Fame Academy
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
detto.
Hali!Hát jó kis játék ez,most néztem meg.Apropó nektek van hang az összekötõ animokban?Mert nekem csak tátognak meg a szöveget írkálja alul.
Meghalt a topic? Csendben megkérdem, hogy a pop idol-t megnézte már valaki? Szegénynek még topicja sincs, pedig hasonló, mint ez, csak ott maga a válogatás, vagyis a verseny a játék lényege, míg a fame academy-ben már a végsõ gyöztest kell gardírozni a siker felé. Õszintén szólva nekem az elõbbi ötlet jobban bejön, csak piszok nagy a game. 2CD, annyi helyem most nincs.
Nálam nem megy, mert vibrál, ugrál meg ilyesmik!!! Szóval nagy kaki nekem. 😞((
Amúgy most Online NFS U megy nálam ezerrel!!!
Amúgy most Online NFS U megy nálam ezerrel!!!
Þór vígi þessi rúnar
Na kezd alakulni a banda
DE gyerekek nem abbahagyni
a zene a 2. legcsodálatosabb öröm az életven a nõk után P
DE gyerekek nem abbahagyni
a zene a 2. legcsodálatosabb öröm az életven a nõk után P
gratulálok nálunk anyu az énnekaralapitó és mindenes
én csak arról vagyok híres, hogy minden számról megmondom 15 másodperc alatt mi.
Persze nem a tüc-tüc zenék a kedvenceim.
A haverok szerint "hogy lehet ilyenre használni az agykapacitásod értelmes dolgok helyett"
Ja és zenebuzinak hívnak a környékem mert hatalmas gyûjteményem van ami napi egy gigával gyarapszik :-)
najó féllel :-)))))))
én csak arról vagyok híres, hogy minden számról megmondom 15 másodperc alatt mi.
Persze nem a tüc-tüc zenék a kedvenceim.
A haverok szerint "hogy lehet ilyenre használni az agykapacitásod értelmes dolgok helyett"
Ja és zenebuzinak hívnak a környékem mert hatalmas gyûjteményem van ami napi egy gigával gyarapszik :-)
najó féllel :-)))))))
Elrontottam :-)
Itt a Finaly Presents by Alex
http://www.bbc.co.uk/fameacademy/images/image_gallery/0110_alex_album_329.jpg
Itt a Finaly Presents by Alex
http://www.bbc.co.uk/fameacademy/images/image_gallery/0110_alex_album_329.jpg
<01>01> Fame Academy "So Wonderful" (Coached by DJ Bobo) <03:34>03:34>
<02>02> Fame Academy "A Thousand Miles" (feat. Ji-In Cho) <03:56>03:56>
<03>03> Fame Academy "Cosmic Girl" (feat. David Hernandez) <03:46>03:46>
<04>04> Fame Academy "Let Me Entertain You" (feat. Th Bopp) <03:47>03:47>
<05>05> Fame Academy "Kids" <03:38>03:38>
Track Listings
1. With A Little Help From My Friends - Ainslie & David
2. I Still Haven't Found What I'm Looking For - Lemar & Sinead
3. Fields Of Gold - Malachi & Marli
4. Make Me Smile (Come Up and See Me) - Ainslie & Marli
5. Lean On Me - The Fame Academy Students
6. The Tracks Of My Tears - Marli
7. Eternal Flame - Pippa
8. Brown Eyed Girl - Chris
9. I Can See Clearly Now - Ashley
10. Genie In A Bottle - Camilla
11. Perfect - Katie
12. I Heard It Through The Grapevine - Nigel
13. Vincent - Malachi
14. Goodnight Girl - David
15. Don't Speak - Sinead
16. Back To You - Lemar feat. The Fame Academy Students
17. Keep Me A Secret - Ainslie
18. Lullaby - Ainslie & Lemar
Akkor van még a the finalist.

<02>02> Fame Academy "A Thousand Miles" (feat. Ji-In Cho) <03:56>03:56>
<03>03> Fame Academy "Cosmic Girl" (feat. David Hernandez) <03:46>03:46>
<04>04> Fame Academy "Let Me Entertain You" (feat. Th Bopp) <03:47>03:47>
<05>05> Fame Academy "Kids" <03:38>03:38>
Track Listings
1. With A Little Help From My Friends - Ainslie & David
2. I Still Haven't Found What I'm Looking For - Lemar & Sinead
3. Fields Of Gold - Malachi & Marli
4. Make Me Smile (Come Up and See Me) - Ainslie & Marli
5. Lean On Me - The Fame Academy Students
6. The Tracks Of My Tears - Marli
7. Eternal Flame - Pippa
8. Brown Eyed Girl - Chris
9. I Can See Clearly Now - Ashley
10. Genie In A Bottle - Camilla
11. Perfect - Katie
12. I Heard It Through The Grapevine - Nigel
13. Vincent - Malachi
14. Goodnight Girl - David
15. Don't Speak - Sinead
16. Back To You - Lemar feat. The Fame Academy Students
17. Keep Me A Secret - Ainslie
18. Lullaby - Ainslie & Lemar
Akkor van még a the finalist.

Én pl. hegedültem 7évig. Aztán új tanár én meg abbahagytam.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Gratulálok úgy általában. Azért úgy zárójelben megjegyezném hogy csínján kéne bánni a személyes dolgok közzétételével - sok rossz gyerek és bácsi van a neten és a neten kívül...
