25
-
Lacika 79 #25 Végre már Te is beleszóltál a dolgokba. Nem ismersz, de előszeretettel olvasgattam azokat a topicokat, amikben a te írásaid, vélemányeid, hozzászólásaid találhatók. Nem nyalizni akarok, félre ne értsd, csak úgy néz ki, értesz a témához. :-) -
#21 Addigra a Skynet úgyis elszabadul...
Max a gépek döglenek meg az meg má mindegy lesz nekünk :))))) -
WiLDoR #17 nem csak mi, hanem az elkövetkezendő két-három civilizáció is kiirta addigra saját magát mire ez bekövetkezik.
vagy addigra mire ez bekövetkezik az emberiség - ha netán megéri - már rég nem homo sapiens lesz, hanem homo superior vagy valami még fejlettebb szinten létező életforma. -
rolika #16 mi a tévedés?
úgy vélem, az egymilliárd fényév nyugodtan sorolható a "jó messze van"-kategóriába :) -
Cat #13 megfordítanám: az utóbbi két évtizedben kiküldött tucatnyi űrszonda olyan jó minőségű felvételeket küldött, hogy már nincs értelme távcsővel nézegetni -
#10 Mit foglalkozunk mi ilyen távoli dolgokkal előbb a saját naprendszerünket kéne megismernünk! -
#6 a környéken mi vagyunka nagy csávók, és mi zabálunk. :) reméemmnbem rpül erre vmi nagyobb galaxis. bár ha ide kerül akkor, azt sztem én már nm érem meg.. :D -
#5 Mire ez bekövetkezne mi kiírtjuk itt magunkat a földön :)) -
#4 hát az ilyen galaxisok hálisten jó messze vannak. -
#3 Ez akkor lesz fasza ha minket falatoz be egy 10-szer nagyobb galaxis... -
Csatti #2 És mennyi ideig tart mindez? -
#1 Érdekes...