2236
-
Indigo #2036 Nem vagyok, de szivesen :) -
Buscemi #2035 KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!! ISTEN VAGY!!!
ÜDV -
Indigo #2034 Ui: ha valahol elakadtatok, írjatok, segítek mindenkinek.
Csak éljen már egy kicsit ez a topik is :) -
Indigo #2033 A hibás videófájl miatt fagy le a játék annál a résznél.
Először is tedd fel az 1.4 patchet (működik, csak várni kell pár másodpercet):
http://www.czokl.com/download/xiii_patch_1.4b_by_opaquit.exe
Töltsd le a javított videofájlt:
http://www.amextec.hu/download/cine14.bik
Ezt a fájlt másold be a játék videó mappájába (nálam pl: c:\Games\XIII\Video\) Írd felül az eredetit. Így mennie kell.
Ha mégsem boldogulnál, innen le tudod tölteni az összes mentett állást, csak másold be a .PRO fájlt a XIII\Save mappába.
Jó játékot! -
Indigo #2032 Bóklássz még egy kicsit a szentélyben, hátha rájössz a megoldásra :)
Ha mégsem sikerülne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj az oltár mögé, és döntsd le a keresztet. -
Buscemi #2031 Sziasztok!
Hárman játsszuk a XIII-at 3 különböző eredetű magyarnyelvű game-t használunk. Mindhármunknál ugyanott jelentkezik a hiba: amikor a tetőn be akarunk szállni a helikopterbe akkor az átvezető videó után elkezdene tölteni de 2-3 másodperc után kilép ezzel a hibaüzenettel:
General protection fault!
History: BeginPlay <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ServerTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Találtunk itt egy video file frissítést de nem segített, az 1.4 path ami itt be van linkelve nem található meg és máshol sem találtam:(
Próbáltuk nyomogatni az escape-t a viseo közben, a videót átugrotta de a töltésnél ismét kilépett...
Kérlek segítsetek ha van valami tippetek akkor írjátok be vagy esetleg a következő pályáról egy save file-t ha tudtok küldjetek a [email protected] címre! Köszi előre is!!!
-
CYbErX #2030 Hi!
most en is eppen ott jarok es a jelenseg is hasonlo, help! :)
hogy kell kinyitni? -
#2029 Nagyon köszi :) -
Indigo #2028 Mivel a magyar verzióból lett készítve, ugyanúgy hibás az a bizonyos videófájl, mint az összes magyar verzióban, és sajnos ezen patch sem segít. Egyedüli megoldás, hogy le kell tölteni a videófájlt innen, és ezzel felülírni a hibásat. Így már jónak kell lennie. -
#2027 Digitalmen DVD verzió mindenkinek működött? Ennél is kell a videókkal ügyködni? -
Harry93 #2026 már megoldódott! de azé köcce -
Harry93 #2025 mosta szentélyes pályán vagyok és azt nem tom. hogy hogyan kell kinyitni,
mert a falon van egy gomb, de ha azt megnyomom akkor meg se mozdul csak egy kicsit ki megy oldalra, kb 2 cm-t!segítsetek plz! -
Harry93 #2024 ok köcce az n.fót -
Indigo #2023 Annyi a dolgod hogy kövesd a fickót, ha nagyon lemaradtál, akkor megáll és vár. De maradj mindig a két őr között és ne szívózz velük mert akkor megvernek. -
Harry93 #2022 hy all!
amikor bent vok a diliházba v. hol ésaz őrök le kísérnek a lépcsőn mit kell tennem?
mert a kövér disznó nem mozdul, ha meg közel me hozzá akkor agyon ver!
