2236
  • Faki
    Ahogy elnézem más úgyse szán meg, szal azt is megköszönöm szépen. KÖSZI SZÉPEN :)
  • DooDoo
    Ha itteni kimentés jó, akkor szólj, és Lküldöm
  • Faki
    Kisebb szobába van egy tégla amit meg kell nyomni. Onnan már 1értelmű lesz.
  • DooDoo
    Vki plz help.. elakadtam
    Itt vagyok: Kép
    Szal bementem egy szobába, ott volt 2 csávó, meg egy nagy kő, és nyílik egy kisebb szoba, ami tele van festékkel, meg vászonnal. Se visszamenni nemtudok, se továbbjutni vmerre..
  • Faki
    Úgylátszik hiába tépem a számat...
  • mocza
    Üdv Otiq!

Ment a mél címedre egy levél a sfv filékkal.

Üdv

Mocza
  • Random_
    most van egy hosszú rész ahol havas területen kell lapulva behatolni még nem csesztem el de voltak meredek helyzetek amikor éppen nem nyomták meg a riasztót. :)
    Most is háttérben fut a game és néha átváltok és tolom. :))
  • balcooo
    :DD asse rossz. Viszont ez nagyon idegel hogy a savegamekkel nem lehet micsinalni. Mer azer annnyira gyakran nincsenek checkpointok, és mikor 5szörre ugrok neki a félpajanak elölröl akko kicsit mar kevésbé tudok higgadtan sunnyogni, de ettöl meg még hamarabb kinyirnak:)
  • otiq
    Valaki segítsen!!!!
    Letöltöttem a warezcenterről és néhány rar rossz, de nem tudom, hogy melyikek.
    Valaki akinek aranyból van a szíve, elküldené az ellenőrző
    4 db sfv fájlt, hogy megtudjam melyik rossz?
    [email protected]
    flt kezdetű fájlaim vannak
    thx
  • CELL StormBird

Hát ez nagyon looool :D
  • Random_
    Na rájöttem miért nem ment!

A demot crackeltem meg. Ugyanis fent volt a demo is a demo könyvtára Ubi Soft a játéké meg Ubisoft.
    Én csesztem el mert kezdettől fogva kevertem a kettőt.
  • Random_

Legalább egy oldalt olvass vissza basszus!
  • Gandibá
    Elakadtam a gameben és kéne egy kis help. Ott tartok, amikor egy bázison kell mászkálni, és egy sátorban el kell helyezni a telefonba egy poloskát. Mikor beléptem a helységbe, kiírta, hogy jobban járok ha elrejtem a hullákat. Ez megtörtént, rakom a poloskát a telefonba, erre kirohannak a szemközti ajtón és Mission Failed. Mi lehet a gond?
  • CELL StormBird
    Én megint eliditottam a gamet azt ment.
  • Random_
    érdekes mert nekem nem más volt a kiterjesztés és nem írt fölül mindent :) de akkor próbálkozok
  • Faki
    [email protected] - Ide küldjön már légyszi valaki egy mentést! #846 üziben elsírtam már magam :)
  • balcooo
    nah ez kész röhej. Winrarral egyenest tömöritettem ki a jatek konyvtaraba a fixet,ugy ugyebar nem mukodott. viszont most kiprobaltam hogy elöször kicsomiztam a system/sound fixet egy temp könyvtarba és onnan egyesevel bemasolgattam a fileokat a megfelelö system/sound konyvtarba, igy mar müködött. Ez lehet hogy hot hülyeség de igy meg lett oldva nalam.
    Ja és elvileg mindegyik filenak felul kell irnia egy régit, nem csak siman "bemasolodni".
  • Random_
    nem tudom nem kaptam használható választ így rá is hagytam mert meguntam a szenvedést vele azért ha neked sikerül valamit elérni szólj és én is szólok ha van valami.
    Én is gondolom, hogy ez a crack fix ugye csak a crack-et javítaná a crack meg nem tudom merre van.
  • G. Joe
    A kiadó a Ubisoft, tehát ott nehéz lenne. A CD Galaxis egy viszonteladó, nagyrészt kötött árakkal, szal az se nyert. :)
  • G. Joe
    bonyolult világ, priviben szivesen válaszolok pár kérdésre ha tudok.
  • balcooo
    jah nekem is echte ugyanez. Fennvan az install + a sound/system fix és a parton beájulas utan kivag a desktopra "EngineError.GameCopy?" vagy valami hasonlo szoveggel. De ez a system/sound cucc ez vmi crackfix, ezekszerint volt elötte sima crack is?
  • Mayday
    De ez mot jelent? Te kiadonal vagy? Vagy terjesztonel? Vagy honnan lehet igy szabalyozni az arakat? Es mire terjed ez ki? En pl. tegnap kaptam postan a cd-galaxis katalogusat, ott a XIII 9990 HUF-ra van feltuntetve.
    Miujsag a The Hobbit-tal? Az is magyarra van irva, de mikor jelenik meg? Tudod esetleg?
    Bocs az off-ert, es a tudatlansagomert, nem vagyok kepben abszolut a szoftverek terjesztesevel, stb, azert kerdezek ennyit (lehet, hogy hulyesegeket)
  • Deajka
    Help anybody!
    Feltettem a proper cracket. Azon a pályán ,ahol a fbi tetejére kell eljutni, na ott a következő: load 2mp-ig van hang ,majd az el és teljesen irányíthatatlan lesz,w98se-m van.
    Ötlet?
  • Faki
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Felugrok a holdra basszus! Elmenti, kilépek, folytatnám, nincs meg az elmentésem. Ami meg utána van az meg már qrva régi. Szal valaki szánjon meg és vágjon hozzám egy mentést (e-mail). Onnan kéne, ahol azt a szenátort kell elkisérni valamilyen másik nagyarchoz. Sok katona és amikor a két nagymájer elmegy akkor kikésér az őr. (már a végefelé lehet).
    KÖSZIKE
  • DarkJedi
    Áááááh, így tényleg működik, király! :)
    Köszi szépen! Amúgy a játék nagyon jóóó! :)
  • mocza
    Nekem is így nézett ki.

