus? Textúra mappából hiányzik vmi?
nekem ezek vannak:
focus_wrc06_external
focus_wrc06_external_dynamic
focus_wrc06_external_dynamic_mud
focus_wrc06_external_lightcone
focus_wrc06_external_mud
focus_wrc06_external_scrape
focus_wrc06_external_transparent
focus_wrc06_extra_lights
focus_wrc06_internal
focus_wrc06_internal_kwindscreen
focus_wrc06_internal_scrape
focus_wrc06_internal_transparent
focus_wrc06_parts
Light
Light2
nekem ezek vannak:
focus_wrc06_external
focus_wrc06_external_dynamic
focus_wrc06_external_dynamic_mud
focus_wrc06_external_lightcone
focus_wrc06_external_mud
focus_wrc06_external_scrape
focus_wrc06_external_transparent
focus_wrc06_extra_lights
focus_wrc06_internal
focus_wrc06_internal_kwindscreen
focus_wrc06_internal_scrape
focus_wrc06_internal_transparent
focus_wrc06_parts
Light
Light2
Ennél énis bekanyarodtam ott korlát egybõl lefulladt a kocsi ahogy a profik mondják eldobta az autót.
Amit küldtem setup-ot sikerült tesztelni?
Ha jó mehet Met-nek bár õ murvást keres ez meg aszfaltra van.
Amit küldtem setup-ot sikerült tesztelni?
Ha jó mehet Met-nek bár õ murvást keres ez meg aszfaltra van.
ez nem hõsség kérdése rallysims.hu-n írták korábban
mielõtt felraktam a cseh plugint készültem rá, fostam, hogy mindenki profi lesz én meg a kis béne aki nem tud rendesen menni.
De a pályák miatt ki akartam próbálni és kellemesen csalódtam.
mielõtt felraktam a cseh plugint készültem rá, fostam, hogy mindenki profi lesz én meg a kis béne aki nem tud rendesen menni.
De a pályák miatt ki akartam próbálni és kellemesen csalódtam.
Nekem is beadta a Zgorzelecnél vagy miatökömnél. <#hehe>#hehe>
Örültem neki.. <#buck>#buck>
Viszont ma nagyon nem voltam formában mindent elrontottam. Volt olyan is hogy mindjárt a pálya elején odacsaptam a guminak aztán csak szenvedés volt az egész szakasz.. Meg a másik, más autót,setupot használtam aztán amit már megszoktam ez itt nem jött be.. lecsúsztam, odacsaptam... <#szomoru1>#szomoru1>
Örültem neki.. <#buck>#buck>
Viszont ma nagyon nem voltam formában mindent elrontottam. Volt olyan is hogy mindjárt a pálya elején odacsaptam a guminak aztán csak szenvedés volt az egész szakasz.. Meg a másik, más autót,setupot használtam aztán amit már megszoktam ez itt nem jött be.. lecsúsztam, odacsaptam... <#szomoru1>#szomoru1>
nálam nincs ilyen, hogy rsfbak véletlen nem a magyarral együtt akarod egy rbr-re felrakni?
mert a magyar és cseh nem megy együtt
Nálam így van a 2006-os a cars.ini-ben
CarName = Subaru Impreza WRC 06
FileName = "Cars\impreza06\impreza06.sgc"
IniFile = "Cars\impreza06\impreza06.ini"
ShaderFile = "Cars\impreza06\impreza06_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\impreza06\impreza06_shader_settings"
TexturePath = "Cars\impreza06\Textures\"
Egyébként miért nem használod a telepítõs kocsikat, leszeded futtatod és kész
mert a magyar és cseh nem megy együtt
Nálam így van a 2006-os a cars.ini-ben
CarName = Subaru Impreza WRC 06
FileName = "Cars\impreza06\impreza06.sgc"
IniFile = "Cars\impreza06\impreza06.ini"
ShaderFile = "Cars\impreza06\impreza06_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\impreza06\impreza06_shader_settings"
TexturePath = "Cars\impreza06\Textures\"
Egyébként miért nem használod a telepítõs kocsikat, leszeded futtatod és kész
Most a következõt csináltam.. (bocs hogy zaklatlak, de nem bírom elhinni, hogy ennyire béna vagyok😄)
Szóval leszedtem a 06 os imprezát. Bemásoltam a cars mappába csak a impreza06 mappát.