HELP!!! -
#2021 Köszi az infot ill.a linket
Már nézem is -
#2020 videjo -
#2019 kezdő vok a témában, de ha jól tudom akkor a videóval lesznek gondok, töltsd le a javított videót, 33 mega, sajnos én is most keresem honnan töltöttem le, mert véletlen megnyitásra kattintottam, nem mentésre :D Ha megtalálom belinkelem :) -
#2018 pacsker
Feltettem az 1.4patchet mert nálam is kifagyott még az elején egy résznél,viszont mostmár eléggé a vége felé járok(gondolom).Ott tartok,mikor kijutok a templomból és menekülni kell jön 3 helikopter ,azokon a mukikat leszedem.Utána fell kell ugrani az FBI helikopterre egy létrán ,nah és utána töltené a kövektező pályát és megint kifagy.Van valakinek erre valami 5lete? -
#2017 Volt banner, csak mintha törölték volna (legalábbis azon a linken nincs semmi, ahonnan be van linkelve a banner képe). -
Indigo #2016 Egyébként van ennek a topicnak házigazdája? Kéne fölülre egy jó kis banner :) Ha gondoljátok csinálok egyet, és ha tetszik ki lehetne tenni. -
Indigo #2015 Hát igen, az az egyik legnehezebb része a játéknak :) De ami utána jön még az sem piskóta -
#2014 Nah király.Sikerűlt.Pedig már majdnem összegyűrtem a képregényt -
#2013 Egész korrekt a gamma,tetszik ez a képregény stilus.Nem is emléxem játszottam-e valaha ilyen stilusú FPSel...
Mondjuk most baromira elakadtam ott,amikor be kell ereszkedni az áramfejlesztőnél,amiben az áram néha ívet huz.Mert akármilyen finoman intézem el a csákót,aki lent mászkál a 2ik őr mindig észreveszi.Ha leugrok vagy ,ha lereszkedek.1xűen szinte időm sincs fegyvert rántani és már fogom is a földet :)) Valami 5let? (én hülye lehet,hogy nem legnehezebb fokozaton kellett volna kezdeni ) -
Indigo #2012 Igen, beszélnie kellene hozzád. De ilyen szkripteléssel kapcsolatos bugokkal én egyszer sem találkoztam a játékban, nem is hallottam ilyenekről, úgyhogy passz. Próbáld meg újrainstallálni. -
cstomi16 #2011 Igen, az elején még követnem kell az autó felé, aztán ugye jön a helikopter, majd egy visszaemlékezés. Amint annak vége, a csajnak beszélnie kellene a főhőshöz, de csak egy helyben áll. -
Indigo #2010 Azért áll, mert várja, hogy menj utána... :)
A mentés pedig így működik, bárhol menthetsz, de betöltéskor az adott pálya vagy pályaszakasz elejére tesz. -
#2009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom, neked kellene odamenni a csajhoz és követni őt... -
cstomi16 #2008 Sziasztok!
A játék legelején, amikor a főhős meglátja a helikoptert, majd jön egy visszaemlékezés, ezután nem megy tovább a történet. A vizimentő nőnek kellene mondani, hogy elvisz fel a házhoz, de nem történik semmi, csak áll, és néz a semmibe. Jah, és ha visszatöltöm a játékot, akkor nem onnan folytatódik, ahol mentettem, hanem a játék legelejétől.
Már kipróbáltam a DVD-s és a 4CD-s verziót is, de ugyan az. Próbáltam már az 1.1-es, az 1.3-as és az 1.4-es patchel is, de ugyan az a probléma.
Egyszer fordult elő, hogy tovább ment a történet, de utána megint hasonló dolog történt.
Régen is ki is akasztottam, de akkor semmi gond nem volt vele. -
babus #2007 Köszi ki próbálom. -
Indigo #2006 A te problémádra is 1.4 patch jelenti a megoldást. -
Indigo #2005 1.4 patch után nem kell újból crackelni. Unofficial patch, tehát a készítő úgy rakta össze a csomagot, hogy crack nélkül is menjen a game ;) -
preti96 #2004 nekem a emerald bázisnál kiugrik -
babus #2003 Sajnos ehhez kellene akkor az 1.4-es crack is,ugye? -
Indigo #2002 1.4 unofficial patch:
http://www.czokl.com/download/xiii_patch_1.4b_by_opaquit.exe -
babus #2001 Nekem 1.01 patch van fenn+magyaritás és már az Emerald bázis betöltésekor ki fagy,van valami ötlet? -
Ádesz #2000 Bazzeg az ilyenek miatt nem folytatják a game-et mint te zolo15, most nem bírsz ki pontosan 1 910 Ft-ot? Ennél olcsóbban nem tudják már adni... -
#1999 Minek megrendelni?Bemész a legközelebbi 576 boltba és megveszed.Nálunk Kecskeméten mindig látok XIII-at bent. -
Indigo #1998 Nem tudok címet, de ha tudnék sem mondanám meg :P :) -
#1997 az egy dolog
de nem akarok rendelni
ha tudsz címet akkor pls mond meg ha nem akkor ne szólj be
ennyi...