Másrészt elakadtam a második küldinél, a tanulás nem akar összejönni... ha tudna valaki segíteni
Másrészt elakadtam a második küldinél, a tanulás nem akar összejönni... ha tudna valaki segíteni
Türelem Zsuzsit terem! Én is 2,5 évig voltam facér, mielõtt rátaláltam az enyémre.
Most hallgattam meg egy Fame Academy albumot. Hogy a búbánatba tudtak ezek közül választani???!!! Hihetetlen, hogy milyen jók, ezek után kiváncsi leszek a Megasztár címû magyar "szuperprodukcióra", asszem betegre fogom röhögni magam.
Egyébként az albumoknak mi a címe? Mert én csak egy olyat találtam, aminek egyszerûen Fame Academy - The Album.
Ti amúgy zenéltek? Én régebben énekeltem (Ki mit tudon voltunk országos másodikak a kórusommal), de a gimnázium után abbahagytam, mert hangom van ugyan, de sosem tanítottak meg használni. Ezenkívül gyerekként két évig tanultam zongorázni, de meghalt az öreg tanárnõm, és anyámék nem kerestek újat. Szóval a zene csak hobbi maradt. 😞
Majd, ha sok pénzem lesz, akkor veszek egy pianínót, és akkor nincs megállás. (Haveromnak van is egy eladó, gyönyörû darab, csak az ára kb. 350 000 ft. Én meg most 50-et se szívesen áldoznék ilyesmire.)
Most hallgattam meg egy Fame Academy albumot. Hogy a búbánatba tudtak ezek közül választani???!!! Hihetetlen, hogy milyen jók, ezek után kiváncsi leszek a Megasztár címû magyar "szuperprodukcióra", asszem betegre fogom röhögni magam.
Egyébként az albumoknak mi a címe? Mert én csak egy olyat találtam, aminek egyszerûen Fame Academy - The Album.
Ti amúgy zenéltek? Én régebben énekeltem (Ki mit tudon voltunk országos másodikak a kórusommal), de a gimnázium után abbahagytam, mert hangom van ugyan, de sosem tanítottak meg használni. Ezenkívül gyerekként két évig tanultam zongorázni, de meghalt az öreg tanárnõm, és anyámék nem kerestek újat. Szóval a zene csak hobbi maradt. 😞
Majd, ha sok pénzem lesz, akkor veszek egy pianínót, és akkor nincs megállás. (Haveromnak van is egy eladó, gyönyörû darab, csak az ára kb. 350 000 ft. Én meg most 50-et se szívesen áldoznék ilyesmire.)
ja csak mondom, hogy leszedtem két Fame Academy albumot
és David Sneddon albumot
már csak egy Zsuzsi kéne akit táncba lehet vinni :-)
és David Sneddon albumot
már csak egy Zsuzsi kéne akit táncba lehet vinni :-)
Nem is értem, ez a Montecristo nevû csoport azért nem egy multivállalat, kicsit fura, hogy hosszú hónapokig dolgoznak egy játékon, aztán ki se rakják a honlapjukra. Érthetetlen.
Ezt nevezem supportnak, readme nincs a játékhoz, és nem szerepel se a kiadó, se a készítõ site-ján a program. Gondoltam körülnézek, de semmi eredmény, mintha nem is létezne ilyen progi...
Amúgy nem a monitor vibrál, hanem a játék, olyan, mintha kurva gyorsan nyomogatnám az alt tabot. Meg textúrahibák jönnek elõ, ilyesmik...
Þór vígi þessi rúnar
hat pl a frekit be lehet vele löni meg egyebek
ha ezse hozza rendbe semmi
de vigyázz csak ahhoz nyulj amirol sejted mi
ha ezse hozza rendbe semmi
de vigyázz csak ahhoz nyulj amirol sejted mi
Jólvan. De hol tudok mit beállítani. Fasza, hogy mindent kiir, hogy mim van, de ezeket énis tudtam.
Mit kellene mire állítani?
Mit kellene mire állítani?
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy megnéztem már mindent, lúzer felbontástól kezdve a maxra húzottig mindent, de vibrál, összeakad, textúrahibás etc. És az a fura, hogy csak ez. A MAx Payne 2 és a Mafiát is kábé két napja nyomtam végig és azok nem csinálják.
Þór vígi þessi rúnar
Monitorfreki optimálison van, drivert még nem cseréltem.
Megnézem...de szerintem a legfrissebb van fenn... 😊
Megnézem...de szerintem a legfrissebb van fenn... 😊
Þór vígi þessi rúnar
pfff, nem tudom, nekem nem vibrált. Esetleg állítsd át a monitorfrekvenciát, de lehet, hogy drivergond. Vagy a felbontást is próbáld átrakni. Bár gondolom ezeket amúgy is próbálgatod.
Mondjuk egy readme nem ártott volna a CD-re...
Mondjuk egy readme nem ártott volna a CD-re...
Nos, kipróbáltam a játékot. Vagyis próbálnám.
De!
Villog vibrál az egész, idegesítõ.
Mitõl is lehet ez?
De!
Villog vibrál az egész, idegesítõ.
Mitõl is lehet ez?
Þór vígi þessi rúnar
Mingyár' !
Nincs ikertesója, de van egy nõvére és egy huga!
A huga nagyon hot!!! 😊))
Nincs ikertesója, de van egy nõvére és egy huga!
A huga nagyon hot!!! 😊))
Þór vígi þessi rúnar
Oldal 1 / 2Következő →