2236
  • Deajka
    Akkor képfrissítés, vagy driver install. Ja, meg dx.
    Irta a srác, hogy a haverjánál megy, más nem nagyon lehet.
  • bizkit
    Azért köszönöm gyerekek! Megnézem majd ma este ,hogy mi volt a gond!
  • Random_
    Nekem alapból 640x480-as felbontásban indul szóval nem hiszem.
  • Deajka
    Öhhm, röviden 800x600 felbontásban inditsátok a gamét. Akkor menni fog és utánna lehet játszani a felbontással.
  • Deajka
    Szerintem túl nagy felbontást állít be alapban a game.
    A megoldás az lehet ha van "safe mod" ha nincs akkor tényleg "ini" vagy "registry" turka piszka.
    hi.
  • Random_
    DirectX?
  • Dynamic
    Sajnos nekem is ugyanezt csinálja!Két napja nem bírok rájönni, hogy mi van, pedig az .ini-t is piszkálgattam.Próbából rákötöttem a gépemet a haver monitorára és azon ment rendesen.
    Érdekes, hogy a demó működik.
  • bizkit
    Sziasztok!
    Segítsetek légyetek szívesek! Ha elindítom a játékot akkor kikapcsolódik a monitor,de viszont elindul a játék mert hallom, hogy megy a hang! Nem a monitor frissítésével van a baj, mert ha leveszem 60-ra akkor sem látok semmit! Mi lehet a baj????
  • k1stehen
    alap :) mIRCen DFen fent is szoktam lenni:)
  • G. Joe
    csa boci, te élsz még? :P
  • k1stehen
    Kár, hogy a multiplayer részt elszurták... az béna lett nagyon:( azaz vannak benne yók csak látszik hogy nem arra tették a főbb hangsólyt.
  • bon
    Na Végigvittem a játékot!!! Lesz folytatás!!! Gond nélkül végiglehetett vinni ezek szerint a törés jó. Leszámítva az állás visszatöltést. De nem is volt rá szükségem.
  • Terra
    A mentés szerintem sem ilyen, én kább bugra gyanakszom.

A Kib@szásról meg annyit, hogyha bejön nagyon a game én megveszem erdetiben is!!
    Van Quake 3, Moha, Hl 1, War3, War3FT, KOTOR ami nagyon bejött és ezeket megvettem eredetiben, mert értek annyit szerintem.

Úgyhogy ne regélj arról, ki kivel b@szik ki.
  • Pityuka Fővezér
    Hát nem hinném, hogy ilyen. Akkor minek van kvikszév, meg rendes mentés, ha nem müxik?
  • Mr. Perfect
    A mentési dolgot meg nem fogják megoldani, mert ez ilyen. Ha nem tetszik akkor nem játszol vele és kész. Ez ilyen egyszerű.
  • Mr. Perfect
    Akkor tudod mit, ne is kezdjél bele. Most aztán rohadtul kib@sztál a fejlesztő céggel...
  • Terra
    Nekem is ez a gondom.

Amíg nem lesz nocd, bele se kezdek.

Meg remélem a mentés dolgot is megoldják.
    Csak nehogy egy olyan patch-el amit megint egy hét alatt tudnak feltörni
  • Pityuka Fővezér
    Hát nehéz lesz
  • Sharinghan
    Hellosztok mükszik faszán a gama de van egy kis gond! Nektek is mindíg előröl kezdi a pályát, ha egy mentett állást betöltötök????
  • CELL StormBird
    Rakd be mindegyik CD-t deamonal :D
  • Tikal #755
    nem az a gond, daemonnal jo, csak mindig cserélni kell, hol a 2, hol a 3-as CD kell neki, és ezt akarom kikuszobolni
  • Tikal #753
    no cd van hozzá?
  • mocza
    Csákány!

Ha mondassz egy helyet szívesen felteszem.

üdv
    Mocza
  • kowinner
    -Terra: köszi megvolt a letöltés!
    -koro1234: WinIso-val tudod betenni a .bin -be.
  • local
    Hi !!!
    A Crack nem más mint " XIII FLT XIII Proper Crackfix FLTDOX Cool Crack !!! " ami 4db 5Mb rar + 1 db 1.6 Mb fájl.
    Úgy hogy akinek kell elküldöm, ha az illetőnek a mail server engadi a 5 Mb nál nagyobb egyszeri küldést és persze van megfelelő tárkapacitása.

Ftp is átmásolom a Totál Commanderen keresztül, de kel a cím a user name és a password !!!
  • nagykispeter
    hát erre a cimre
  • KFeri69
    Koszi a segitseget!!Most mar megy.A winRar os kitomoritest meg nem is probaltam,de ezentul csak azt fogom hasznalni
  • Drex
    Emberek..... 1 25 megas cracket nem lehet elküldeni a freemailre :)))
  • Drex
    kell eljutni?
  • bazsi123
    hova hogy kell eljutni?
  • nagykispeter
    Hát igen de ide hogy kell eljutni?
  • koro1234
    Segítség kellene!Hogyan tudnám kiírni a játék valamelyik CD-jére a cracket,ha a játék"bin és cue"formátumban van fent a gépen?Remélem érthetően fogalmaztam.Előre is köszi!
  • reaper4
    elküldenéd nekem? [email protected]

előre is kösz.
  • local
    Hi !
    Nekem meg van a crack !!!
    Megy a játék és nem lép ki !!!
    Akit érdekel annak elküldöm !

• KeFe
    winrar winrar vakpali fasza... parancssori tomorites rulzik
  • Drex
    igy lenne 5tösöm a lotton... dehát régi mototros vagyok már, és anno én is beleestem ezekbe a hibákba :)
  • bazsi123
    a tc-ben be lehet állítani, hogy mivel tömörítsen, nekem a winrar van belőve, kényelmesebb alt+f9-et használni, mint a winrar shellbe belemenni. nekem.
  • CELL StormBird
    Na egyezünk meg abban, hogy te vid végig, ha végig vitted akkor szólsz ok ? :)
  • Drex
    legalábbis már nem küld el a game a bóóótba hogy vedd meg az erdeteit, amikor el akarod venni a hullától a mágnes kártyát...

de hogy később mi lesz az majd kiderül :)))

• CELL StormBird
    Na akkor a második cracel már jó teljesen a game mert akkor leszedem!?