Majd a Cars ini be (mind2 be az rsfbak ba is) beírtam az adatiat.
Fizika.
Megnyitottam, de ugye eredetileg a 2003-as imprezzára rakná. igy ezt átirtam i_2000 re majd felül írtam a phyisc mappába+ a sima physic rbz+ a physic rbz.rsfbak ban is.
Mots offline látja, online nem látszik.
Mit csinálok rosszul?😄 Nem értem esküszöm.
Szóval leszedtem a 06 os imprezát. Bemásoltam a cars mappába csak a impreza06 mappát.
Majd a Cars ini be (mind2 be az rsfbak ba is) beírtam az adatiat.
Fizika.
Megnyitottam, de ugye eredetileg a 2003-as imprezzára rakná. igy ezt átirtam i_2000 re majd felül írtam a phyisc mappába+ a sima physic rbz+ a physic rbz.rsfbak ban is.
Mots offline látja, online nem látszik.
Mit csinálok rosszul?😄 Nem értem esküszöm.
Downhill!!
Közben rájöttem az a hosszú pálya amirõl beszéltem a Osli - Stryckovy
aminek egy része a Stryckovy - Zadni Porici megfordítása kicsit megvariálva levágásokkal és gravel-es szakaszokkal.
Nagyon jól megcsinálták ezeket <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
aminek egy része a Stryckovy - Zadni Porici megfordítása kicsit megvariálva levágásokkal és gravel-es szakaszokkal.
Nagyon jól megcsinálták ezeket <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
A cars.ini-ben a megfelelõ slotra
nézd meg azt a példát amit felraktam
De korábban linkeltem ki teljes telepítõs carpackot is.
nézd meg azt a példát amit felraktam
De korábban linkeltem ki teljes telepítõs carpackot is.
Ha leszedek egy autót. Ai pl az 5 ös slotra van megcsinálva, hogy tudom átrakni valamelyik máikra?
A Fizika mappáját gondolom át kell, de még mit, mert ugye most én is szeretném azt, hogy minden sloton új autók legyenek, de hiába erölködöm nem igazán sikeredik.
Ugyan úgy megcsináltam a 2006 os Imprezát pl, de megint nem engedi választani, csak offline módban.
A Fizika mappáját gondolom át kell, de még mit, mert ugye most én is szeretném azt, hogy minden sloton új autók legyenek, de hiába erölködöm nem igazán sikeredik.
Ugyan úgy megcsináltam a 2006 os Imprezát pl, de megint nem engedi választani, csak offline módban.
Downhill!!
felraktam a rallysimfans plugint és számomra ez ezerszer jobb és barátságosabb is, kényelmesebb és jobb...nekem, szerintem érdemes kiprobálni, én ezentul csak akkor megyek a cseh-re ha nincs verseny a magyaron😄
\"If in doubt, flat out!\"
Igazából a másik jobban tetszik
Setup-hoz esetleg próbáld ki ezt
Kristian Sohlberg Kaj Lindström által használt setup
http://www.mbnet.fi/nettijatkot/2005/04/ralli/
Setup-hoz esetleg próbáld ki ezt
Kristian Sohlberg Kaj Lindström által használt setup
http://www.mbnet.fi/nettijatkot/2005/04/ralli/
Köszi, nincs valakinek olyan imreza setupja ami nem tolja az orrát ha fékezek (olyan ami a még nem "csapottseggûhöz" jó)? Az a bajom velük...
Breki: Ez nem jó? Ilyenem van

Breki: Ez nem jó? Ilyenem van

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
andras néven én nyomom<#wave>#wave> csak is Octavia-al a csehen...
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
Nem tudok indulni a Csehen.Azt írja nincs autóm a tourra Az lesz a baja hogy kicsomagoltam a physics file-t?
Akkor továbbra is lockolva van azt hittem mivel meg tudtam nézni mi van benne már nem.
Szval keresném ha vkinek megvan.
És ezt is

Szval keresném ha vkinek megvan.
