Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi, azt most vertem neki, 1h30 simán volt a 14 gyors úgy, hogy volt benne 3-4 KO, és 2 gyors 70-100km/h végig, mert készvolt valamim, és csak pörgette a mocit, jó, hogy nemforrt fel a vizem, mert akkor...<#idiota>#idiota>
Én viszont azt látom egyesek Zadni-n milyen jó idõket mennek
pl
53. Hungary KisaHun Citroen Xsara WRC 06 03:37.58 <#eljen>#eljen><#beka3>#beka3>
pl
53. Hungary KisaHun Citroen Xsara WRC 06 03:37.58 <#eljen>#eljen><#beka3>#beka3>
köszi 😊
de hajtani kell andras nagyon jön fõl Balázs meg hajt ezerrel, hétvégén azt hittem 265-nél utolérem, de aztán párszor megrázta magát.
Nemzetközileg pont 700-ik vagyok, szeretnék 500-ba bejutni remélem sikerül.
de hajtani kell andras nagyon jön fõl Balázs meg hajt ezerrel, hétvégén azt hittem 265-nél utolérem, de aztán párszor megrázta magát.
Nemzetközileg pont 700-ik vagyok, szeretnék 500-ba bejutni remélem sikerül.
De azt hogy találom meg?
Kiválasztom amin mentem, és ott? Nem vagyok egy nagy Guru ebbe a CZ pluginban bocs😄
Kiválasztom amin mentem, és ott? Nem vagyok egy nagy Guru ebbe a CZ pluginban bocs😄
Downhill!!
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1000
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Jahh😄 Nem olvastam még! Meg csak azt néztem meg, hogy a split idõket kiírja-e de ahogy Tibi mondta úgy nem ír ki semmit.
Sajna nincs igazán idõm, foglalkozni vele, nem is mentem végg a szakaszon .
Sajna nincs igazán idõm, foglalkozni vele, nem is mentem végg a szakaszon .
Downhill!!
GORDON ! Láttalak tesztelni,írtam is rád
Bocs,nem olvastam végig <#worship>#worship>
Ha cseh pluginról van szó akkor, ott ugye a plignon belül van hogy soha, csak kategóriaidõket, vagy hogy a tournament mondja meg. Ott gondolom átraktad soha-ra.
De nem lehet hogy neked a rendes részidõket irja ki, ami quick racebe is? Azt a simán az options/screensbe a splittimes-t kell offra rakni.
De nem lehet hogy neked a rendes részidõket irja ki, ami quick racebe is? Azt a simán az options/screensbe a splittimes-t kell offra rakni.
Jaja, vagy az a jobbik eset, amikor balos kanyar jön...pont belelóg a szöveg...:s
Nemtudom amugy, de engem is zavar😄
Nemtudom amugy, de engem is zavar😄
Hol lehet még kikapcsolni, hogy NE mutassa a részidõt? A Pluginban ki van kapcsolva ennek ellenére mindig mutatja.
Ez azért zavar mert odanézek, meglátom, hogy jó idõm van és rögtön el is baszom 😊
Ez azért zavar mert odanézek, meglátom, hogy jó idõm van és rögtön el is baszom 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
második mondat ha rámegyek, hogy replay be akarom tölteni cseh pályákat nem engedi csak az offline használt eredetieket tudtam megnézni ott
Elindítod az RBR-t és a replay-ba van
hogy lehet a cseh online Hradrek, Liptakov, Zadni stb pályák mentéseit visszanézni?
replay-re nekem kiírta, hogy csak online megy, de vhogy mégiscsak lehet lásd online youtube-s video-k
replay-re nekem kiírta, hogy csak online megy, de vhogy mégiscsak lehet lásd online youtube-s video-k
Srácok van valakinek focus 2006-hoz valami okés murva és aszfalt setup?
Vagy honnan tudok letölteni:
Köszi!
Vagy honnan tudok letölteni:
Köszi!
Igen meg a lada mód fizikája is az õvé asszem. Sok jó dolgot csinált. Én versenyeztem is ellene a HNR (hungarian Nascar Racesr) versenyeken.
Engem is letaglózott a hír. És ráadásul van egy egy és fél éves kislánya, család stb.. Katasztrófa..
Szóval nyugodjon békében jah.
Engem is letaglózott a hír. És ráadásul van egy egy és fél éves kislánya, család stb.. Katasztrófa..
Szóval nyugodjon békében jah.
Downhill!!
Nem sajnos nem lehet. Csak pribram1 megy ilyen módon, a csehes pályák közül.
Hi!
Lehetne vhogy a "Hradek I-II" pályákat a pluginon kívül is használni? Mondjuk vmelyik eredeti pálya helyett?
Lehetne vhogy a "Hradek I-II" pályákat a pluginon kívül is használni? Mondjuk vmelyik eredeti pálya helyett?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
bki én meg reménykedtem benne, hogy ez csak valami félreértés
még meg is néztem mikor írt utoljára itt
Nyugodjék békében
Nagyon tehetséges embernek ismertem meg a massmod és ha jól tudom a #15073 is az õ munkája például.
még meg is néztem mikor írt utoljára itt
Nyugodjék békében
Nagyon tehetséges embernek ismertem meg a massmod és ha jól tudom a #15073 is az õ munkája például.
Igen!
Január 23 dikán szombat este rosszul lett hívtak hozzá mentõt, de már nem sikerült megmenteniük.
Szóval sajnos már nincs közöttünk..
vsr
Január 23 dikán szombat este rosszul lett hívtak hozzá mentõt, de már nem sikerült megmenteniük.
Szóval sajnos már nincs közöttünk..
vsr
Downhill!!
7 sloton megy😄 a Citroen slotjáról mindig kidobál.. Ugyan úgy csinálom😄
Ötlet.. elegem van😄
Ötlet.. elegem van😄
Downhill!!
nagyon egyszerü, iniben arra a slotra irod ahova akarod, és annak a slotnak a fizikájára másolod rá a fizikát
\"If in doubt, flat out!\"
Ezt ismeritek ? Lehet Co-Drivert választani :

