Kereskedelmi tv-k músora
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg amikor mondja a toronyban a csávónak, hogy: JÓ PUSKÁD VAN FASZFEJ amikor a Svarci odadobja a csúzlit a janinak azt is kivágták...
de kamu most megy az rtl klubon a végképp eltörölni, kivágták azt a jelenetet, amikor azt a szart kihúzza a combjából, tök kamu...
régebben adtak egy cápás filmet, amiben 40 méteres volt a cápa. Na az valami ótvar gagyi módon nézett ki

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Hulladék az egész tévé, retekklub meg még nézhetetlen is.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
múltkor volt valami Octopus faszság, na azon is kicsit elszörnyûlködtem, hogy ilyen alsókategóriás filmekkel hülyítik a népet
baze, tényleg ûberszar 😊))
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
múltkor lenyomták a Tango és Cash-t, ott is kivágták a kurvára, mikor a Cash a bíróságon mondta, hogy: nekem ez az egész izé (kis szünet 😛) KURVÁRA bûzlik, és csak ennyit lehetett hallani, hogy bûzlik, és lehetett látni rajta, hogy meg volt vágva 😛
én azt tutira megnézem😄 Imádom a kataklizmás filmeket!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
bazz, miután megláttam a bemutatóját, majdnem sírva fakadtam, hogy lehet ennyire szar filmeket leadni...
EZEK KIVÁGTÁK, AMIKOR SVARCI KIHÚZTA A KEZÉT A REPESZBÕL!!! 

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Yó!
És azt is felhozom, hogy egy akciójelenet kellõs közepén indítottak reklámot!
😊
És azt is felhozom, hogy egy akciójelenet kellõs közepén indítottak reklámot!
😊
← ElőzőOldal 2 / 2