2236
-
Pityuka Fővezér #828 Mér lenne fos? Nyilván kell rar, de ha megadod a commandernek az is kitömörítti szépen. -
#827 nem te hanem a 813-as :) -
#826 mi lenne? Vedd meg! :)
De dec közepén jelenik még csak nálunk (magyarul). Várhatóan 8900Ft-ért. -
Gandibá #825 Jah és WinRar-al tömd ki, ne TC-vel mert az egy fos :) -
Gandibá #824 Én simán kitömörítettem a játék könyvtárába, felülírtam mindent amit kért, és műxik. Most jöttem ki pont belőle, és kurva jó game :D. 3ik Canyon-os mapon vagyok jelenleg. -
#823 sziasztok tudom elküldtök a picsába, de azért mégis felteszem a kérdést mert átolvastam 3 oldalt és igazán nem lettem okosabb
Megvan a 4 dc daemon tools-al feltelepítve és leszedtem a gamecopyworld-ről azt a rar-os állományt és bemásoltam a system és a sound könyvtárakba a fájlokat ezek közül csak a system-ben akart felülírni a sound-ban nem mert más a kiterjesztés???
A játék legelején kidob amikor a parton felébredek és a csaj el akar vinni mert rosszul lesz a faszi.
Légyszi segítsetek! -
Pityuka Fővezér #822 Semmit. Ott a vége. -
Drex #821 Azt is leirtuk már, hogy a rar-filéket ne TC-vel csomagold ki mert akkor esetleg elvesznek az alsóbb darabokban levö filék (mondjuk r03).
A jelenleg legfrissebb crackkel a játék simán végigjátszható, persze eltekintve a mentés Bug-tól.
Javaslom olvasson vissza akinek problámája támad, mert nem azért nem válaszol senki, mert tuskó, hanem mert mert mindenki unja hogy ugyanazokat a mondatokat kell leirni 625-ödször :( -
Drex #819 #665
-
#817 Figyi!Azt a cracket tőldsd le ami mellé kivan írva hogy PROPER a többi nem jó!!A többi is 5db RAR-ból áll de egy fájllal kevesebb van benne.A #665 alatt megtalálod a linket ahonnan lelehet tőlteni próbálgasd mert nem mindig jön be! -
Pityuka Fővezér #816 Vedd meg -
#815 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
KÉRLEK OLVASS MÁ VISSZA ! -
#814 lol :)
én azt nem olvastam el mert akkor még nem vót meg a game meg mást csináltam D: -
#812 Nekem is ujra kezdi..:D -
#811 azon a pályán ahol 4 generatort kell kikapcsolni majd megmenteni a kapitányt, hiába mentem el vhol, mindig előről kezdi, vkinek van ilyen? -
#810 Kábé mint a NSF U topicnál.
Ott is vannak agyasok, hogy nemmegy, meg collect reward-nál kilép. Aztán csak 100x volt leírva a dolog! -
#809 esetleg elöbb olvass aztán írj mint ahogy már itt írták :)) -
#808 kegyetlen hogy tombol az ész itt a crack körül :PPPP
lehet hogy megteccett a game a sok olvasgatástól :) -
#807 Talán olvass vissza egy oldalt kb. -
Drex #805 na jo legyen 8 :) -
Drex #804 tiszta.... hát.. ugy kb 4-5-6 óra szerintem... 2 délután végignyomtam, mert sajna néha melozni is kell :))) -
Drex #801 lopakodós, hullarejtős, kém+mindenkiénrámvadászik FPS :DDD -
Drex #800 egyébként én ugy vettem észre, hogy ez a Game a NOLF, és a Splinter Cell keveréke,de azé Qwajórasikeredett... De a 4 cdhez képest lehetett volna hosszabb is.... :((( -
#799 most már mindegy :D
Most azzal a csajal megyek vigyázni kell rá.
Tök flash az a kis gépezet amivel felhuzod magad dolgokra. -
Drex #798 melyik bank ? -
#797 Na közben rájöttem.
-
Drex #796 hát igen... szép volt, jó volt, egyedi volt. Gratula az UBI-nak, meg az FLT-nek :))
de azé az a szektás rejtekajtó kissé beszivatott :)))
szal nekem naon bejött ez a game... -
#795 Hogy kell ebből a szar bankból kimenni? -
#793 Na akkor zsir. :) -
#790 Muxik, ez mar allitolag teljesen, en fizetos ftp-rol szedtem, de asszem fenn van a GameCopyWorld oldalan is! -
#789 Ezzel a cracel medig lehet ejutni?
-
#788 honnan lehet leszedni??És műkszik? -
#787 Crack -
#786 A játék? vagy a crack-ről beszélsz? -
#785 Kijott, meg tegnap, 23-an! -
#784 Szóval??? -
#783 én csak nem akartam bejelentkezni mert nem otthon vagyok! -
Gandibá #780 Ki kell tömni a game könyvtárába. -
#778 Hogy kell ezt az uj crakcet felrakni mert leszedtem a gamet előre is kösszi. -
#777 Angliai útról hazatérő ismerős hozta tegnap, ott már lehet kapni, és nekem is onnan van :)))