96
Fame Academy
-
donpedro #96 detto. -
cold_fire #95 Hali!Hát jó kis játék ez,most néztem meg.Apropó nektek van hang az összekötő animokban?Mert nekem csak tátognak meg a szöveget írkálja alul. -
donpedro #94 Meghalt a topic? Csendben megkérdem, hogy a pop idol-t megnézte már valaki? Szegénynek még topicja sincs, pedig hasonló, mint ez, csak ott maga a válogatás, vagyis a verseny a játék lényege, míg a fame academy-ben már a végső gyöztest kell gardírozni a siker felé. Őszintén szólva nekem az előbbi ötlet jobban bejön, csak piszok nagy a game. 2CD, annyi helyem most nincs. -
#93 ok :o) -
#92 Kellett egy kis pörgés, és zúzás... :) -
#91 Majd megyek vissza... :) -
#90 Nálam nem megy, mert vibrál, ugrál meg ilyesmik!!! Szóval nagy kaki nekem. :(((
Amúgy most Online NFS U megy nálam ezerrel!!! -
#89 Carlos ! Jól eltüntél az RTT3-ról.hmm.
Most kezdem szedni ezt a gamét. Érdemes? -
#88 Minkettőt bevállalom
Ha táncról van szó :-) -
#87 LEszettem... :) -
#86 Melyik Zsuzsi? :) -
#85 Na kezd alakulni a banda
DE gyerekek nem abbahagyni
a zene a 2. legcsodálatosabb öröm az életven a nők után P -
#84 gratulálok nálunk anyu az énnekaralapitó és mindenes
én csak arról vagyok híres, hogy minden számról megmondom 15 másodperc alatt mi.
Persze nem a tüc-tüc zenék a kedvenceim.
A haverok szerint "hogy lehet ilyenre használni az agykapacitásod értelmes dolgok helyett"
Ja és zenebuzinak hívnak a környékem mert hatalmas gyűjteményem van ami napi egy gigával gyarapszik :-)
najó féllel :-))))))) -
#83 Akik még nem ismerik ezt a zenét itt szedhetnek le pár mintadalt
fame-academy.de/download
-
#82 -
#81 Elrontottam :-)
Itt a Finaly Presents by Alex
http://www.bbc.co.uk/fameacademy/images/image_gallery/0110_alex_album_329.jpg -
#80 [01] Fame Academy "So Wonderful" (Coached by DJ Bobo) [03:34]
[02] Fame Academy "A Thousand Miles" (feat. Ji-In Cho) [03:56]
[03] Fame Academy "Cosmic Girl" (feat. David Hernandez) [03:46]
[04] Fame Academy "Let Me Entertain You" (feat. Th Bopp) [03:47]
[05] Fame Academy "Kids" [03:38]
Track Listings
1. With A Little Help From My Friends - Ainslie & David
2. I Still Haven't Found What I'm Looking For - Lemar & Sinead
3. Fields Of Gold - Malachi & Marli
4. Make Me Smile (Come Up and See Me) - Ainslie & Marli
5. Lean On Me - The Fame Academy Students
6. The Tracks Of My Tears - Marli
7. Eternal Flame - Pippa
8. Brown Eyed Girl - Chris
9. I Can See Clearly Now - Ashley
10. Genie In A Bottle - Camilla
11. Perfect - Katie
12. I Heard It Through The Grapevine - Nigel
13. Vincent - Malachi
14. Goodnight Girl - David
15. Don't Speak - Sinead
16. Back To You - Lemar feat. The Fame Academy Students
17. Keep Me A Secret - Ainslie
18. Lullaby - Ainslie & Lemar
Akkor van még a the finalist.
-
#79 Én pl. hegedültem 7évig. Aztán új tanár én meg abbahagytam.
-
#78 Gratulálok úgy általában. Azért úgy zárójelben megjegyezném hogy csínján kéne bánni a személyes dolgok közzétételével - sok rossz gyerek és bácsi van a neten és a neten kívül...
