XIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alszanak a krekkerek :o)

steam, origin: ACE_hun

valami hír??
hykao
Uff, olvas vissza csöppet...
shaba23
hehe...láma
seAke
Laussnak is megmondták: "Interneten könnyû kurvázni"

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

zaki
kicsit vegyetek már vissza légyszíves

Dynamic
Ki van zárva, hogy ne mûködjön, én mindig így szoktam, ha kimarad a cue.Csak szöveget tartalmaz a file, semmi extrát.
Egy karakter csak a különbség amit mondtam, hogy át kell írni.

xiii-cd3:
FILE "XIII-CD3.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00

xiii-cd4:
FILE "XIII-CD4.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352

Hehe én utoljára akkor tömörítettem ki ugyanabba a mappába, amikor kibaztam a rarokat a bincue-val együtt még a lomtárból is. Szedhettem le újra az egészet. Azóta mindig üres könyvtárba nyomom.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Dynamic
mármint cd4-et cd3-ra írok természetesen...
Dynamic
Ez miért könnyebb annál, minthogy az elõzzõ cue file 3-át átírod egyszerûen 4-re(XIII-CD4.BIN --> XIII-CD4.BIN) és ugyanilyen néven elmented?
van valami faszság wincommander vagy mi a csöcs végszükség esetére

Dynamic
Nyitsz egy txt filet.Beírod az elõzõ cd-k mintájára a megfelelõ "szöveget", majd elmented .cue néven.
Eccerû.
CaviaR
Nehéz rájönni. 😊 Minden cue-ban csak a bin neve az egyéni.

FILE "??????.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Sajnos még azok után sem lesz jobb az életed mert nem fut a játék vagyis nncs crackelve.
NEM HISZEM EL!!!!!!
Nem elég ,hogy 4 CD-s,de minden lenn van,erre a kurva RAR fájlokba csak a bin fájlja van benne!!!!!!
Akinek lenn van mind a 4 CD lenne olyan szives elküldeni mindegyiknek a cue fájlját.
Köszi!!
[email protected]

szal minden 4 cd mostanság 😄

secret weapons over normandy

a kotor is, de én a wings over normandyra gondoltam

mi a kotor 4cd??? akor lehet elbasztam mer nem lesz elég hely.
de nincs basszák meg
Amúgy kijött a lucasart gaméja és nevetni fogsz...
az is 4 cd-s 😄DD

zaki
jajó, csak kicsit kész vagyok (mint a házi feladat)

Inkábblegyenmár patch mert kezdek behülyülni....
Tudom zaki, tudom. Azért mondtam neki, hogy kaland.

zaki
tudod, ha megnézné a képeket ami alul vannak kb 20 hozzászólásnyira, akkor nem kérdezne hülyeségeket, ráadásul csak el kellene olvasni a topic alcímét, és akkor máris kiderülne...

adnatok cimet ahonnan letoltheto a 4 cd? kosz

hát gondoltam hogy 4 cd nem fér el kevesebb helyen. különben már iszonyatosan idegesit hogy nincs crack lassan megyek haza munkábol és nem tudok XIII-azni.marad nfsu bár nem baj....
2.5 gigát nyomat fel a vinyóra a full, ha valaki nem tudná

semmi semmi csak unatkozom azóta megy az install tököm kivan 😊

Miért rosszat mondtam? ez egy single fps gamma. kaland fps lehet ezt is mondani.de igazábol csihi puhi lövöldözös fps lesz ahogy screenekböl észrevettem.
mér kell szivatni szegényt?

FPS igazi single playa.
kaland

milyen jellegu jatek ez?
hát a CSInél volt ilyen de az a betü készlet miatt.
hát semmi, csak volt már ilyen game amin elõbb át kellett állni. mindegy pár perc még és lejön, kicsomagolom aztán kipróbálom úgy.

hm.hát az rohadt jó.codec azért nem lehet mert én ugy tudom azért nem használnak codeces dolgot az introk ill. gamek mert a felhasználonak nem feltétlen van meg.tehát olyan cuccot használ ami tuti megvan vagy felteszi.tehát ott vmi más hiba van.szvsz
Hát ez nem lehet a hiba miatt mert ott beugró hibaüzenet van.Kodek lehet bár nem hinném hogy az lenne.
Itt valszeg az lesz,hogy elnézték a lézervédelmet.Az lehet,hogy crack nem is kell(bár ez nagyon ritka),hanem csak egy ppf patch mint anno a sims v. simcity4-nél.
és miért gondolod hogy ettöl jobb lesz?vagy mire gyanakszol?
gyerekek lehet hülyeséget írok, de úgy próbáltátok már, hogy telepítés elõtt átálltok us területi beállításra?

hát nem mükszik rendesen tehát ne szedd.szerencsére 1megával szedtem le tegnap igy nekem nem sokat oszt szoroz ha leszedem.
Ja egyenlõre se egy patch,se egy crack,ráadásul az nforce is meghótt.Addig meg el sem akarom kezdeni leszedni,míg valahogy meg nem gyõzõdöm róla,hogy rendesen mûxik.
és akkor mi van? nocd nélkül még jáccol, crack nélkül meg baszhatod

hykao
Csak felirat vagy szinkron is?
nem is szidom öket csak mondom utobbi egy-két játékuk nem jöt össze.különben jo kis társaság.de semmmi hir továbbra se.én minden játékért sajnálom a CD-t. 😊 max kiirok 4 játékot egy DVD-re. 😊
hykao
Hírforrás?
senki, itt mindenki bótban veszi

Ejnye-ejnye,de türelmetlenek vagytok(velem együtt).Azért a fairlightosokat nem kéne basztatni,hiszen jó sok játékot köszönhetünk nekik.😊Ha annyira türelmetlenek vagytok csináljátok meg ti.Asszem az nem egészen véletlen,hogy nagyon kevés csapat foglalkozik pc-s játék töréssel.Egyébként kibaszott jó a játék,na ez lesz az amiért nem sajnálom a 4 cd-t.
Long_Gun
Persze 😊

G. Joe
Hamarosan megjelenik full magyarul a jatek.

http://deathfellows.hu/