Nekem sincs illetve nem találom két éve hová került ezért leszedtem egyet torrentrõl ami nem telepítõs csak simán kitömörítem és megy.
nekem ezek
focus_wrc06_external.dds
focus_wrc06_external_mud.dds
focus_wrc06_external_scrape.dds
focus_wrc06_internal.dds
focus_wrc06_external_dynamic.dds
focus_wrc06_external_transparent.dds
focus_wrc06_internal_transparent.dds
focus_wrc06_external_dynamic_mud.dds
focus_wrc06_parts.dds
focus_wrc06_extra_lights.dds
focus_wrc06_internal_kwindscreen.dds
focus_wrc06_internal_scrape.dds
focus_wrc06_external_lightcone.dds
Light.dds
Light2.dds
És ez a textúra

focus_wrc06_external.dds
focus_wrc06_external_mud.dds
focus_wrc06_external_scrape.dds
focus_wrc06_internal.dds
focus_wrc06_external_dynamic.dds
focus_wrc06_external_transparent.dds
focus_wrc06_internal_transparent.dds
focus_wrc06_external_dynamic_mud.dds
focus_wrc06_parts.dds
focus_wrc06_extra_lights.dds
focus_wrc06_internal_kwindscreen.dds
focus_wrc06_internal_scrape.dds
focus_wrc06_external_lightcone.dds
Light.dds
Light2.dds
És ez a textúra

Még sajnos nem, most tartok ott hogy rakom be az új autókat.
Peugeot 207 S2000 kipróbáltam😊 (nem online)nagyon jó kis autó, setupot keresek hozzá! Szerintem esélyes lesz a cseh pályákon is mert stabilnak tûnik nem olyan brutális mint egy WRC. Úgyhogy Most erre gyúrok. <#vigyor1>#vigyor1>
Peugeot 207 S2000 kipróbáltam😊 (nem online)nagyon jó kis autó, setupot keresek hozzá! Szerintem esélyes lesz a cseh pályákon is mert stabilnak tûnik nem olyan brutális mint egy WRC. Úgyhogy Most erre gyúrok. <#vigyor1>#vigyor1>