És ezt is

Ték it!<#wave>#wave>
A fizikát is átkell irni szerintem, legalábbis névre, de majd az okosabbak mindjárt mondják neked!<#vigyor3>#vigyor3>
Sziasztok!
Csináltam egy .sgc fájlt, ami egy Peugeot 405. Készen vannak a textúrák is. A gond csak az, hogy mikor átírom a cars.ini-t, és kiválasztom a játékban, betöltés közben kilép. A shader.ini-ket és a settings.ini-t nem tudom, hogyan kell megcsinálni. Szerintem ezért is lép ki.
Csináltam egy .sgc fájlt, ami egy Peugeot 405. Készen vannak a textúrák is. A gond csak az, hogy mikor átírom a cars.ini-t, és kiválasztom a játékban, betöltés közben kilép. A shader.ini-ket és a settings.ini-t nem tudom, hogyan kell megcsinálni. Szerintem ezért is lép ki.
így ahogy itt vagyok! De még nem sokat játszottam, és a profil sincs kész. Egyelõre csak teszteltem. Majd bele vetem magam😄
Downhill!!
Milyen tapadása van már?!! Na ez a nem mindegy. Próbálja meg ezt az alap fizikás MG-vel.. Megnézném mit menne. Ez csalás..<#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
GORDON Te milyen névvel mész ? / a csehen/
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Igen a stabilitáson van a hangsúly ! Órák óta állítgatom a wrc-t ! Nem attól gyorsabb,hogy az 1600-sal 5.-6. ba megy végig a wrc 4.-ben ua. sebességet tudja, csak 150-170 között én nem tudok az úton maradni , ahogy õ. Az is biztos ,hogy nem alap setuppal megy ,mert kipróbáltam azt is .
Nem ám😄 Mert a Magyar pluginnál ugy van, hogy letölti neked. Szóval bemész a pályákhoz, ki választod a kocsit kicsit "megfagy" és szépen letölti. Így semmi dolgod nincs, mindent maga elintéz, ezért nem ment😄
Downhill!!
Ez milyen stabil verda bakker!4!?
Én ott ha befékezek kicsit is ott ahol õ csikorgatja...én kifordulok egyaz egyben!
Dejólenne az a setup leirás, hogy mi-mi?!
Én ott ha befékezek kicsit is ott ahol õ csikorgatja...én kifordulok egyaz egyben!
Dejólenne az a setup leirás, hogy mi-mi?!
ez de beteg<#wow2>#wow2>
Na találtam egy videót róla.
Nemsemmi az elejét végignyomja 6-osban én meg 4-es míg begyorsul és 5-ösben néha fel hatosba
Hát van még mit fejlõdni
Nemsemmi az elejét végignyomja 6-osban én meg 4-es míg begyorsul és 5-ösben néha fel hatosba
Hát van még mit fejlõdni
A babrálásról jut eszembe megint Zadni megint s1700-as kocsik.
Vannak szakaszok ahol ilyeneket futnak
Az elsõ szakaszon 20 másodperc?
Aki ismeri a pályát tudja, hogy az elsõ rész szinte végig teligázas
Azért nagyon érdekes ez mert egy-két szakaszon volt ez.
Az összes többit nyertem és azokon jelentõsen lemaradva érnek tõlem célba.
Azis érdekes, hogy szinte mindig egyszerre mennek jó idõket de csak párszor és így végül a versenyr megint megnyertem nemis kicsivel.
Szval kicsit fura nekem ez az egész
Vannak szakaszok ahol ilyeneket futnak
Az elsõ szakaszon 20 másodperc?
Aki ismeri a pályát tudja, hogy az elsõ rész szinte végig teligázas
Azért nagyon érdekes ez mert egy-két szakaszon volt ez.
Az összes többit nyertem és azokon jelentõsen lemaradva érnek tõlem célba.
Azis érdekes, hogy szinte mindig egyszerre mennek jó idõket de csak párszor és így végül a versenyr megint megnyertem nemis kicsivel.
Szval kicsit fura nekem ez az egész
IGEN ! Úgy lehet végigpróbálni lépésrõl-lépésre , hogy tudd neked az adott pályán mi a jó és azt a beállítást mented ! Érdemes vele babrálni !