XIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja az lehet kellemetlen 😊) legyen már valami ne hiszem el!!!
Jó hát a helyedbe engem se érdekelne, csak nekem chellom van adatforgalom korláttal, így tehát eléggé kellemes ha valamit 2x kell leszedni 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

elõfordulhat mert ott nekem a crack fix se oldotta meg a dolgokat...hanem ujra kellett szedni cd-ket.mondjuk ez engem nem érdekel csak legyen már itt. 😊
Hát lehet itt is az lesz, mint a Return Of The King-nél, hogy le kell majd szedni újra bizonyos számú CD-t

zaki
ok, köszi, akkor marad fent a 2 cd a vinyón

[Jakuza]
Nincs.
Ket valasztasod van abbahagyod a letoltest, vagy letoltod es megvarsz hozza egy crackfixet.
On dont, ont vagy vezet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

szerintem ne töröld azért le lehet lesz egy crack fix.a történet pedig a következõ.nincs crack a gemhez de crack nélkül is elindul majd kapásbol a játék elején 2 perc játék után kijön hibaüzenet cd copy.. hibaüzenet és kilép.
zaki
nos akkor mi is a helyzet? nincs jó crack a game-hoz? mert már az elsõ 2 cd lent van, szóval töröljem is le a géprõl õket?

persze örültem is hogy megint elsõként probálhatok ki vmi gamet mig mások töltik én már jáccom...hát nem. 😊
Hát 20 perc miatt én se nagyon aggódnék

[Jakuza]
Sokaig tart.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hát én ugy vagyok vele ha látom ott van akkor leszedem mert nem birom ki.szerencsére lejön max 20 perc alatt tehát nincs nagy para. 😊
Helyes!!! Mostanában, amúgy én is így vagyok ezekkel.
Várok 1-2 hetet, az a biztos. Különben is. A mostani gammáknál amúgy is jön pár napra rá a patch, így még dühöngeni sem kell feleslegesen.

Fairlight mekkora egy szar. Már a Return of the King-et is elbaszták, most meg ezt is. Ha majd kijön a jó verzió, akkor töltöm csak le.

Kijön majd egy Deviance-s, vagy jobb esetben egy DVD-s verzió. 😊

Hát nem tudom de nforce-on egyértelmüen ott van a nuke tehát tuti szar bármilyen melegités ide-oda.A másik hogy én nem vagyok egy játékot se hajlandó kiirni CD-re.De dolgozhatnának rajta mert nagyon nagy játék XIII.
Szerintem is így lehetett, viszont miután kiderült, hogy gáz van a másolásvédelemmel, mostmár igazán kiadhatnának egy fix-et, vagy crack-et, vagy valamit.És mi a helyzet a többi csapattal? Õk meg ülnek a babérjaikon? Biztos figyelik ahogy a FLT szenved a töréssel :-))))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hát rohadtul nem tudom szerintem is baromság de az isonewson már ott bizonygatja mindenki hogy ez jo lehet vagyis xbox cdknél jó volt már... 😊) szerintem is lol gyanus. bár én elsösorban ugy érzem FLT megszerezte gammat gyorsan feltették látták hogy elindul tehát zsir.csak itt a probléma nem kapásbol inditásnál van... 😊
Ez egy hülyeség, már elnézést. Szerinted hogyan lehet egy másolásvédelmet öt perces forralással leszedni. Ez teljesen nonszensz ;-)))))

Sorry..ennek nincs telepítõszáma..de a többit azt csináld!😊
Akkor próbáld meg te lécci levenni a védelmét a játéknak,generálj hozzá kódsort,ja és az exe-t is módosítsd már.Ha ezt megcsinálod és mûxik is akkor tényleg fos az flt.
isonews.comon olvasom forumot ilyet irnak hogy ez a cd boil lehet nem hülyeség sõt xbox cdknél használják gyakran,de ott 5 percig.de mondjuk lehet nforce nem nuke-ra rakta volna.szerintem uj releaset kell várni. 😞
Hát nem tudom azért becseszne ha nem tudnák feltörni a gammmát.bár ugye settlers 3nál nem tudom hogy 4-nél is volt-e de ott ugye törhetetlen védelmet csináltak.egy olyan eljárás amit igazán bárki használhatna...és akkor mi nagyon megszivnánk.
hykao
Bár tudom, hogy keveseket érint, de azért beírom:

A játék nálunk magyar felirattal fog megjelenni az Automex gondozásában, még karácsony elõtt.
FOS FAIRLIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

Mayday
Na jo, adok nekik meg 10 percet!
De legkesobb, mire hazaerek a melobol este, meglegyen! 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Szép lenne, ha ez lenne az elsõ olyan progi, amit nem tudnak feltörni? Ez azthiszem betenne a game warez-nek.
Persze nem hiszem, hogy lenne olyan védelem amit ne lehetne feltörni. Csak idõ kérdése az egész...

Az URU - Beyond Ages Myst is trükkös volt.
"Direktbe" kellett elindítani az install file-t, aztán...😊

Hát feltehetöleg uj védelem mivel a game elindult és utána hal ki a cucc.Bár a LOTR:ROTK is elindult és utána halt ki.
na, ON. nem offolom szét..😊

Ill. a bios nem, mert kipróbáltunk mégegy ugyanolyan biost és azza sem volt jobb. se kép-se hang.

Abit KG-7 volt a drága.
Egy proiccsere után történt. Pedig az utóbbi hetekben többször lett cserélve, de úgy látszik, valami most hibádzott. 😞

Ilyen a legjobb családban is elõfordul 😄
Bár Abit, Asus, MSI családnál ritkábban :o)

steam, origin: ACE_hun

Nos, talán azért vagyok kicsit feszültebb az átlagnál, mert pár napja elszállt az alaplapom (vagy a bios). 😞(

már én is nézném a gammát, de....

Ja én se tudtam, kicsit mérges is voltam, hogy hiába fõztem alacsony hõmérsékleten 5 órán keresztül a cd-ket mégsenem megy. :-D

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Még jó hogy szólt magunktól rá sem jöttünk volna a 368 hozzászólásból :o)))

Okszi köszönnyük az infót

Nem neked írtam, hanem mindenkinek.
Tájékoztató jelleggel.

Ezt nekem írtad? Merha igen mekkérdezném ki csodálkozik szerinted? Tisztában vagyok vele, hogy nem megy agém, mert nincs megtörve én csak azt reméltem mire felkelek meglesz a törés hozzá.

Ez valami új lesz szvsz, a régi védelemmel el se indultak a gamék. Ez elindul és a második cd után vág ki, hogy másolt cucc.

Nem nem mûkszik, hanem a Fairlight nem is tudta hogy van benne, és a hülyék mégcsak le sem tesztelték. Sza'l ha ez valami új védelem, akkor egy ideig lehet hogy megszoptuk.

Pedig ugyanazt fogod 😄

ott a jel! az Nforce-on világosan fent van, hogy nem müxik a törés.
nem kell csodálkozni.

Aszittem mire felébredek meglesz a crack. Ha nem , hát nem megyek vissza csucsukálni. :-)

Szerinted egy rajzfilmszerû grafikához, ahol pl. a fõhõs feje szinte egyszínû, gatyája egyszínû meg a pólója egyszínû minek kellenek olyan nagy textúrák?

Ehh...kezdem feladni a reményt,hogy az flt-s verziót egy binpatch v. egy crack meg fogja oldani.A többi elkúrt játéknál már azonnal v. másnap legkésõbb már jött a crackfix.Lehet,hogy kijön egy másik?De ne legyen igazam.
AndrewCB
Hi!

Az FLT-ssel gáz van. Felinstalláltam és játék közben állandóan kidob a game. Valami Copycd-re hivatkozik! 😞

az FLT-s not working!-es
ott a jel (nforce).

ezek szerint fel sem lehet installálni? 😞(

Mayday
Nekem van benne cue is mondjuk...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sephi
De figyej most en nem ertem! Hol baj hogy csak a .bin file van? En ha Daemon Tools-al nyomom mindig is a .bin mountolom be es ha kiirom Nroval akor se a .cue hasznalom

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"