Másrészt elakadtam a második küldinél, a tanulás nem akar összejönni... ha tudna valaki segíteni -
donpedro #77 Türelem Zsuzsit terem! Én is 2,5 évig voltam facér, mielőtt rátaláltam az enyémre.
Most hallgattam meg egy Fame Academy albumot. Hogy a búbánatba tudtak ezek közül választani???!!! Hihetetlen, hogy milyen jók, ezek után kiváncsi leszek a Megasztár című magyar "szuperprodukcióra", asszem betegre fogom röhögni magam.
Egyébként az albumoknak mi a címe? Mert én csak egy olyat találtam, aminek egyszerűen Fame Academy - The Album.
Ti amúgy zenéltek? Én régebben énekeltem (Ki mit tudon voltunk országos másodikak a kórusommal), de a gimnázium után abbahagytam, mert hangom van ugyan, de sosem tanítottak meg használni. Ezenkívül gyerekként két évig tanultam zongorázni, de meghalt az öreg tanárnőm, és anyámék nem kerestek újat. Szóval a zene csak hobbi maradt. :(
Majd, ha sok pénzem lesz, akkor veszek egy pianínót, és akkor nincs megállás. (Haveromnak van is egy eladó, gyönyörű darab, csak az ára kb. 350 000 ft. Én meg most 50-et se szívesen áldoznék ilyesmire.) -
#76 ja csak mondom, hogy leszedtem két Fame Academy albumot
és David Sneddon albumot
már csak egy Zsuzsi kéne akit táncba lehet vinni :-) -
donpedro #75 Nem is értem, ez a Montecristo nevű csoport azért nem egy multivállalat, kicsit fura, hogy hosszú hónapokig dolgoznak egy játékon, aztán ki se rakják a honlapjukra. Érthetetlen. -
#74 Ezt énis tapasztaltam!!! :) -
donpedro #73 Ezt nevezem supportnak, readme nincs a játékhoz, és nem szerepel se a kiadó, se a készítő site-ján a program. Gondoltam körülnézek, de semmi eredmény, mintha nem is létezne ilyen progi... -
#72 a játékot nem láttam de ez a frekit biztos renberakja -
#71 Amúgy nem a monitor vibrál, hanem a játék, olyan, mintha kurva gyorsan nyomogatnám az alt tabot. Meg textúrahibák jönnek elő, ilyesmik... -
#70 Megvan,. de nem piszkálom, mert fingom sincs mi micsoda... :) -
#69 Hol lehet monitor frekvenciát állítani??? -
#68 hat pl a frekit be lehet vele löni meg egyebek
ha ezse hozza rendbe semmi
de vigyázz csak ahhoz nyulj amirol sejted mi -
#67 igen ez csak txt -
#66 Jólvan. De hol tudok mit beállítani. Fasza, hogy mindent kiir, hogy mim van, de ezeket énis tudtam.
Mit kellene mire állítani? -
#65 És neked is ilyen hülye karakterek vannak benne? -
#64 ez POwerstip a legjobb videokártya t. progi
Ezzel lehet legbiztosabban beállitani -
#63 Bocsi!
-
#62 Ugye nem baj, ha ezt nem indítom el:
http://tar.hu/carlos/glics.jpg -
#61 Amúgy megnéztem már mindent, lúzer felbontástól kezdve a maxra húzottig mindent, de vibrál, összeakad, textúrahibás etc. És az a fura, hogy csak ez. A MAx Payne 2 és a Mafiát is kábé két napja nyomtam végig és azok nem csinálják. -
#60 Ez mi???
Akarsz a hugáról képet? -
#59 jaja
johet a hugi is P
ja es rakd fel ezt:
Powerstrip -
#58 Mármint az enyém...??? :) -
#57 aranyos
jó a hangfalja :-)