XIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

loller

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

zsir!
Eeeez kibaaaszott jóóóó! :o)))))

steam, origin: ACE_hun

insp

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Dynamic
Látom az nforce-on, hogy non cracked.Ezexerint még felesleges telepítenem?
pedig elég jo kis társaság volt eddig sõt bennük biztam legjobban ugyláccik utobbi idõben mégsem.
jó akkor ezennel a fairlight ki van rúgva!

hmmm.elég jol emlékszel mert az is szar volt késöbb kellett plussz crackot hozzá szedni.
gyerekek rosszul emléxem, hogy a lotr rotk-t is rosszul törték meg a fairlightosok?

még az a szerencse hogy van nfsu mert ha az nem lenne most menten megörülnék.eddig nem volt semmi jó játék erre kijön XIII és nem megy.
insp

mekkora láma vagyok persze én nforce-t nézek
vakláma

nálam nukeolva van lehet nem ugyanazt nézzük? lol

insp
ISOnews-on nincs nuke-olva. Most mi a liba van?

Hát Coddal nekem annyi bajom volt hogy 3 ora játék idö alatt lenyomtam single-t multiban ugye csak q3-azom.XIII viszont nagyon üt.Ameddig lehet menni a hiba miatt már nagyon frankó és én se gondolnám hogy a 4cd a grafika miatt van.remélem a játék!!
insp
Én is bizakodó vagyok. Hihetetlenül hiányzik valami Deus Ex vagy System Shock 2 szintû játék. Mind történetet, mind a játék nehézségét és hosszúságát és hangulatát illetõen.

És a XIII pont ilyennek ígérkezik.

A CoD-dal a megjelenés óta csak multiban játszottam, pedig eszméletlen jó lehet a single is, de a XIII-nak rögtön nekiugornék.
Remélem estére lesz mûködõ crack/ppf patch.

insp

hykao
Szerintem meg bizakodásra ad okot a 4cd, mert az biztos hogy nem a textúrák, meg renderelt videók foglalnak ennyi helyet.
Talán sokkal inkább a "játékidõ".
De jó lenne!!!
hykao
egyszerre írtuk!
zaki
viccelsz? hihetetlen jó a game, én nem sajnálok rá 4 cd-t, bár elsõre kicsit elriasztotta játék mérete a kedvemet

hykao
Mindenképp!!!
Á dehogy, le ne szedd!

hykao
Én is úgy tudtam, de a minimum gépigény és a képek alapján már nem vagyok biztos benne.

Anno a DEVASTATION-nál ugyanez volt. Mindenki azt hitte, hogy ez már az U2 motor, aztán kiderült, hogy még csak az U, persze jelentõsen módosítva!
insp
Amikor épp eladtam a vidkareszt, akkor tartalék Asus V6800-on full detail-en ment 1024-ben a demo. A cell-shading eljárás lényege pont az, hogy egy csomó megszokott (lassú) eljárás helyett mást használ, így éri el a rajzos hatást. Valszeg ezért gyors. Az Unreal motor fejlettsége szerintem kb. a Devastation szintjén lehet ebben a játékban.

zaki
na itt van pár db kép kérésre:

Lacc
Szeintetek érdemes leszedni a 4 cd-t? A demo alapján kellemes kis gamenak tûnik, de nem tudom megéri-e.
hykao
szerintem meg fogja, csak még nincs
Igen a régebbit, az újat nem használhatja mert az még nincs kész :o) De attól még lehet jó hogy nem zsír új engine-je van...

zaki
én úgy tudom, hogy ugyanazt a motort használja a XIII, mint az UNREAL 2

hykao
Persze ez nem baj, mert jól mutat, és legalább nem kell hozzá erõmû!!!
hykao
A gépigény és a képek alapján, lehet ám, hogy ez még a régebbi UNREAL motort használja.
zaki
na majd mindjárt betolok pár kircsi képet 😊

Sonajk @:o)
Köszönöm all.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=7770&h=1

Benő
keress rá

Benő
fps, bárhol

Sonajk @:o)
Sziasztok!
Megmondaná nekem valaki, hogy milyen kategóriába sorolható ez a játék és esetleg hol találok róla valami kép anyagot.
Elõre is köszönöm.
Sziasztok.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Na most meg jó az NFOrce!
Sajnos ez tényleg NUKE, akkor egyenlõre marad a K.O.T.O.R. az talán mûködni fog :-P

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nálam az nforce éppen beadta a kulcsot, de legalább megtudtam, hogy õk is MySQL-t használnak :-)))))))))))

Hát igen, ez tényleg elég valószínûtlen, hogy manapság egy ekkora játékot mindenféle védelem nélkül adjanak ki. Úgyhogy tényleg az a verzó áll fent, hogy rossz a release 😞(((
Még jó, hogy eddig még nem töltöttem le, majd nekiállok ha már lesz tuti jó vrzió 😊))))

Megerõsítem, Nforce-on NUKE (non.cracked)

www.izonews.com/forums

pc game/xiii

Az hun van?

hát ja ott halott az ügy nem tudom mi lesz igy remélem minél elöbb kiadnak valami fixet mert nekem igy kapásbol játéék eleje nagyon igéretesnek tünik.
halódik, de izonews forumban írják, hogy mi a helyzet.

Nforce éppen halódik, sza'l nem tudom ki mit látott ott...

Ja és mellesleg remélem nem gondolta senki komolyan, hogy egy Ubi Soft által kiadott játékben semmi védelem ne legyen... sza'l ez abszurd

állítólag nforce-n nuke!

izonewson olvastam pár perce, hogy szar az egész iso. remélhetõleg elég lesz egy fix, de lehet, hogy lesz újabb verzió.