Trója - A film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
PSN ID.: Beegabor
Amúgy a múlt héten láttam....nekem végülis tetszett.
Fõleg az hogy sose tudtam hogy kinek is szorítsak...mindkét oldal szimpi volt
PSN ID.: Beegabor
$Men will hunt us, Gods will corse us, but until they burn my body i will love you!$
Szal érted. Tisztázzák már velünk, hogy mi van benne a filmben. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
SPOILER
mikor Akhilleusz unokatesoja vagy kije kiáll harcolni Akhilleusz páncéljában, és megolik, akkor tudtam ugye, hogy nem lehet akhilleusz, mert azt csak a sarkánál lehet megölni:-)))))))))
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
elsõ jelenet után kapartam a széket....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nekem alapjában véve tetszett, persze az tényleg nem jott le, hogy 10 évig tartott... szinészek általánosan jok voltak, nem volt veluk kulonosebb bajom:-)))
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Szineszek jok benne, kiveve Orlando Bloomot, akinek a tekintete uresnek tunt szamomra. Brad Pitt, Eric Bana, es Hector és Paris apja, sajna nemtom a nevet, azt a szerepet amit rajuk osztottak nagyon jol jatszottak el. (Eric Bana nem tom honnan szedte ezt amugy, mert hogy nem a HUlkbol az biztos...)
Látvánnyal vannak gondok, néha bejátszik hogy cg, de a monumentális csatajelenetek, a sok statiszta, diszlet, kosztum ( amit meg is csinaltak, nem mind cg), mind jo hatast kelt. Jo, nem egy Ben Hur, vagy egy Spartacus, ahol mesterien oldották meg, de nem is ugy tervezték a filmet, és azt akorszakot már NEM lehet feleleveniteni.
A sztori hat igen, de onalloan megallna a helyet. Oke, meggyalaztak a görögöket, ez varhato volt, ha egy hulye amerikai vagy nemet vagy mittomen kezebe kerul a rendezes joga, varhato volt, hogy fingja nincs az egeszrol.
Aprosagok, hat, vannak benne bakik, ez sajnos igy van. De a kritikak is kihagytak pl hogy a Spártai férfiaknak 1 felesége és 1 férje volt, mivel a biszexualitas teljesen hétköznapi volt. ha mar a szurkalodasoknal tartunk.
A zene az ugy ahogy van el lett baszva, az nagyon gaz.
A film, nézhetõ, már csak a színészek, és a csaták miatt. csak ugy leirtam, most, hogy mindenki nyaladzik hogy szar a film.
Jah ilyenekre gondoltam én is.. MEg mikor valamelyik sokadik csatánál Hektor és Ahile unokatesója a csata kellõs közepén elkezd harcolni hirtelen az összes többi katona abba hagyja a harcot ésnyugisan elkezd szurkolni nekik.. nem nagyon érdekli a harc õket aztán meg mint az ovisok akik elvesztették az üveggolyójukat az utcán: "nah menyjünk vissza a hajókhoz! 

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ahile elsosorban buzi volt , alacsony es sotet boru. Patrocles az o rigyoja volt es mesze nem a unokatestvere. Agamemnon csodalatosan hasonlit Fidel Castrora es non=stop olyan ideges mintha vesztett volna a Lotto-n.
A Olimpuszi balherol es a istenek csoportositasarol szo nem volt. Egy szot nem szol arrol hogy Troja tamadasa kilenc evig tartott es nem par hetig 😊 Lads pl Hector gyermeket aki kb fel kilot hizik a tamadasok allat 😊)
A csatanmezokon ugy folyik a ver mint egy foghuzas utan es mesze nem ugy mint egy meszarlasnal.
Attol fuggetlenul hogy Homer azt meseli hogy 50000 gorog harcos volt , a filmben 500000-et latunk... tehat az egyetlen helytalo magyarazat az hogy a gorogok elhivtak a rokonaikat es a szomszedjaikat is csatazni.
Ja Paris-rol inkabb nem is irok.
Nem értem, hogy lehet ilyet elkövetni. Ha a filmben is olyan jók lettek volna a zenék, mint a bemutatókban, a film sokkal jobb lett volna.
Na mindegy azért így is jó, de a zene sajna sokat ront.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Például a filmbõl abszolút nem jött le,hogy ez a csata tulajdonképpen 10 évig tartott..... A film alapján kábé 2 hét...
Én nem azt mondom,hogy húzták volna még 2 órásra a filmet,mert az senkinek sem jó,de azért ezt valahogy lehetett volna érzékeltetni. A falovas jelenet sem volt az igazi... nem éreztem,hogy visszaadná a könyvet.
Egyébként állítólag megtalálták a falovat is a régészek trója romjai között... (mondjuk ezt nehezen tudom elhinni,tekintve,hogy a fa azért könnyebben rohad,mint mondjuk a kõ)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Egyes színészek borzalmasak voltak.
Viszont amikor Parisz lenyomják az naggyon durva jelenet. Jó volt az a first person nézet. :-D
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!
pl. Lee a hõs, Lincoln meg egy pedofil brutál állatt, akit vmelyik kiskedvence gyilkol meg felnõve
nagy botány lenne
eu a Trója ugyanolyan mint az Utolsó szamuráj, amikor egy amcsi senki, két hét alatt japánabb lesz a japánoknál
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Pl. az olasz "westernek":
Sergio Leone: A Jó, a rossz, és a csúf + a spagetti westernek zöme ... 😊 Koszos mexikói patkánylyukak, poros kisvárosok, nagy volumenû amerikaiak tervei a spanyol-kínai-néger-stb bevándorlókkal zsúfolt mexikói-határnál lévõ kisvárosokban.
NDK westernek: Winettou - kockás inges amerikai típusú szõke férfiak 😊 keményen lövöldözik a rézbõrûeket
Ezek is a polgárháború korában játszódnak és tényleg röhejesek. Egyik azért, mert NDK, a másik meg mert köze sincs a viszonyokhoz ... 😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"