XIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sza'l tuti valami védelem, csak lehet nem mindenkinél jön ki, és az FLT amivel tesztelte ott nem jött ki...

steam, origin: ACE_hun

Nálam ugyanez a gond, 2-es CD-vel amikor a faszikám elájul, odarohan hozzá a csaj, elkezd tölteni, és utána akadás, és ez az Engine.error.CDCopy? hiba jön ki

Akkor kicsit megnyugodtam nem csak nekem szar. cd copy hibát ir ki azután miután elájulok a parton és mondja a csaj hogy dammit.ez a fagyasztos dolog meg nem tudom mi mert bin-ben nem kéne észrevennie a cd protection-t.
És akkor mi lehet a probléma???mert második töltésnél kijön hogy másolt cd .... angolul és ok majd kilép.miért nálad megy sima telepités után?vagy hányas cd-t rakjam egyáltalán be mert én 2-est raktam be azzal elindult de nem jelezte elötte melyik kell.hogy van ez?és push.uw.hu-rol szedtem binekkel semmi probléma nem volt.más gond nem lehet.
Pedig tuti azzal van gond mert nálam szintén ugyanezt csinálja. Ki is írt valami ?cd copy? hibát. Ezek szerint az FLT megint elcseszett valamit, vagy valami nagyon nagy újítást vetettek be a játék kiadói, amit még Õk sem vettek észre. Egyelõre nem tudok semmi javításról, pedig már jáccanék vele.

Ez tényleg egy poén, ha megnézed az nfo-t egy kicsit feljebb ezt is olvashatod: Protection: None
Valószinûleg valamilyen más gond lehet nálad. Ha a relese-el lenne valamilyen gond akkor az nforce-on tuti, hogy nuke-ot kapott volna :-)))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hopp ez én is olvastam az infoban aszittem poen. Ha tucc valamit el ne felejtsd megosztani velünk!

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Nekem tegnap sikerült gyorsan letöltenem csak egy nagyon nagy problémám van.Egyik cd-n sincs crack és az nfo azt irja hogy keep the cds 5hours in low heat.ez mi??ha nincs kiirva a game akkor mit csináljak?mert new game után a másdik töltésnél kiirja másolt cd error bye.kidob.vki vmi megoldás??
ok, hála stb. privát üzi megy

Dc++limit0.242
Nekem ez van meg lehet van frissebb, de nekem ez megfelel.
Átküldhetem emil, ha acc egy címet.

Áhá, találtam dc++ 0.23-at meg hozzá egy exe-t amitõl limites lesz. Remélem menni fog. Köszi a segítséget!

bobi=bb csak valamiért kilépett.

Kérdezz bátran, úttörõ ott segít, ahol jól megfizetik. Naszóval a settingben állítható az upload limit 1 kb/s lépésenként.

Nem, mert szabályos, cselló és dsl korlátozhat, no meg modem is persze, ha van olyan :-)Legalábbis a matrixon és a kolin, én ott vagyok ott lehet.

És még egy kérdés. Van benne egy menüpont ahol állítgathatom a limitet, vagy csak belekontárkodtak valahol és alapból mindig korlátoz 10-re? Igérem nem kérdezek többet.

és ezt nem nézik rossz szemmel az opok? Egyébként köszi!!

vagy zip

Így keress rá: dc++ limited
exe, vagy rar kell legyen

és melyikek limitesek? már kerestem, de nem találtam.

Az uploadom limitálva van 10 kb/s-re. Így nem vesznek el sávszélességet a letöltésembõl. Mint mondtam: használjon ön is limites dc++

mi az hogy le vagy limitálva??

Használjon ön is limites DC++ klienst!

Esti programom: nfs kipróbálás után 15g megosztást produkálni. Kár, hogy a koli is emelte a limitet. Eddig ez volt benne a legjobb, hogy 10g volt a share. Az még nem olyan sok. De a 15g már elég szép. Egyre rosszabb lesz a dc így. Szegény chello-val felmegyek aztán amíg nem töltenek rólam addig jó, aztán valaki elkezd tölteni és buktam, mert a letöltés 10-edére lassul. Na mindegy megpróbálok érdetkelen dolgokat megosztani. ;-)

Estére nekem is meg lesz, a 2. cd már meg van osztva bincue, de uram, önnek ezt nem ajánlom:le vagyok limitálva és elfelejtettem hol lehet kikapcsolni.

Igen, de az legalább T3 60 slottal

az nem túl jó. akkor valamit még fel kell majd pakolnom, hogy le tudjam szedni a XIII-t. Még mindig csak egy emberkének van meg?

Emelték most kértem le a szabályzatot: 15 giga

én tegnap 10.3 g megosztással vígan töltögettem. Aztán lehet, hogy a nagy roham miatt (NFS, XII, KOTOR) emelték.

Akkor engem csúnyán átvágtak 5 perce sincs, hogy mekkérdeztem

kolin csak 10g a minimum. Azaz tegnap még annyi volt :))

Mekkérdeztem 15 giga :-(

Nemtom, nekem 25 gigám van megosztva.
Nincs valamid cd-n, vagy máshol amit felpakolhatnál gyorsan?

Darabokban van fenn. Pl: flt-x13c
De keress rá így: XIII

T3 elég szépen jön 44k

DC++ koli hubon van meg egy opnak én tõle húzom

Apám,kurva nagy vagy:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

[Rush]
multi megy?

hTTp://ror.hu/

zaki
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd te vadállat ne tedd ezt velünk, nem érdemeltük ezt....... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Mayday
En a vegenel tartok, itt van valami foellenseg, nem tudom, hogyan kell kinyirni! Segitsetek mar!
Itt egy kep rola, hatha ez segit!

PLEASE HELP!!!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

magus
Mit kell csinálni a 2. pályán? Kinyírtam az õrt, de nem tudok bemenni az ajtón amit õrzött. Eljtutott mér vki idáig?

Mayday
Lenn van mar valakinek, hehe? :)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
nem az a baj, hgy nincs hely a vinyón, hanem mert kemény 4cd-s a game...

insp
Peace.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

insp
Nem köcsög akartam lenni, csak provokálni akartalak
Amúgy 512 ADSL vagyok szintén.

Ja 56 k-n 56 kilobit/s modemet értek.

A helyhiány a baj? Hát írd ki egyesével, ha nincs elég vinyód. Gondolom nem a 100 forintos nyers cd a baj, mer adok kölcsön.
insp: stb
512 adsl, mert megérdemlem.

insp
Megszólalt a kollégista/rendszergizda/stb...

Cracker-kölyök
BAZZ, 4CD?!

Mit tudtak 4cd re rakni?

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belõle a Quick Save - Qiuck Load funkció.