Victoria

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy kell transport hakókra egységeket felnyomni
Help17
Nagyon szuper játék, kéne nyomni multiban!!!

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Véleményem szerint a játékok királya (vagy királynõje 😊 ) a Victoria. Fergeteges hangulat, hihetelen játékegyensúly, végtelen lehetõség... életemben nem játszottam annyit játékkal mint vele. Mindíg elõveszem kb kéthavonta és nyomom jó ideig. Sajnos csak kevesen szeretjük az összetettebb, gondolkodósab, reálisabb stratégiai/gazdasági/.../stb játékokat.
hm hm csak nem emghalt a topic? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

A válasz a következõ: akinek Mo-on van pénze +venni állandóan az új-jó gamékat, az általában vmi újgazdag kisfiú, akinek viszont nem elég magas az IQja ehhez a gaméhoz. Nekem nagyon bejön a Victoria - hasonlóan az EU2-höz - ez 1 olyan játék, amivel simán aljáccol délutántól hajnalig úgy, hogy észre sem veszed az idõ múlását. Ha meg +untad az aktuális pályát, akkor 1 tök másik néppel a világ másik felén újrakezded. Pl eu2-ben az európai hadakozás után kipróbáltam magamat Indiában és Közép-Amerikában is...
HA lenne hozza vmi korrekt, reszletes leiras meg jaccanak is vele...
De nem hiszem h van!

😄
Folytatva a LoTR3 topicban kezdetteket: én feltételeztem, hogy neked az EU2 "bejött", és azért nem tetszett a Victoria, ezek szerint tévedtem. 😊 Ugyanis a paradox forumon sok esetben ez az alapaj a Victoriával kapcsolatos negativ véleményeknek. ("EU2-ben én voltam az über-táp, ittt meg bénázok, tehát a játék szar" 😄)

Amúgy tök jó a topic! 😄
Igen megbízható forrásból tudom, hogy a Paradoxnak Mo. gyakorlatilag teljesen nulla értékû piac, vajon miért? 😄
hmmm... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

😄DD
látom azé nepszerü itt ez a game 😛

zaki

honnét tudjam miylen a te játékod? nekem pls bejön 😛
meg ha már transport tycoon-t szereted ako lehet ez is teccene, nem olyan sokkal bonyolultabb 😛

zaki
ok köszi. elég lett volna, ha annyit írsz, hogy ez nem a te játékod 😊

strat game (a bonyibb formából)
ez ilyen gazdasági/politikai/hadászati/technologiai országmenedzselõs game kb, a 19.században + 20.szátzad eleje (kb 1.vh)
nézd meg hivatalos honlapon képeket egybõl nyilvánvaló lessz 😛

zaki
én még most sem tudom, milyen game ez?

jah amugy az eu2 és a hoi foyltatása ha valaki emtudné ;P

nah ez is kijött... 😛

← ElőzőOldal 6 / 6