Kereskedelmi tv-k músora
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezt a mûsort úgy csináltam volna, hogy vittem volna magammal egy csomó havert meg jó csajt, oszt minden kocsmát, szórakozóhelyet végigjártunk volna pár nap alatt. Aztán meg levontuk volna a következtetést hogy érdemes volt-e a TV2 pénzén Tahitin bulizni vagy sem?
Viccet félretéve egy emberközelibb mûsor Tahitirõl sokkal jobban bejönne. (lsd. Totalcar vs. szar autósmagazinok) Egy szórakoztató mûsorban NEM a szerencsétlen béna testvérekre, meg a szegegény gyenge hasfallal született csajszira vagyok kíváncsi!! Mit várnak? sajnáljam õket?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Filmek, lol. Kb. havonta egyszer van egy olyan film amit menéznék, de az meg negyed óra késéssel kezdõdik és 20 perc után már reklámblokk, hát anyád. El is megy tõle a kedvem, vagy átnézek máshova és elfelejtek visszakapcsolni. HBO-t már egy éve lemondtam, ahogy nézegetem a mûsort nem változott semmi, kaki hátán kaki, kéthavonta egy topfilm amit már úgyis láttam.
Szomorú, de ez a helyzet:(
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
a probléma nem Swájcival van, de pont õ volt a soros...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
valóban a Terminátor 1. régebbi ....
ezért a filmért Swájcinak kéne fizetni nekünk, hogy megnézzük, nem fordítva...
Már SENKI a világon nem vetíti, csak a Magyarok.
Ezért teledonáljatok sokat majd a Való Világ 3-ba, hogy SEMMI érdemlegeset ne vetítsenek a TV-kben ezek a gecik.
Meghalt, felrobbant, karambolozott, meglõtték, gyûjti a gránátokat, megerõszakolták..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Amit gyûlölök még:
Kickboxer 1., 2., 3., 4., 5., meg a többi
Tökéletes katona
Rocky 4.
Szupertitkos küldetés
Meg az összes ilyen témájú sablonos akciófilm.
Viszont sokat nézem a CNN-t, a Reality TV-t, a SPORT 1-et, a Discovery-t, a Viasat3-at, az Eurosport-ot.
Förmedvény amit ma Magyarországon mûvelnek ennyi pénzért, mert - tudjuk - nem kis pénzek vannak a reklámok mögött.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
sajna igazatok van, TVt altalaban csak vegszukseg eseten nezek. meg szerencse hogy csak a foldi adok vannak, mert megutne a guta, ha fizetnem a kabelt es nem lenne semmi nezheto rajta. mostanaba marad a DVD, video es a divx (azt a sogor fia halomszamra hordja, tehat van valasztek)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

fõleg ezek a dolph lundrenesek vagy milyenek meg a Csák Noriszosok idegesítenek.
még mindig bennem van egy mondat amit Csák Norisz mondott. Beugrott az eblakon, és kérdezi tõle a terrorista, hogy te meg ki a fene vagy. Csák N.: A szobaszervíz.
na, és erre mondták, hogy hihetetlen beszólások. anyátok
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pusztuljon az összes szar.
Hajrá Dózsa György!
gamertag: kenobita
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600