2236
  • Pityuka Fővezér
    Mér lenne fos? Nyilván kell rar, de ha megadod a commandernek az is kitömörítti szépen.
  • G. Joe
    nem te hanem a 813-as :)
  • G. Joe
    mi lenne? Vedd meg! :)
    De dec közepén jelenik még csak nálunk (magyarul). Várhatóan 8900Ft-ért.
  • Gandibá
    Jah és WinRar-al tömd ki, ne TC-vel mert az egy fos :)
  • Gandibá
    Én simán kitömörítettem a játék könyvtárába, felülírtam mindent amit kért, és műxik. Most jöttem ki pont belőle, és kurva jó game :D. 3ik Canyon-os mapon vagyok jelenleg.
  • Random_
    sziasztok tudom elküldtök a picsába, de azért mégis felteszem a kérdést mert átolvastam 3 oldalt és igazán nem lettem okosabb

Megvan a 4 dc daemon tools-al feltelepítve és leszedtem a gamecopyworld-ről azt a rar-os állományt és bemásoltam a system és a sound könyvtárakba a fájlokat ezek közül csak a system-ben akart felülírni a sound-ban nem mert más a kiterjesztés???
    A játék legelején kidob amikor a parton felébredek és a csaj el akar vinni mert rosszul lesz a faszi.

Légyszi segítsetek!
  • Pityuka Fővezér
    Semmit. Ott a vége.
  • Drex
    Azt is leirtuk már, hogy a rar-filéket ne TC-vel csomagold ki mert akkor esetleg elvesznek az alsóbb darabokban levö filék (mondjuk r03).

A jelenleg legfrissebb crackkel a játék simán végigjátszható, persze eltekintve a mentés Bug-tól.

Javaslom olvasson vissza akinek problámája támad, mert nem azért nem válaszol senki, mert tuskó, hanem mert mert mindenki unja hogy ugyanazokat a mondatokat kell leirni 625-ödször :(
  • Drex
  • nagykispeter
    Figyi!Azt a cracket tőldsd le ami mellé kivan írva hogy PROPER a többi nem jó!!A többi is 5db RAR-ból áll de egy fájllal kevesebb van benne.A #665 alatt megtalálod a linket ahonnan lelehet tőlteni próbálgasd mert nem mindig jön be!
  • Pityuka Fővezér
    Vedd meg
  • [HUN]PAStheLoD
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KÉRLEK OLVASS MÁ VISSZA !
  • [HUN]PAStheLoD
    lol :)

én azt nem olvastam el mert akkor még nem vót meg a game meg mást csináltam D:
  • CELL StormBird
    Nekem is ujra kezdi..:D
  • Tikal #811
    azon a pályán ahol 4 generatort kell kikapcsolni majd megmenteni a kapitányt, hiába mentem el vhol, mindig előről kezdi, vkinek van ilyen?
  • Carlos
    Kábé mint a NSF U topicnál.
    Ott is vannak agyasok, hogy nemmegy, meg collect reward-nál kilép. Aztán csak 100x volt leírva a dolog!
  • [HUN]PAStheLoD
    esetleg elöbb olvass aztán írj mint ahogy már itt írták :))
  • [HUN]PAStheLoD
    kegyetlen hogy tombol az ész itt a crack körül :PPPP

lehet hogy megteccett a game a sok olvasgatástól :)
  • Shaman
    Talán olvass vissza egy oldalt kb.
  • Drex
    na jo legyen 8 :)
  • Drex
    tiszta.... hát.. ugy kb 4-5-6 óra szerintem... 2 délután végignyomtam, mert sajna néha melozni is kell :)))
  • Drex
    lopakodós, hullarejtős, kém+mindenkiénrámvadászik FPS :DDD
  • Drex
    egyébként én ugy vettem észre, hogy ez a Game a NOLF, és a Splinter Cell keveréke,de azé Qwajórasikeredett... De a 4 cdhez képest lehetett volna hosszabb is.... :(((
  • CELL StormBird
    most már mindegy :D
    Most azzal a csajal megyek vigyázni kell rá.
    Tök flash az a kis gépezet amivel felhuzod magad dolgokra.
  • Drex
    melyik bank ?
  • CELL StormBird
    Na közben rájöttem.
  • Drex
    hát igen... szép volt, jó volt, egyedi volt. Gratula az UBI-nak, meg az FLT-nek :))

de azé az a szektás rejtekajtó kissé beszivatott :)))

szal nekem naon bejött ez a game...
  • CELL StormBird
    Hogy kell ebből a szar bankból kimenni?
  • CELL StormBird
    Na akkor zsir. :)
  • Mayday
    Muxik, ez mar allitolag teljesen, en fizetos ftp-rol szedtem, de asszem fenn van a GameCopyWorld oldalan is!
  • CELL StormBird
    Ezzel a cracel medig lehet ejutni?
  • Amse
    honnan lehet leszedni??És műkszik?
  • Amse
    Crack
  • hykao #786
    A játék? vagy a crack-ről beszélsz?
  • Mayday
    Kijott, meg tegnap, 23-an!
  • Amse
    Szóval???
  • Amse
    én csak nem akartam bejelentkezni mert nem otthon vagyok!
  • Gandibá
    Ki kell tömni a game könyvtárába.
  • CELL StormBird
    Hogy kell ezt az uj crakcet felrakni mert leszedtem a gamet előre is kösszi.
  • Terra
    Angliai útról hazatérő ismerős hozta tegnap, ott már lehet kapni, és nekem is onnan van :)))