2236
-
Augustus Gigo #614 mentés nem lehet vhonnan leszedni? -
Drex #613 megvenni ??? inkább eladom a gépem, minthogy játékot vegyek :(((( -
Drex #612 elkezdtem ujra, de télleg kb ez a 12 :((((( -
Drex #607 szal véleményem szerint, az UBI gondolt arra, hogy simán átmennek az első védelmen, egy egyszerü játék közbeni betöltés figyelö progival, ( ami meg is történt )és az FLT meg csak megnézte a mentéseket, oszt neki jo volt a 12.-ig.
De akkor mondja már meg valaki hogy is lehet a biztositékhoz hozzájutni ha azt mondja a Game, " Huzzá Bótba Kicsirigó, mert ezzel aztán többet nem jáccol, mig meg nem veszed " :DDD -
Drex #606 egyébként, ha jolszámoltam akkor ez csak az 5. vagy 6. pálya... és hol van még 12. ?? :((( -
Drex #605 ahogy mondod :((( -
Drex #602 ehhez még hozzájön az uj stilus, és kb tényleg olyan 90 körülire jön ki nálam a gamma :)))) -
Drex #601 egyébként aki valaha CS-zett is egy kicsit, vagy csak világ életében försztperszonsuterrel nyomult, (meg mondjuk a jobb TPS-ekkel) az megtudja itélni hogy egy FPS-nek milyennek is kell lennie....
pl:
1. Grafika
3. Gépigény
2. Mozgás
3. Célzás
4. Fegyverek, Fegyvermozgások
5. Élethüség (már a jácccchatóság keretein belül)
6. MI vagy AI (kinek hogy tetszik)
7. Köritések (mentések, extrák, stb) -
Drex #600 Szerinted amit irtam neked szólt ?
Én csak annyit irtam, hogy izlések és pontok QRWÁRA nem ugyanazok :) -
Mr. Perfect #599 sorry, ez drex-nek szólt... -
Mr. Perfect #598 Szerinted én azt mondtam, hogy rossz a jaték? -
Drex #594 naja a mentések csak a legeléjől (főmenüből elérhetők.. QUICK SAVE ?? valaki zudja ? -
Drex #593 egyébként tényleg kár hogy a mentés nem igazán müködik, vagy csak még nem jöttem rá mellik is a quickload... mert quuicsave az van de minek ? -
Drex #592 Szomorú...
Kit érdekelnek, a p*cs*k által kiosztott pontok ???
H*ly*k vagytok ??
Lesz@rom hogy ki hány pontot adott a gaméra.. QrwajÓ játék.
Nagyon régóta figyelem a fórumokat, és televan a T*köm, hogy mindenki azzal foglalkozik, másoknak hogy tetszik a game. Vedd meg, (vagy a másik) jácc vele és utána irj véleményt.
Kellemes szórakozást -
Mr. Perfect #591 MOst erre mit lehet mondani, az egyik legnagyobb online Gamer magazin. Bővebben itt :-)))))) -
#590 #566 alól -
Edward2 #589 hát van sok jo game ezen kivül nem halok meg ha ezzel nem jáccok bár a jó kifejezés se tuti biztos.ha azt nézzük hogy gamespoton 6.0 és mindenhol eléggé lehuzták. -
#586 Meg nagyon egyelőre magánfószerekkel sem... -
Mr. Perfect #585 A BSA játékokkal nem foglalkozik. -
Mr. Perfect #584 Hol 92? A Gamespot-on 6.4-et kapott... -
#583 nah mondjatok valamit, jo a crack?me en addig a jatekot le nem szedem. -
#578 még rosszabb -
#577 A Ubisoft nem fog fájdalomkönnyeket hullatni ez esetben sem. -
Edward2 #575 Ha csak 11. pályáig juthatok hát legyen.van elég mási játék amit tolhatok Ubisoft ezzel nem azt érte el hogymegveszem a játékát hanem azt hogy kibaszottul elegem lesz belöle és lassan likvidálom mert 4 cd nekem ne legyen csak a semmiért a vinyón. -
#574 11. pályáig jó? LooL
Megvárom a normális törést :) -
#573 oké,oké...11 pálya, de ez kezd egy kicsit viccesé válni. -
Edward2 #571 Ezer köszönet most ideig otthon nem lesz net tehát remélem a 11. pálya végéig is sok idő fog eltellni. -
Pityuka Fővezér #569 Nem bazmeg, a 11. pályáig! -
#567 mi a faxert teszi oda a supergamezt?mindegy
web.axelero.hu/diablo/XIII_Crackfix-FLTDOX.zip -
#566 faszom
Ezzaz. -
#565 Nesztek -
Pityuka Fővezér #562 Tényleg? -
Pityuka Fővezér #560 fdx-xiii.r00 stb. -
Pityuka Fővezér #558 Warez center onlinen fenn van. Nekem még érvényes a jelszavam zúzom lefelé, dc-n megosztom matrix, koli. -
siske #556 Sziasztok tényleg nem tudja senki, honnan lehet letölteni? Xido, te honnan szedted le? -
Edward2 #555 Jo de valaki tegye már ki vmi tárhelyére plz metr nagyon fontos lenne.Köszi8ke. -
Drex #554 mindegy kibirom már ezt a 2 órát oszt majd otthonrol lehúzom.... -
Drex #553 250- --NEWS--
250-
250- New Feature: Login with (!)Username to kill ghost connections.
250-
250- --=- Type SITE HELP for a nice list of SITE commands -=--
250-
250 CWD command successful.
PWD
257 "/" is current directory.
PASV
227 Entering Passive Mode (***,**,**,***,***,***)
LIST
425 Can't open data connection.
NOOP
200 NOOP command successful.
:)))))))))))) szal csak ezért :))))))))) -
#552 Én nem tudok.
Csak a híreket skubizom az Nforce-on. -
Drex #551 akkor most nem mond senki linket ? mert hogy melobol rohadtul nem tok felmenni a *****ftp-re.... és hát igy kicsit gázos :((((