Geforce4 Ti4200 videokártyám van.

Jobb egér-Tulajdonságok-Beállítások fül-Speciális-Geforce Ti4200 fül-egyéb tulajdonságok-Direct3D beállítások.

Pipa be és azóta szuperul fut a game
  • DarkJedi
    ÉS ezt mégis hol kell?
    Nekem az optionsben a video beállítás alatt, ilyen Gamma, contrast, meg ilyesmi van, ezeken kívűl a felbontást lehet állítani... Más nincs.
    Amúgy így néz ki nekem a game:
    XIII
    Próbáltam 52.16os driverrel, most felraktam egy 53.03 béta drivert, de mindkettővel szar...
  • mocza
    Hi All!

Akinek gondja van a megjelenítéssel (pl első pályán semmit sem lát csak a csajt), általában GeForce kártyáknál, akkor a videokártya beállításainál Direct3D-nél a Fog Table emulációt pipálja ki és menni Fog.

Remélem segítettem

Üdv
    Mocza
  • G. Joe
    Mindenhol!
    Sőt fokozatosan akciózzuk a termékeket. Néhány honappal a megjelenés után, mindenből engedünk jo pár ezer forintot. Az újaknál pedig maga az inditóár is akciós.
  • G. Joe
    a XIII esetén csak a szövegek kerültek fordításra. mennyiben a szinkron is magyaritva lett volna, nagyon drága lett volna játék, és ugye a warez árnykékában, szegény hazánkban(anyagilag), még az olcsó szoftvert sem könnyű eladni.
  • TX
    AZ SSH1 trap pályán mit kel csinálni mikor kivégeztem Number 3-t?Kinyitottam az ajtót a gombbal és láttam, hogy a függő folyósón a Senátort meg a két csajt viszik valahová.Mit csináljak?
  • CELL StormBird
    Bazz nem lehet ezt a szar mentés dolgot megoldani?
  • Shaman
    és ez mit jelent?
    lesz olyan hely Mo.-n ahol meg lehet öket 10 alatt venni,vagy ez az egész országra kihat,s monnyuk egy Tescóban is meg tudom 10k alatt venni?
  • Gandibá
    De a hangok is magyarok lesznek, meg kiírások.. vagyis minden? FULL magyar?
  • Gandibá
    Hm, akkor tuti biztos hogy megvesszük! ;)
  • G. Joe
    Ezen az áron fog!
    Igyekszünk (ehh most elárultam magam) lejjeb szoritani az új szoftverek , (magyar zsebnek túl drága)árait.
    Nem csak rajtunk mulik.
    Az utóbbi időkben megjelnt új szoftverek árait 99%-ban lenyomtuk 10 alá, az eddig elterjedt 12-13 ezer helyett.
  • G. Joe
    Ubi játékai emlékeim szerint mindig is igy néztek ki multiban :)
  • k1stehen
    Multiplayerrel mi a gond? Szar a NETrész UBI hoz kell loginolni, csupa lassu lag PLes szerverek... elég kezdetleges szinte semmit nem lehet állítani sajnos...
  • Mayday
    Tenyleg ezen az aron fog futni? Mint uj szoftver, ez eleg barati! Nem tudni, hogy dvd-n vagy 4cd-n fog terpeszkedni a magyar?
  • Gandibá
    Végülis mind1, a lényeg az hogy műxik! :)
    Amúgy erősen elgondolkozok azon, hogy megveszem majd, mert magyarul elég zsír lehet!